antalya alanya belediye başkan adayları / Alanya belediye başkanları listesi - Vikipedi

Antalya Alanya Belediye Başkan Adayları

antalya alanya belediye başkan adayları

Rus asıllı kadın belediye başkan adayı

Antalya'da Anastasia Petrova Çetinkaya, Alanya Belediye Başkanlığı için bağımsız aday olarak başvuru yapacağını açıkladı.

-

Son Güncelleme : -

Haberler - Anadolu Ajans&#x;

Antalya'da Rus asıllı Anastasia Petrova Çetinkaya, Alanya Belediye Başkanlığı için bağımsız aday olarak başvuru yapacağını bildirdi.

Alanya ilçesinde yaşayan iş ve proje geliştirme uzmanı 35 yaşındaki Çetinkaya, Alanya Gazeteciler Cemiyeti'nde yaptığı açıklamada, 'da geldiği Alanya'yı çok sevdiğini söyledi.

Rus as&#x;ll&#x; kad&#x;n belediye başkan aday&#x; - 1

Bir yıl önce Türk vatandaşlığına geçtiğini aktaran Çetinkaya, Alanya'yı daha büyük bir turizm merkezi yapmak için başkan adayı olacağını dile getirdi.

Gerekli tecrübesinin bulunduğunu ve çalışma ekibini kurduğunu belirten Çetinkaya, en önemlisi de bir vizyonunun olduğunu söyledi.

Rus asıllı olmasının kendisi için bir dezavantaj oluşturmadığını anlatan Çetinkaya, "Biz Alanya için çalışacağız. Programımızda üç ana nokta var. İyileştirme, verimlilik ve planlama. Sosyal medya hesaplarımızla bu projeleri açıklayacağız. 40'dan fazla projemiz var" diye konuştu.

TÜRK&#x;YE HABERLER&#x;

Alanya belediye başkanları listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Alanya Belediye Başkanı

Görevdeki
Adem Murat Yücel

Nisan &#;tarihinden beri

Görev süresi 5 yıl, aday olma
sınırlaması yok
Oluşum

Bu maddede Alanya belediye başkanları listesi yer almaktadır.

Belediye başkanları listesi[değiştir

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.