minecraft koyun nasıl evcilleştirilir / Minecraft'ta yatak nasıl yapılır? | Hileler İndirmeler

Minecraft Koyun Nasıl Evcilleştirilir

minecraft koyun nasıl evcilleştirilir

minecraftta at nasıl evcilleştirilir ne demek?

Minecraft'ta hayvanları evcilleştirmek için önce onların yakınında durmanız gerekiyor. Evcilleştirebileceğiniz hayvanlar arasında kurt, kedi, tavşan, at, eşek ve koyun bulunmaktadır.

Kurtları evcilleştirmek için, kemik atmanız gereklidir. Bu, yakındaki kurtların size yaklaşmasına ve sizinle arkadaş olmalarına neden olacaktır.

Kedileri evcilleştirmek için, balık vermeniz gereklidir. Kediler yaklaşır ve sizinle arkadaş olur.

Tavşanları evcilleştirmek için, sebzeler (havuç, patates vb.) veya çimler vermeniz gereklidir. Yaklaşan tavşanlar sizinle arkadaş olabilir.

Atları, eşekleri ve katırları evcilleştirmek için, bazı yemler (sap, tahıl, elma vb.) vermeniz gereklidir. Yaklaşan hayvanlar sizi kabul edecek ve arkadaş olacaklar.

Koyunları evcilleştirmek için, onlara birkaç kez yaklaşmanız yeterlidir. Koyunlar diğer hayvanlara göre daha az yönlendirilebilirler ancak onlarla arkadaş olmayı başardığınızda, yakında onları kesip yünlerini toplayabilirsiniz.

Bu oyunu beğendiyseniz, bir çit kullanabileceğinizi bilmelisiniz. , böylece bir minecraft yatağı yapabilirsiniz. Bu durumda mutlaka ahşap çit kullanmalısınız ve doğru bilgiye sahipseniz nasıl yapacağınızı bilirseniz kısa sürede yapabileceğinizi göreceksiniz.

Bu makalenin amacı, size bu yatağı nasıl yapacağınızı göstermektir. Bu, prosedürü bilerek elde edilir ve size bundan sonra göstereceğimiz şey budur.

Indeks

Minecraft çit kullanarak yatak yapma işlemi

Bu oyun için bir yatak yapmak istiyorsanız, bunların temel bir şey olduğunu unutmamalısınız, onlar olmadan Minecraft dünyasında bir yeriniz olmayacak. Bildiğiniz gibi, oyunda geceleri pusuya yatabilen ve gizlenebilen birçok canavar var. seni kurtarmanın en uygun yolu sığınmak olurdu herhangi bir evde, kendi inşaatında veya bir mağarada.

Buradaki fikir, orada olduğunuzda, bir yatak inşa etmek ve bu sığınağa yerleştirmek için uygun Minecraft çitini kullanmanızdır. Böylece huzur içinde uyuyabilirsin Geceleri ve oyun içerisinde öldürülmeniz durumunda ortaya çıkmanız ve bunun dışında faydalı bir nokta oluşturmanız ve tekrar ortaya çıkmanız gerekiyor.

Yatağı doğru bir şekilde inşa etmek istiyorsanız, aşağıdakileri yapmanız gerekir:

  • Esas olarak yerleştirmelisiniz üstüne üç blok yün. Bunlar telef olan koyunlardan hasat edilir. Ayrıca kullanmalısın 3 ahşap Minecraft çitinin devreye girdiği yer burasıdır, yatağın altında herhangi bir tür ahşap kullanmalısınız.
  • Bunu yaparak yatağın hemen yapıldığını göreceksiniz. Faydası ise oyunda uyuyabilmeniz yani gece aşamasını atlayabilmeniz ve en önemlisi başta da söylediğimiz gibi size bir Minecraft'ta ölmeniz durumunda yumurtlama noktası.

Yatağı Minecraft'ta özelleştirin ve üzerine renkler koyun

Yatağınızı yapmak için ahşap Minecraft çitini ve yün gibi diğer gerekli kaynakları kullandıktan sonra, görünümünü zevkinize göre özelleştirebilirsiniz. Bu durumlarda en iyisi yatakları sade renklerde yapmak olacaktır. siyah, kahverengi veya beyaz ve bunun nedeni, vahşi doğada bulunan koyunların ihtiyacınız olan yüne sahip olmasıdır.

Kendinizi daha iyi hissettirmek ve sanal yatağınızın şu anda olduğundan çok daha iyi görünmesini sağlamak için yatağınızı özelleştirmekle ilgileniyorsanız, 13 çeşit mevcut Zaten bilinen 3 renk dışında, önceki paragrafta bahsettiğimiz renkler. geniş bir yelpazesi var minecrafttaki renkler böylece ahşap veya yün blokları farklı boyalarla boyayabilirsiniz.

Bunu yapabilmeniz için, söz konusu nesneyi yün bloğun sağ tarafına, özellikle çalışma tezgahına yerleştirmeniz yeterlidir. Bu şekilde yapabilirsiniz tercih ettiğiniz renk tonunu alın.

Yatağı Minecraft'a yerleştirmek

Minecraft'taki yataklar, onları yerleştirdiğinizde iki blok boşlukla çalışır, bu yatağın ayağı pozisyonunuza göre yönlendirilecektir. İki veya daha fazla yatağınız varsa, yan yana yerleştirilebilir, bu şekilde iki kişilik yataklara sahip olmanıza izin verilir.

Daha birçok bloğun yanı sıra yataklar cam, buz gibi şeylerin üzerine yerleştirilemezler. ve şeffaf olan diğer bazı bloklar. Yatağın altında bulunan blokları kaldırırsanız kırılmaz, sadece yüzer.

Yataklar asla su altına konulamaz, tamamen kuru bir alana konulabilir ve sonrasında su basabilir ama içinde asla uyuyamazsınız. Tüm yataklar 0,56 blok yüksekliğindedir, bu bir levhanın yüksekliğinden bir piksel fazladır.


Upload Koyun
Can puanları

8HeartHeartHeartHeart

Spawn

Opak blokların 2 blok boşluk bulunan yerlerde oluşur.

Koyun kırpılabilir pasif yaratıklardandır..

Oluşumları[]

Çoğu koyun % ihtimalle beyaz olarak bulunur. Açık gri, koyu gri ve siyah koyun olma olasılığı %5'tir. Spawn yumurtası kullanarak bu tür koyun elde etme olasılığınız %15'tir. Kahverengi koyun olasılığı %3 iken pembe olanın olasılığı ise % gibi oldukça düşük bir orandır.

Doğal oluşumları[]

Çimen blok üzerinde ışık seviyesi 9 ve üzerinde ve üstünde en az 2 blok boşluk bulunan yerlerde oluşurlar. Genellikle 4'lü sürü şeklinde oluşurlar.

Bebek Koyun[]

SheepBreedingColor

Ana makale: Breeding

Koyunlar buğdayla beslendikleri taktirde çiftleşip bebek koyun oluştururlar. Gelecek 5 dakika içinde tekrardan beslenemezler. Eğer ebeveynlerin renkleri uyumluysa bebek koyunun rengi karışımları olur. (mesela mavi koyun + beyaz koyun = türkuaz koyun) Aksi durumda ebeveynlerinden birinin rengini doğrudan alır. Tıraş edilmiş olmaları fark oluşturmaz.

Bebek koyun buğdayla beslenerek büyüme hızı arttırılabilir. Her kullanım %10 büyüme sağlar.

Düşen Eşyalar[]

Koyun öldürülerek 1 yün, makasla kırpılarak arası yün elde edilebilir. Elde edilen yünün rengi koyunun rengiyle aynı olacaktır. Her iki durumda da Servet büyüsü elde edilen yünün oranını ve miktarını etkilemez. Ayrıca güncellemesiyle birlikte PC, konsol, Wii U ve PS Vita sürümde koyunlardan çiğ koyun eti düşebilir. Servet büyüsü ile en fazla et düşürme miktarı her seviye için 1 artar, Servet 3 ile en fazla 5 et düşebilir. Eğer koyun yanarak ölürse et pişmiş koyun eti olarak düşer.

Koyunları öldürünce , çiftleştirince deneyim puanı düşer.

Yavru koyunlar, diğer yavru hayvanlar gibi, hiçbir şekilde et, yün veya deneyim puanı düşürmezler.

Davranışları[]

Koyunlar blok yüksekliğinde, blok genişliğinde ve blok uzunluğundadır.

Koyunlar diğer pasif yaratıklar gibi etrafta amaçsızca gezinirler, kendilerine zarar verecek düşüşlerden ve sudan uzak dururlar. Arada meleme sesi çıkarırlar. Bir blok yüksekliğindeki engellerin üzerinden atlarlar ve bu çit gibi bloklarda garip bir görünüm yaratır. Elinde buğday bulunduran oyuncuyu takip ederler, fakat 5 bloktan fazla bir fark oluştuğunda takibi keserler.

Koyunlar boyalar ile sağ tık ile üzerine tıklayarak renkleri kalıcı olarak değiştirebilir.

Koyunlar çimen bloklarını (toprağa çevirerek) ve uzun çimenleri (yok ederek) yerler. Bunu yaparak yünlerini tekrar çıkarırlar. Bu demek oluyor ki koyunların ulaşabileceği bir yerde hiç çimen yoksa tekrar yünlerini çıkaramazlar ve kırpılamazlar. Koyunlar kırpıldıklarında, kırpılmadan önceki renklerine kavuşurlar (örn:mavi bir koyunu kırparsanız yine mavi yün çıkar). Kırpıldıklarına beyaz parçacıkların kalması yünün beyaz çıkacağı anlamına gelmez. Ancak Cep sürümünde (Pocket Edition) bu beyaz parçacıklar da koyunun kırpılmadan önceki renginde kalır.

Eğer bir koyun PC veya sürümünde jeb_ ile isimlendirilirse koyunun yünü bütün renkler arasında yavaşça geçiş yapar. Bu sadece görsel şölenden ibarettir. Kırpıldığında yine isimlendirilmeden önceki renkteki yünü verecektir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası