dgs peyzaj mimarlığı taban puanları 2019 / PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ Peyzaj Mimarlığı - DGS Taban Puanları

Dgs Peyzaj Mimarlığı Taban Puanları 2019

dgs peyzaj mimarlığı taban puanları 2019

DGS Peyzaj Mimarlığı Taban Puanları

DGS ile girilebilecek bölümlerin puanları listeleri ÖSYM’nin yayımladığı kılavuzlarda bir önceki sene yapılan yerleştirme taban puanları üzerinden oluşturulmaktadır, yani yerleştirmelerine göre oluşturulacak DGS peyzaj mimarlığı taban puanlarılistesini yazımızın altındaki görselde bulabilirsiniz.

DGS PEYZAJ MİMARLIĞI TABAN PUANLARI

DGS yani dikey geçiş sınavı ile 2 yıllık önlisans mezunu olarak 4 yıllık bir lisans programı olan peyzaj mimarlığı bölümüne; ölçme, seçme ve yerleştirme merkezi (ÖSYM) tarafından hazırlanan tercih kılavuzunda yer alan listelerdeki peyzaj mimarlığı bölümünü tercih edebilecek önlisans mezunları yerleşme şansına sahiptir. Ayrıca bu adayların peyzaj mimarlığı bölümüne yerleşmesinin sağlanabilmesi için SAY yani sayısal puan türünden yeterli puanı almaları gerekmektedir.

Tercihiniyap Forum Tekrar Aktif Tıklayın

DGS ile girilebilecek peyzaj mimarlığı kontenjanları yılında olarak belirlenmişti, DGS peyzaj mimarlığı kontenjanları rakamları da buna yakın olacaktır.

DGS ile yerleştirmeler yapıldıktan sonra ortaya çıkan peyzaj mimarlığı puanları içinde yer alan en küçük ve en büyük puanlar incelendiğinde peyzaj mimarlığı bölümüne yerleşmede kullanılan en küçük puanın , ile Lefke Avrupa Üniversitesi’ne (KKTC-Lefke) (İngilizce) (%50 İndirimli) yapılan yerleştirmeye ait olduğu görünüyor. DGS ile yerleştirmelerde ortaya çıkan peyzaj mimarlığı bölümü en büyük taban puanı ise ,’dır ve bu puan ile yerleştirme de Ege Üniversitesi’ne yapılmıştır. Adaylar DGS ile peyzaj mimarlığı bölümüne yerleşebilmek için sınavdan sayısal puan türünden bu iki puan arasında bir puan almalıdır, demek yanlış olmayacaktır.

Yazımızda verdiğimi bilgiler ile ilgili, DGS’ye ve yerleştirmelere dair, peyzaj mimarlığı bölümü hakkında merak ettiğiniz, aklınıza takılan her şeyi forum sayfalarımıza gelerek sorabilirsiniz, forum sayfalarımıza BURAYA TIKLAYARAK ulaşabilirsiniz.

* Fikir vermesi maksadıyla oluşturduğumuz, DGS ile girilen peyzaj mimarlığı bölümü taban puanları ve kontenjanları hakkında bilgiler içeren yazımız, yazdığımız tarihte ÖSYM’nin resmi internet sitesindeki bilgiler, kılavuzlar ve dosyalar içinden derlenmiştir. Tüm bu tip konularda veya peyzaj mimarlığı bölümü puanları hakkında yapılacak bir değişiklikte ÖSYM’nin yapacağı son duyuru esas olacağı için ÖSYM resmi internet sitesindeki duyurular sayfalarını düzenli olarak takip etmeyi alışkanlık haline getirmeniz sizin için faydalı olacaktır.

 1 0decbd01bdc07c5

Yazımızı Puanlamak İster misin?

DGS Peyzaj Mimarlığı Taban Puanları ve Kaç Net Gerekir

Dgs Peyzaj Mimarlığı taban puanları, Peyzaj Mimarlığı için kaç net gerekir, Peyzaj Mimarlığı için en az kaç puan gerekir, Peyzaj Mimarlığı kaç net ile almış, en son kaç kişi almış sorularının cevaplarını aşağıdaki tabloda bulabilir; son üç yılın taban puanlarını ayna anda görüntüleyebilirsiniz.

Bu bölümü kazanmak için kaç net gerekir?
Bu sorunun cevabı önlisans başarı puanınıza göre değişir. Çünkü önlisans başarı puanınız ve sınavdan aldığınız puan, standart sapma puanı ile çarpılarak yerleştirme puanınız oluşuyor. Dgs net hesaplama sistemimizi kullanarak kaç netle hangi üniversiteyi kazanabileceğinizi öğrenebilirsiniz. Dgs net hesapla butonuna basıp: açılan panelde tahmini netlerinizi ve öbp puanınızı yazarak, tablodaki hangi üniversiteleri kazanabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

DiKKAT:Önlisans Başarı Puanı: diploma notunuzun 40 ile 80 arasında hesaplanmış halidir. Dgs sınavına girenler dgs sonuç belgesinden Önlisans başarı puanını(ÖBP) öğrenebilir. ÖBP puanını bilmeyenler, açılan panelin alt kısmına diploma notunu yazarak öğrenebilir.

BİLGİ: Bu bölümün puan türü sayısal. Net hesaplarken SAYISAL puan türünü seçiniz

HESAPLAMAYI KAPAT

HESAPLAMAYI AÇ

DGS GEÇİŞ BÖLÜMLERİ

dgs Peyzaj Mimarlığı taban puanları yukarıda yer almaktadır. Peyzaj Mimarlığı için kaç puan gerekir? Peyzaj Mimarlığı için kaç net gerekir? dgs Peyzaj Mimarlığı en az kaç puanla almış? Kontenjan kaç?

DGS Peyzaj Mimarlığı Taban Puanları Kontenjanları

ÜNİVERSİTE ADIFAKÜLTE/YÜKSEKOKULBÖLÜMPUAN TÜRÜKONTYERTABAN PUANEN BÜYÜK PUANEGE ÜNİVERSİTESİ (İZMİR)Ziraat FakültesiPeyzaj MimarlığıSAY55,,İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİMimarlık FakültesiPeyzaj Mimarlığı (İngilizce)SAY33,,ANKARA ÜNİVERSİTESİZiraat FakültesiPeyzaj MimarlığıSAY55,,İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ-CERRAHPAŞAOrman FakültesiPeyzaj MimarlığıSAY66,,AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ (ANTALYA)Mimarlık FakültesiPeyzaj MimarlığıSAY55,,AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİZiraat FakültesiPeyzaj MimarlığıSAY55,,DÜZCE ÜNİVERSİTESİOrman FakültesiPeyzaj MimarlığıSAY66,,TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİGüzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık FakültesiPeyzaj MimarlığıSAY55,,SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ (ISPARTA)Mimarlık FakültesiPeyzaj MimarlığıSAY55,,SELÇUK ÜNİVERSİTESİ (KONYA)Ziraat FakültesiPeyzaj MimarlığıSAY55,,ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİMimarlık ve Tasarım FakültesiPeyzaj MimarlığıSAY66,,ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ (ADANA)Mimarlık FakültesiPeyzaj MimarlığıSAY66,,KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (TRABZON)Orman FakültesiPeyzaj MimarlığıSAY66,,BARTIN ÜNİVERSİTESİBartın Orman FakültesiPeyzaj MimarlığıSAY33,,ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİOrman FakültesiPeyzaj MimarlığıSAY33,,BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİMühendislik-Mimarlık FakültesiPeyzaj MimarlığıSAY44,,TRAKYA ÜNİVERSİTESİ (EDİRNE)Mimarlık FakültesiPeyzaj MimarlığıSAY66,,ORDU ÜNİVERSİTESİZiraat FakültesiPeyzaj MimarlığıSAY33,,KASTAMONU ÜNİVERSİTESİMühendislik  ve Mimarlık FakültesiPeyzaj MimarlığıSAY55,,HATAY MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİMimarlık FakültesiPeyzaj MimarlığıSAY33,,ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ (ERZURUM)Mimarlık ve Tasarım FakültesiPeyzaj MimarlığıSAY66,,İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ (MALATYA)Güzel Sanatlar ve Tasarım FakültesiPeyzaj MimarlığıSAY66,,KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİOrman FakültesiPeyzaj MimarlığıSAY33,,RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ (RİZE)Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık FakültesiPeyzaj MimarlığıSAY44,,LEFKE AVRUPA ÜNİVERSİTESİ (KKTC-LEFKE)Mimarlık FakültesiPeyzaj Mimarlığı (İngilizce) (Burslu)SAY11,,YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ (KKTC-LEFKOŞA)Mimarlık FakültesiPeyzaj Mimarlığı (İngilizce) (Burslu)SAY11,,YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ (KKTC-LEFKOŞA)Mimarlık FakültesiPeyzaj Mimarlığı (İngilizce) (%75 İndirimli)SAY11,,LEFKE AVRUPA ÜNİVERSİTESİ (KKTC-LEFKE)Mimarlık FakültesiPeyzaj Mimarlığı (İngilizce) (%50 İndirimli)SAY11,,

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası