gönül dağı yeni sezon ne zaman başlayacak / Gönül Dağı'nda İsyan Ettiren Karar - Foto Galeri - funduszeue.info

Gönül Dağı Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak

gönül dağı yeni sezon ne zaman başlayacak

G&#;n&#;l Dağı yeni sezon ne zaman? G&#;n&#;l Dağı yeni sezonda neler olacak? G&#;n&#;l Dağı hikayesi ne?

Televizyon ekranlarının en çok izlenen yapımlarından olan Gönül Dağı dizisi 28 Mayıs2ta yayınlanan sezon finaliyle ekranlara mola verdi. Dizinin sezon finalinde Dilek karakterinin ölümü izleyiciyi üzerken yeni sezonun ne zaman başlayacağı da merak konusu oldu. Dizide Dilek karakterine hayat veren Gülsim Ali’nin diziden ayrılması dizinin akıbeti konusunda izleyenleri meraklandırdı. Peki, Gönül Dağı yeni sezon ne zaman? Gönül Dağı yeni sezonda neler olacak? Gönül Dağı hikayesi ne? İşte detaylar…

GÖNÜL DAĞI YENİ SEZON NE ZAMAN?

17 Ekim de yayın hayatına başlayan Gönül Dağı dizisi 28 Mayıs de 2. sezonuna noktayı koydu. Gönül Dağı senaristi Ali Asaf Elmas ve Gönül Dağı yapımcısı Ferhat Eşsiz Gönül Dağı’nın 3. sezonu için planlamalar yaparken, Dilek karakterine hayat veren Gülsim Ali İlhan’ın ayrılması dizi de işleri iyice karıştırdı. Gönül Dağı dizisinde Berk Atan ile partner olacak bu yeni oyuncu için planlamalar devam ediyor.

Gönül Dağı dizisinin yeni sezonunun yine TRT ekranlarında eylül ayının ikinci haftasında yayınlanması bekleniyor.

Gönül Dağı yeni sezon ne zaman Gönül Dağı yeni sezonda neler olacak Gönül Dağı hikayesi ne

GÖNÜL DAĞI DİZİSİNDEN AYRILAN GÜLSİM ALİ’DE VEDA MESAJI

Dizide Dilek karakterine hayat veren ve bir süredir Gülsim Ali, senaryoda hikayesinin azalması ve Sivrihisar'da çekilen setin kendisini yorması nedeniyle diziden ayrıldığı iddialarına yanıt verdi.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan güzel oyuncu, paylaşımında; "Tüm sevilenlerime teşekkür etmek istiyorum. Sizler iyi ki varsınız, yazdığını binlerce yorum ve mesaj içimi paramparça etti. Bazılarınız çıkan asılsız haberlere inanıp bana kızdınız, fakat şunu bilmenizi isterim; ben oyunculuk yapabilmek için tüm sevdiklerimi, ailemi geride bırakıp tek başına anavatanına göçmüş biriyim. Hiçbir özlem, hiçbir şehir ve hiçbir hava şartı beni aşk ile yaptığım mesleğimden alıkoyamaz. Yazılanın aksine Eskişehir'i, Sivrihisar'ı ve tüm ekibi çok sevdim. Sadece hikayem bitti. Ben de böyle bitsin istemezdim. Elveda Gönül Dağı ailesi" dedi.

"GÜZEL BİR ANADOLU MASALININ PRENSESİ OLDUM"

Ardından iki sezondur dizide hayat verdiği 'Dilek' karakterine de veda eden Gülsim Ali, sette verdiği pozlara "Hoşça kal öğretmen kızı, hoşça kal çiçek kızım…" diyerek şu notu düştü:

“Gönül Dağı türküsünün bende yeri apayrı, bu projeden önce de sürekli bıkmadan usanmadan dinlerdim, bir gün bir senaryo geldi adı Gönül Dağı. İlk bölümü okudum ve bu işte oynamak istiyorum, Dilek ben olmalıyım dedim, ve öyle de oldu. İyi ki de olmuş çok güzel bir Anadolu masalının prensesi oldum. Ben sizden, siz de benden bir parça oldunuz. İki sene reyting rekorları kıran ve birinciliği böylesine hak eden bir işte oynamak, ben ve ailem adına mutluluk ve gurur vesilesi oldu. Dilek nereye ait olduğunu bilmiyordu, annesinden başka kimsesi yoktu, şimdiyse geride koskoca bir aile bıraktı. O, görevini tamamladı ve bu güzel "Anadolu Masalı'ndan" göçtü. Beni böylesine sevdiğiniz, desteklediğiniz ve hep hayal ettiğim gibi ailenizden biri olarak gördüğünüz için size minnettarım.”

Ekip arkadaşlarına da teşekkür eden ünlü isim, sözlerine; "Canım ekibim, sizler de iyi ki varsınız; prodüksiyon, reji, kamera grubu, hazırlık ve diğer güzel kalpli tüm çalışma arkadaşlarım, umarım yollarımız tekrar kesişir, hepinizin ismi aklımdan geçiyor şu an, ama yazsam buraya sığdıramam. Siz kendinizi biliyorsunuz, yaptığınız her şey için, her zaman yanımda olduğunuz için teşekkür ederim. Herkese içindeki iyilik kadar iyi bir hayat dilerim" diye devam etti.

GÖNÜL DAĞI HİKAYESİ NE?

Efsaneye göre kasabanın gariban bir çobanı varmış. Güttüğü koyunlar ise kasabanın en zenginlerinden birinin sürüsüymüş. Çoban gel zaman git zaman sürüsünü güttüğü zengin kasabalının kızına gönlünü kaptırmış. İmkansız bir aşka düştüğünü bilir ancak gönlüne ferman dinletemezmiş.

Nasıl olmuşsa bütün kasaba gariban çobanın bu zengin adamın kızına aşık olduğunu öğrenir. Özellikle de kasabanın gençleri bu durumu öğrenir öğrenmez bunu eğlencelik bir şey zannederek sık sık çobanla dalga geçerlermiş.

Derken yine gel zaman git zaman günün birinde zengin adam kızını evlendirmeye karar vermiş. Davul bile dengi dengine ya.. Zengin adam da kızını kasabadan zengin birinin oğluna vermiş. Düğün zamanı gelmiş, vurmuş davullar, çalmış zurnalar.

Bu durumu da eğlenceye çevirmeye çalışan cahil gençler hemen harekete geçmiş. Kızın düğün günü, "Kız sençi çağırıyor" diyerek Gönül Dağı'ndan çağırmışlar gariban çobanı kasabanın meydanına. Sonra da kasaba meydanında başlamışlar onunla dalga geçmeye. Kahkahalarla dagla geçmişler gariban çobanla. Gönlünü kırmışlar çobanın. Sonrasında yapılanları karşı dünyası başına yıkılan çoban tekrar vurmuş kendini dağlara. O gün bugün bir daha da kasabaya inmemiş. Sonrasında ise yıllarca ne zaman kasabada bir gönül kırılsa, bir yetim ağlasa Gönül Dağı'ndan taşlar koparak düşer.

Gönül Dağı dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Sezon finali yapan Gönül Dağı yaz arası verirken seyircisi yeni sezonun ne zaman başlayacağını merak etmeye başladı bile. Gönül Dağı ne zaman başlayacak?
Gönül Dağı dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Ekranın en başarılı yapımlarından biri olan Gönül Dağı sezon finali yaptı. Gönül Dağı dizisinin başrol oyuncusu Gülsim Ali İlhan'ın veda ettiği sezon finali çok konuşuldu. Seyirciyi şaşırtan gelişmelerin yaşandığı Gönül Dağı son bölüm yeni sezon için seyirciyi şimdiden heyecanlandırmayı başardı. Anadolu kültürünü evlere taşıyan aile dizisi Gönül Dağı yeni sezonun ne zaman başlayacağı ise dizinin takipçileri tarafından merak ediliyor. Gönül Dağı sezon finalinde neler yaşandı? Gönül Dağı yeni sezon tarihi belli oldu mu? Gönül Dağı yeni sezon ne zaman başlayacak? soruları ise dizi hakkında en çok aranan konular arasında.

Gönül Dağı yeni sezon tarihi belli oldu mu?

TRT1'de Cumartesi akşamları yayınlanan Gönül Dağı dizisi sezon finali yaptı. Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan'ın başrolleri paylaştığı dizinin sezon finalinde Dilek karakterinin ölümü seyirciyi hem üzdü hem de yeni sezon için meraklandırdı. Eskişehir Sivrihisar'da çekilen Gönül Dağı dizisinin 3. Sezonunda neler olacağı ise merakla beklenmeye başlandı. Gülsim Ali İlhan'ın ölümü dizinin biteceğine yönelik yorumlara da neden olurken dizinin yapımcısı Ferhat Eşsiz yeni sezon çalışmalarına başladıklarını duyurdu. Yapım şirketi ve dizinin senaristi Ali Asaf Elmas yeni sezon için senaryo planlamasına başladı. Gülsim Ali İlhan'ın yerine gelecek ve Berk Atan'la partner olacak yeni isim ve hikayesi ise merakla bekleniyor. Gönül Dağı yeni sezonun Eylül ayının ikinci haftasında seyirciyle buluşturulması planlanıyor.

Gönül Dağı'nda Gülsim Ali İlhan yerine kim gelecek?

Gönül Dağı 28 Mayıs Cumartesi günü herkesi üzen bir bölümle sezon arası verdi. Gönül Dağı 2 sezondur en çok izlenen yapımlardan biri olmayı başarmıştı. Sevilen diziden Gülsim Ali İlhan'ın canlandırdığı Dilek karakterinin ölerek ayrılması herkesi üzdü. Yeni sezon için hazırlıkları yapılan dizide yeni kadın başrol oyuncusunun kim olacağı da bu nedenle seyirci tarafından merakla beklenmeye başlandı. Başarılı oyuncunun sosyal medya hesabıdan yaptığı duygusal veda da bir daha dizide olmayacağını netleştirdi. Gönül Dağı'na yeni hikayelerle katılacak isimlerle ilgili çalışmalar ise devam ediyor.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası