dondurulmuş çilekten dondurma / Ev yapımı Çilekli dondurma Dondurulmuş çilek ve muz ile | Çilekli dondurma, Dondurma, Çilek

Dondurulmuş Çilekten Dondurma

dondurulmuş çilekten dondurma

&#;ilekli Tarifler: Ağızları Tatlandıracak 25 Leziz &#;ilekli Tarif

Büyük küçük herkesin severek yediği meyvelerin başında gelen çilek, aynı zamanda yazın en güzel habercilerinden. Çilek, bazen ocakta kaynayan bir tencere reçel, bazen çikolata sosuna veya pudra şekerine batırarak yediğimiz eşsiz bir meyve ya da birbirinden lezzetli tatlıların olmazsa olmazı olarak çıkar karşımıza. Saksıda bile yetişen, kokusu ile büyüleyen, rengi ile göz kamaştıran çileğin sağlık açısından faydaları da oldukça fazla. Bu durumda çileğin mutfaklarımıza sık sık konuk olmasını sağlıyor. Peki, çilek ile hangi tatlılar yapılır, çilek hangi tariflerde kullanılır? İşte, sofralarınızı ziyafete dönüştürecek, çay saatlerinin vazgeçilmezi olacak 25 nefis çilekli tarif:

Daha fazlası için meyveli tatlılar sayfamıza göz atın.

  1. Çilekli Pasta

çilekli pasta

Listemize okurlarımız tarafından en sevilen çilekli tarifle başlangıç yapıyoruz. Yumuşacık pandispanya hamuru, pastacı kreması ve çilekle hazırlanan bu pasta, özel günlerde kendi pastasını hazırlamak isteyenler için sunuluyor.

  1. Çilekli Charlotte

Giriş Yap/Üye Ol

Koyu kıvamlı yoğurtlarla hazırlayabileceğiniz, az ve öz malzemeli dondurmalarımız var. Mevsim meyvelerinden taze çileklerle hazırlayabileceğiniz yoğurtlu dondurma tarifine arzu ettiğiniz aromayı katabilir, farklı tatlar yakalayabilirsiniz.

Siz ayıklanmış çilekleri şimdiden derin dondurucuya kaldırıp bekletmeye başlayın, biz de tarifin yapım aşamalarına geçelim. &#;Yoğurttan dondurma mı olurmuş?&#; demeyin, bu tadı çok seveceksiniz.

Ev Yapımı Yoğurttan Dondurma

5 kişilik

Hazırlık süresi: 30 dakika

Malzemeler:

gram çilek
5 yemek kaşığı yoğurt
3 yemek kaşığı bal
4 dal taze nane
1 çay kaşığı vanilya özütü

Püf noktası:

Dondurma yapımı öncesinde bol suda yıkayıp sap kısımlarını temizlediğiniz çilekleri derin dondurucuda bekletin.

Nasıl Yapılır?

Bol suda yıkayıp sap kısımlarını aldığınız çilekleri derin dondurucuda bekletin.

Dondurulmuş çilek, koyu kıvamlı yoğurt, bal, taze nane yaprakları ve vanilya özütünü püre haline gelene kadar karıştırın.

Porsiyonluk dondurma kalıplarına boşaltıp içlerine çubuklarını yerleştirin.

Derin dondurucuya kaldırdığınız ev yapımı çubuk dondurmaları kıvam aldıktan sonra soğuk olarak servis edin.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası