sahibinden arge elektrik / funduszeue.info'dan Ar-Ge atağı

Sahibinden Arge Elektrik

sahibinden arge elektrik

funduszeue.info Ar-Ge merkezi olarak onaylandı

funduszeue.info, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Ar-Ge merkezi olarak onaylandı.

funduszeue.info'dan yapılan açıklamaya göre, gelişmiş altyapısı ve uzman yazılım kadrosuyla güçlü bir teknoloji şirketi olan funduszeue.info, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Ar-Ge merkezi olarak onaylandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen funduszeue.info Üst Yöneticisi (CEO) Burak Ertaş, yeni teknoloji üretimi konusunda Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın taşıdığı vizyonu paylaştıklarını ve bu doğrultuda Ar-Ge merkezini hayata geçirdiklerini bildirdi.

İnsan kaynağına önem veren, sürdürülebilir inovasyon ikliminin oluşturulduğu yapılanmaların teknoloji üretimine büyük katkısı olduğunu belirten Ertaş, "Teknoloji tarih boyunca dünyayı değiştiren en önemli dinamik oldu. Ancak tarihin hiçbir diliminde bugünkü kadar hızlı ilerlemedi. Şu bir gerçek ki gelecekte ülkelerin rekabetçi gücünü belirleyecek en önemli etken teknoloji olacak. Türkiye’nin elektronik ticaret alanında lider kurumlarından biri olarak üzerimize düşen sorumluluğun bilinciyle Ar-Ge merkezimizi hayata geçirdik. Ar-Ge merkezimiz teknolojiye dayalı yeni ürün ve hizmetlerin tasarlanmasında önemli katkı sağlayacak. Mevcut Ar-Ge personelimiz ile birlikte toplam ’ün üzerinde mühendis ile merkezimizin odağında şu an 13 proje var. Hedefimiz fark yaratan, inovatif, ulusal ve uluslararası arenada ses getiren projeleri üretebilmek.” değerlendirmesinde bulundu.


Ertaş, funduszeue.info'da sundukları hizmetlerine makine destekli öğrenme, yapay zeka, imaj işleme teknolojilerini daha fazla entegre ettiklerini ve teknoloji üretiminde ana unsurun yetişmiş insan gücü olduğunu belirterek, Türkiye'nin ileri teknoloji üretmek adına büyük bir potansiyele olduğunu, Türkiye'nin dijital çağın kalifiye iş gücüne daha fazla sahip olması ve ondan yararlanması adına funduszeue.info olarak daha fazla sorumluluk almaya devam edeceklerini vurguladı.

Anadolu AjansıAnadolu Ajansı

ANKARA (AA) - AYŞE BÖCÜOĞLU BODUR - funduszeue.info Ar-Ge Merkezi Yöneticisi Akif Arsoy, 'Kurduğumuz Ar-Ge merkezinde 3 farklı departmanda çalışan 'ün üzerinde mühendisimizle yeni projelere odaklandık.' dedi.

Arsoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 'funduszeue.info'un internet sektörünün göz bebeği haline gelen 17 yıllık bir firma olduğunu söyledi.

Sitenin online ilan ve elektronik ticaret alanlarında faaliyet gösterdiğine işaret eden Arsoy, 'funduszeue.info, vasıta, gayrimenkul ve yardımcı arayan, özel ders almak, evdeki bir eşyasını satmak, başka birinden kullanılmış eşya almak, yeni ürünler satın almak, usta, çilingir, boyacı bulmak isteyen herkesin ihtiyaçlarını karşılayabildiği bir internet sitesi. Sitemiz, dünyadaki tüm seri ilan siteleri arasında en kapsamlı 5. site durumunda. Türkiye'nin de bu alanda lideri.' diye konuştu.

'funduszeue.info'un marka bilinirliğinin artmasıyla son yılda ciddi bir büyüme yaşadığını anlatan Arsoy, çalışan kadrosunu her yıl kişi artırarak toplamda 'e ulaştırdıklarını bildirdi.

Arsoy, sitenin ürün geliştirme ekibinde tasarımcı, kurgucu, yazılımcı, sistem yöneticisi dahil 'ü aşkın kişinin çalıştığını dile getirdi.

Kullanıcıların ihtiyaçlarına göre zengin içerikli internet sitesi yarattıklarının altını çizen Arsoy, şöyle devam etti:

'Sitenin önemli bir kısmında alıcıyla satıcıyı, ilan verenle ilanlara bakanları buluşturuyoruz. Bir kısmında da ürünlerin doğrudan kredi kartıyla alınarak kargoyla evlere ulaştırılmasını sağlayan bir hizmet sunuyoruz. funduszeue.info temel olarak bu hizmetleri veriyor. Şirketimizin Ar-Ge merkezini de açtık. Kurduğumuz Ar-Ge merkezinde 3 farklı departmanda çalışan 'ün üzerinde mühendisimizle yeni projelere odaklandık. 13 proje üzerinde çalışma yürütüyoruz. Hedefimiz fark yaratan, inovatif, ulusal ve uluslararası arenada ses getiren projeler üretmek, kullanıcılarımıza farklı, yenilikçi, şaşırtıcı ve hayatlarını kolaylaştırıcı hizmetler bulmak ve bunları denemek. Ar-Ge merkezimizle teknolojiye dayalı yeni ürün ve hizmetlerin tasarlanmasında önemli katkı sağlayacağımıza inanıyoruz.'

İstanbul ve Ankara'da 2 veri merkezinde binden fazla sunucuyla hizmet verdiklerini belirten Arsoy, 'IOS ve Android seçeneklerimizle Türkiye'nin en çok tercih edilen mobil uygulamaları arasında yer alıyoruz. Aktif kullanıcı sayımız, kasım ayı itibarıyla Android'de 4,9 milyon, iOS'ta 2,9 milyona ulaştı.' ifadesini kullandı.

Arsoy, e-ticaret platformu olarak yeni oluşumları hayata geçirdiklerine işaret ederek, derece fotoğraf, mega foto, cebinden onaylı işlemler, videolu ilan, 3 boyutlu tur, emlak endeksi, QR kod ile üye girişi, profil fotoğrafı ekleme, emlak ofisim uygulaması, sahibinden doğal reklam gibi birçok alanda yeniliklere imza attıklarını söyledi.

'de vasıta, emlak, ikinci el ve sıfır alışveriş kategorilerinde ilan karşılaştırma özelliğini de kullanıcıların hizmetine sunduklarını hatırlatan Arsoy, 'Dijital reklamcılık alanında Türkiye'de bir ilk olan 'sahibinden doğal reklam' ürünümüzü hayata geçirdik. KOBİ'ler, yerli kaynaklarla geliştirilen ürünle bütçelerine uygun, kendilerine açılan paneli kullanarak ürün ve hizmetlerini doğrudan sitemizde tanıtabiliyor.' dedi.

Arsoy, funduszeue.info'un teknoloji üretiminde ana unsurunun yetişmiş insan gücü olduğunu vurgulayarak, Türkiye'nin genç ve dinamik nüfusuyla teknoloji üretmek için yüksek potansiyelinin bulunduğunu bildirdi.

Şirket olarak kariyer geliştirme programı kapsamında 'funduszeue.infoi'yi başlattıklarını dile getiren Arsoy, 'İlk etapta üniversite öğrencisi 5 özel yeteneği seçerek funduszeue.info'un yazılım ekibine dahil edeceğiz. Üniversitelerle iş birliği kapsamında bu alanda kariyer yapmak isteyen gençleri ekibimize katmak istiyoruz.' diye konuştu.


nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası