ünlüler gönüllüler sms sıralaması / TV8 - TÜRKİYE'NİN EĞLENCE KANALI

Ünlüler Gönüllüler Sms Sıralaması

ünlüler gönüllüler sms sıralaması

Survivor'da kim elendi, SMS sıralaması belli oldu mu? (23 Şubat 2021 ayrıntıları)

22 ŞUBAT

SURVİVOR ÇAĞMAN ÇATAY KİMDİR?

Tam adı Tuğrul Çağman Çatay olan yarışmacı, 16.05.1993 tarihinde İstanbul’da doğdu. Yedi kuşaktır İstanbul’un Eyüp ilçesinde yaşadığını belirten Çağman Çatay, aslen İstanbullu olup 2017’de Haliç üniversitesi BESYO (Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu)’ndan mezun oldu.

Sporu çok seven Çağman Çatay’ın ilgilendiği ve yaptığı başlıca spor dalları şu şekilde; yer akrobasisi, handbalance, breakdance yoga, movement culture, basketbol, scuba diving, serbest dalış, yüzme, street workout/calisthenics, hiit workout, windsurf, yelken, masa tenisi, atletizm, parkour&freerunning, breathe hold, kule atlama, trambolin.

Spor eğitmenliği yapan Çağman Çatay, küçükken basketbol alanında okullar arası İstanbul şampiyonluğu, Türkiye 2.liği, en iyi 6.adam gibi ödüller kazanmış ve breakdans alanında 3. şampiyonluğum olduğunu belirtiyor. Ayrıca Yetenek Sizsiniz yarışmasında yarı finale kadar çıkmayı başarmış. Son olarak 2015, 2016, 2018 yıllarında Redbull Bcone top 16 dereceleri mevcut.

Bekar olan Çağman Çatay, 1.71 metre boyunda ve 67.5 kiloya sahip. Şu an 22.9 bin takipçiye sahip Instagram hesabı kullanıcı adı ise @cagmancatay.

Survivor 2021 Ünlüler takımına yedeklerden katılan Çağman Çatay kendini şu şekilde tanımlıyor; Çok enerjiğimdir, azcık çılgınım, positive vibes… En önemli özelliklerimden biri de çoğu alanda korkusuz olmak (hamam böcekleri, kırkayak, çıyan ve deniz anası hariç)

Acunmedya organizasyonlarına hayranım olduğunu söyleyen Çağman Çatay, yarışmalar ve etkinlikler arasında kendini en çok gösterebileceği ve en zor yarışmanın Survivor olduğunu düşündüğünü belirtiyor. Yedeklerden hiç kazanan olmadığını ve hayalininin ve amacının imkansızı ve yapılmamışı başarmak olduğunu söylüyor.

İşte Survivor'da bu hafta yaşanan diğer gelişmeler... 

Survivor SMS sıralaması belli oldu! İşte Ünlüler ve Gönüllüler takımının 12. Exxen hafta SMS sıralaması

Survivor'da bu akşam ada konseyinde eleme gerçekleşti. Birleşme Partisi sonrası rakiplerinden daha az oy alarak adaya veda ilk isim Öykü oldu. Survivor 2021 izleyicileri Exxen'de yer alan SMS sıralamasının detaylarını merak ediyor. İşte, Survivor 2021 Ünlüler ve Gönüllüler takımı Exxen sıralaması!

SURVİVOR 12. HAFTA SMS SIRALAMASI

Survivor Ünlüler takımı SMS sıralaması şöyle:

9- Öykü
8- Melis
7- Sergen
6- Doğan
5- İlayda
4- Merve
3- Batuhan
2- Çağrı
1- İsmail

Survivor Gönüllüler takımı SMS sıralaması şöyle:

9- Steven
8- Aleyna Ç
7- Hanzade
6- Berkay
5- Reşat
4- Dora
3- Aleyna
2- Ayşe
1- Poyraz

SURVİVOR 2021 1 NİSAN'DA KİM ELENDİ?

Survivor 2021'da bu akşam ada konseyinde Gönüllüler takımının SMS birincisi Poyraz olurken, Ünlüler takımının SMS birincisi İsmail oldu. Poyraz, elenmek üzere Aleyna Kalaycıoğlu’nu ismini verirken, İsmail Balan ise Çağrı’yı eleme adayı olarak gösterdi. Daha önce her iki takımın da kendi arasında yaptığı oylamada Gönüllülerden Aleyna Çalışkan ve Hanzade, Ünlülerden ise Öykü Çelik eleme adayı olarak gösterilmişti. SMS sıralamasında rakiplerinden daha az oy alan Öykü Çelik 1 Nisan'da Survivor 2021'e veda eden isim oldu.

Ekran Resmi 2021-03-31 01.10.51

ÖYKÜ ÇELİK KİMDİR?

Öykü Çelik, 13 Temmuz 1987 yılında İstanbul'da doğdu. Babası futbol antrenörü olduğundan ve ailevi sebeplerden dolayı 11 yılda 9 okul değiştiren Öykü Çelik, Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümünde okurken geçirdiği talihsiz bir trafik kazası nedeniyle okulunu devamsızlıktan dolayı yarım bırakmak zorunda kaldı.İlk olarak Selena ve Akasya Durağı dizilerinde küçük roller ile oyunculuğa başlayan Çelik, 2009 yılında Cin Geçidi filmi ve Luk Piyes'in oynadığı, Kanımdaki Barut filmlerinde rol aldı.

2011 yılında Oktay Kaynarca ve Meltem Cumbul'un oynadığı "Nuri" dizisinde de Reyna rolünü oynayan Öykü Çelik, 2012 yılında başlayan senaryosunu Mahsun Kırmızıgül'ün yazdığı "Benim için Üzülme" adlı dizide Bahar rolünü canlandırdı. Çelik son olarak ise Diriliş Ertuğrul ve Şeref Sözü dizileriyle ekranlarda boy gösterdi.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır