acer izmir yetkili servis / İzmir Acer Yetkili Servisleri Güncel Adres,Telefon, Çalışma Saatleri ve Ücret Bilgisi

Acer Izmir Yetkili Servis

acer izmir yetkili servis

MENEMEN BİLGİSAYAR SERVİSİ

Bölge Hizmetleri Menemen

Menemen bilgisayar servisi Her biri alanında deneyimli, uzman teknik servis ekibimiz ile GARANTİSİ BİTMİŞ yada GARANTİ DIŞI KALMIŞ AcerAsusDellHpToshibaSamsungvb. marka notebooklarınıza donanımsal ve yazılımsal servis hizmetlerini vermekteyiz.

Uzman teknik servis personelimiz İzmir-Menemen semtinde bulunan ev yada iş yeri adresinizden bilgisayarınızı teslim alıp, sizden alınan onay doğrultusunda gerçekleşen onarım hizmeti sonrasında yine adresinize teslim edebilmektedir.


Menemen bilgisayar servisi



Menemen bilgisayar servisi ‘nde yapılan her işlem garantilidir

Arama Kelimeleri
Menemen bilgisayar servisi
Menemen notebook servisi
Menemen bilgisayar firmaları

Menemen laptop servisi
Menemen bilgisayar teknik servisi
Menemen bilgisayar servisleri
Menemen asus servisi
Menemen acer servisi
Menemen dell servisi
Menemen hp servisi
Menemen lenovo servisi
Menemen samsung servisi
Menemen toshiba servisi
Menemen casper servisi

Destek

Acer İletişim

Self Servis Yardım Kaynaklarımız

Acer Yanıtları

Acer ürününüz için yanıt veya e-posta ile destek alın.

Acer YouTube Channel

En popüler ürünlerimizle ilgili en yeni destek videolarını görmek için YouTube kanalımızı ziyaret edin.

SERVİS VE DESTEK İLE İRTİBAT

Teknik müşteri hizmet taleplerinize hızlı yanıt alabilmek için lütfen bizimle irtibata geçmeden evvel aşağıdaki bilgileri hazır bulundurun:

  • Acer ürününüzün SNID veya Seri Numarası (bu numara nasıl bulunur)
  • Mümkünse hakkında bizimle irtibata geçtiğiniz ürün yanınızda olsun

Şayet bizimle irtibata geçmenize sebep ürün zaten onarımda ise, lütfen ayrıca şunu da paylaşın:

  • Size verilen Kayıt Numarası (Case ID)

ONLINE DESTEĞİMİZİ GEZİN

Hızlı cevaplar, sürücüler, indirmeler ve yararlı teknik makaleler için Acer Online Destek sayfalarımızı ziyaret edin.

SORU SORUN

Sorunuzu doğrudan bize Online Eposta aracıyla iletin.

ONLINE SELF SERVİS

Şunlar için doğrudan self servis bölümüne gidin:

VIDEO REHBER

Gelişmiş online kütüphanemizden görsel yardım alın. Nasıl yapılır Videoları

TELEFON DESTEĞİ

Şayet teknik bir talebiniz var ve bizimle doğrudan konuşmak isterseniz, lütfen aşağıdaki numaradan bizi arayınız:

Tüm operatörlerden:

22 37

* Görüşmeler kalite kontrol amacıyla kaydedilebilmektedir.

* Görüşme bedeli Türk Telekom hatlarından arandığında Istanbul içi dakikası 4 kuruş, Istanbul dışı dakikası 6 kuruş, Cep Telefonu operatörlerinden arandığında dakikası 13 kuruştur. (Tarifeler zamanla değişebilir, bilgilendirme amaçlıdır!)

Çalışma saatlerimiz: Pazartesi - Cuma - (Resmi tatil günlerinde kapalıyız)

YEDEK PARÇA

Ürünlerinizin ömrünü uzatmak için ihtiyacınız olan orijinal Acer yedek parçalarının temini çok kolay. Bu konuda destek almak ve siparişlerinizi vermek için 22 37 üzerinden ulaşabilirsiniz.

DİĞER BİLGİLER

Onarıma gönderdiğiniz ürünlerin yedeğini mutlaka alınız. Onarım merkezi onarım sırasında işletim sistemini silme ve yenileme yapabilir, sabit diskinizi değişebilir. Bu hallerde verileriniz kaybolur. Acer bilgilerinizin güvenliğinden sorumlu değildir.

İSTANBUL İÇİ

Anadolu Yakası Onarım Merkezi

Altinsehir Mah., Alemdag Cad., No: /1-B, Giris Kat, Umraniye - Istanbul

İSTANBUL DIŞI

Onarım hizmetlerinden yararlanmak için bizi 22 37 numaralı telefondan arayın.

Acer Notebook Servisi

İzmir laptop servisiYakamoz Bilgisayar Acer İzmir laptop servisi olarak her türlü arızaları gidermek ve gerektiği durumlarda parça değişimi yapmak için hizmetinizdeyiz.

Teknoloji çok hızlı gelişiyor. Bu gelişimin hayatımızda çok büyük kolaylıklar sağladığı da bir gerçek. Fakat artık vazgeçemediğimiz, olmazsa olmaz hale gelen bu cihazlar gün gçtikçe de mikrolaşıyor ve mikrolaştıkça da arızalara daha açık hale geliyor.

Yakamoz Bilgisayar İzmir laptop servisi olarak Acer masaüstü bilgisayar, Acer notebook ve Acer tabletlerinizin her türlü yazılım ve donanımdan kaynaklanan arızalarını onarmakta, en iyi şekilde cihazlarınızın bakımını yapmakta ve gerekirse parça değişimini gerçekleştirmekteyiz. Acer bilgisayarınız herhangi bir şekilde arızalandığında, bir telefonunuzla,30 dakika içinde kapınızdayız.

Notebooklarda en çok karşılaşılan arızalar, çoğunlukla kullanıcı hatasından kaynaklanmakla birlikte, yazılım ve işletim sisteminden kaynaklı hatalar, Acer laptop parça arızaları ve internet erişiminde yaşanan güçlükler olarak karşımıza çıkıyor. Acer Notebook arızalarının tümü için, tecrübeli, uzman ekibimizle birlikte Yakamoz Bilgisayar İzmir laptop servisi olarak hizmetinizdeyiz.

İzmir Notebook Tamir Servisi

Acer Notebook’unuz ilk açılışta çok uzun süre bekliyor olabilir… İnternete bağlanmakta zorlanıyor olabilirsiniz… Acer Notebook’unuzun çok yavaş çalıştığından şikayetçi olabilirsiniz… Ve ya bazı oyunlar gibi yüklü programlara giremiyor da olabilirsiniz… Bu tür problemler yazılımdan kaynaklanan problemlerdir. Unutmamanız gereken Yakamoz Bilgisayar İzmir laptop servisi uzman ekibiyle birlikte yanınızda ve çözüm olmaya hazır.

Acer Notebook Ekran Sorunları

Acer Notebook’unuzda kullanıcı hatalarından kaynaklanan arızalar da yaşayabilirsiniz. Notebook’unuzu düşürebilir, ekranını ya da klavyesini kırabilir ve ya menteşelerinde oluşan arızalara sebep olabilirsiniz. Bu gibi durumlarda yedek parça değişlimi gerekebilir. Yakamoz Bilgisayar İzmir notebook servisi olarak 2 yıl garantili yedek parçalar kullanmakta, müşterilerimiz için kaliteyi ön planda tutmaktayız.

İzmir laptop servisiAcer Notebook Sıvı Teması

Notebook arızalarına sebep olan, yine sıkça karşılaştığımız olaylardan birisi de üzerine sıvı dökülmesidir. Böyle bir durumda, birçok kişinin yaptığı gibi asla saç kurutma makinesiyle kurutmaya çalışmamalısınız. Bu bilgisayarınıza onarılması güç zararlar verebilir. Yapmanız gereken, bilgisayarınızın elektrikle temasını kesmek ve hemen bataryasını çıkarmaktır. Daha sonra Acer Notebook’unuzun iç parçalarının zarar görüp görmediğinin incelenmesi ve zarar görmüş parçalar varsa vakit kaybetmeden onarılması gerekir. Bunun için Yakamoz Bilgisayar İzmir laptop servisi&#;ni aramalı ve uzman yardımı almalısınız. Acer Notebook’unuz en kısa sürede adresinizden alınacak, arızaların tespiti yapılacak ve size bilgi verilecektir. Onayınız alındıktan sonra da tamiri yapılıp tekrar adresinize teslim edilecektir.

Tüm Acer notebook arızalarında, çözüm olabilmek ve tamiri için telefonunuzu bekliyoruz.

İzmir Acer Teknik Servisi hakkında detaylı bilgi için tıklayınız&#;

Bu Yazımıza Oy Vermek İstermisiniz ?

[Total: 0 Average: 0]

Yetkili Bayileri

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası