gratis çağrı merkezi iş ilanları / Request Rejected

Gratis Çağrı Merkezi Iş Ilanları

gratis çağrı merkezi iş ilanları

Gratis Maaşları HİÇBİR YERDE Bulamayacağınız Bilgiler!

Gratiste çalışmak ister misiniz? Gratis, Türkiye&#;de 81 ilde mağazası bulunan ve kozmetik sektöründe bir numara olan kurumsal bir firma. Gratis çalışan yorumlarıyla birlikte sizlere Gratis maaşları &#;de yeni zamlar ile ne kadar oldu? Anlatacağım!

Ayrı olarak Gratis çalışma saatleri, primler ve daha fazlası hakkında bütün bilgiler burada. Gratis çalışma koşulları için uygun bir aday olduğunuzu düşünüyorsanız, yazının ardından Gratis iş başvurusu gerçekleştirebilirsiniz! Hazırsak hemen anlatmaya başlıyorum.

Önemli!! Bütün bilgiler Gratis çalışan yorumları ile doğrulanmıştır. Bilgiler güncel ve doğrudur.

Gratis Çalışma Sistemi Nasıl?

Gratis Çalışma Sistemi Nasıl?

Gratis maaşları çalışma sisteminizle de alakalı. Gratis çalışma sistemi ise bölgeden bölgeye değişim gösteriyor. Ama aslında yüzde 90 benzerlikle çalışma sistemi oluşturuluyor. Peki Gratiste çalışmak nasıl? Gratis çalışma şartları nedir? İşte sorularınızın cevabı:

  • Gratis&#;in eğitim sistemi son derece faydalı. Size işe başladıktan sonra bir uygulama indiriliyor ve bu uygulamaya sürekli eğitimler ekleniyor.
  • Bu eğitimler, kozmetik ürünlerin içerikleri, şampuanlar, markalar ve buna benzer birçok içerikle alakalı oluyor.
  • Gratis bire bir müşteriyle ilgilenmek zorunda olduğunuz bir yer. Bir müşteri size ürünle ilgili soru sorduğunda cevap verebiliyor olmanız gerekiyor. Örneğin, &#;Tuzsuz şampuan istiyorum&#; dediğinde sizin bu ürünle ilgili bilgi sahibi olmanız ve müşteriye bunu belirtmeniz gerekiyor.
  • Gratiste sürekli satış söz konusu. Bir ürün alan kişiye mutlaka kasa arkası ürünlerin satışını da yapmanız gerekiyor.
  • Gratis&#;te vardiyalı olarak çalışıyorsunuz. Gratis vardiya saatleri de mağaza müdürü tarafından hazırlanıyor ve bölge sorumlusunun onayına gönderiliyor.
  • Gratis vardiya sistemi de sabah- akşam ve aracı olmak üzere hazırlanıyor. Mağaza açılış kapanış saatlerinize göre 8 saatlik bir çalışma süreniz oluyor.
  • Haftalık 45 saati geçemezsiniz. Ama ful çalışmanız gereken ya da fazla mesai yapmanız gereken zamanlar oluyor. Buradan kalan saatlerinizi ya mağaza müdürü 2 ay içerisinde eritmek zorunda ya da maaşınıza 2 ay  sonra mesai ücreti olarak eklenmek zorunda. Bu sayede Gratis maaşları da artabiliyor.
  • 1 yılı doldurduğunuzda yıllık izin hakkınız oluyor. 6 aydan sonra yıllık izninizin bir kısmını da kullanma şansınız oluyor. Tabi bu tamamen mağaza çalışma yoğunluğuna ve personel sayısına göre değişiyor.
  • Kendinize ait bir kasa olduğunda başkası sizin kasanızı kullanamıyor, aynı şekilde siz de başkasının kasasını kullanamazsınız.
  • Eğer 50 TL üzerinde açık çıkarsa kasanızda, tutanak tutuluyor. Bu yüzden açık vermemeye çalışın.
  • Sevkiyat günleri bellidir. Sevkiyat ekibi gece kasaları bırakır eski kasaları alır. Sabah geldiğinizde hemen kasaları açmaya ve yerleştirmeye başlarsınız.
  • Ayrıca Gratis çalışan kıyafetleri de oldukça rahat. Pantolon olarak siyah giymek zorundasınız ve yazları kot olmamak şartıyla siyah şort ya da etek giyebiliyorsunuz. Üstünüzdeki Gratis tişörtlerinin rengi mor. Bir de ayakkabınız sadece üç renkten biri olabilir: Siyah, pembe ve mor. 
  • Gratiste makyaj yapmanız da ZORUNLU.

Gratis Çalışma Saatleri

Gratis Çalışma Saatleri

Gratis çalışma saatleri, yaz ve kış mevsimlerinde, bulunduğu ilçeye göre değişiklik gösteriyor. Gratis normal çalışma saatleri arasında oluyor. Yaz mevsiminde ise bölge bölge değişiyor.

  • Eğer yazlık bir mağaza ise &#; ya da saatleri arasında çalışma oluyor.
  • Gratis vardiya saatleri ise buna göre belirleniyor. Eğer sabahçıysanız ve mağaza &#;da kapanıyorsa, , kapanış iseniz saatleri arasında mağaza oluyorsunuz.
  • 1 saat mola olduğunda günlük saat çalışmanız oluyor. Bazı yerlerde giriş yazıyor ve bu sefer de 8 saat fiili çalışmanız oluyor.

Sevkiyat günleri mağazayı bir saat erken açabilirsiniz. Yani müşteriye açılış saati asla değişmez ama siz açılıştan 15 dakika önce gelmezsiniz. Bunun yerine saat &#;de gelirsiniz ve &#;da çıkarsınız.

Gratis&#;in meşhur &#;Bütün Ürünlerde Yüzde 50&#; kampanyasını duymayanınız yoktur&#; Bu kampanyanın olduğu günler siz çalışanlar olarak ne yazık ki sabahtan akşama kadar mağazada olmak zorundasınız. Ama fazla saatlerinizi istediğinizde ücret olarak ya da saat olarak kullanabiliyorsunuz. Ücret olarak size geri verildiğinde Gratis maaşlarına ekleme yapılıyor.

Ayrıca okuyun: BİM personel maaşı

Gratis Maaşları

gratis maaşları

Gratis çalışan maaşları en çok merak edilen konuların başında yer alıyor. Gratis personel maaşları aslında dudak uçuklatacak türden değil. Ama en azından başka yerler gibi fazla çalıştırıp paranızın üstüne yatma gibi durumları olmuyor.

Zaten her ay mutlaka maaşınızdan hemen sonra size bordronuz geliyor. Buradan da bütün bilgileri kesintileri ek ödemeleri görebiliyorsunuz.

O halde daha fazla merak ettirmeden size Gratis maaşlarından bahsedeyim. Aşağıya hazırladığım tabloda Gratis çalışan maaşlarını rahatça görebilirsiniz.

  • Gratis satış danışmanı maaşı: TL
  • Gratis mağaza müdür yardımcısı maaşı: TL
  • Gratis mağaza müdürü maaşı: TL
  • Gratis bölge sorumlusu: TL &#; TL
  • Gratis beauty mağaza personeli maaşı: TL &#; TL

Gratis maaşlarına ek olarak firma size Sodexo yemek kartı veriyor.

Gratis Yemek Kartı Ne Kadar?

Gratis çalışanlarına yemek kartı olarak Sodexo kartı veriyor. Her ay yemek kartına yüklenen miktar ise TL.

Eğer haftalık ya da aylık primleri kazanırsanız da mağaza olarak her birinize belli miktarlarda prim ödemesi yapılıyor. Böylece maaşınız TL artabilir.

Gratis İş Başvurusu Şartları

Gratis İş Başvurusu Şartları

Gratis iş başvurusu yapmak isteyenler Gratis işe alım sürecini ve Gratis şartlarını merak ediyor. Hemen bu konudaki bilgilerimi de detaylı bir şekilde aktarıyorum.

  • Öncelikle güler yüzlü ve konuşkan olmalısınız.
  • Pazarlama yönünüz iyi olmalı. Müşteriye siz de farklı ürünler satabilmelisiniz.
  • İletişim beceriniz yüksek olmalı.
  • Esnek çalışma saatlerine ve yoğun tempoya ayak uydurabilmelisiniz.
  • En az lise mezunu olmanız gerekiyor. Ama bazen orta okul mezunu olarak da işe alınanlar oluyor.

Bunlara ek olarak; mağaza içerisinde çalışan kadın sayısı daha fazlayken depolarda erkek alımı daha fazla oluyor. Gratis Lojistik Merkez&#;de de çalışmak için başvuru yapabilirsiniz. Burada da başvuru yapabileceğiniz pozisyonlar:

  1. Sevkiyat elemanı
  2. Depo elemanı
  3. Kat sorumlusu
  4. Stok kontrol elemanı
  5. Makine operatörü&#;

Eğer bu şartlar size uyuyorsa o zaman Gratis iş başvurusu yapma adımlarına geçebiliriz.

Gratis Maaşları yazısından sonra okumanız için bir yazı tavsiyesi Okul öncesi öğretmen maaşları

Gratis İşe Alım Süreci Adım Adım&#;

Gratis İşe Alım Süreci

Gratis maaşları ne kadar? Gratis iş başvurusu yapmak için ne yapmam gerekiyor? İşte cevapları:

  • Gratis sitesine girin.  Burada Gratis Kariyer yazan yere tıkladığınızda Açık Pozisyon yazısını göreceksiniz. Burası size uygun ilanları karşınıza çıkarıyor.
  • Ayrıca Linkedin, seafoodplus.info, seafoodplus.info gibi iş bulma sitelerinde de Gratis güncel ilanları oluyor.
  • Bunların haricinde bir Gratis şubesine gidin. İş başvurusunda bulunmak istediğinizi söyleyin. Siz onlara bir CV bıraksanız bile onlar yine de size &#;Gratis Başvuru Formu doldur&#; diyorlar.
  • Bu formda da kişisel bilgileriniz, eğitim ve iletişim bilgileriniz, önceki iş deneyimleriniz ve referanslarınız gibi bilgiler yer alıyor.
  • Gratis başvurunuz değerlendiriliyor. Eğer müdür bunu olumlu görürse sizi görüşme için mağazaya çağırıyor. Burada mülakat gerçekleşiyor. Size yöneltilen sorular daha çok kendinizden bahsetmeniz yönünde oluyor.
  • Müdür eğer sizi olumlu görürse CV&#;niz bölge müdürüne gidiyor. Bu sefer bölge müdürü ile görüşme yapıyorsunuz. Onlarda klasik soruları soruyor ve eğer olumlu olursa çok kısa bir zamanda İnsan Kaynakları tarafından aranıyorsunuz. Bu Gratis işe alım sürecinin bir parçası.
  • İnsan Kaynakları size toplamanız gereken belgelerin bir listesini iletiyor. Daha sonra formalite gereği İnsan Kaynakları ile de kısa bir görüşmeniz oluyor.
  • Evrakları tamamladıktan sonra İnsan Kaynaklarına iletiyorsunuz  ve işe başlayacağınız  günü bildirmelerini bekliyorsunuz. Görüşme sırasında size Gratis maaşları ve Gratis çalışma koşulları gibi bilgiler de veriyorlar.

Gratis Beauty Mağazalarına Personel Alımı

Gratis Beauty Mağazalarına Personel Alımı

Son yıllarda Gratis Beauty oldukça ön planda. Güzellik salonu işlevi gören Gratis Beauty mağazalarında fiyatlar da uygun. Peki, Gratis Beauty&#;de çalışmak için ne yapmanız gerekiyor? Nasıl bir deneyim isteniyor?

Burada öncelikle çok iyi kişisel bakım yapabiliyor olmanız gerekiyor. Saç bakımından, tırnak bakımına aklınıza gelebilecek her şey sizin uzmanlığınız olmalı. Orayı küçük bir kuaför olarak düşünün. Orada hangi işlemler uygulanıyorsa siz de bu işlemleri uygulayabilmelisiniz.

Gratis Beauty mağazaları her ilçede bulunmuyor. Randevu alarak işlem yaptırabileceğiniz Gratis Beauty mağazalarının çalışma şartları da mağaza şartlarından çok farklı değil. Gratis Beauty&#;den randevu almak istiyorsanız linke tıklayabilirsiniz.

Gratis&#;te Kariyer Basamakları

Gratis&#;te Kariyer Basamakları

Gratis&#;te yükselmeniz için belli sürelerde iş deneyiminizin olması gerekiyor.

Gratis Sıkça Sorulan Sorular

Gratis Sıkça Sorulan Sorular

Gratis Çalışanları Ürünleri İndirimli Alabiliyor mu?

Gratis çalışanları için her ay yüzde 10&#;luk bir indirim uygulanabiliyor. Personel olarak geçilen işlemi ayda sadece bir kere kullanabiliyorsunuz ve her üründen yüzde 10 indirim sağlanıyor.

Gratis Maaşları Ne Zaman Yatar?

Gratis personel maaşları her ayın 5&#;inde mutlaka yatırılmış oluyor. Eğer ayın 5&#;i Pazar gününe geliyorsa bir ya da iki gün önce yatırılma ihtimali de oluyor. Ama asla 5&#;ini geçmez.

Ayın 1&#;inde de TL Sodexo avans olarak Sodexo bakiyenize eklenir. Ayın 5&#;inde de Gratis maaşları ile birlikte kalan bakiye hesabınıza geçer.

Ayrıca Gratis maaşları Garanti Bankası&#;na yatırılıyor.

A İş başvurusu yazısına da bir bakın isterseniz&#; 🙂

İşe gelmediğinizde kesilen parayı geri alabilir miyiz?

Gratis maaşları her işe geldiğiniz gün üzerinden hesaplanıyor. Bu yüzden işe gelmediğiniz günler eksik olarak sisteme girer. SGK ise ilk iki günü ödemez sonraki günleri öder ve PTT&#;ye yatırır. Ayrıca gelmediğiniz günler Sodexo&#;nuzdan da kesiliyor.

Eğer yıllık izin hakkınızı kullanıyorsanız yine Gratis maaşlarından ve Sodexo&#;dan kesiliyor.

Eğer Gratis maaşları, Gratis çalışan yorumları ya da bu konuyla ilgili herhangi bir sorunuz varsa YORUM kısmına ekleyebilirsiniz. Hemen cevaplayayım 🙂

Yazıdan hemen sonra bunu da okuyarak para kazanma ihtimallerinizi değerlendirin: Öğrenci evde para kazanma

Bir önceki yazımız olan Migros Çalışan Maaşları &#; ZAM SONRASI MAAŞLAR başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Gratis part time satış danışmanı iş ilanları

Bodrum Midtown- Part Time Satış Danışmanı

 zincirlerinin yanı sıra, mağazalarımızda satışını gerçekleştirdiğimiz, toptan ve online  aşağıdaki süreçlerden sorumlu olacak “Satış Danışmanı” arayışımız bulunmaktadıseafoodplus.infoğazada satış  ayrı düşünmeyiz. GENEL NİTELİKLER Part time çalışmak isteyen, Perakende 

Vadi İstanbul Reebok-Part Time Satış Danışmanı

 Lumberjack ve Reebok mağaza zincirlerinin yanı sıra, mağazalarımızda satışını gerçekleştirdiğimiz, toptan ve online satışını yaptığımız  bünyesinde yer alana Reebok mağazalarımızda “Mağaza Satış Danışmanı” hangi görevlerden sorumludur? Mağaza standartlarına uygun şekilde 

Part Time Satış Danışmanı Bolu

 işini tutkuyla yapan, alanında uzmanlaşmak ve gelişmek hedefinde ekip arkadaşları arıyor. Loris Parfüm Bolu  Mağazasında Part Time Satış Danışma olarak görev yapacak ekip arkadaşımız sen olmak istiyorsan başvurunu yaparak Loris ailesine katılmak için ilk adımı atabilirsin 

Part Time Satış Danışmanı Bartın

 işini tutkuyla yapan, alanında uzmanlaşmak ve gelişmek hedefinde ekip arkadaşları arıyor. Loris Parfüm Bartın  Mağazasında Part Time Satış Danışmanı olarak görev yapacak ekip arkadaşımız sen olmak istiyorsan başvurunu yaparak Loris ailesine katılmak için ilk adımı 

Nezih Kırtasiye Citys Avm. - Part Time Satış Danışmanı

 İŞ TANIMI Nişantaşı City's Avm'de hizmet veren mağazamıza, görevlendirilmek üzere Part Time satış danışmanları arıyoruz ARANAN NITELIKLER - En az lise mezunu, - Kırtasiye ve Oyuncak bölümünde deneyim sahibi ya da bu alana ilgi duyan, - İnsan ilişkilerinde 

Tanzim Destek Elemanı Part Time

 kontrolünü yapacak, perakendeciye ürünler hakkında bilgi verecek, Part Time-Yarı Zamanlı ve Dönemsel çalışabilecek "Tanzim Destek  mezunu veya üniversite öğrencisi adayların başvurularını bekliyoruz. Hızlı Tüketim -Tanıtım -Pazarlama -Satış -Satış Danışmanı -Merch 

part time İngilizce Öğretmeni

İŞ TANIMI Çağdaş Eğitimcilere, Bambaşka Bir Kariyer Fırsatı!  Her gününden ayrı bir ders çıkardığımız 45 yıldan ve sayısı ’i aşan mezunumuzdan biliyoruz ki kaliteli eğitim, köklü bir deneyimle mümkündür. Eğitim yolculuğumuz boyunca her öğrencinin iyi bir

Part-Time Mağaza Personeli - Üsküdar

İŞ TANIMI İstanbul / Üsküdar lokasyonunda yer alan mağazalarımızda görevlendirilmek üzere yarı zamanlı çalışabilecek "Mağaza Personeli" pozisyonunda takım arkadaşları arıyoruz. Hakmar Mağazacılık, geçmişten gelen marketçilik deneyimini Discount Mağazacılıkta da kendine

Sarıyer Part Time Bahçıvan Arıyoruz

 Pozisyon Bilgileri İl/İlçe : İstanbul(Avrupa) - Sarıyer Pozisyon : Bahçıvan Çalışma Şekli : Yarı Zamanlı / Part Time Ücret : TL Aylık ENDOSTEL İNSAN KAYNAKLARI DANIŞMANLIK A.Ş. Türkiye İş Kurumu nun numaralı izin belgesi 

Part-Time Temizlik Görevlisi

 İŞ TANIMI ACTIVE ENGLISH KIZILAY ŞUBEMİZDE GÖREV ALACAK ERKEK PART-TİME ÇALIŞACAK TEMİZLİK GÖREVLİSİ ARIYORUZ. ARANAN NITELIKLER Ofislerin ve sınıfların düzen ve temizliğini sağlamak Titiz ve disiplinli olmak Takım çalışmasına yatkın Esnek çalışma saatlerine 

Part Time - Teknik Servis Görevlisi

İŞ TANIMI HAMPTON BY HILTON KAYASEHİR ~ Bu oluşum içerisinde sahip olunan, her türlü teknik sistemin hizmete hazır tutulmasını sağlamak. ~ Bina içerisindeki ve dışındaki tüm sıhhi tesisat, yangın tesisatı müşteri odaları ile ilgili bütün mekanik aksam ile ,mutfak

Gratis Part Time Satış Danışmanı - Kilis Merkez Cd

 yaygın mağaza ağı ile sektöründe lider olan Gratis, yılında İstanbul’da kurulan bir  deneyimi sunmaktır. İş Açıklaması • Mağaza satış ve operasyon hedeflerinin  çalışma saatlerine uyum sağlayabilen Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır. Uygun adayların 

Gratis Part Time Satış Danışmanı - Diyarbakır

Gratis Hakkımızda Sahip olduğu yaygın mağaza ağı ile sektöründe lider olan Gratis, yılında İstanbul’da kurulan bir kişisel bakım  ilerlemek istiyorsanız hemen başvurun!İş Açıklaması • Mağaza satış ve operasyon hedeflerinin gerçekleştirilmesinde etkin rol almak, 

Bahçeşehir Part Time Ev Yardımcısı Arıyoruz

 bebeğimiz ile eşim ilgileniyor. Haftada 3 gün sabah 9 dan akşam ' e kadar evin temizliğini, yemeğini ve toparlamasını sağlayacak part time yardımcı arıyoruz. Maaş tl + yol ücreti vereceğiz. ARANAN NITELIKLER Pozisyon Bilgileri İl/İlçe : İstanbul(Avrupa 

Part Time Felemenkçe Bilen Müşteri Hizmetleri Uzmanı

 hizmetler sağlar, kurumların müşteri hizmetleri, teknik destek, satış, pazarlama, tahsilat süreçlerinin yönetiminde üstün sonuçlar  kurumsal müşterimiz için Türkiye genelinde Home Office şeklinde  part time çalışabilecek ”Felemenkçe Bilen Müşteri Hizmetleri Uzmanı”arayışımız 

İzmir Karşıyaka Bostanlı Part Time Ev Yardımcısı

 yaşlarında annem ve babam birlikte yaşıyorlar. Ikisi de sağlıklı. Evin işlerini, yemeğini ve temizliğini yapacak yaş aralığında part time yardımcı arıyoruz. Isterse haftada 5 yarım gün gelebilir, dilerse 3 tam gün gelebilir. Evleri izban durağına çok yakın. Maaş  

Part Time Mağaza Elemanı

İŞ TANIMI Koçtaş AVM içerisinde bulunan mağazamızda yarı zamanlı çalışabilecek bir eleman ihtiyacımız bulunmaktadır. ARANAN NITELIKLER ÇALIŞMA ARKADAŞLARIYLA UYUMLU OLABİLECEK ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİDE TERCİH SEBEBİDİR.

Part Time Danışma Personeli

BEYLİKDÜZÜ ESENYURT BÜYÜKÇEKMECE BÖLGELERİNDE PART TİME , İZİN DEĞİŞTİRİCİ , JOKER GÜVENLİK PERSONELLERİ ALINACAKTIR. ADAYLARIN TELEFON İLE BAŞVURU YAPMASI RİCA OLUNUR. TL HERŞEY DAHİL. MESAİ ÖDEMELERİ , MESAİ BİTİMİNDE YAPILIYOR.

Part Time Satış Danışmanı-Kartal Mağazası

 çalışmasına yatkın, - En az lise mezunu, İş Tanımı, Sorumlu olduğu satış alanında ürün teşhirlerini düzenleyecek, Depo- ürün alım,  , Kartal Anpa Gross'ta açılacak olan mağazamız için Full Time - Part Time , Satış Danışmanları - Kasiyer ve Depo Personeli 

Maltepe Mağazası - Part Time Satış Danışmanı

 mağaza sayısıyla Tekstil ve Anne-Bebek perakende sektörünün en önemli oyuncularından Civil Mağazacılık A.Ş Maltepe Mağazası Part Time Satış Danışmanı aramaktayız. Genel Nitelikler, - Perakende mağazacılık konusunda deneyimli, - Mesleğinde kariyer yapmak isteyen,  

Adana İş İlanları

MÜŞTERİ GELİŞTİRME UZMANI (SATIŞ UZMANI)

Elit Gıda Ve Tem. Mad. İth. İhr. San. Ltd.

Hızlı Tüketim Ürünleri sektörünün güçlü aktörlerinden birinin distribütörü olan firmamızda görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip “Müşteri Geliştirme Uzmanı” arıyoruz. Adaylarda aranan öze

17 saat önceAdana İş İlanı

TECRÜBELİ SİGORTA ELEMANI

Gökçelik Sigorta

Adana Seyhan'da Bulunan Sigorta Acentamıza;Poliçe Takip Ve Yenileme İşlemleri YapabilecekTecrübeli Eleman Alımı Yapılacaktır.

Çalışma Bölgesi : Adana - Seyhan

17 saat önceAdana İş İlanı

SATIŞ DANIŞMANI - GRATİS - ADANA CEYHAN

GRATİS

Gratis Hakkımızda Sahip olduğu yaygın mağaza ağı ile sektöründe lider olan Gratis, yılında İstanbul’da kurulan bir kişisel bakım ve kozmetik marketi zinciridir. Yalnızca Gratis mağazalarında bulu

Dün YayınlandıAdana İş İlanı

KARGO VE LOJİSTİK PERSONELİ

ESC DESTEK

Depomuzda çalışacak BAY DEPO personelleri alınacaktır. Aradıklarımız; • yaş aralığında • Vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, • Depo deneyimi olan, • Sabıka kaydı olmayan • En az

Dün YayınlandıAdana İş İlanı

VARDİYA AMİRİ

Agrocan Tarımsal Ürünler

Adana Organize Sanayi Bölgesinde tarımsal sulama boruları üreten firmamızda çalışmak üzere, aşağıdaki özelliklere sahip ADANA’da ikamet eden, Damlama Yağmurlama sektöründe deneyimli VARDİYA AMİRİ aday

Dün YayınlandıAdana İş İlanı

SİGORTA TEKNİK PERSONELİ

Gökçelik Sigorta

Sigorta Acenteliğimize en az 2 yıl DENEYİMLİ poliçe takip ve yenileme işlemleri yapabilen tecrübeli eleman alımı yapılacaktır.

Dün YayınlandıAdana İş İlanı

SATIŞ DANIŞMANI - GRATİS ADANA BARAJYOLU BEYAZEVLER

GRATİS

Gratis Hakkımızda yılında Sedes Holding bünyesinde kurulan Gratis, Türkiye’nin 81 ilinde yer alan ’ün üzerindeki mağazası ile kişisel bakım sektöründe lider konumundadır. “Güzel Bak Kendine” m

2 gün önceAdana İş İlanı

MOBİLYA MAĞAZA SORUMLUSU

Labaroness Furniture

Adana Mağazamızda Mağaza Sorumlusu olarak görevlendirilmek üzere, aşağıdaki niteliklere sahip çalışma arkadaşları arıyoruz ☆En az Lise mezunu ☆Mobilya sektöründe minimum 3 yıl yöneticilik tecrübesi

3 gün önceAdana İş İlanı

ŞUBE TEMSİLCİ MÜCAHİTLER

Aras Kargo

Müşteri Temsilcisi yılında Celal Aras tarafından kurulan Aras Dağıtım ve Pazarlama, kuruluşundan itibaren sektöre getirdiği yeniliklerle hizmet kalitesini geliştirerek İstanbul Kavacık’ta buluna

3 gün önceAdana İş İlanı

İDARİ İŞLER SORUMLUSU

Adecco

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI Adecco Group dünyanın önde gelen İK çözümleri şirketidir. Geleceğin herkes için işe yarar çalışma olanakları ile geleceğine inanıyoruz ve her gün 3,5 milyondan fazla ada

3 gün önceAdana İş İlanı

TEKNİK ÇİZİM TEKNİKERİ

Stil Yatırım Alüminyum Inşaat Sanayi

Şirketimiz Stil Yatırım Alüminyum İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., bina giydirme sektöründe lider konumda olup, inovasyon ve kalite odaklı projelere önem vermektedir. Müşteri taleplerini en iyi şekilde

3 gün önceAdana İş İlanı

KASAP KOMİ OCAKÇI

ŞANSLI KASABI

Restoran da komi garson ocakçı kasap olarak çalışıcak vasıflı vasıfsız eleman aranıyor

Kocatepe Mah. Karaisalı Çad No Çukurova Adana

4 gün önceAdana İş İlanı



nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir