suna özdemir kimdir / Suna Özdemir kimdir? | DoktorAnsiklopedisi

Suna Özdemir Kimdir

suna özdemir kimdir

Suna Yurtalan kimdir?, nereli, kaç yaşında?

Gerçek adı: Suna Yurtalan
Doğum tarihi: 1 Ocak
Doğum yeri: İstanbul
Boy:  cm
Kilo: 56 kg
Burcu: Oğlak
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Nişanlı (Feridun Özdemir ile)
Meslek: Modacı
İnstagram hesabı için tıklayın

Suna Yurtalan nereli? Kaç yaşında?

Suna Yurtalan kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu? Estetikli mi? Suna Yurtalan evli mi, kiminle evlendi, çocuğu var mı, kaç evlilik yaptı? Suna Yurtalan eski eşi kimdir? Suna Yurtalan Feridun Özdemir ne zaman nişanlandı? Suna Yurtalan Süleyman Soylu katılımı ile kimine nişanlandı? Kısa olarak yaşamı, kariyeri ve biyografi detayları kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Suna Yurtalan yaşamı ve biyografisi

Suna Yurtalan Türk kadın modacı tasarımcı. Tesettür alanında yenilikçi ve özgün tasarımları ile sıfırdan başlayarak ünlendi. Setr-i Nur Gelinlik şifrketinın patroniçesidir. Türkiye ve dünya çapında tesettür şal modeli alanında tasarımları ile tanınmaktadır.

Suna Yurtalan kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu

Suna Yurtalan 1 Ocak senesinde Ankara’da dünyaya gözlerini açtı. Memleketi aslen Ankara’dır. Eğitim yaşamına Anakra’da başlayan Suna Yurtalan liseden mezun olduktan sonra üniversite eğitim hayatına Hemşirelik Bölümü’nde sürdü ve mezun oldu. Mezuniyetinin sonrasında Hemşirelik yapmaya başladı. Özel yaşamında yaşamına birisi girdi ve evlendi. Bu evliğilinden 3 çocuğu dünyaya gözlerini açtı.

Suna Yurtalan moda ve tesettür alanında ilk adımını senesinde hiç bir eğitimi okul ve kurs görmeden evinde yalnızca bir dikiş makinasıyla tasarımlarını hazırlayarak web sitesi üzerinden pazarlamaya başladı.

Tesettür gelinliğin ünlü simalarından moda tasarımcısı Suna Yurtalan bugün takipçileri aracılığıyla “Siyah İncim” olarak adlandırmaktadır. Genelde koyu giysiler giymesi tercih eden Suna Yurtalan şimdilerde Setr-i Nur şifrketinın sahibi kuvvetli iş kadınlarından biri olma özelliğini taşır.

Suna Yurtalan 25 yıl önce çıktığı bu yolda bugün tasarladığı tesettür markasının 25 ilde şubeleri bulunmaktadır. 25 senedir tesettür tasarlayan Suna Yurtalan’ın ’den fazla çalışanı ulunmaktadır. Ayrıca tesettür markası yalnızca yurt içinde değil bunun yanı sıra yurtdışına Fransa, Hollanda, Mali ve İtalya’da da pazarlaması yapılmaktadır.

Suna Yurtalan Süleyman Soylu

Suna Yurtalan özel yaşamında ilk evliliğinden 3 çocuğu dünyaya gözlerini açtı. Lakin ardından bu evliliğini bittirdi. Suna Yurtalan Mayıs tarihinde yazar Ferudun Özdemir ile Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımı ile nişanlandı.

Setrinur Suna ÖZDEMİR, Gelinleri ile

Setri Nur Modellerinin bu kadar göz alıcı ve güzel olmasının sebebi Yılların birikimi ,Uzman Kadrosu ve Türkiye ‘nin her ilinde Mağazalar zincirine sahip olmasından sebep Tüm gelin adaylarımızın neyi sevdiğini ve istediğini en iyi şekilde bilmesinden kaynaklanıfunduszeue.infoımcımız ve marka kurucumuz olan kıymetli Suna Özdemir Gelinlik dünyasında sizlerinde bildiği üzere ciddi söz sahibi bir modacı .Tasarımını yapmış olduğu gelinlikler gerek yurtiçi gerekse yurtdışında oldukça beğeni almış ve rağbet görmüş. Hem karakteri hem yaptığı işlerle bu işi yapan bir çok gence rol model olmuştur…Bu yıl da tasarımları çekimleri ve modelleriyle oldukça iddialı olduğunu görüyoruz.. Setri Nur Markasının Türkiye ‘nin en sevilen ve güvenilen tescilli markası olmasının haklı gururunu yaşıfunduszeue.info daha nice nice mutlu yuvalara sebep olacağımız için heyecan duyuyoruz… Ve siz Düğün yapma heyecanı duyan sevgili genç kızlarımız..

Sizleri size en yakın Muhteşem Setri Nur Mağazalarımıza bekliyoruz.. 💎💎💎

Suna Yurtalan

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası