ruhlu cinli korku filmleri / Yabancı Korku Filmleri: Sizi Yerinize Mıhlayacak 25 Yabancı Korku Filmi

Ruhlu Cinli Korku Filmleri

ruhlu cinli korku filmleri

İzleyenleri Dehşete Düşüren Netflix Korku Filmleri

Netflix, son zamanlarda kataloğuna eklediği gerilim ve korku filmleriyle çok konuşuluyor. Popüler platform, gerek Netflix orijinal yapımı korku filmleriyle; gerekse bünyesine katmakta zaman kaybetmediği ödüllü korku filmleriyle izleyicilerin ilgisini çekiyor. 

Biz de sizler için, Netflix üzerinden izlenebilecek en iyi Netflix korku filmlerini derledik. 

gerald's game

Gerald's Game IMDb Puanı:

Oyuncular: Carla Gugino, Bruce Greenwood, Chiara Aurelia

Gerald's Game Konusu: IMDb puanının yanında, Rotten Tomatoes'ta %90 gibi bir orana ulaşmış olan Netflix orijinal korku filmi Gerald's Game, eşini yanlışlıkla öldüren bir kadının, bulunduğu durumdan kurtulmaya çalışması ve bu esnada gördüğü halüsinasyonlarla birlikte hatırladıklarıyla gerilim dolu anlar yaşamasını konu ediniyor.

Stephen King’in yılında yayınlanan aynı adlı romanından uyarlanmış olan korku filmi, pek çok izleyiciyi, Netflix'te yayınlanmadan önce fragmanıyla kendine çekmişti. Eleştirmenlerden oldukça iyi yorumlar almış olan yapımı Netflix korku filmi Gerald's Game, kesinlikle göz atmaya değer.

the wailing

The Wailing IMDb Puanı:

Oyuncular: Jun Kunimura, Jung-min Hwang, Do-won Kwak

The Wailing Konusu: Güney Kore'deki sakin bir kasabada işlenmeye başlanan gizemli cinayetler ve sebepsizce ortaya çıkan bir hastalığı araştıran polis memuru Jong-goo'yu merkezine alan The Wailing, Netflix’in bünyesine kattığı en başarılı korku filmlerinden biri. Sadece izleyiciler ve eleştirmenlerden aldığı yorumlarla değil, fragmanının da başarısıyla akılda kalan Kore korku filmi, 8 milyon dolarlık bütçesini katlayarak milyon dolar gişe hasılatı elde etmiş. Netflix, en iyi korku filmlerini bünyesine katmak konusunda hiç vakit kaybetmiyor olacak ki, The Wailing, vizyona girişinden kısa süre sonra dijital olarak yayınlanmaya başlamış. Filmin Türkçe'si Kara Büyü; Korece'siyse Goksung.

Cannes Film Festivali’nde yarışma dışı bir film olarak da gösterimi yapılan gerilim dolu Kore filmini izlemenizi kesinlikle tavsiye ediyoruz.

The Wailing gibi Kore yapımı korku filmlerini izlemekten keyif alıyorsanız, en iyi Kore korku filmlerini derlediğimiz listemiz de ilginizi çekebilir:

IMDb Puanına Göre Sıralı En İyi Kore Korku Filmleri

raw,grave

Raw IMDb Puanı:

Oyuncular: Garance Marillier, Ella Rumpf, Rabah Nait Oufella

Raw Konusu: Korku ögelerinin sembolik bir anlatımla harmanlandığı Raw, genç ve vejetaryen bir veteriner adayının, akademideki ilk yılına başlamasını konu alıyor. Kız kardeşi, anne ve babasıyla aynı okuldan mezun olan Justine, okula başladıktan kısa süre sonra, kendisinde rahatsız edici bulduğu değişimleri gözlemlemeye ve ete yönelik karşı koyamadığı bir açlık hissetmeye başlıyor.

Justine'in okula uyum süreciyle çakışan bu sancılı sürece odaklanan ve Netflix'te yayınlanan korku filmlerinden biri olan Raw, vizyona girdiği yılın en çok konuşulan korku filmlerinden biri oldu. Birçok uluslararası film festivalinden ödülle ayrılan Raw, Cannes Film Festivali'nde FIPRESCI Ödülü'nün de sahibi oldu. Sadece fragmanıyla bile pek çok platformda ilgi çekmeyi başardı. Netflix korku filmleri arasında en iyi örneklerden biri olan Raw, ergenlik sancılarını sembolik ve gerilim dolu bir anlatımla izleyiciye sunuyor. Bu sebeple mutlaka izlemeniz gereken korku filmleri arasına Raw’ı eklemenizi tavsiye ediyoruz.

under the shadows

Under the Shadow IMDb Puanı:

Oyuncular: Narges Rashidi, Avin Manshadi, Bobby Naderi

Under the Shadow Konusu: Sundance Film Festivali’ndeki gösteriminin ardından, Netflix’in vakit kaybetmeden bünyesine kattığı filmlerden biri olan Under The Shadow, İran yapımı bir korku filmi. A Girl Who Walks Alone At Night’tan sonra, İran yapımı popüler korku filmleri arasına giren yapım, 'lerde yaşanan İran İslam Devrimi sonrasında yaşanan olayların ortasında kalan bir anne ve kızını konu alıyor.

84 dakika gibi oldukça kısa bir süreye sahip olmasına rağmen, izleyicileri ve eleştirmenleri etkilemeyi başarmış olan en iyi korku gerilim filmlerinden olan Under The Shadow'un konusu, bu anne ve kızın bir takım varlıklar tarafından rahatsız edilmesi etrafında dönüyor. Eğer klasik Hollywood korku filmlerinden farklı alternatifler arıyorsanız, Under The Shadow’u, mutlaka izlenmesi gereken Netflix korku filmleri arasında sayabilirsiniz.

annihilation,yok oluş

Annihilation IMDb Puanı:

Oyuncular: Natalie Portman, Jennifer Jason Leigh, Tessa Thompson ,Tuva Novotny, Oscar Isaac

Annihilation Konusu: Jeff VanderMeer’in aynı adlı romanından uyarlanan Annihilation (Yok Oluş), bu senenin en çok konuşulan Netflix korku filmlerinden biri oldu. Bunda kadrosunda Oscar ödüllü oyuncu Natalie Portman, Jennider Jason Leigh ve Oscar Isaac gibi popüler oyuncuların da bulunmasının payı büyük.

43 milyon dolar gibi bir hasılat elde ettikten sonra dijital olarak Netflix bünyesinde yayınlanmaya başlayan yapımı korku filmi Annihilation'ı Empire dergisi ''depresyon, yas ve insanın kendini yok etme eğilimi'' üzerine yoğunlaşan bir film olarak tanımlıyor.

Annihilation, aldığı ödüllerle de yılında adından sıkça bahsettiren, en iyi Netflix filmleri arasında görülen bir gerilim filmi. En iyi Netflix filmlerini IMDb puanlarına göre sıraladığımız listemize buyurun:

IMDb Puanlarına Göre En İyi Netflix Filmleri

hush

Hush IMDb Puanı:

Oyuncular: John Gallagher Jr., Kate Siegel, Michael Trucco

Hush Konusu: Mike Flanagan’ın yönetmenliğini üstlendiği, yapımı korku filmi Hush, sizi gereceğinden şüphemiz olmayan bir yapım.

Başrolünde, bir Netflix yapımı olan The Haunting of Hill House dizisinden tanıdığımız oyuncu Kate Siegel’ın yer aldığı ve sağır ve dilsiz bir yazar olan Maddie'yi canlandırdığı filmde, gerilim bir an olsun kesilmiyor. Maddie'nin bir katil tarafından ormandaki bir eve hapsedilmesi ve katil tarafından kovalanması etrafında dönen film, yönetmenin diyalogsuz bir film çekme isteği üzerine yazılmış. Belki de bu sebeple gerilim dozajının oldukça yüksek olduğu, Netflix'te yayınlanan filmlerden olan Hush, Netflix'te izlenebilecek en iyi korku filmleri arasında. 

green room

Green Room IMDb Puanı:

Oyuncular: Anton Yelchin, Imogen Poots, Alia Shawkat

Green Room Konusu: Toronto Film Festivali ve Cannes Film Festivali’nde gösterimi yapılan korku filmi Green Room, eleştirmenler ve izleyiciler tarafından çok beğenilmiş ve Netflix platformuna eklenmiş gerilim/korku filmleri arasında.

Neo-Nazi bir bardaki performansları sırasında, bir cinayete tanık olan ve sonrasında, ortamdan kurtulmak için mücadele veren bir punk grubunun gerilimli anlarını ekrana yansıtan Green Room, kadrosunda Arrested Development’tan tanıdığımız Alia Shawkat ve çok genç yaşta kaybettiğimiz Star Trek oyuncusu Anton Yelchin’i de barındırıyor. Yeni nesil bir korku filmi olan yapımı, mutlaka izleme listenize eklemelisiniz.

the gift,netflix

The Gift IMDb Puanı:

Oyuncular: Jason Bateman, Rebecca Hall, Joel Edgerton

The Gift Konusu: Psikolojik gerilim ögelerini içeren The Gift, 5 milyon dolarlık bütçesini katlayıp 59 milyon dolar gibi başarılı bir gişe hasılatı elde etmiş. Jason Bateman ve Rebecca Hall'un evli bir çifti canlandırdığı yapım, Netflix korku filmleri arasında izleyebileceğiniz mevcut yapımlardan.

Film, Jason Bateman’ın canlandırdığı Simon karakterine, geçmişindeki gizemli birinden bir hediye ulaşmasıyla başlıyor. Yönetmenin kendi ifadesine göre, The Gift, Fatal Attraction ve Caché gibi filmlerden esinlenerek yazılmış ve gerçekten de bu filmlerin havasını taşıyor. Eğer klasik korku-gerilim tarzını seviyorsanız, ya da Netflix'te izlenebilecek orijinal içerikler arıyorsanız, The Gift'i mutlaka izlemelisiniz!

the conjuring

The Conjuring IMDb Puanı:

Oyuncular: Patrick Wilson, Vera Farmiga, Ron Livingston

The Conjuring Konusu: Son yılların en iyi korku filmleri arasında gösterilen The Conjuring, Netflix üzerinden kolayca erişebileceğiniz bir film. Artık, korku türünde bir kült olma özelliği taşıyan yapım, kadrosunda Bates Motel ile tanıdığımız Vera Farmiga’yı da barındırıyor.

yapımı korku filmi, paranormal olayları araştıran Ed ve Lorraine Warren’ın, bir aileye, evlerine hakim olan karanlık atmosferi araştırmak üzere yardım etmeye çalışmasını konu alıyor. 

shutter

Shutter IMDb Puanı:

Oyuncular: Ananda Everingham, Natthaweeranuch Thongmee, Achita Sikamana

Shutter Konusu: Listemizde son ve yapım tarihi en eski fimi olan Shutter, Netflix korku filmleri arasında sitede bulup izleyebileceğiniz oldukça iyi bir korku filmi örneği. Tayland yapımı bu küçük çaplı film, sınırları aşmış ve hem Hindistan hem de İngiltere’de tekrar uyarlanmış. Fotoğrafçı bir çiftin, yaşadıkları araba kazasından sonra çektikleri fotoğraflarda gördükleri gölgeleri farketmelerinden sonra başlarından geçen huzur kaçırıcı olaylar ve geçmiş hatalarının peşlerini bırakmamasını konu edinen film Bangkok International Film Festivali başta olmak üzere pek çok ödüle aday gösterilmiş.

the babysitter

The Babysitter IMDb Puanı: 

Oyuncular: Judah Lewis, Samara Weaving, Robbie Amell, Bella Thorne

The Babysitter Konusu: Netflix'in orijinal yapımlarından olan korku ve komedi filmi The Babysitter, bakıcısı Bee'ye aşık olduğu için onu ve arkadaşlarını gözetleyen Cole adındaki bir çocuğun yaşadığı gerilim dolu anlara odaklanıyor.

yapımı Netlfix korku filmi, kara mizah unsurlarına da sahip olması açısından korku türünün farklı filmleri arasında sayılabilir.  

Tek başınıza izleyemeyeceksiniz! En iyi cin filmleri…

Cin filmleri, Türk sinemas&#;n&#;n içinde her zaman önemli bir yere sahip oldu. Özellikle ’li y&#;llardan itibaren say&#;lar&#; artan yerli korku filmleri aras&#;nda cinli Türk korku yap&#;mlar&#; büyük bir yer kapl&#;yor. Gi&#;ede büyük ba&#;ar&#;lar elde eden yerli korku filmleri sonras&#;, cin filmleri say&#;s&#;nda ciddi bir art&#;&#; ya&#;and&#;. Büyü, cin, muska, ecinni vb. ö&#;eler ile Türkiye topraklar&#;na ait efsaneler ve inan&#;&#;lardan beslenen tarz yap&#;mlar sinema salonlar&#;n&#; doldurmaya devam ediyor.

yap&#;m&#; Büyü filmi; bu gizli potansiyeli harekete geçiren ilk yerli korku film oldu. Dönemin tan&#;nm&#;&#; simalar&#;n&#; kadrosunda bulunduran ve hâlâ en çok seyredilen yerli korku filmlerinden biri olan Büyü'nün bu ba&#;ar&#;s&#;, sonradan serilere dönü&#;ecek birçok Türkiye yap&#;m&#; korku filmine öncü oldu diyebiliriz.

Cinli Türk korku filmlerinin önemli isimleri ise Dabbe serisinin arkas&#;ndaki isim Hasan Karacada&#; ile son y&#;llarda ad&#;n&#; s&#;kça duymaya al&#;&#;t&#;&#;&#;m&#;z ve tek bir seriyle s&#;n&#;rl&#; kalmayan Alper Mestçi. Mestçi son olarak Siccin serisinin alt&#;nc&#; halkas&#;yla sinema salonlar&#;ndaki yerini ald&#; ve tüm zamanlar&#;n en çok izlenen sekizinci Türk korku filmi olarak listeye giri&#; yapt&#;.

&#;&#;te en iyi cin filmleri…

Cin-i Ayet ()

U&#;ur Akünlü yönetmenli&#;indeki cin filmi, küçük bir çocukken annesine ifrit musallat olan ve ailesi katledilen Salih’in intikam mücadelesini konu al&#;r. Salih bir süre sonra kendisini kurallar&#;n&#; &#;frit ordusunun padi&#;ah&#; Se'nik'in belirledi&#;i bir lanetin içinde bulur.

qXhZS6Cw7EufMAujkunMjA

Cin Ayet-i A&#;k ()

Ahmet Küçükkayal&#;'n&#;n yönetti&#;i Cin Ayet-i A&#;k, hayalini kurduklar&#; köy evine giderken bir kaza sonucu hayatlar&#; de&#;i&#;en Elif ve Selim'in hikâyesini anlat&#;yor.

Sir-Ayet ()

Yönetmenli&#;ini ve senaryosunu Onur Aldo&#;an’&#;n üstlendi&#;i film, e&#;inin ölümünden sonra hayat&#; kararan bir kad&#;n&#;n hikayesini konu ediyor.

Sir-Ayet 2 ()

Kayhan Ba&#;o&#;lu'nun yönetti&#;i Sir-Ayet 2, lanetli bir servete konduktan sonra ölen bir adam&#;n mezar&#;n&#; soyan iki arkada&#;&#;n ba&#;&#;ndan geçenleri anlat&#;yor.

Alem-i Cin ()

Özgür Bakar'&#;n yönetmenli&#;ini üstlendi&#;i Alem-i Cin, ya&#; gününden sonra görmeye ba&#;lad&#;&#;&#; kabuslar&#;n izini süren Yeliz'in hikâyesini ele al&#;yor. Yeliz ve arkada&#;&#; insan&#;n akl&#;n&#; zorlayan cinler alemi ile tan&#;&#;&#;rlar. Yani Alem-i Cin'le.

Cin Çe&#;mesi ()

Kadrosunda Mustafa Kaya, &#;layda Özdo&#;a, Ya&#;ar Ayd&#;nl&#;o&#;lu ve Ece Baykal gibi isimlerin yer ald&#;&#;&#;; Tuncer Gürbüz'ün yönetti&#;i Cin Çe&#;mesi, Raziye ve Kanber adl&#; iki karde&#;in ya&#;ad&#;klar&#; sonras&#; lanetlenen köyün hikâyesini anlat&#;yor.

Üç Harfliler: Beddua ()

Yerli korku filmleri ile birlikte ad&#; an&#;lan Alper Mestçi filmlerinden biri olan Üç Harfliler: Beddua; liseden arkada&#; olan Melek, Burcu, Eda ve Ayla’n&#;n tesadüfen kar&#;&#;la&#;t&#;klar&#; &#;aman kad&#;n Havel ile tan&#;&#;t&#;ktan sonra adeta cehenneme döner.

_x

Cin Tepesi ()

Gerçek bir hikayeden uyarlanan filmin yönetmen koltu&#;unda ba&#;rolleri de üstlenen Fatih Hasano&#;lu ile birlikte Furkan düzen oturuyor. Fatih ile Furkan, paranormal olaylar&#; ara&#;t&#;ran iki genç arkada&#;t&#;r. Halk taraf&#;ndan Cin Tepesi olarak adland&#;r&#;lan bir bölgede cin görüntüleri elde eden ikili, kameral&#; kaydetmeyince profesyonel bir ekipten yard&#;m almaya karar verir. Kendilerini tehlikeye atarak cinin oldu&#;u bölgeye gidip gerekli olan haz&#;rl&#;klar&#; yapan ikili beklenmedik olaylarla kar&#;&#; kar&#;&#;ya kal&#;r.

Cin Musallat&#; ()

Filmin yönetmenli&#;ini Fuat Y&#;lmaz üstleniyor. Ya&#;am&#;n&#; korku ve gerilim üzerine senaryolar yaz&#;p satmakla sürdüren ve tek gelirini senaristlikle sa&#;layan Gürkan, sosyal medyada dikkatini çeken s&#;ra d&#;&#;&#; bir haber do&#;rultusunda ya&#;ananlar&#; ara&#;t&#;rmaya ba&#;lar.

Bezm-i Ezel ()

Ebru Eker ve Berkan Tutu'nun ba&#;rollerini payla&#;t&#;&#;&#; filmin yönetmenli&#;ini ise Aykut Can Demirel üstleniyor. Farkl&#; dinlere mensup olan Yasemin ve Mustafa’n&#;n sakin hayat&#;, Yasemin’in gördü&#;ü kâbusla altüst olur. Kabusun ard&#;ndan Yasemin, bir dizi paranormal olay ya&#;amaya ba&#;lar. Mustafa'n&#;n hafife ald&#;&#;&#; bu olaylar kar&#;&#;s&#;nda kilise papaz&#;ndan yard&#;m isteyen Yasemin, bir türlü çözüme ula&#;amaz. En sonunda sayg&#;de&#;er Mansur Hoca’ya ula&#;&#;rlar.

Deccal 2 ()

Tüm dünyay&#; kötülü&#;e ve felaketlere sürükleyecek olan kehanetin temeli olan bebek ’da do&#;mu&#;tur. Bebe&#;in annesi olan Duygu olanlara dayanamayarak intihar etmi&#;tir ancak bebe&#;i koruyan &#;eytani tarikat y&#;lmam&#;&#;t&#;r. Emel Karaköse’nin ba&#;rolünü üstlendi&#;i filmin yönetmen koltu&#;unda Özgür Bakar oturuyor.

Siccîn 4 ()

Filmin yap&#;mc&#;l&#;&#;&#;n&#;, senaryosunu ve yönetmenli&#;ini Alper Mestçi üstleniyor. Bir zamanlar refah içinde ya&#;ayan ama ya&#;ad&#;klar&#; maddi dü&#;ü&#;ün ard&#;ndan ailenin büyü&#;ü babaanne Saadet’in tek ba&#;&#;na ya&#;ad&#;&#;&#; kona&#;a ta&#;&#;nan Y&#;lmaz Ailesi için bu de&#;i&#;iklik korkutucu olaylar&#;n ba&#;lang&#;c&#; anlam&#;na gelir. Bahçesine dedeleri Muhsin'in gömülü oldu&#;u evde Saadet, d&#;&#;ar&#;dan göründü&#;ü gibi tek ba&#;&#;na de&#;ildir.

5c8ed2a09e00a

Felak ()

Seher, küçük ya&#;ta babas&#;n&#; kaybetmesinin de etkisiyle sorunlu bir ki&#;ilik geli&#;tirmi&#;tir. Bunun üzerine öteden beri sevdi&#;i Erhan'&#;n, kuzeni Nilay'la evlenmesi, Seher'i tamamen ç&#;ld&#;rt&#;r. Giderek içine kapan&#;k, k&#;skanç, isterik davranmaya ba&#;lar. Nilay ve Erhan, Seher'in durumunu ba&#;ka sebeplere ba&#;lasalar da bilmedikleri &#;eyler vard&#;r. Seher, Nilay'a büyü yapt&#;rm&#;&#;t&#;r.

Semur: &#;eytan&#;n Kabilesi ()

Gökhan Aksu imzal&#; film, teyzesinin yapt&#;rd&#;&#;&#; büyü yüzünden hayat&#; altüst olan Merve’yi konu al&#;r. Merve'nin çocuklu&#;u, annesini k&#;skanan teyzesinin yapt&#;rd&#;&#;&#; büyü yüzünden zorluklarla geçse de, bir hoca büyüyü çözünce sonras&#;nda mutlu bir hayat&#; olur, üniversitede tan&#;&#;t&#;&#;&#; Ozan ile evlenir. Bir süre sonra teyzesi vefat eder. Merve, çok kötü an&#;lar&#;n&#;n oldu&#;u cenaze evine gitmeyi hiç istemese de annesinin yo&#;un &#;srar&#;yla kar&#;&#;la&#;&#;nca zor bir karar vermek durumunda kal&#;r.

Muska ()

Senaryosunu ve yönetmenli&#;ini Özkan Çelik'in üstlendi&#;i film, kald&#;&#;&#; pansiyonda ba&#;&#;na garip olaylar gelen i&#;siz kö&#;e yazar&#; Celal’i konu al&#;r. Hayat&#;nda ters giden birçok olay sonucunda kalacak bir yer bulamayan kö&#;e yazar&#; Celal, geçici olarak bir pansiyona yerle&#;ir. Ancak gerek pansiyonun gizemli görüntüsü, gerekse sahibi Aliye Han&#;m’&#;n anla&#;&#;lmaz hareketleri Celal’i tedirgin etmeye ba&#;lar.

Ammar: Cin Tarikat&#; ()

Ba&#;rollerini Duygu Parac&#;ko&#;lu, Eylül Susapan, Dil&#;ah Demir, Ozan Akbaba ve Burak Sar&#;mola’n&#;n payla&#;t&#;&#;&#; film; dört arkada&#;&#;n ç&#;kt&#;&#;&#; bir hafta sonu tatilinde, kalacaklar&#; eve gelen istemedikleri bir misafirle birlikte kâbusa dönü&#;mesini konu al&#;r.

Üç Harfliler: Marid ()

Çocuklu&#;unuzda ya&#;ad&#;&#;&#;n&#;z bir kabus 20 y&#;l sonra tekrar ba&#;lasa, öteki alemden gelen belal&#; bir varl&#;k size, sevdiklerinize musallat olsa ve bir gece boyunca korkutucu, güçlü ve vah&#;i varl&#;&#;&#;n oyunlar&#;na teker teker kurban olsan&#;z kendinizi nas&#;l hissedersiniz?

Azazil: Dü&#;üm ()

Sinem, anne ve babas&#; vefat ettikten sonra ailesinden kalan evde teyzesi ve eni&#;tesi ile ya&#;amaktad&#;r. Üniversiteden sevgilisi Ak&#;n ile mutlu bir ili&#;kisi vard&#;r. Bir gün Ak&#;n’la arabada giderlerken bir köpe&#;e çarparak ölümüne yol açarlar. O günden itibaren Sinem için kâbus dolu anlar arka arkaya ya&#;an&#;r.

l-azazil-dugum-1ktc6

&#;eytan-&#; Racim ()

Üç Harfliler filminin yönetmeninden, gerçek cin ça&#;&#;rma ritüellerinin gösterildi&#;i, gerçek Havas ve Hüddam bilgilerinin, gerçek el yazmas&#; ve i&#;çili&#;i olan tarihi kitap ve t&#;ls&#;mlar&#;n, mühürlerin kullan&#;ld&#;&#;&#;, etkileyici, çarp&#;c&#; bir korku filmi

Siccin 3: Cürmü A&#;k ()

Alper Mestçi’nin unutulmaz korku serisi Siccin’in üçüncü filminde, çocukluk arkada&#;&#; Orhan ve Sedat’&#;n ba&#;lar&#;na gelen olaylar&#; konu al&#;r. Y&#;llar sonra Orhan, Sedat’&#;n k&#;z karde&#;i Kader'le birbirlerine a&#;&#;k olup evlenirler. Sedat'&#;n yapt&#;&#;&#; araba kazas&#; üçünün de hayatlar&#;n&#;n dönüm noktas&#; olur. Sedat'&#;n o&#;lu Mehmet felç olur. Kader ise geçmi&#;ini hat&#;rlayamaz. Orhan bu olay yüzünden Sedat’&#; suçlar ve onunla bütün ileti&#;imini keser. Sedat, duydu&#;u vicdan azab&#; ve ya&#;ad&#;&#;&#; tuhaf ürkütücü olaylar nedeniyle iyice da&#;&#;l&#;r. Orhan ise çok sevdi&#;i ilk ve tek a&#;k&#; Kader'i kaybetmeme u&#;runa korkunç bir &#;ey yapar!

Siccin 2 ()

Yönetmenli&#;ini Alper Mestçi'nin yapt&#;&#;&#; Siccin 2, bir ara haberlere de konu olan Iss&#;z Cuma mezarl&#;&#;&#;'nda gerçekle&#;en ölen anne ve çocu&#;unun bulu&#;tu&#;u ve yer de&#;i&#;tiren mezar olarak gündeme gelen hikâyeden esinlenerek yap&#;lm&#;&#;.

Musallat ()

Alper Mestçi ad&#;n&#;n geni&#; kitlelere duyurmas&#;n&#; sa&#;layan Musallat, ayn&#; köyde büyüyen ve birbirini seven Suat ile Nurcan’&#;n hikayesini konu al&#;yor. Bulunduklar&#; köyde büyük bir mutluluk ve huzur içinde ya&#;ayan Suat ve Nurcan evililik karar&#; ald&#;&#;&#;nda ise bu a&#;ka ba&#;ka bir alemden bir varl&#;k musallat olur. Sevilen oyuncu Burak Özçivit’in ba&#;rolünü üstlendi&#;i filmde ona güzel oyuncu Bi&#;kem Karavus e&#;lik ediyor.

MV5BNzBhNjdkODAtMWE5Zi00MTcwLTgxMzUtNmY5NWUwZjc0OTgxXkEyXkFqcGdeQXVyNDg4MjkzNDk@._V1_

Semum ()

Hasan Karacada&#; imzal&#; film, Canan ve Volkan adl&#; çiftin dü&#;lediklere eve yerle&#;melerinden sonra ba&#;lar&#;na gelenleri konu al&#;r. Eve ta&#;&#;nd&#;ktan sonra histerik davran&#;&#;larda bulunan Canan, asl&#;nda kötü ruhlar&#;n hedefindedir.

Siccin ()

Siccin serisinin ilk filmi, gerçek bir olaydan uyarland&#;. Çocuklu&#;undan beri kuzenine, yani teyzesinin o&#;lu olan Kudret’e a&#;&#;k olan Öznur, bir &#;ekilde Kudret’i beraber olmaya ikna eder. Evli olan Kudret, bu ili&#;kiyi içine sindiremez ve bitirmek ister. Öznur ise ne olursa olsun Kudret’i kendisine ba&#;lamak için e&#;i Nisa’ya büyü yapt&#;r&#;r. Bu büyü sonucu kad&#;na cinler musallat olacakt&#;r.

Dabbe: Bir Cin Vakas&#; ()

Film, Ceyda T., Sinan T. ve k&#;zlar&#; Burcu T.'nin ani ve sebepsiz bir &#;ekilde bedensiz bir varl&#;&#;&#;n sald&#;r&#;s&#;na u&#;ramalar&#;n&#; ve arkas&#;ndaki ürpertici s&#;rr&#; gerçek görüntülere dayanarak anlat&#;yor. Türk psikiyatri tarihine 'Ceyda T.' kay&#;tlar&#; olarak geçen bu olaydan esinlenen film, Ceyda T. ve ailesinin söz konusu video görüntüleri ve adli kay&#;tlar ile kurgulanarak olu&#;turuldu.

el-Cin ()

Dabbe ve Semum filmlerinin yönetmeni Hasan Karacada&#;’&#;n imza att&#;&#;&#; El-Cin , bu co&#;rafyan&#;n en bilinen mistik olgular&#;ndan olan ‘cinler alemini’ beyazperdeye ta&#;&#;yor. Oyuncu kadrosunda ise Fulya Zenginer, Serdal Genç, O&#;uzhan Y&#;ld&#;z, Hande Kaptan ve Alper Kaday&#;fç&#; gibi isimler yer al&#;yor.

Dabbe: Cin Çarpmas&#; ()

Psikiyatrist Ebru Karaduman ve Cinci Faruk Akat olarak bilinen Cin Ç&#;karma uzman&#;n&#;n ayn&#; anda ilgilendikleri cin çarp&#;lma vakas&#;n&#;n ana kahraman&#; Kübra Duran isimli genç bir k&#;zd&#;r. Korkunç ve lânetli bir geçmi&#;e sahip olan K&#;bledere köylüsü Kübra, ayn&#; zamanda Ebru’nun çocukluk arkada&#;&#;d&#;r. Kübra, k&#;na gecesinde aniden cinlerin sald&#;r&#;s&#;na u&#;ram&#;&#;t&#;r.

Musallat 2: Lanet ()

Yönetmenli&#;ini ve senaryosunu Alper Mestçi’nin üstlendi&#;i filmin ba&#;rollerini Türkü Turan'&#;n yan&#; s&#;ra Tülay Bursa, Selim Gürata, Zeliha Güney gibi isimler payla&#;&#;yor. Ö&#;retmen Elif, hayat&#;n&#;n karanl&#;k dönemi ile yüzle&#;mek zorunda; zira kendisine musallat olan tüm sorunlar&#;n asl&#;nda geçmi&#;inden gelen büyük bir hatadan kaynakland&#;&#;&#;n&#; ortaya ç&#;k&#;yor. Ama bu, zamanlamas&#; tamamen yanl&#;&#;, geri dönü&#;ü olmayan lanetli bir büyü

Dabbe 6 ()

Polis kay&#;tlar&#;na 'Mukadder Yaman' vakas&#; olarak geçen ve birbiriyle alakal&#; oldu&#;u dü&#;ünülen, üç gerçek hikayeden yola ç&#;kan Dabbe 6'n&#;n senaryosu ve yönetmenli&#;i Hasan Karacada&#;'a ait. 9 hafta vizyonda kalan film, yar&#;m milyondan fazla ki&#;i taraf&#;ndan seyredilerek en fazla izlenen korku filmlerine giri&#; yapmaya hak kazand&#;.

0x

Dabbe ()

Amerika’da esrarengiz intihar olaylar&#; birbirini takip etmektedir. Ülkenin her yerinden insanlar, birbirinden korkunç yöntemlerle ölmeyi seçmektedir. Benzer bir olay, Türkiye’de de ya&#;an&#;r. &#;zmir’de Tar&#;k isimli bir genç, deh&#;et verici bir &#;ekilde intihar etti&#;inde, polis yak&#;n arkada&#;lar&#;n&#; sorguya çeker. Korku sinemas&#;n&#;n ülkemizde popüler hale gelmesini sa&#;layan ilk filmlerden biri de Hasan Karacada&#; imzal&#; Dabbe’dir.

Büyü ()

Özgü Namal, Okan Yalab&#;k, &#;pek Tuzcuo&#;lu ve Ece Uslu gibi oyuncular&#; kadrosunda bar&#;nd&#;ran Büyü, Orhan O&#;uz imzas&#; ta&#;&#;yor. y&#;l önce bir büyücünün lanetledi&#;i bölge, günümüzde evli bir kad&#;n&#;n, kocas&#;yla ili&#;ki kurmak isteyen genç kad&#;n&#;n ölmesi için güçlü bir büyü yapt&#;rmas&#;yla bölgede toprak alt&#;nda kalan lanetin tekrar ortaya ç&#;kmas&#;yla ya&#;ananlar&#; konu al&#;r.

Siccin 5 ()

Siccin serisinin be&#;inci filminde yönetmen koltu&#;unda yine Alper Mestçi oturuyor. Siccin 5, y&#;llar önce yap&#;lan ayin sonras&#; hayatlar&#; kabusa dönen ailenin hikayesini anlat&#;yor.

Dabbe: Zehr-i Cin ()

30 y&#;l önce Anadolu'nun &#;ss&#;z bir köyünde ya&#;anm&#;&#; ve deh&#;etengiz s&#;rlar bar&#;nd&#;ran bu unutulmu&#; vaka, cinler aleminin ürperten zehirli bir öyküsüyle birle&#;iyor. 30 y&#;l önce tüm dünyay&#; &#;oke edecek bir olay&#; konu alan filmin yönetmen koltu&#;unda Hasan Karacada&#; oturuyor.

Cinni: Uyan&#;&#; ()

Dilara, çocuklu&#;u zorlu geçmi&#;, kendi halinde ya&#;ayan, tercüman oldu&#;u için evde cal&#;&#;an ve bu yüzden çok d&#;&#;ar&#; ç&#;kmayan bir kad&#;nd&#;r. Bu monoton hayat&#;, bir gece evinin bahçesinde tan&#;mad&#;&#;&#; bir adam&#;n cesedinin yan&#;nda uyanmas&#;yla tamamen de&#;i&#;ir. O geceden sonra, onu deh&#;ete dü&#;üren, paranormal olaylar ya&#;amaya ba&#;layacakt&#;r. Dilara, kendisine neler oldu&#;unu, kimlerin O’na musallat oldu&#;unu ara&#;t&#;r&#;rken, as&#;l gerçekle yüzle&#;ir.

Üç Harfliler 3: Karabüyü ()

Siccin ve Musallat serilerinin yönetmeni Alper Mestçi yeni filmi Üç Harfliler 3: Karabüyü'nün ba&#;rollerinde Seda O&#;uz, Deniz Gündo&#;du; Metin Y&#;ld&#;r&#;m, Özay Fecht, Merve Ate&#; gibi oyuncular yer almakta.

uc-harflilerkarabuyufragman__x

Magi ()

Hamile k&#;z karde&#;i Marla'n&#;n ani ve esrarengiz ölümüyle ilgili gerçe&#;i ara&#;t&#;ran Amerikal&#; gazeteci Olivia Watson'un heyecan verici maceras&#;n&#; konu alan filmin yönetmen koltu&#;unda Hasan Karacada&#; oturuyor. Dünya çap&#;nda y&#;ld&#;zlar&#;n rol ald&#;&#;&#; filmin oyuncu kadrosunda Michael Madsen, Brianne Davis, Lucie Pohl, Dragan Micanovic, Stephen Baldwin gibi isimler yer al&#;yor.

Bask&#;n: Karabasan ()

Can Evrenol'un yaz&#;p yönetti&#;i, ödüllü k&#;sa korku filmi Bask&#;n'dan uyarlanan, Bask&#;n: Karabasan'&#;n ba&#;rollerinde Görkem Kasal, Muharrem Bayrak, Mehmet Akif Budak ve Mehmet Fatih Dokgöz yer al&#;yor. 5 polisin gece devriyesi s&#;ras&#;nda gelen yard&#;m ça&#;r&#;s&#; üzerine destek için gittikleri terkedilmi&#; tarihi bir Osmanl&#; karakolunda ba&#;lar&#;na gelenleri anlat&#;yor.

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası