bosch çamaşır makinesi 9 kg en ucuz / *BOSCH 9 KG ÇAMAŞIR MAKİNESİ - Spot Beyaz Eşya

Bosch Çamaşır Makinesi 9 Kg En Ucuz

bosch çamaşır makinesi 9 kg en ucuz

Bosch WGAX0TR 9KG/ Devir Çamaşır Makinesi . 🎉Bosch’tan süper fiyat ✨ Sadece 6 gün sürecek özel indirim için sizleri mağazamıza bekliyoruz. Son gün 25 Ocak! . Ürün Özellikleri ~A+++ ~9 KG. ~ Devir ~Yeni Suda Bekletme Teknolojisi size esnek ve otomatik ıslatma aşaması sunarak zorlu lekeleri çamaşırlarınızdan çıkarmanıza yardımcı olur. ~EcoSilence Drive™️: 10 yıl garantili, uzun ömürlü motor. Sessiz çalışır ve enerji verimliliği yüksektir. ~AntiVibration™️ Design: Titreşim önleyici yan duvarlar sayesinde sarsıntısız ve sessiz çalışma. ~VarioDrum: Özel tambur yapısı sayesinde hassas ve efektif yıkama ~Reload özelliği yıkarken unuttuğunuz herhangi bir öğeyi rahatça eklemenie olanak tanır. . Ürünlerimiz stoklarla sınırlıdır. Ürün hakkında detaylı bilgi için mağazalarımızda sizleri misafir etmekten onur duyarız veya aşağıdaki bilgilerden bize ulaşabilirsiniz. . funduszeue.info ☎ #NebioğluGrup #Bosch #ÇamaşırMakinesi #BeyazEşya #WGAX0TR #kalite #orjinal #kampanya #indirim #taksit #eldentaksit #fırsat # #mobilya #beyazeşya #gelin #düğün #Trabzon #Giresun #Ordu #Samsun #baza #yatak #oda #love #smile #amazing #look #bestoftheday #TFLers

Açıklama

OUTLET BEYAZ EŞYA VE TELEVİZYON SEKTÖRÜNDE EN İDDİALI EN UYGUN FİYATLARLA LİDER FİRMA

!!! EN UCUZ OUTLET TV BEYAZ EŞYA !!!

AVCILAR ŞUBE

KADIKÖY ŞUBE

MECİDİYEKÖY ŞUBE

PENDİK ŞUBE

İRTİBAT NUMARAMIZ

NUMARALI HATTIMIZDAN KONUM İSTEYEBİLİRSİNİZ

İSTANBUL DIŞINA GÖNDERİMİMİZ YOKTUR

DEFOLU ÜRÜN VE OUTLET ÜRÜNLER İŞİNİN UZMANI KURUMSAL FİRMALARDAN funduszeue.infoIZ 30 YILI AŞKIN GEÇMİŞİ İLE ÖNCE KARŞILIKLI GÜVENİ İŞİN MERKEZİNE KOYARAK SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZE HİZMET VERMEKTEDİR.

TÜM ÜRÜNLERİMİZ RESMİ GARANTİLİ SIFIR ÜRÜNLER OLUP DEFOLU VE DEFOSUZ OLARAK SINIFLANDIRILARAK GÜNCEL PİYASA FİYATLARINA GÖRE EN UYGUN FİYATLAR BELİRLENEREK SATIŞA SUNULMAKTADIR.

ÜRÜNLERİMİZİ MAĞAZALARIMIZDA GELİP GÖREREK GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE ALIŞVERİŞİNİZİ YAPABİLİRSİNİZ.

ÜRÜNLERİMİZİN İSTANBUL İÇİ SERVİS TARAFINDAN ÜCRETSİZ KURULUM VE MONTAJI YAPILMAKTADIR.

FİRMAMIZ HAFTASONLARI AÇIK OLUP HAFTANIN 7 GÜNÜ SABAH AKŞAM ARASI HİZMET VERMEKTEDİR.

FİRMAMIZDA TÜM KREDİ KARTLARI GEÇERLİDİR VE TAKSİT UYGULAMASI YAPILMAKTADIR.

ÜRÜN STOKLARIMIZ SAATLİK DEĞİŞMEKTE OLUP STOK BİLGİSİ SORMANIZI TAVSİYE EDERİZ.
DEFOLU ÜRÜNLER DEFO DURUMUNA GÖRE FİYATTA DEĞİŞKENLİK GÖSTEREBİLİR.

NUMARALI HATTIMIZDAN KONUM İSTEYEBİLİRSİNİZ

NUMARALI HATTIMIZDAN KONUM İSTEYEBİLİRSİNİZ

Bosch Çamaşır Makinesi

Bosch çamaşır makinesi çeşitleri, sıklıkla tercih edilen beyaz eşyalar arasındadır. Bu ürün grubu kullanıcıların karşısına zengin özellik çeşitliliğiyle çıkar. Bu sebeple birçok farklı modele sahiptir. Bu durum kimi zaman kullanıcılarda kafa karışıklığı yaratabilir. Çamaşır makinesi satın alırken dikkat edilmesi gereken çok sayıda teknik özellik bulunur. Bunlar ürünün maksimum çamaşır yıkama kapasitesi, sıkma devir hızı ve enerji sınıfı olarak sıralanabilir. Kullanıcıların memnun edici bir alışveriş deneyimi için seçecekleri ürünün özelliklerini, kendi ihtiyaçlarıyla kıyaslamaları gerekir. Ayrıca cihazın tasarımsal özellikleri de satın alım kararında önem taşır.

Bosch Çamaşır Makine Modellerinin Tasarım Özellikleri Nelerdir?

Bosch Çamaşır Makine Modellerinin Tasarım Özellikleri Nelerdir?

Bosch çamaşır makinesi modelleri, evlerde rahat ve konforlu bir kullanım sağlamak için tasarlanır. Bu ürünler, üstün teknolojik özelliklerinin yanı sıra tasarımsal detaylarıyla da kullanıcıların dikkatini çeker. Bosch çamaşır makineleri farklı kullanıcı ve zevklere hitap edecek şekilde çok sayıda model ve renge sahiptir.

Bosch beyaz çamaşır makinesi, markanın ürettiği klasik tasarımlardandır. Bu renk markanın hemen her modelinde mevcuttur. Beyaz renk çamaşır makineleri evlerde bulunan buzdolabı ve bulaşık makinesi gibi diğer elektronik cihazlarla daha kolay şekilde uyum sağlayabildikleri için sıklıkla tercih edilirler. Beyaz rengin tercih edilmesindeki bir diğer sebep ise temizliğinin kolay olmasıdır. Bu renkteki ürünlerin yüzeylerinde parmak izi gibi lekeler neredeyse hiç görülmez. Bu da temizliği çok daha kolay hâle getirir.

Bosch gri çamaşır makinesi modelleri birçok kullanıcıya hitap edebilen ürünlerdir. Gri renk, farklı tasarımlarla ve renklerle kolayca uyum sağlayabilir. Bazı Bosch ürünlerinde gri renk ürüne yalnızca daha şık bir görüntü vermek için boya gibi uygulamalarla eklenir. Ancak kullanılan materyalden kaynaklı olarak gri olan modeller de mevcuttur.

Bosch inox çamaşır makinesi imal edildiği materyalden ötürü gri renklidir. Ürüne ismini veren materyal paslanmaz çeliktir. Paslanmaz çelik, beyaz eşyalarda kullanıcılara pek çok fayda sağlayan bir materyaldir. Bu faydaların başında dayanıklılık gelir. Bu sayede inox özellikli Bosch çamaşır makineleri de uzun ömürlü kullanım sağlarlar.

Bosch siyah çamaşır makinesi markanın ürettiği farklı renk alternatiflerindendir. Siyah renk evlerde yaygın olarak kullanılan teknolojik cihazlar renklerinden değildir. Ancak siyah makineler son zamanlarda kullanım alanı genişleyen ve rağbet gören tasarımlar arasında yer alır. Siyah renkli Bosch marka çamaşır makineleri sınırlı çeşide sahip olsa da markanın yoğun talep gören bazı modellerinde siyah renkli ürünler bulmak mümkündür.

Bosch çamaşır makinesi fiyatlarındaki değişime neden olan etkenlerden biri de renk alternatifleridir. Farklı renklerdeki cihazları kıyaslamak gerekirse beyaz renkli ürünler, daha kolay bulunabilir olmaları sebebiyle daha uygun fiyat aralığında seyredebilir. Aynı şekilde siyah ürünler, bulunması zor ve daha az üretilen modellerden olduğu için daha yüksek fiyatlara sahip olabilirler.

Bosch Çamaşır Makine Modellerinin Enerji Sınıfları Nasıldır?

Bosch Çamaşır Makine Modellerinin Enerji Sınıfları Nasıldır?

Çamaşır makinesi satın alırken en çok dikkat edilen özelliklerden biri enerji sınıfıdır. Çamaşır makineleri çalışma süreleri boyunca elektrik ve su tüketir. Bu tüketim hem kullanıcılar hem de toplum açısından oldukça önemlidir. Yüksek miktarlarda su ve elektrik harcayarak çalışan çamaşır makineleri faturalarda yüksek maliyetlerin ortaya çıkmasına sebep olarak kullanıcıları olumsuz etkilerler. Bununla beraber dünyanın sınırlı kaynaklarını kullanarak çevre açısından da zararlara neden olur. Bu durumun önüne geçmek için Bosch çamaşır makineleri D’den A+++’a kadar farklı enerji sınıflarında cihazlar üretir. D sınıfı olarak adlandırılan enerji tüketimi en yüksek oranda elektrik ve su tüketen modelleri belirtmek için kullanılır. D sınıfı ürünlerin enerji seviyelerinin gösterildiği etiketler kırmızı işaret yer alır.

A+++ ise makinenin en yüksek enerji verimlilik seviyesine sahip olduğunu gösterir. Bu ürünler enerji seviyelerinin gösterildiği etiketlerde koyu yeşil renkle gösterilirler. Bosch güncel olarak C seviyesinin altında enerji verimliliğine sahiptir. Bu sayede hem kullanıcıların hem de dünyanın korunmasına katkı sağlar.

Markanın yeni ve gelişmiş özelliklere sahip modellerinde bile enerji verimliliği düşünülmüştür. Bosch serie 8 markanın sahip olduğu en gelişmiş özelliklere sahiptir. Bu grupta yer alan ürünler kullanıcıların hayatını kolaylaştıracak pek çok faydalı özelliğe sahiptir.

Bosch idos çamaşır makinesi markanın sahip olduğu bir diğer yeni modeldir. Bu modelde de kullanıcılar için enerji tasarrufu özelliği ön plana alınmıştır. İdos Bosch çamaşır makinesi 7 kg, 8 kg ve 9 kg gibi farklı kapasitelere sahiptir. Ayrıca İdos cihazların B ve C enerji gruplarında farklı modelleri bulunur. Bu modellerde farklı enerji sınıflarının görülmesinin en büyük nedeni sahip oldukları farklı sıkma kapasitesiteleridir. Örneğin idos özellikli Bosch çamaşır makinesi 9 kg devir enerji sınıfı olarak B grubunda yer alabilir. Aynı ürünün Bosch çamaşır makinesi 9 kg devir olan modeli ise C sınıfında yer alabilir.

Bu model kullanıcılara enerjinin yanı sıra temizlik malzemelerinden de tasarruf sağlama imkânı sunar. İdos cihazlar çamaşırın miktarını ve kirlilik seviyesini algılayarak kullanılması gereken deterjan miktarını kendisi belirler. Bu özellik kullanım kolaylığı sağlamasının yanı sıra fazla ürün kullanımının önüne geçer.

Bosch Çamaşır Makine Modellerinin Kapasitesi Nasıldır?

Bosch Çamaşır Makine Modellerinin Kapasitesi Nasıldır?

Çamaşır makinelerinin en önemli özelliklerinden biri de ağırlık taşıma miktarıdır. Her cihazda belirli bir maksimum yük kapasitesine sahiptir. Bu kapasite makinenin tek seferde yıkayabileceği çamaşır ağırlığını ifade eder. Dolayısıyla çamaşır makinesi alınırken ilk araştırılan özelliklerdendir. Bosch çamaşır makineleri farklı kullanıcılara hitap edebilecek farklı kapasite seçeneklerine sahiptir.

Bosch 5 kg çamaşır makinesi markanın sahip olduğu en düşük maksimum ağırlık kapasitesine sahip modeldir. Bosch 6 kg çamaşır makinesi de markanın sahip olduğu bir diğer düşük kapasiteli çeşitlerdendir. Ancak bahsi geçen ağırlık kapasitelerinde ürünler marka tarafından güncel olarak üretilmemektedir. Bu modelleri eski serilerde ve ikinci el durumda bulmak mümkündür.

Bosch 8 kg çamaşır makinesi markanın güncel olarak ürettiği en düşük kapasiteli modellerdendir. Bu ürünün pek çok farklı özellikte ve farklı serilere ait versiyonları bulunur. Bosch 9 kg çamaşır makinesi de düşük kapasiteli cihazlar arasındadır. Bu modeller yalnız yaşayan kişiler ve daha az çamaşır yükü olan aileler için uygun seçeneklerden olabilir. Kalabalık gruplar ve aileler için bahsi geçen modeller kullanışlı olmayabilir.

Bosch 10 kg çamaşır makinesi markanın sahip olduğu yüksek kapasiteli ürünlerdendir. Ürün tek seferde 10 kilograma kadar çamaşırı yıkayabilir. Bu özelliği sayesinde kalabalık gruplar ve çocuklu aileler için uygundur. Bu yönüyle oldukça pratiktir. Ayrıca bu üründe çamaşır yıkamayı kolaylaştıracak ve kullanıcıları daha fazla zaman ve iş yükünden kurtaracak pek çok yenilik de mevcuttur. Örneğin Bosch 10 kg kurutmalı çamaşır makinesi çamaşırları yıkamanın yanında kurutma yaparak da kullanıcılara büyük bir kolaylık sağlar.

Bosch 12 kg çamaşır makinesi, kullanıcıların merak ettikleri model çeşitlerindendir. Ancak ürünün güncel modelleri içerisine 12 kg kapasiteye sahip ev tipi ürünler bulunmaz. 12 kg ve üzeri çamaşır miktarı genellikle günlük kullanımın üzerinde değerler olarak kabul edilir. Bu sebeple evlerde kullanılmak amacıyla üretilen modellerde bu kadar yüksek kapasiteler görülmez. Bunlar genellikle otel, yurt ve profesyonel çamaşır yıkama hizmeti veren kuruluşlar tarafından tercih edilir.

Bosch çamaşır makinesi modellerinin kapasite özellikleri yalnızca satın alırken değil kullanırken de dikkat edilmesi gereken özelliklere sahiptir. Makinelerin kapasitesinin üzerinde kullanılması arızalanmasına veya çamaşırların tam anlamıyla temizlenmemesine neden olabilir. Bu sebeple ürünün sahip olduğu yük miktarına dikkat etmek önemlidir.

Bosch Çamaşır Makine Modellerinin Maksimum Sıkma Devirleri Ne Kadardır?

Bosch Çamaşır Makine Modellerinin Maksimum Sıkma Devirleri Ne Kadardır?

Sıkma devir hızı çamaşır makinesi alırken dikkate alınması gereken bir diğer özelliktir. Bu özellik direkt olarak makinenin motor gücünü temsil eder. Bosch marka çamaşır makinelerinde 3 adet devir seçeneği bulunur. Bu değerler , ve devir şeklindedir.

devir cihazlar markanın sahip olduğu en düşük devir gücüne sahiptir. Bu devir gücü genellikle daha düşük yıkama kapasiteli ürünlerde tercih edilir. Bu sebeple 9 ve 10 kg yüksek kapasiteli modellerde devir gücünde ürünler bulunmaz.

devir gücü markanın sahip olduğu bir diğer alternatiftir. Bu güç orta ve yüksek kapasiteli çamaşır makinelerinde bulunur. Bu sebeple pek çok farklı özellik ve kapasiteye sahip modelde bahsi geçen devir gücüne sahip seçenekler bulabilirsiniz. Örneğin 8, 9 ve 10 kg devir Bosch çamaşır makinesi modelleri bulmak mümkündür.

devir gücü markanın sahip olduğu en yüksek seviyedir. Bu devir gücünde her kilogramda ve kapasitede çamaşır kolaylıkla yıkanabilir. devir gücüne sahip ürünlerde de çok sayıda model alternatifi mevcuttur. 9 kg Bosch çamaşır makinesi devir özelliklerinde cihazları kolaylıkla bulabilirsiniz. Ayrıca devir gücünde Bosch çamaşır makinesi 9 kg gri, beyaz, siyah ve inox gibi farklı renk ve tarz özelliklerine de sahiptir.

Sadece çamaşır makinelerinde değil kurutma özellikli ürünlerde de devir gücü dikkat edilmesi gereken özellikler arasında yer alır. Bosch yıkamalı kurutmalı çamaşır makinesi modellerinde de çeşitli devir alternatiflerine sahiptir. Ancak Bosch kurutmalı çamaşır makinelerinde genellikle devir yerine ve devir gibi yüksek değerler tercih edilir. Bu sayının yüksek olması cihazın performansını artırdığı için kullanıcıların da yüksek devirlerde ürünler tercih etmeleri tavsiye edilir. Ancak cihazın yüksek devirli olması da fiyatı etkileyen unsurlar arasındadır.

Markanın en yüksek fiyatlara satılan modelleri son seri ve yüksek devirli modellerdir. Hem yüksek devirli hem de uygun fiyat aralığında bir ürün satın almak istiyorsanız aradığınız devir miktarına sahip ancak daha düşük serili modellere yönelebilirsiniz. Bosch serie 8 ürünler, markanın sahip olduğu en yüksek özelliklere sahip olanlardır. Bu serideki cihazlar diğerlerine kıyasla daha yüksek bir satış bedeline sahiptir. Örnek vermek gerekirse Bosch çamaşır makinesi seri 4, devir bir ürün daha yüksek serilere göre uygun bir bütçeye hitap edebilir.

Bosch Çamaşır Makine Modellerinin Performansları Nasıldır?

Bosch Çamaşır Makine Modellerinin Performansları Nasıldır?

Tüm elektronik ürünlerde olduğu gibi çamaşır makinesi alışverişinde de cihazın sunduğu performans ve yenilikler incelenmelidir. Bu özellikler genellikle çamaşır makinesi gibi uzun yıllar kullanılabilen cihazlarda büyük önem taşır. Bosch çamaşır makineleri yeni modellerinde yüksek performans ve sayısız yeniliği bir arada sunar. Markanın çoğu modeli en yüksek maksimum sıkma devrine ve çamaşır kapasitesine sahiptir. Bu durum ürünlerin performansını da olumlu etkiler. Ayrıca Bosch marka ürünlerde bulunan teknolojik özellikler de ürünlerin performansını artırır.

Bosch akıllı çamaşır makinesi modelleri markanın yüksek performans sunan ürünlerindendir. Bu modellere İ-dos teknolojisi kullanıcıların en memnun olduğu yeniliklerdendir. İ-dos özelliği olan modellerde kullanıcıların çamaşır makinelerinin deterjan gözünü belli aralıklarla doldurmaları gerekir. Ardından cihaz 20 yıkamaya kadar deterjan miktarını kendi hesaplayarak kullanır. Cihaz gerekli deterjan miktarını çamaşır ağırlığı, suyun sertlik seviyesi, kumaş türü ve kirlilik miktarı gibi çeşitli kriterlerin tamamını göz önünde bulundurarak hesaplar. Bu sayede her seferinde en iyi performansı kullanıcılara sunar.

Bosch marka cihazlarla kullanıcılara sunulan bir diğer yenilik ise otomatik leke çıkarma opsiyonudur. Bu özellik ile çamaşır makinesi 16 çeşit lekeyi tanır. Ardından lekeye en uygun sıcaklık seviyesi ve suda bekleme süresi gibi kriterlere kendisi karar vererek çamaşırların makineden mükemmel temizlikte çıkmasını sağlar. Bu sayede kullanıcılar aynı çamaşırları birden fazla kez yıkamak zorunda kalmaz. Böylelikle hem çamaşırların yıpranması önlenir hem de zaman ve enerji tasarrufu sağlanmış olur.

Bosch çamaşır makineleri ile kullanıcılara sunulan bir diğer yenilik ise Speedperfect özelliğidir. Bu özellik Bosch 6 serisi gibi daha eski modellerde bile bulunur ve markanın kullanıcılarına sunduğu yüksek performansın kanıtı niteliğindedir. Kullanıcılar bu özellik sayesinde zamanın kısıtlı olduğu durumlarda %65’e kadar daha hızlı bir şekilde çamaşırlarını yıkayabilirler. Elbette bu özellik kullanılırken de en iyi sonuçlar kullanıcılar vadedilir. Speedperfect özelliği ile 40 derece gibi düşük ısılarda bile hem hızlı hem de temiz çamaşırlara sahip olabilirsiniz.

Bosch Çamaşır Makine Modellerinin Kurulumu Nasıl Yapılır?

Bosch Çamaşır Makine Modellerinin Kurulumu Nasıl Yapılır?

Bosch çamaşır makineleri sahip oldukları modellere göre birbirlerinden farklı kurulum şekillerine sahiptirler. Örneğin Bosch serie 6 çamaşır makinesi kurulum açısından serie 8 bir ürüne göre çeşitli farklar içerebilir. Ancak bu durum kullanıcılar açısından endişe edilmesi gereken bir durum değildir. Çünkü Bosch ürünlerinde ücretsiz kurulum hizmeti de bulunur.

Çamaşır makineleri genellikle arka kısımlarında su ve atık tesisatına bağlanması gereken parçalar ve elektrik gücü için fişe sahiptir. Bosch üstten yüklemeli çamaşır makinesi gibi farklı modellerde bu bağlantılar farklı noktalarda yer alabilir. Ayrıca kurutma gibi özelliklere sahip cihazlarda ek kurulum adımlarına da ihtiyaç duyulabilir. Cihazı çalışır konuma getirebilmek için öncelikle bu bağlantıların doğru şekilde yapılması gerekir. Bu adımlar için şehrinizde hizmet vermekte olan Bosch yetkili servisinden destek alabilirsiniz.

Yetkili servise asıl ulaşacağınızı veya bulunduğunuz bölgede yetkili servis olup olmadığını bilmiyorsanız Bosch çağrı merkezinden destek alabilirsiniz. Çağrı merkezinde hizmet vermekte olan deneyimli personel ihtiyacınız olan desteği anlamanız için sizi uygun kişilere yönlendirecektir. Bu nedenle makinenizde herhangi bir sorunla karşılaştığınızda çözüm için öncelikle çağrı merkezinden yardım almanız faydalı olacaktır. Bu sayede deneyimsiz kimseler tarafından verilen öneriler yerine uzman personellerin doğru yönlendirmelerinden yararlanabilirsiniz.

Eğer kurulumu kendi başınıza gerçekleştirmek isterseniz Bosch bu konuda da çeşitli destek hizmetleri sunmaktadır. Markanın internet sitesinde oldukça ayrıntılı bir servis asistanı hizmeti sunulur. Bu hizmetten yararlanmak için satın aldığınız ürünün model numarasını bilmeniz yeterlidir. Ürün model numarası cihaz üzerinde E-NR olarak da gösterilebilir. Bu bilgi genelde cihazın ön tarafında yer alan ürün etiketinde yer alır.

Kurulumun yanı sıra kullanma kılavuzuna erişmek için de cihazın ürün model numarasını asistana girmeniz yeterli olur. Sonrasında sistem sizin için sahip olduğunuz ürüne ait çeşitli bilgileri derleyecektir. Bu bilgiler içerisinde ürünün kullanma kılavuzu ve kurulumuyla ilgili ayrıntılar da yer alır. Bu veriler doğrultusunda kurulumu gerçekleştirebileceğiniz gibi karşılaştığınız teknik problemlere de çözüm bulabilirsiniz. Ayrıca Bosch servis asistanı size yetkili servisle iletişim kurma konusunda yardımcı olacaktır. Farklı kapasite ve özelliklere sahip tüm Bosch çamaşır makinesi serilerini Trendyol aracılığıyla güvenle satın alabilirsiniz.

Çamaşır Makinesi

ARÇELIK KISISEL VERILERIN KORUNMASI VE ISLENMESI MÜSTERI AYDINLATMA METNI

Kisisel verileriniz; sayili Kisisel Verilerin Korunmasi Kanunu ("Kanun") uyarinca veri sorumlusu olarak Arçelik Pazarlama A.S. ve Arçelik A.S. ("Arçelik" veya "Sirket") tarafindan asagida açiklanan kapsamda islenebilecektir.

Kisisel verilerinizin islenme amaçlari konusunda detayli bilgilere; funduszeue.info adresinden Arçelik Sirketler Grubu Kisisel Verilerin Korunmasi ve Islenmesi Politikasi’ndan ulasabilirsiniz.

Kisisel Verileriniz Hangi Amaçla Islenmektedir?

  • Ürün ve hizmetler ile satis sonrasi destek hizmetlerinin sunulmasi,
  • Hizmetlerin saglanmasi kapsaminda müsteri karti olusturulmasi,
  • Üye olmayi tercih etmeniz halinde üyelik kayit islemlerinin yürütülmesi ve üyelik hesabinizin isletilmesi, Müsteri iliskileri süreçlerinin yürütülmesi,
  • Iletisim kanallarinin yönetimi,
  • Randevu, yerinde tanitim ve satis süreçlerinin gerçeklestirilmesi,
  • Kampanya, çekilis ve yarismalarin gerçeklestirilmesi,
  • Talep ve sikayetlerinizin degerlendirilmesi,
  • Etkinlik ve egitimlerin düzenlenmesi ve katilimcilarin belirlenmesi,
  • Yetkili servis süreçlerinin yürütülmesi,
  • Müsteri memnuniyetinin arttirilmasi, marka algisinin ölçülmesi ve iyilestirilmesi,
  • Sirketimiz tarafindan yürütülen ticari faaliyetlerin gerçeklestirilmesi için ilgili is birimlerimiz tarafindan gerekli çalismalarin yapilmasi ve buna bagli is süreçlerinin yürütülmesi,

Amaçlari ile Kanun’un 5. maddesinde belirtilen hukuki sebepler kapsaminda islenecektir.

Açik Rizanizin Varligi Halinde Kisisel Verileriniz Hangi Amaçla Islenmektedir?

Toplanan kimlik, iletisim, müsteri islem ve finans verileriniz ; açik rizanizi vermeniz halinde kampanya, çekilis ve yarismalarin gerçeklestirilmesi, müsteri memnuniyetinin arttirilmasi, marka algisinin ölçülmesi ve iyilestirilmesi, pazar arastirmasi ve anket süreçlerinin gerçeklestirilmesi, Sirket tarafindan sunulan ürün ve hizmetlerin begenilerinize, kullanim aliskanliklariniza ve ihtiyaçlariniza göre özellestirilmesi ve bu kapsamda sizin iletisim kurulmasini tercih ettiginiz paylastiginiz iletisim kanalina reklam, promosyon, kampanya ve benzeri iletiler gönderilmesi ve bu amaçla hizmet aldigimiz üçüncü kisilerle paylasilmasi amaçlariyla ilgili açik rizaniz kapsaminda islenebilecektir.

Açik rizanizi vermeniz halinde, ad, soyad, telefon numarasi, e-mail adresiniz pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi, müsteri memnuniyeti süreçlerinin yürütülmesi amaci ile yurt disinda mukim olan Salesforce Inc., SAP AG., Usabilla B.V., Okta Inc., Hotjar Ltd. ve Acquia Inc.’ye açik rizaniza dayali olarak aktarilacaktir.

Kisisel Verileriniz Kimlere Hangi Amaçlarla Aktarilabilir?

Toplanan kisisel verileriniz; yukarida belirtilen amaçlarin gerçeklestirilmesi dogrultusunda bayilerimize, tedarikçilerimize, kanunen yetkili kamu kurumlarina ve özel kisilere Kanun’un 8. maddesinde belirtilen kisisel veri isleme sartlari çerçevesinde aktarilabilecektir.

Açik rizanizi vermeniz halinde, ad, soyad, telefon numarasi, e-mail adresiniz, pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi, müsteri memnuniyeti süreçlerinin yürütülmesi amaci ile yurt disinda mukim olan Salesforce Inc., SAP AG., Usabilla B.V., Okta Inc., Hotjar Ltd. ve Acquia Inc. ’ye açik rizaniza dayali olarak aktarilacaktir.

Kisisel Verilerinizin Toplanma Yöntemi ve Hukuki Sebebi Nedir?

Kisisel verileriniz Sirketimiz ile temas edeceginiz; elektronik ortamda internet sitesi, çagri merkezi, mobil uygulama, sosyal medya, telefon, Sirket içi sistemlerden ve fiziki ortamda bayi ve yetkili servis kanaliyla asagidaki hukuki sebepler ile toplanmakta ve islenmektedir;

Ürün ve hizmetler ile satis sonrasi destek hizmetlerinin sunulmasi ve hizmetlerin saglanmasi, müsteri karti olusturulmasi ile randevu, yerinde tanitim ve satis süreçlerinin gerçeklestirilmesi amaçlari ile sözlesmenin ifasi hukuki sebebine dayali olarak,

Talep ve sikayetlerinizin degerlendirilmesi amaciyla bir hakkin tesisi, kullanilmasi veya korunmasi için veri islemenin zorunlu olmasi hukuki sebebine dayali olarak,

Üye olmayi tercih etmeniz halinde üyelik kayit islemlerinin yürütülmesi ve üyelik hesabinizin isletilmesi, müsteri memnuniyetinin arttirilmasi, müsteri iliskileri süreçlerinin yürütülmesi ile Sirketimiz tarafindan yürütülen ticari faaliyetlerin gerçeklestirilmesi için ilgili is birimlerimiz tarafindan gerekli çalismalarin yapilmasi ve buna bagli is süreçlerinin yürütülmesi, iletisim kanallarinin yönetimi amaçlari ile ilgili kisinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydiyla, veri sorumlusunun mesru menfaatleri için veri islenmesinin zorunlu olmasi hukuki sebebine dayali olarak,

Açik riza vermeniz halinde ise kampanya, çekilis ve yarismalarin gerçeklestirilmesi, etkinlik ve egitimlerin düzenlenmesi ve katilimcilarin belirlenmesi, marka algisinin ölçülmesi ve iyilestirilmesi, pazar arastirmasi ve anket süreçlerinin gerçeklestirilmesi, referans ile hediyeler saglanmasi, Sirket tarafindan sunulan ürün ve hizmetlerin begenilerinize, kullanim aliskanliklariniza ve ihtiyaçlariniza göre özellestirilmesi ve bu kapsamda sizin iletisim kurulmasini tercih ettiginiz paylastiginiz iletisim kanalina reklam, promosyon, kampanya ve benzeri iletiler gönderilmesi amaçlari ile ilgili açik riza hukuki sebebine dayali olarak islenebilmektedir.

Ilgili Kisi Olarak Haklariniz Nelerdir?

Ilgili kisi olarak Kanun’un maddesi uyarinca asagidaki haklara sahip oldugunuzu bildiririz:

  1. Kisisel veri islenip islenmedigini ögrenme,
  2. Kisisel verileri islenmisse buna iliskin bilgi talep etme,
  3. Kisisel verilerin islenme amacini ve bunlarin amacina uygun kullanilip kullanilmadigini ögrenme,
  4. Yurt içinde veya yurt disinda kisisel verilerin aktarildigi üçüncü kisileri bilme,
  5. Kisisel verilerin eksik veya yanlis islenmis olmasi hâlinde bunlarin düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapilan islemin kisisel verilerin aktarildigi üçüncü kisilere bildirilmesini isteme,
  6. Kanun ve ilgili diger kanun hükümlerine uygun olarak islenmis olmasina ragmen, islenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkmasi hâlinde kisisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapilan islemin kisisel verilerin aktarildigi üçüncü kisilere bildirilmesini isteme,
  7. Islenen verilerin münhasiran otomatik sistemler vasitasiyla analiz edilmesi suretiyle kisinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çikmasina itiraz etme,
  8. Kisisel verilerin kanuna aykiri olarak islenmesi sebebiyle zarara ugramasi hâlinde zararin giderilmesini talep etme.

Yukarida siralanan haklariniza yönelik basvurularinizi, funduszeue.info den ulasabileceginiz Arçelik Veri Sahibi Basvuru Formu’nu doldurarak Sirketimize iletebilirsiniz. Talebinizin niteligine göre en kisa sürede ve en geç otuz gün içinde basvurulariniz ücretsiz olarak sonuçlandirilacaktir; ancak islemin ayrica bir maliyet gerektirmesi halinde Kisisel Verileri Koruma Kurulu tarafindan belirlenecek tarifeye göre tarafinizdan ücret talep edilebilecektir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası