buca kiralık daire / İzmir Buca Kiralık Ev Fiyatları ve İlanları

Buca Kiralık Daire

buca kiralık daire

İzmir Buca Kiralık Daire

Buca Kiralık Daire Arayanlara Yol Gösterecek Bilgiler

İzmir Buca’da kiralık daire seçimi gittikçe artan talep doğrultusunda oldukça fazla sayıda kişinin araştırdığı bir konu başlığı olmakla beraber Buca kiralık daire ihtiyaçlarında Emlakjet, müşterilerine en uygun seçenek ve en fazla ilan detayıyla hizmet vermeye devam etmektedir. Buca dışarıdan bakıldığında İzmir’in birçok ilçesine nazaran daha pahalı bir ilçe olarak görülmesine rağmen, sitemiz sayesinde müşteriler kendilerine en uygun evleri en uygun şartlarla kiralama şansına sahip olmaktadır. Buca'da kiralık evlerin metrekare birim fiyatı ortalama 11 TL, satılık evlerin ortalama TL'dir.

 

İzmir Buca Kiralık Daire Alternatifleri

İzmir ilçeleri arasında Buca konumu itibariyle özellikle son dönemde oldukça popüler bir ilçe olması sayesinde birçok yeni konut projesine de ev sahipliği yaparken İzmir Buca kiralık daire taleplerine en hızlı çözümleri sunmaya devam etmektedir.

 

  • İlan detaylarında da görüleceği üzere İzmir Buca kiralık daire ilanları genellikle ilçe merkezinde toplanmış olsa da ilçe genelindeki her bölgede önemli kiralık daire ilanları olduğu görülmektedir.
  • İzmir Buca’da 1+1 stüdyo, 2+1 ve 3+1 daireler başta olmak üzere her ihtiyaca ve her keseye uygun kiralık daireler Emlakjet farkı ve kalitesiyle ziyaretçilerin beğenisine sunulmuştur. Sitemizin ziyaretçileri her daireyi en ufak detayına kadar inceleyebilmekte, en doğru kararı vermeye de müdahil olmaktadır.
  • Hem sıfır hem sahibinden kiralık hem de yeni bitmiş en yeni projelerde satışa sunulan kiralık daireler kurumumuz tarafından öncelikli değerlendirme ve sitenin süzgecinin ardından ziyaretçilerle buluşturulmakta; yüzlerce ilan arasından en iyi seçimin yapılması sağlanmaktadır.

 

İzmir Buca Kiralık Konut Arayanlar İçin İlçenin Yakınlarındaki Hastane Seçenekleri

 

  • Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi
  • Buca Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi
  • İzmir Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • Özel Tınaztepe Hastanesi
  • Sağlık Bilimleri Üniversitesi Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi

 

Buca Kiralık Daireler Kiracılarını Bekliyor

Buca ilçesi her geçen gün büyüyen ve gelişen yapısı yanında şehir merkezinde olması, en ufak bir ulaşım problemi yaşamaması nedeniyle Buca ilçesi kiralık daireler ilanları için oldukça önemli bir merkez olmakla beraber; bu özellikleri yanında Emlakjet tarafından en uygun Buca kiralık daire ilanlarına da ev sahipliği yapmaktadır. Bakıldığında web sitemizi ziyaret eden misafirler her keseye ve her ihtiyaca uygun yüzlerce ilan arasından seçim yapmakta zorlansalar da bu sayede en iyi tercihi yapmış olacaklardır. Siz de Buca kiralık daire TL talepleriniz başta olmak üzere her türlü Buca kiralık konut ilanına erişebilmek için doğru noktadasınız.

İzmir Buca Kiralık Ev

Buca Kiralık Konut Arayanlara İlçe Hakkında Genel Bilgiler

Buca kiralık konut düşünenler için, ilçeye dair birçok konuya değindiğimiz bu yazıyı hazırladık.  Buca, Türkiye’nin sosyo-ekonomik düzeyi en yüksek kentlerinden biri olan İzmir’in bir ilçesidir. Şehrin, en kalabalık yerleşim bölgesidir ve yüzölçümü yaklaşık olarak kilometrekaredir. Buca, denizden yalnızca metre yüksekte kurulmuştur. Kent merkezine dokuz kilometre uzakta yer alan ilçe, şehrin güneydoğusunda yer almaktadır. Kuzeyinde Konak ve Bornova, doğusunda Kemalpaşa, batısında Karabağlar ve Gaziemir, güneyinde torbalı, güneybatısında ise Menderes ilçeleri yer almaktadır. Düz bir arazi üzerinde yer alan ilçe, Nif Dağı’nın eteklerine kurulmuştur. Bölgeden geçen, Meles Çayı Şirinyer’den Halkapınar’a uzanarak denize ulaşmaktadır. İlçenin çeperlerinde çarpık kentleşmeye rastlanırken, merkez mahalleleri hızlı bir şekilde kentleşmiştir. 

 

Buca Kiralık Konut Bakanlara İlçenin Demografik Yapısı 

01 Şubat Yılı Tüik Verilerine göre, ilçenin nüfusu kişiye ulaşmış vaziyettedir. Bu kişilerin %’i erkek, geriye kalan %’si kadındır. Türkiye’nin en hızlı gelişen ilçelerinden biri olan Buca’nın nüfus artış hızı on yıl içerisinde neredeyse iki katına çıkmıştır. Bu durumun en temel sebeplerinden biri, ilçenin sürekli olarak göç almasıdır. ’li yıllarda çevre illerden başlayan göç akınına, Türkiye’nin doğu ve güneydoğu kısımlarında yer alan kentlerde dahil olmuştur. Artan konut ihtiyacına cevap vermek amacıyla çok sayıda toplu konut yapılmıştır. Evka-1, İzkent, Buca Koop gibi toplu konut projeleri bu ihtiyacı karşılamaya yöneliktir. Dar ve orta gelirli vatandaşların tercih ettiği bölgede, her geçen gün Buca kiralık daire arayanların sayısı artmaktadır.

 

Buca Kiralık Konut Arayanlara Mahalle Bilgisi

Buca kiralık ev düşünen bir kişinin cevaplaması gereken sorulardan biri de, arayışlarını hangi mahallede yoğunlaştırması gerektiğidir. Buca ilçesi, Dokuz Eylül Üniversitesi’nin Tınaztepe kampüsünü bünyesinde barındırdığından, birçok öğrenci bölgede yaşamaktadır. Örneğin eğer siz de öğrenci iseniz,  Kuruçeşme mahallesinde ikamet etmeyi düşünebilirsiniz veya Buca kiralık daire günlük tercih edecekseniz de yine aramalarınızı bu bölgede yoğunlaştırmanız gerekebilir. İlçenin en gelişmiş ve en kalabalık mahalleleri ise aşağıda listelenmiştir: 

 

  • Göksu Mahallesi
  • Yıldız Mahallesi
  • Efeler Mahallesi
  • Fırat Mahallesi
  • Yenigün Mahallesi
  • Kozağaç Mahallesi
  • Çamlıkule Mahallesi 
  • Buca-Koop Mahallesi
  • Yeşilbağlar Mahallesi
  • Barış Mahallesi 

 

İlçenin merkezi konumunda olan yerleşim bölgesi Şirinyer’dir. Burada birçok mağaza, restaurant ve kafe bulunmaktadır. Sosyal hayatın canlılığı ve eğitim, sağlık, ulaşım gibi hizmetlere kolay şekilde erişilebilmesi nedeniyle sahibinden kiralık ev Buca Şirinyer tercih edenlerin sayısı bir hayli fazladır.

 

Buca Kiralık Konut Fiyat Bilgisi 

EmlakJet Bölge Raporu’na göre, ilçede toplam adet konut bulunmaktadır. Konut başına düşen kişi sayısı ise olarak hesaplanmıştır. Buca’da kiralık daireler ortalama 90 metrekarelik kullanım alanına sahiptir. Metrekare başına düşen birim fiyat ise 11 Türk Lirası’dır. Kısacası Buca kiralık ev tercih edecek bir kişinin her ay yaklaşık Türk Lirası ödemesi gerekecektir. Fakat bu noktada, seçilen konut tipinin önemi büyüktür. Konut tipine göre kira bedelleri  aşağıdaki gibi değişiklik göstermektedir: 

 

  • 1+1, 50 metrekarelik kullanım alanına sahip bir daire Türk Lirası 
  • 2+1, 90 metrekarelik kullanım alanına sahip bir daire   Türk Lirası
  • 3+1,   metrekarelik kullanım alanına sahip bir daire   Türk Lirası 

 

Eğer Buca kiralık konut arayışınızı bir adım daha ilerletmek isterseniz, ilçedeki emlakçılardan danışma hizmeti alabilir veya Emlakjet İzmir Buca kiralık daire ilanlarının yer aldığı listeleme sayfalarına göz atabilirsiniz. 

BUCA BARIŞ MAHALLESI KIRALIK DAIRE

  • Le végétal au cœur de vos espaces de travail

  • Création & aménagement floral

  • Entretien et protection biologique de vos espaces verts professionnels

"; seafoodplus.infomentsByTagName("head")[0].appendChild(seafoodplus.infoodes[0]); }

IN’FLOR vous propose des solutions alternatives et originales dans le domaine de la décoration végétale intérieure, tout en inscrivant sa démarche dans une approche qualitative, éthique et écologique. Paysagiste d’intérieur sur Toulouse, Bordeaux et Biarritz, nous intervenons en Occitanie et Aquitaine.

 

Emlakçıdan İzmir Buca Atatürk Mahallesi 90 m2 21 Oda 6, TL Kiralık Daire ilanı Emlakjet Comda. Beylikdüzü Barış Mahallesi 31 Kiralık Daire İlanı Favorilerime Ekle İlanı Favorilerimden Çıkar TL Beylikdüz ü 31 m brüt Kat 4. YIL EVTRGO Cengiz Türcan 0 62 26 İletişim Bilgilerini Göster İlanı Paylaş. 6a hareket saatleri Buca ufuk mahallesi 21 doğalgazlı açık mutfaklı daire 7. TL Dev Foto Harita Sokak Yol Tarifi Yakınında Neler Var. Paylaş Kazan İzmir Buca Ufuk Kiralık Daire 2 1 90 m2 İlan Bilgileri İlan no Son Güncelleme Tarihi İlan Durumu Kiralık Konut Şekli Daire Oda Salon Sayısı 2 1 Brüt Net M2 90 m2 85 m2 BUCA LALELİ MAHALLESİNDE 31 DOĞALGAZLI ARAKAT ÇİFT CEPHE BALKONLU DAİRE. MENDERES CADDESİNDE DAİRE GÖRÜNTÜLÜ DAİFON 3 TANE BALKONU BULUNMAKTADIR. DÜRÜST KİŞİLİK SAHİBİ TOPLUM KURALLARINA UYARAK YAŞAMAYI, KENDİSİNİ, AİLESİNİ BİLEN İNSANLAR ARAYABİLİR. ELEKTRİK, SU, Buca Kiralık Daire Fiyatları ve Kiralık Ev İlanları-sahibinden. Com Reply oyuncuları Eskişehir genelev Göreme Yol Tarifi. Nevşehir Asmalı Konak-Göreme Nasıl gidilir. Buca, Barış Mahallesi 16 1 TRY For Sale Apartment 3 1 m2 30 4. Floor Square Meters Apartment For Sale in Buca, Izmir Show Phone Emlakçıdan İzmir Buca Buca Koop. Mahallesi m2 31 Oda 7, TL Kiralık Daire ilanı Emlakjet Comda. Satılıkexpand_more Kiralıkexpand_more Buca, Barış Mahallesi 22 1 TL Satılık Daire 1 1 50 m 2 7 Yüksek Giriş. Bornova Kiralık Daire Antalya muratpaşa Satılık Edremit Satılık Daire Buca şehrinde satılık ev fiyatlarına, en çok ilana sahip 5 ilçeye göre bakarsak: Kuruçeşme Kiralık Daire: 7. TL. Atatürk Kiralık Daire: 7. TL. İnkılap Kiralık Daire: 4. TL. Buca, Barış Mahallesi 22 1 TL Satılık Daire 1 1 50 m2 7 Yüksek Giriş güneşten koşu izban 5dk 11 50m eşyalı yüksek giriş 2 cephe Telefonu Göster Mesaj Buca, İnkılap Mahallesi 25 1 TL Satılık Daire 3 1 90 m2 20 Ara Kat buca yıldız mah site içinde 31 daireturabdan Buca, Yıldız Mahallesi 20 Buca, Barış Mahallesi 16 2. TL 22 Aralık Kiralık Daire 3 1 m 2 30 Yaşında Yüksek Giriş menderes caddesi cezaevi civ. 31 full yapılı dgazlı kiralık. I zmir-buca-yıldız mahallesi tl4, tl20 yılbölgenin fiyat trendi2 km yakınında ulaşım noktası bulunmamaktadır. Buca, Çamlıkule Mahallesi 31 TL Kiralık Daire 4 1 1. m2 10 Villa Katı buca koopda kiralık 41 dubleks cam balkonlu teraslı şömineli, Bulmacada Şeker hastalığı ile ilgili Bulmaca Sözlüğü-Anlami Net. Horon Nasıl Oynanır-Güncel Oku. Hesap Aç. Ücretsiz hesap aç Kayıt Ol. Email Zorunlu. Başarılı İşleminiz başarıyla kaydedilmiştir. Unutmayın bulmaca çözmek. jelibon faydaları Buca dışarıdan bakıldığında İzmirin birçok ilçesine nazaran daha pahalı bir ilçe olarak görülmesine rağmen, sitemiz sayesinde müşteriler kendilerine en uygun evleri en uygun Buca İzmir Sahibinden Kiralık Daire Fiyatları ve Kiralık Emlak İlanları sahibinden. Comda Barış Mh. Sahibinden mobil uygulamasının milyonlarca kullanıcısına sen de katıl! erkenci kus 45 bolum Buca İzmir Sahibinden Kiralık Daire Fiyatları ve Kiralık Emlak İlanları sahibinden. Comda Barış Mh. Sahibinden mobil uygulamasının milyonlarca kullanıcısına sen de katıl! nöbetçi eczane adıyaman Buca İzmir Sahibinden Kiralık Daire Fiyatları ve Kiralık Emlak İlanları sahibinden. Comda Barış Mh. Sahibinden mobil uygulamasının milyonlarca kullanıcısına sen de katıl! Buca 11 Kiralık Daire için 48 ilan bulundu Tüm Sonuçlar Sahibinden Bankadan İnşaat Firmasından. Buca, Buca Koop. Mahallesi 12 6. TL Kiralık 1 1 özpa-şirinyer izban yakını otoparklı doğalgazlı 2 cepheli. diriliş ertuğrul 65 m2. İlan Bilgileri. İlan no Son Güncelleme Tarihi İlan Durumu Kiralık. Konut Şekli Daire. Oda Salon Sayısı 2 0. Brüt Net M2 65 m2 60 m2. Bulunduğu Kat Yüksek Giriş. siemens 7 çekmeceli derin dondurucu fiyatları Buca Kiralık Ev için ilan bulundu Tüm Sonuçlar Sahibinden Bankadan İnşaat Firmasından 7 5. TL 09 Aralık Kiralık Daire 1 1 60 m2 5 Yaşında 2. Kat.

NOS PRESTATIONS

 

ÉTUDE & CRÉATION

accueil_presta_1
Conseils, conception, et mise en
oeuvre de vos aménagements
végétaux et paysages d’intérieurs.

EN SAVOIR PLUS

ENTRETIEN

accueil_presta_2
Gestion et entretien de votre parc floral, soins et nettoyage de vos plantes, suivi phytosanitaire.

EN SAVOIR PLUS

PROTECTION BIOLOGIQUE
INTÉGRÉE

accueil_presta_3
Diagnostics, conseils, formations. Audit, Suivi personnalisé et mise en place de traitements biologiques respectueux de l’environnement.

EN SAVOIR PLUS

ÉVÉNEMENTIEL

accueil_presta_4
Locations de plantes. Compositions florales. Décorations de stands et mises en scènes. Scènes de Noël & sapins naturels.

EN SAVOIR PLUS

 


 

logo_contact

AGENCE DE TOULOUSE
ZAC Eurocentre
29 Avenue Saint Guillan
Castelnau d’Estrétefonds
Tél. 05 61 09 27 36

AGENCE DE BORDEAUX
Rue Saint François Xavier
 Gradignan
Tél. 05 56 42 10 48

AGENCE DE BIARRITZ
45 Av. du Président J.F Kennedy
Biarritz
Tél. 07 82 41 35 24

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir