apg kargo nedir / PTT Yurtdışı APG ne demek?

Apg Kargo Nedir

apg kargo nedir

APG’yle yurt dışı postalarınıza hız katın

Alıcısına acele ulaştırılması gereken yurt dışı gönderileriniz varsa APG (Acele Posta Gönderisi) hizmeti tam size göre.

Abone ol

yılında PTT Kargo’nun hayata geçirilmesiyle yıllar boyunca edindiği posta tecrübesini kargo hizmetlerine de yansıtan PTT A.Ş., bu alandaki faaliyetlerini “Her yere zamanında” sloganıyla yürütüyor.

Türkiye’nin dört bir yanında binlerce şubesiyle faaliyet gösteren PTT Kargo’nun yurt dışında da yaygın bir hizmet ağı bulunuyor. Bu nedenle PTT yurt dışı gönderileriniz için de en doğru adres.

Alıcısına acele ulaştırılması gereken yurt dışı gönderileriniz varsa APG (Acele Posta Gönderisi) hizmeti tam size göre. PTT’nin varış ülkesindeki posta idaresiyle imzaladığı ikili anlaşmalar çerçevesinde gönderileriniz tam ülkeye öncelikli olarak iletiliyor. APG’lerin takibi ise Uluslararası Posta Sistemleri (IPS) aracılığıyla elektronik bilgi alışverişi şeklinde gerçekleştiriliyor.

APG’yi gönderen kişi, alıcı veya varış ülkesi PTT’nin internet sitesinden gönderinin takibini yapabiliyor. Sözgelimi APG’niz kayboldu, çalındı veya hasar gördü Bu gibi hallerde PTT sizi mağdur etmiyor ve varış ülkesiyle imzalanan ikili anlaşmalar dahilinde tazminat ödüyor. APG hizmeti, özel ulak ve uçak hizmetlerini kapsıyor; ayrıca hiçbir ek ücret ödemiyorsunuz.

Ticari amaçlarla da APG’yi kullanmanız mümkün. Eğer gönderinizin değeri Euro’yu geçmiyorsa gönderiniz yurt dışına postalanmadan önce Şirketimizce gümrük beyanı verilmektedir. Eğer gönderici talep ederse gümrük beyan numarası kendilerine e-posta aracılığıyla iletiliyor. Müşteriler bu beyan numarasıyla Vedop’tan (Vergi Dairesi Otomasyon Projesi) vergi iadelerini alabiliyor.

PTT

Yurtdışı gönderisi için APG mi, TURPEX mi?

  • Teğmen
    Sıcak Fırsatlar Forumu
    Mesaj Sayısı: 6
    Paylaşılan Sıcak Fırsat
    Bağlantı Sayısı: 3
    Konu Sahibi
    Merhabalar,

    Teknik servis i&#;in Almanya'ya bir par&#;a yollamam gerekiyor. Uygun fiyatlı olduğu i&#;in PTT'yi kullanmayı d&#;ş&#;n&#;yorum. Ancak PTT ile TURPEX ile mi yoksa APG ile mi g&#;ndermeliyim?
    Paketin alıcının kapısına kadar ulaşması gerekiyor. TURPEX 51TL iken, APG 63TL. Bunların farkları nelerdir? Hangi sıkıntıları yaşayabilirim?

    Teşekk&#;rler



  • Binbaşı
    Sıcak Fırsatlar Forumu
    Mesaj Sayısı:
    Paylaşılan Sıcak Fırsat
    Bağlantı Sayısı:
    Merhaba, ben de aynı ikilemde sayılırım, yakında Almanya'ya bir evrak g&#;ndereceğim. Siz hangisini tercih ettiniz, ka&#; g&#;nde teslim edildi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızımercimek -- 27 Haziran ; >
  • Yüzbaşı
    Sıcak Fırsatlar Forumu
    Mesaj Sayısı: 24
  • Binbaşı
    Sıcak Fırsatlar Forumu
    Mesaj Sayısı:
    Paylaşılan Sıcak Fırsat
    Bağlantı Sayısı:
    jack_fearj kullanıcısına yanıt
    PTT g&#;nderiyor, zaten bu APG ve TURPEX hizmeti PTT'nin sunduğu hizmetler. En ucuz g&#;nderi fiyatı bildiğim kadarıyla yine PTT'de. G&#;nderi t&#;r&#; ve ağırlığına g&#;re değişiyor; yaklaşık 2 yıl kadar &#;nce T&#;rkiye'de Almanya'ya kayıtlı mektup 7 TL'ye g&#;nderiliyordu, g&#;n arasında teslim ediliyordu. Şuanki fiyatını bilmiyorum. TURPEX ile 3 kg'ye kadar g&#;nderiler 46 TL, APG ile 70 TL civarıydı sanırım.

    Yukarıdaki kendi soruma da kendim cevap vereyim; TURPEX ile Salı g&#;n&#; saat civarı Adana merkezde teslim ettiğim paketim Perşembe &#;ğleden sonra 'da Almanya Wuppertal'e teslim edildi. 46 TL &#;dedim.
  • Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
  • yeni mesaja gitYeni mesaj
    Bilgi ikonYeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme

Benzer içerikler

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası