kızla ilk buluşmada konuşulacak konular / Account Suspended

Kızla Ilk Buluşmada Konuşulacak Konular

kızla ilk buluşmada konuşulacak konular

İlk buluşmada ne konuşulur? 20 öneri

&#;lkler heyecanl&#;d&#;r. &#;lk bulu&#;ma da oldukça önemli ve heyecan verici. Peki, ilk bulu&#;mada kar&#;&#; taraf üzerinde olumlu etki b&#;rakmak için nelere dikkat etmeli? &#;li&#;ki Ya&#;am ve Yönetici Koçu Ay&#;en Tek'e internetteki arama sorgular&#; aras&#;nda yer alan bir klasi&#;i sorduk: &#;lk bulu&#;mada ne konu&#;ulur? &#;lk bulu&#;mada ne konu&#;ulmamal&#;? S&#;k&#;c&#; olmamak için neler yap&#;lmal&#;?  Tek, "&#;lk bulu&#;ma gerçekle&#;ti ve ke&#;fedilmeye de&#;er biri ile art&#;k kar&#;&#; kar&#;&#;yas&#;n&#;z. &#;lk bulu&#;man&#;zda seçti&#;iniz konular&#;n içeri&#;i, sohbetin ak&#;c&#; geçmesi, seçilen konular ve sordu&#;unuz sorular&#;n kalitesi sizinle ilgili öngörünün olu&#;mas&#;nda oldukça önemlidir" diyor. &#;&#;te Tek'in ilk bulu&#;mada için konu&#;ma önerileri: (Bu makalenin ard&#;ndan ilk bulu&#;mada ne giyilir ba&#;l&#;kl&#; yaz&#;m&#;z da ilginizi çekebilir)

&#;LK BULU&#;MADA NELER KONU&#;ULUR?

1- Bulu&#;ma ba&#;&#;nda… Bulu&#;maya geldi&#;inizde selamla&#;man&#;n ard&#;ndan gününün nas&#;l geçti&#;ini, gün içinde neler yapt&#;&#;&#;n&#; sormak onun hakk&#;nda fikir edinmenizi kolayla&#;t&#;racakt&#;r. Birbirini tan&#;mayan iki insan olarak kar&#;&#;n&#;zdaki ki&#;inin görü&#;lerini kavramak ve bak&#;&#; aç&#;s&#;n&#; anlamak için günlük hayat üzerinden sohbet etmek sizin veri toplaman&#;za oldukça katk&#; sa&#;layacakt&#;r.

2-Tan&#;maya yönelik sorulan sorular ilk bulu&#;man&#;n olmazsa olmazlar&#;d&#;r

3-Ka&#;&#;n&#;zdaki ki&#;iyle ayn&#; fikirde olmak veya görü&#;meyi devam ettirmek zorunda de&#;ilsiniz ancak fikirleri, seçimleri ne olursa olsun yarg&#;lamadan ve ele&#;tirmeden dinlemeyi bir ya&#;am biçimi haline getirin. Bu &#;ekilde davrand&#;&#;&#;n&#;zda insanlar gerçek anlamda dinlendi&#;ini hisseder, size güven duyar ve sizinle daha çok &#;ey payla&#;mak ister. Fakat ele&#;tirdi&#;inizde, yarg&#;lad&#;&#;&#;n&#;zda kar&#;&#;n&#;zdaki ki&#;i kendini sizinle ileti&#;ime tamamen kapat&#;r.

4-Neler yapmaktan ho&#;land&#;&#;&#;n&#; ve tutku ile ba&#;land&#;&#;&#; bir hobisinin olup olmad&#;&#;&#;n&#; sormak kar&#;&#;n&#;zdaki ki&#;iyi tan&#;mak için oldukça önemlidir. Ayr&#;ca bu soru ile ortak noktalar&#;n&#;z&#; yakalayabilirsiniz veya farkl&#; ilgi alanlar&#;n&#;z hakk&#;nda konu&#;arak birbirinizin geli&#;imine katk&#; sa&#;layabilirsiniz.

5-Gelecek hedefleri de bir insan&#; tan&#;mak için sorulmas&#; gereken sorular&#;n ba&#;&#;nda geliyor. &#;nsanlar&#;n bir ili&#;kide mutlu olabilmesi için de&#;erlerinin örtü&#;mesi ve hayattan beklentilerinin ayn&#; yönde olmas&#; oldukça önemli. Bu sebeple kar&#;&#;n&#;zdaki ki&#;inin gelecek hedeflerini ö&#;rendi&#;inizde kendi beklentilerinizle uyumlu olup olmad&#;&#;&#;n&#; kar&#;&#;la&#;t&#;rabilirsiniz.

6- Peki nelerden bahsetmemeli? &#;lk bulu&#;man&#;zda sorunlar&#;n&#;zdan, dertlerinizden, maddi problemlerinizden bahsetmeyin, kar&#;&#;n&#;zdaki ki&#;inin ilgisini kazanabilmek için hayat&#;n sizi sürekli ma&#;dur etti&#;inden dert yanmay&#;n ve ailenizle ilgili detaylardan bahsetmeyin.

7-Eski ili&#;kileri sorarak veya anlatarak zaman kaybetmeyi de önerilmemektedir çünkü kar&#;&#;n&#;zda ke&#;fedilmeyi bekleyen harika bir insan varken zihninizin geriye dönerek eski ya&#;anm&#;&#;l&#;klar&#; anlatmas&#; size hiçbir &#;ey katmayacakt&#;r.

&#;LK BULU&#;MADA SOHBET NASIL &#;LERLEMEL&#;?

8- &#;lk bulu&#;mada sohbetin nas&#;l ilerledi&#;i de önemli. Öncelikle dinlemenin önemine dikkat çekmek istiyorum. Bir insan&#; gerçekten dinlemek; o ki&#;i konu&#;tu&#;u s&#;rada ne söyleyece&#;inizi dü&#;ünmeden, onun sözünü kesmek için an kollamadan, ele&#;tirmek veya aç&#;k aramak kayg&#;s&#; ta&#;&#;madan, &#;efkatle kulak vermeyi ifade eder. &#;nsan gerçek anlamda dinlendi&#;ini hissetti&#;inde kendini de&#;erli hisseder ve hiç kimse de&#;erli hissetti&#;i ki&#;inin yan&#;ndan ayr&#;lmak istemez.

9-Sohbetin aran&#;zda ahenkli bir &#;ekilde akmas&#;na izin verin. Kar&#;&#;n&#;zdaki ki&#;inin dikkatinin da&#;&#;lmas&#;na sebep olacak kadar uzun konu&#;mak yerine, onu sorularla konunun içine çekmeye, soru cevap &#;eklinde ilerlemeye özen gösterin. Unutmay&#;n amaç kendinizden saatlerce bahsetmek de&#;il, ahenk ve uyum içinde sohbet ederek kar&#;&#;n&#;zdaki ki&#;iyi tan&#;maya ortak yanlar&#;n&#;z&#; ke&#;fetmeye çal&#;&#;mak.

KONU&#;MAK &#;Ç&#;N HANG&#; KONULAR TERC&#;H ED&#;LEB&#;L&#;R?

&#;lk bulu&#;mada konu&#;ma konular&#; olarak güncel konular tercih edilmeli. Spor, sanat, finans, dünya gündemi gibi güncel konular çerçevesinde devam eden sohbet do&#;rultusunda kar&#;&#;n&#;zdaki ki&#;inin fikirlerini ve hayata bak&#;&#; aç&#;s&#;n&#; ke&#;fetme &#;ans&#; elde edersiniz. Olaylara bak&#;&#; aç&#;s&#;n&#; ö&#;rendi&#;iniz ki&#;inin de&#;erlerini kolayl&#;kla bulabilirsiniz. &#;nsanlar de&#;erlerine sayg&#; duyulan yerlerde kendilerini mutlu ve güvende hissederler.

Günlük hayat rutinlerinizden konu&#;man&#;z önemli! Günlük hayat rutinlerinden söz etmek ki&#;inin ya&#;am tarz&#;n&#; anlayabilmek için önemli veriler sunar. Çal&#;&#;ma hayat&#;, çal&#;&#;ma hayat&#;n&#;n ki&#;inin tüm ya&#;am&#;nda kaplad&#;&#;&#; alan, hobileri gibi günlük hayat rutinleri kar&#;&#;n&#;zdaki ki&#;iyi tan&#;man&#;za ve anlaman&#;za büyük katk&#; sa&#;lar.

Ya&#;am amaçlar&#;ndan ve hedeflerden bahsetmek de bir di&#;er konu ba&#;l&#;&#;&#; olabilir. &#;lk bulu&#;man&#;z&#; gerçekle&#;tirdi&#;iniz bu ki&#;inin ya&#;am&#;nda bir hedefi var m&#;? Tutkuyla ba&#;l&#; oldu&#;u, onu heyecanland&#;ran hobileri var m&#;? Ya&#;am&#;n&#;n vazgeçilmezleri neler? Özel hayata girmeden, kar&#;&#;n&#;zdaki ki&#;inin s&#;n&#;rlar&#;na sayg&#; duyarak bu sorular&#;n cevaplar&#;n&#; kolayl&#;kla bulabilir ve ilk bulu&#;man&#;zda kar&#;&#;n&#;zda oturan ki&#;inin size uygun olup olmad&#;&#;&#; hakk&#;nda kolayl&#;kla fikir sahibi olabilirsiniz.

S&#;ZE &#;LG&#; GÖSTER&#;YOR MU? NASIL ANLA&#;ILIR?

Bulu&#;man&#;za geç kalmas&#;ndan veya vaktinde gelmesinden size ilgi gösterip göstermedi&#;ini anlayabilece&#;iniz ve do&#;rulayabilece&#;iniz birçok sinyal gizlidir. Önemli olan bulu&#;ma s&#;ras&#;nda bunlar&#; dikkatle analiz ederek fark edebilmektir. Bu sebeple ilk bulu&#;maya yükseltilmi&#; pembe duygularla gitmek yerine nötr bir duygu durumu ile gitmek, sohbetin içine fark&#;ndal&#;&#;&#;n&#;zla kat&#;lmak oldukça önemlidir.

&#;lgilenen ki&#;i öncelikle bulu&#;ma saatine sad&#;k kalarak vaktinde gelir. Naziktir, önceli&#;i daima size verir. Sizi tan&#;maya yönelik sorular sorar, sizinle ilgili her &#;eyi ö&#;renmek ve ke&#;fetmek ister. Odak noktas&#; siz olursunuz, gözünüzün içine bakar. Dikkati da&#;&#;n&#;k de&#;ildir, çevresiyle veya telefonuyla ilgilenmez.

Anlatt&#;klar&#;n&#;z ve onunla payla&#;t&#;&#;&#;n&#;z konularla ilgili size sorular sorar. Ba&#;ar&#;lar&#;n&#;z&#; içtenlikle takdir eder. Ele&#;tirmeden, yarg&#;lamadan, sözünüzü kesmeden sizi dinler, anlamaya ve tan&#;maya çal&#;&#;&#;r.

Gülümsemek ise sözsüz bir onayd&#;r. Kar&#;&#;n&#;zdaki ki&#;i e&#;er sizinle ilgileniyorsa sizi güldürebilmek için espriler yaparak bu sözsüz onay&#; almaya çal&#;&#;&#;r.

&#;LK BULU&#;MADA SIKICI OLMAMAK &#;Ç&#;N NELER YAPMALI?

Peki, ilk bulu&#;mada s&#;k&#;c&#; olmamak için neler yap&#;lmal&#;? Sohbet s&#;ras&#;nda kar&#;&#;n&#;zdaki ki&#;inin anlatt&#;klar&#;n&#; önemsemeyerek küçümsedi&#;inizde, s&#;kl&#;kla sözünü kesti&#;inizde, telefonunuzla veya etraf&#;n&#;zla ilgilendi&#;inizde onun sizinle gerçekle&#;tirdi&#;i bu görü&#;meden keyif almas&#;n&#; bekleyemezsiniz.

&#;lk bulu&#;mada neler konu&#;ulur?

Görü&#;mede mutsuz ve somurtkan bir ruh hali içinde olmak görü&#;menizi ikiniz için de keyifsiz ve s&#;k&#;c&#; hale getirir.

Hayat herkes için zor ve herkesin ya&#;am&#;nda birbirinden yorucu olaylar mevcut ama unutmamak gerekir ki kimse sizi e&#;lendirmek veya mutsuz hayat&#;n&#;za renk katmak için orada bulunmuyor. Bu sebeple mutlulu&#;un içinizde yer alan bir kaynak oldu&#;unu ke&#;fetmelisiniz. Ard&#;ndan ya&#;am&#;n&#;za gülümsemeyi ve mizah&#; katt&#;&#;&#;n&#;zda kat&#;ld&#;&#;&#;n&#;z herhangi bir görü&#;menin s&#;k&#;c&#; olmas&#; asla mümkün olmayacakt&#;r.

Hayat&#;n&#;z&#;n her detay&#;n&#; payla&#;arak kendinizi uzun uzun anlatman&#;z, kar&#;&#;n&#;zdaki ki&#;inin belki de hiçbir zaman tan&#;&#;mayaca&#;&#; insanlardan bahsetmeniz sizi, onun gözünde s&#;k&#;c&#; kategorisine sokacakt&#;r.

BU &#;ÇER&#;KLER DE &#;LG&#;N&#;Z&#; ÇEKEB&#;L&#;R

İlk buluşmada ne konuşulur? İlk buluşmada bir erkekle ve kızla ne konuşulur. İlk buluşmada konuşulacak konular.

İlk buluşmada sorulacak sorular ve ilk buluşmada konuşulacaklar nelerdir? Biriyle tanıştıktan sonra buluşmaya karar verdiniz fakat ilk buluşma esnasında neler yapılır bilmiyor musunuz? İlk buluşma anında yapılması gerekenler kadar konuşulacak şeyler de büyük önem taşır.

Yeni tanıdığınız biriyle ilk defa buluştuğunuzda küçük de olsa muhabbet açmak ve bir konu bulmak oldukça zor. Yeni tanıştığınız kişi ile ilk buluşmaya geldiyseniz muhabbet etmek için konu bulmak bir hayli zordur. İlk buluşmalarda genel anlamda insanlar yeni biri ile tanıştıklarından dolayı stresli olurlar. Bunun üzerine bir de “Ne konuşacağım?” sorusu eklenince daha da stres oluyor. Fakat bu kadar zorlanmanıza gerek yok.

Sorulacak olan sıradan sorular bir zaman sonra muhabbeti sıkıcı hale gelebilir. Böyle durumlarda da ortamı bir sessizlik kaplar ve ilk buluşma daha da sıkıcı bir hal alır. Sıkıcı sorular yerine samimi bir muhabbet oluşturacak konular arıyorsanız doğru yerdesiniz.

İlk Buluşma Nasıl Olmalı?

lk olarak buluşmanın nasıl bir ortamda olması gerektiğine değinelim. Hem sizin hem de buluşacağınız kişinin rahat edebileceği bir yer seçin. Bu nedenle yer seçimine dikkat etmelisiniz. Örnek verecek olursak: o, seni bir kafeye davet etmiştir fakat sen oradaki ortamdan hoşlanmıyorsundur. Bu teklifi kabul etmek yerine kendini rahat hissedebileceğin bir yeri teklif edebilirsin. Bu sayede bulunduğunuz ortamda sıkılıp gerilmemiş olursunuz.

Belki buluştuğunuz kişi ile hayatınızı birleştireceksiniz belki de kafanız uyuşmayacak. Bunu buluşmadan ve konuşmadan bilemezsin. Siz kendinizi ne kadar doğru ifade ederseniz ve rahat hissederseniz, ilk buluşmanın o kadar güzel geçeceğinden emin olabilirsiniz.

İlk Buluşmada Ne Konuşulur Konuşulacak konular

İlk Buluşmada Ne Konuşulur, İlk buluşmada konuşulacak konular, bir ilişkinin başlamasına yada başlamadan bitmesine neden olur. Dünya genelinde bütün insanlar ilk buluşmada biraz gergin ve çekingen olabiliyorlar. Bunun nedeni ise yeni biri ile tanışmanın vermiş olduğu adrenalin ve duygulardır. Fakat gerginliği bırakıp konuşacak konular bulmanız gerekiyor. Hadi beraber ilk buluşmada konuşulacak konulara bakalım.

  • Kendinizden bahsedin ve karşınızdaki kişinin de kendi hakkında konuşmasını sağlayın.
  • Hobilerinizden ve hayata dair beklentileriniz ile ilgili konuşabilirsiniz.
  • Aile yapısı hakkında fikirlerinizi söyleyebilirsiniz.
  • Sosyal medya kullanımı ile ilgili bilgi ve fikirlerini karşındaki kişi ile paylaşmayı sakın unutma.
  • Eğer ilk defa buluşulan kişi çalışıyorsa izin günlerini sorun.
  • İşi hakkında merak ettiğiniz şeyler sorun. Çünkü bu karşıdaki kişinin hoşuna gidecektir ve uzun soluklu bir muhabbete dahil olacaksınız.

İlk Buluşmada Neler Konuşulur

İlk Buluşmada Ne Konuşulur, Buluşmalarda yapılan en büyük hata telefonla ya da bir başka şeyle uğraşmak. Eğer biriyle ilk buluştuğunuzda sürekli telefona bakıyorsanız bu karşınızdaki kişiye sizi olumsuz tanıtacaktır. Karşınızdaki kişi umursanmadığını ve orada olduğunuz için rahatsız olduğunuzu düşünebilir. Bu yüzden telefonla uğraşmamaya dikkat edin. Zamanınızı direkt karşıdaki kişiye ayırın ve onu tanımaya çalışın.

  1. Aslen nerelisin?
  2. Çocukluğun nerede geçti?
  3. Çocukluğunu geçirdiğin yeri özlüyor musun?
  4. Ne iş yapıyorsun?
  5. Şu an yaptığın işi yapmıyor olsan hangi işi yaparsın?
  6. Hayallerini anlatır mısın?
  7. Çocukluğundan anılarını anlatır mısın?
  8. Nasıl bir yapıya sahipsin?
  9. Zaman senin için neyi ifade ediyor?
  10. Ailenle mi yaşıyorsun?
  11. Ailen seni nasıl tanımlar?
  12. Kaç kardeşsiniz?
  13. En sevdiğin kardeşin hangisi?
  14. Kendini eğitmek için nasıl yollar izledin?
  15. Kişisel gelişimine önem verir misin?
  16. Seni diğer insanlardan farklı kılan nedir?
  17. Beni nasıl buldun, düşündüğün gibi biri miyim?
  18. Bu şehirde en sevdiğin şey nedir?
  19. Nasıl müzikler dinlemeyi seversin?
  20. Üniversitede yaşadığın ve unutamadığın bir olay var mı?
  21. Üniversite dönemlerine dair en çok özlediğin şey ne?
  22. Şu an yaptığın iş okuduğun bölümle alakalı mı?
  23. Eski arkadaşlarınla halen görüşür müsün?
  24. Çocukluğuna dönmek ister miydin?
  25. En sevdiğin dizi ya da film hangisi?

Yeni Tanıştığınız Biri ile İlk Buluşmada Ne Yapılır?

İlk buluşmada ne yapmalıyım? İnsanlar genelde ne yaparlar, diye merak edebilirsiniz. İlk görüşmelerde genelde birbirinizi tanımaya çalışın. Karşınızdaki kişiyi anlamaya, karşınızdaki kişiye kendinizi doğru bir şekilde anlatmaya odaklanın. Karşınızdaki hakkında ne kadar çok bilgi edinirseniz o kadar iyi tanımış olursunuz ve iletişiminiz de o kadar kuvvetli olur.

  • Sinemaya gitmek
  • Yemeğe Çıkmak
  • Lunapark
  • Kahve içmek
  • Yürüyüş yapmak

İlk Buluşmada Ne Konuşulur ne konuşacağını şaşıranlar için bazı konuları listeledik. İlk buluşmada konuşulacak konular ve ilk buluşmada ne konuşulur sorularının yanıtlarına buraden bakabilirsiniz.

İlk Buluşma İçin En İyi 10 Konu Önerisi

"İlk randevuda ne konuşulur ki?" diyorsanız, işlerinizi kolaylaştıracak 10 konu önerimiz var. Pandemi ve gündemin de işin içine girmesiyle ilk buluşmada konuşacak konu bulmak biraz cam kırıklarına basmadan yürümeye çalışmakla aynı şey olabilir ancak hala buluşma için geçerliliğini koruyan; tarafsız ve evrensel konuşma konuları mevcut!

İşte ilk buluşma için 10 konu önerisi:

1- Soru sorma oyunu

İşe biraz eğlence katmaya ne dersiniz? Biraz da hızlanmaya tabii. "Hadi birbirimize soru soralım", diyerek girişeceğiniz bu oyunda sırayla birbirinize hayata dair sorular sorabilirsiniz. Soruların anlamlı olması gerekmiyor. "Bezelye mi yoksa biftek mi" sorusu da olabilir; tatil hayalleri de ya da koltukların rengi deBirisi sorusunu sorar; diğer yanıtlar ve sıra ona geçer. Tempoyu korumak ve yaratıcı & eğlenceli sorular türetmek şart. Eğer yeterince hızlı olursanız hem zaman hızlıca geçer hem de üzerine konuşulabilecek yüzlerce konu açılır.

2- Zor sorular sorun

Nerede doğduğu ya da nelerden hoşlandığından ziyade, ona ilk randevularda genellikle es geçilen ciddi soruları yöneltebilirsiniz. En büyük pişmanlığı ne olabilir? Hayatta başına gelen en kötü olay ne? Bu sayede onu keşfetmeniz  kolaylaşacaktır.

3- Etraftakileri çekiştirin

Aklınıza konuşacak hiçbir şey gelmiyor mu? O halde yan masadaki çifte bir göz gezdirin. Muhabbetlerini dinleyebilir ve onların konuşmaları üzerinden bir konu açabilirsiniz. Dedikodularını da yapabilir ya da gülecek bir şeyler çıkarabilirsiniz. Tabii ki çiğ bir muhabbetten bahsetmiyoruz ancak biraz mizah sosu katılmış bir çekiştirme seansı ikinizin de buzları çözmesine yardımcı olacaktır.

4- "Hayallerindeki hayat nasıl bir şey?"

Bu konu açıldığında, karşınızdaki insanın umutlarını, hayallerini ve beklentilerini daha yakından tanıma fırsatı bulursunuz. Onun harika hayat tanımı, onu nelerin mutlu ettiğini ve neleri önemsediğini de öğrenme fırsatı sunacaktır. Bilgilendirici olduğu kadar eğlenceli de olabilir.

5- Eski randevularını sorun

Bu konunun açılması masada işlerin biraz daha rahatlamasına yol açabilir. Geçmişte yaşanan talihsiz randevular, üzerinden zaman geçmesinin ardından gülünesi hikayelere dönüşebilir. Daha önceki anılar üzerinden samimi ve komik sohbetler yapmak, ikinizin arasındaki samimiyeti de perçinleyecektir.

6- "Dünyanın sonu nasıl olacak?"

Şu anda bir pandemide olabiliriz ancak her zaman bu tarz senaryoların dikkat çektiği bir gerçek! Zombi saldırısı mı yoksa göktaşı çarpması mıKonu korkunç ve bir o kadar da saçma gibi görünse de her zaman ilgi çekicidir. Herhalde dünyadaki herkes dünyanın sonunu hayatında bir kere de olsa düşünmüştür. O yüzden muhabbetin tıkanması ya da tepkisiz kalınması çok da ihtimal dahilinde değil. Ayrıca bu muhabbeti "Son 5 dakikan olsa ne yapardın?" ya da "Dünyanın son gününü kiminle geçirmek isterdin?" gibi birçok konu ile de bağlayabilirsiniz.

7- En sevdiğiniz müzik

Bu biraz daha kişisel bir mevzu. Favori müziklerini ya da playlist'ini sormak, bazı insanların ruhunun derinliklerine dalmak kadar etkili olabilir. Dinlediği müziklerden belki de çıkarabileceğiniz çok şey vardır.

8- Matrix meselesi: Kırmızı hap mı mavi hap mı?

"Matrix'i izlemedim." derse yapacak bir şey yok elbet. O yüzden bu konu sadece Matrix izleyicilerini kapsıyor. Ama "kırmızı hap vs. mavi hap" konusu derin ve felsefi bir konunun açılmasını sağlayabilir. Onun hayata nasıl baktığını öğrenebilirsiniz. Ayrıca gerçeklerle ne denli yüzleşebileceği de açıklığa kavuşacaktır.

9- Zaman yolculuğu meselesi

Zaman yolculuğu bir hayli geniş bir konu olduğu için ilgi çekici de olabilir. Ayrıca, bu konu sayesinde karşınızdakinin gelecek mi yoksa geçmiş odaklı mı olduğunu da öğrenebilirsiniz.

Her konuyu tükettiyseniz: Uzaylılar!

Uzaylılara inanır mısınız? Neden evet, neden hayır? Bazen elle tutulur konulardan çıkıp inanç sistemlerini konuşmak da faydalı olabilir. Uzaylılardan evren hakkındaki düşüncelerine kadar birçok konuya geçiş yapabilirsiniz.

İlk buluşmada nelerden konuşulur?

En zevklisi, heyecanlısı ve aynı zamanda da en zorudur ilk buluşma. Henüz birbirinizi yeterince tanımıyorken üstelik bir de tüm beklentiler tavan yapmışken karşı karşıya gelmek ve konuşacak doğru konuları seçmek tam bir baş ağrısıdır. Acaba muhabbet dönecek mi? Beni beğenecek mi? Yanlış bir şey söyler miyim? Ya o garip sessizlik olursa? Ya hiç konuşmazsa?..

Sırf ilk randevuda heyecanlanıp biraz da kastınız diye ikinci randevunun olmamasını istemem! O yüzden size iyi ilk randevuda buzları kıracak birkaç konuşma konusu hazırladım

1-Tatil planları

Hazır yaz da gelmişken tatil planlarını sorun. Bu konudan güzel muhabbet çıkar. Bu sene planı yoksa geçen seneden ve anılarından bahsedebilir. Tabii sadece ona bırakmayın siz de anlatın. Gittiğiniz gördüğünüz sevdiğiniz yerlerden orada başınıza gelen komik şeylerden ve bu yaz için planlarınızdan bahsedin. Bir bakarsınız gecenin sonunda tatil planlarınızı birleştirirsiniz kim bilir?

2-Hobiler

Hobi konusu çok keyifli olmasa da ortamı kurtaracak bir muhabbet konusudur. Ortak zevkler bulmanızı sağlayabilir. Ortak bir zevkiniz yoksa ona hobisi hakkında detaylar sorabilirsiniz. İnsanlar hobileri hakkında konuşmayı severler.

3-İş

Onunla ve yaptığı işle ilgilendiğinizi gösterin. Akıllı sorular sorun. Sıkıcı olmayın. Detaylara girmeyin. “Kime bağlısın, kaç saat çalışıyorsun” gibi sorular yerine “Nasıl başladın bu işe, hep bu işi mi istiyordun” gibileri tercih edin.

4-Müzik/sinema

Sevdiğiniz sanatçılardan, en son izlediğiniz güzel filmlerden filan bahsedin ki sonra sıra yakın zamandaki konserlere ve vizyona girecek filmlere gelsin. Bu muhabbetten ikinci randevuyu çıkarmak da kolaylaşsın! Ortak zevkleri bulunca da o sanatçı ya da film üzerine biraz daha konuşun.

5-Aile

Ailesi hakkında sorular sorun. Ama “Ailen ne iş yapıyor” gibi değil daha çok “Kaç kardeşsiniz, nasıldır aranız” gibi soruları tercih edin. Kardeşi olan herkesin komik hikayeleri olur. Muhabbet muhabbeti açar.

Erkekgillerin ilk buluşma halleri

En çapkın erkek için bile ilk buluşma tehlikelidir. Yapacağı en ufak hata ikinci randevu şansını azaltacaktır. O yüzden ilk randevuda karşınızdaki erkeği iyi analiz edin ve aşağıdakileri yapan erkekgillerden son sürat uzaklaşın!

Garsonla kavga edenler

Sen en güzel gülümsemeni takınmış, en kibar ve kırılgan halinde süzülürken bu öküzgiller garsonla kavga eder, hakaret eder, ufak çaplı bir sinir krizi geçirirler. Etrafındaki insanlara saygısı olmayan bir erkeğin size de saygısı olması güçtür. Eğer durduk yere garsona çıkışıyor hakaretler ediyorsa geceyi fazla uzatmayın!

Eski sevgilisinden saatlerce bahsedenler

Daha önce de yazmıştım. En tehlikelisi bunlardır. Ya hala eski sevgilisine aşıktır ya da ayrılığı kendine yedirememiştir. Daha da kötüsü ilk buluşmada bir kıza nasıl davranılacağını bilmemektedir. Eğer şöyle bir bahsedip geçiyorsa takılmayın ama dakikalarca konuşuyorsa hemen kaçın!

Susup hiç konuşmayanlar

Sessizliği bozmak için sürekli sen konuşmak zorunda kalırsın. Soru sorarsın kısa cevaplar verir. Üstüne bir de soruyu sana çevirmez. Sen yine kendi kendine anlatmaya devam edersin. Sonunda yeter der ve susarsın. Mal mal etrafına bakmaya devam eder. Sonra bir de utanmadan eve gidince mesaj atar “Bir daha ne zaman görüşüyoruz” diye!

Cep telefonuyla oynayanlar

Tüm buluşma boyunca Facebook, Twitter, Instagram derken yüzünüze 10 saniye bakmayanlardır. Arada mesajlaşır, arada telefonla konuşurlar. Kendini dış kapının dış mandalı gibi hissetmemek için sen de telefonunu eline alırsan o buluşma orada biter!

Siyaset hakkında konuşanlar

Gündemden haberdar olmak, bir görüş sahibi olmak ve siyasetten anlamak çoğu zaman çekici biri özelliktir ama ilk buluşmada değil! Daha ilk buluşmadan siyaset konuşan adamdan korkulur. Bu tip ciddi konuları konuşmanın yeri ilk buluşma değildir. Eğer konu ciddileşirse kibarca kapatın ve oradan yavaşça uzaklaşın!

Hemen yatak muhabbetine girenler

Daha bismillah “Ne haber nasılsın” demeden “Sana mı gideriz bana mı” muhabbetine girenler sadece komedi filmlerinde değil maalesef ki aramızdalar. Eğer böyle bir tipe denk gelirseniz, “Ben seni sonra ararım” deyip geç olmadan ortamdan uzaklaşın.

6

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası