vestel buzdolabı sesli çalışıyor / Vestel Buzdolabı Çok Sesli Çalışıyor

Vestel Buzdolabı Sesli Çalışıyor

vestel buzdolabı sesli çalışıyor

Buzdolabı s&#;rekli &#;alışıyorsa ne yapılmalı? Buzdolabı neden hi&#; durmadan &#;alışır?

Özellikle çalışma kaynaklı ya da iç aksam üzerinden meydana gelen problemler nedeniyle buzdolabı sürekli çalışabilmektedir. Ancak buzdolabının sürekli olarak çalışmaması ve belirli düzen içerisinde bu işlemi gerçekleştirmesi gerekir. Böyle durumlarda ise yapılması gereken birtakım hususlar mevcuttur. 

BUZDOLABI SÜREKLİ ÇALIŞIYORSA NE YAPILMALI?

Buzdolabının sürekli çalışması için yapılması gereken önemli işlemler bulunmaktadır. Bu işlemler tamamen bireysel olarak ele alınmak suretiyle buzdolabı üzerinden gerçekleşmesi gerekir. 

 - Soğutma gücünün ayarlanması konusunda termostat max ile min değer aradığında olmalıdır.

 - Buzdolabı kapaklarının çok sık açılıp kapatılmaması gerekir.

 - Kapı lastikleri mutlaka birbirine iyi bir şekilde yapışması gerekir.

 - Buzdolabı kapasitesinden daha fazla yüklenmemesi gerekir.

 - Yeterli elektriği alması büyük bir öneme sahiptir. 

Genel olarak yukarıdaki unsurları ele almak suretiyle buzdolabının sürekli olarak çalışması engellenebilir. Ancak eğer bu yapılan işlemler işe yaramıyor ise, mutlaka Teknik bir servis bünyesinde destek almak gerekmektedir. Eğer sorun zamanında giderilmez ise, ilerleyen dönemlerde daha ciddi sorunlar meydana gelme durumu yaşanabilir. 

BUZDOLABI NEDEN HİÇ DURMADAN ÇALIŞIR?

En çok merak edilen konular içerisinde buzdolabının neden hiç durmadan çalışmasıdır. Birtakım nedenlerden dolayı buzdolapları bazen hiç durmadan sürekli olarak çalışır. Bu da buzdolabının performansını etkiler ve aynı zamanda daha hızlı bir şekilde eskimesine neden olur. Tabii ciddi anlamda elektrik harcaması ile beraber maliyet açısından da istenmeyen durumlar ortaya çıkarır. Bu doğrultuda buzdolabının sürekli olarak çalışmasında birtakım sebepler mevcuttur. 

 - Soğutma seviyesinin yanlış ayarlanmış olması

 - Buzdolabı lastiklerin doğru şekilde birbirine yapışmamış olması

 - Buzdolabına kapasitesinden fazla yükleme yapılması

 - Buzdolabının gerektiği kadar yeterli derecede elektrik almaması 

Yukarıda verilen nedenlerden dolayı genel olarak buzdolabı hiç durmadan çalışmaya devam eder. Bu sorunları gidermek için bireysel çözüm yöntemleri ele alınabilir. Ancak eğer yeterli gelmez ise o vakit mutlaka teknik servis bünyesinde yardım alınması önemlidir.

False

Veslet Buzdolabı Modelleri

Beyaz eşya devi Vestel'in üretmiş olduğu en iyi ve kullanışlı buzdolabı modellerini listeledik. İçeriğimizde geniş iç hacme sahip 'ün en çok tercih edilen Vestel marka buzdolapları yer alıyor.

SıraModellerHacimneoldu Puanı
1Vestel NFK X L10/
2Vestel FD Ex L10/
3Vestel NFK E L10/
4Vestel NF E L10/10
5Vestel NF EX L10/10
6Vestel NFK L10/
7Vestel NF S L10/
8Vestel NF L10/
9Vestel NF L10/
10Vestel SC L10/

Satın aldığınız buzdolabı markasına ait alakalı firmayla iletişime geçerek ücretsiz kurulum talebinde bulunabilirsiniz.

En İyi 10 Vestel Buzdolabı Tavsiyesi

Bütçe dostu yerli üretim en iyi Vestel buzdolabı modellerini listeledik. Geniş hacimli ve hızlı dondurma özelliğine sahip buzdolaplarını bu yazımızda bulabilirsiniz.

İşte Vestel buzdolabı modelleri:

1. Vestel NFK X

En İyi Vestel Buzdolabı

ARTILAREKSİLER
TekerlekSesli Çalışma
0 C Bölmesi

Kombi tipindeki Inox buzdolabı olan Vestel NFK X, işlevsel özellikleri sayesinde sıkça tercih ediliyor. litre kapasiteye sahip olan buzdolabı, fazla kalabalık olmayan aileler için ideal oluyor. Temizlikte büyük bir kolaylık sağlayan buzdolabının altında tekerler bulunuyor ve böylece buzdolabını hareket ettirmek zorluk olmaktan çıkıyor. Otomatik sıcaklık kontrolü yapan cihaz, meyve ve sebzeler için en doğru ve sağlıklı ortam koşullarını oluşturuyor.

Teknik Özellikler
İç Hacim L
Enerji SınıfıF
Soğutucu Hacmi L
Dondurucu Hacmi L
Ses Seviyesi41 dB
Yıllık Enerji Tüketimi kWh

Vestel NFK X Kullanıcı Yorumları

👤 Beklentimin de üstünde geldi hem çok sessiz çalışıyor hem kaliteli hem satıcıya hem de servise çok teşekkür ediyorum tekrar görüşmek dileğiyle S**** Y***

👤 Yaklaşık aydır kullanıyorum. Biraz bekledim hemen yorum yazmadım. Gayet kullanışlı bir ürün buzluk altta kullanışsız diyenler önyargılı başta korkmuştum herkes kullanışsız diyor acaba pişman olur muyuz diye de alakası yok. Tek başına dolabın elektrik kullanımını ölçmedim ama faturalarımız az geliyor yani tüketimi de muhtemelen çok değil. Ö**** G****

2. Vestel FD Ex

En İyi Vestel Buzdolabı

ARTILAREKSİLER
Koku ÖnlemeSesli Çalışma
Tekerlekli

Gardırop tipi buzdolabı modellerinden biri olan Vestel FD Ex, küçük mutfaklar için uygun olan ölçülerine rağmen dört kapılı tasarıma sahip. Buzdolabının her köşesindeki soğukluğun aynı olması için otomatik sıcaklık kontrolü yapan cihaz, bu sayede gıdalarınızın daha uzun süre korunmasına yardımcı oluyor. Yan yana gelen yiyeceklerinizin kokularının birbirine karışmaması için taze hava sirkülasyonu yapıyor ve farkını ortaya koyuyor.

Teknik Özellikler
İç Hacim L
Dondurucu Hacmi L
Soğutucu Hacmi L
Enerji SınıfıF
Ses Seviyesi41 dB
Yıllık Enerji Tüketimi kWh

Vestel FD Ex Kullanıcı Yorumları

👤 4 kapılı bir buzdolabını bu fiyata bulamazsınız, çok memnunum. Ö** K**

👤 Ölçüleri ideal olduğu için evimde daha güzel bir yere koyabildim. Herkese tavsiye ederim. Ö**** B****

3. Vestel NFK E

en iyi vestel buzdolabı

ARTILAREKSİLER
Şık tasarım
Enerji tüketiminin düşük olması
Aktif iyon teknolojisi

En iyi Vestel marka buzdolapları listemizde yer alan bir diğer cihaz olan NFK E'in çok şık bir tasarımı vardır. Alttan donduruculu modelleri sevenler için en iyi buzdolabı seçeneklerinden biri olan bu cihazın kapasitesi  litredir. x 70 cm boyutlarındaki buzdolabında evinize daha rahat uyum sağlaması için değiştirilebilir kapı yönü özelliği vardır. Son olarak soğutucu sistemi olarak No-Frost'u kullanan buzdolabının F enerji verimliliği sınıfında olduğunu söyleyelim.

Teknik Özellikler
İç Hacim L
Soğutucu Hacmi L
Dondurucu Hacmi L
Enerji SınıfıF
Ses Seviyesi42 dB
Yıllık Enerji Tüketimi kWh

Vestel NFK E Kullanıcı Yorumları

👤 Güzel bir dolap. Mağazada inceledim ve aldım. Fiyatı daha uyguna geldi. Tavsiye ederim. Çalışma sesi vs. çok az. Kullanışlı ve güzel. Yerli malı olması daha da güzel. Vestel kendini çok geliştirdi, tebrikler. Orhan S****

👤 Ürünün teslimi, fiyatı, performansı çok güzel. Ion teknolojili ürünler uzun süre bozulmadan duruyor. Samet Ç***

4. Vestel NF E

en iyi vestel buzdolabı

ARTILAREKSİLER
Kapasitesinin yüksek olmasıGeniş bir alana ihtiyaç duyması
Taze hava teknolojisi

İç hacmi en geniş Vestel marka buzdolaplarından biri olan Vestel NF E,  litre kapasiteye sahiptir. x 75 cm boyutlarında olan cihaz, mutfağınızda ortalama bir yer kaplayacaktır. Taze hava teknolojisine sahip olan buzdolabı, bu sayede yiyeceklerinizin daha uzun süre boyunca taze kalmasını sağlar. Kırılmaya dayanıklı özel cam rafları sayesinde buzdolabına koyduğunuz ağır gıdalar yüzünden herhangi bir sorun da yaşamazsınız. Ek olarak cihazda otomatik sıcaklık kontrolü ve aktif iyon teknolojisini bulunduğunu belirtelim.

Teknik Özellikler
İç Hacim L
Soğutucu Hacmi
Dondurucu Hacmi L
Enerji SınıfıE
Ses Seviyesi41 dB
Yıllık Enerji Tüketimi

Vestel NF E Kullanıcı Yorumları

👤 Beklediğimden daha güzel ve büyük buzdolabı, evdekiler bayıldı. Geniş ve ferah. İki gün içinde sipariş ve teslim tamamlandı. Mutfağı geniş olanlara tavsiye ederim. M*** D***

👤 Ürünü yollayan firma sıkıntısız ve hemen yolladı. Arkadaşlara teşekkür ederim. Ali T.

5. Vestel NF EX

en iyi vestel buzdolabı

ARTILAREKSİLER
Hızlı soğutma fonksiyonu
Günde 10 kg dondurma kapasitesi

Buzdolabının her köşesinin eşit soğuklukta olması için otomatik sıcaklık kontrolü sistemine sahip olan Vestel NF EX, gıdalarınızın taze kalması için aktif iyon teknolojisini kullanıyor. Gıdalarınızın kokularının birbirine karışıp kötü bir hâl almasını engellemek için koku filtresini kullanan buzdolabında 3 boyutlu soğutma sistemi de bulunmaktadır. Ayrıca evinize daha iyi uyum sağlaması için değiştirilebilir kapı yönüne de sahip olan cihaz, tüm bu özellikleri sayesinde en iyi Vestel buzdolapları listemize girmeyi başarmıştır.

Teknik Özellikler
İç Hacim L
Soğutucu Hacmi L
Dondurucu Hacmi L
Enerji SınıfıE
Ses Seviyesi43 dB
Yıllık Enerji Tüketimi kWh

Vestel NF EX Kullanıcı Yorumları

👤 Buzdolabı 1 haftada geldi. Kurulum için bulunduğunuz yerdeki Vestel bayiyi arıyorsunuz. Randevu veriyor, kuruluma geliyorlar ve ayarları gösteriyorlar. Bir haftaya yakın kullanıyoruz, çok güzel. Baya büyük ve geniş. G*** K***

👤 Uzun araştırmalarım sonucu az elektrik tükettiğini ve iç hacminin geniş olduğunu görerek aldım. Henüz kurulmadı ama güzel bir makine. E*** K***

6. Vestel NFK

en iyi vestel buzdolabı

ARTILAREKSİLER
Uygun fiyatlı olmasıHızlı soğutma sisteminin olmaması
Enerji tüketiminin düşük olması

Minimalist bir tasarıma sahip olan Vestel NFK, düşük enerji tüketmesiyle ve çok az ses çıkartmasıyla bilinmektedir. Çok yönlü soğutma teknolojisi sayesinde bu buzdolabının her yerinde sıcaklık aynı kalıyor. Ek olarak değiştirilebilir kapı yönü sayesinde her alana uyum sağlayabilen cihaz, uygun fiyatlı olmasıyla dikkatleri üzerine çekmektedir.

Teknik Özellikler
İç Hacim L
Soğutucu Hacmi L
Dondurucu Hacmi71 L
Enerji SınıfıF
Ses Seviyesi41 dB
Yıllık Enerji Tüketimi kWh

Vestel NFK Kullanıcı Yorumları

👤 İnternette diğer satıcılara göre daha uygun ve hiçbir çizik falan yoktu. Kutusunda geldi, herkese tavsiye ederim. E*** T***

👤 Buzdolabımdan çok memnunum. Beğenerek aldım. Gayet keyifle de kullanıyorum. No-Frost bir buzdolabı. Hem derin dondurucusu hem de normal dolap kısmı çok çok iyi. Yiyeceklerimi uzun süre tazeliğini koruyacak şekilde saklayabiliyorum. Hiçbir şekilde koku falan yapmıyor. Hacmi de gayet büyük. Üstelik bunca özelliğe ve kaliteye rağmen fiyatı çok çok uygun. İhtiyacınız varsa ve almayı düşünüyorsanız gönül rahatlığıyla alabileceğiniz bir buzdolabı. I*** G***

7. Vestel NF S

En İyi Vestel Buzdolabı

ARTILAREKSİLER
FiyatDondurucu Bölümü Dar
Raf Yükseklik Ayarı

Gri ve beyaz elektronik eşyalardan sıkıldınız mı? O zaman mutfağınızı siyahın asaletiyle taçlandırabilirsiniz. Vestel NF S, siyah rengi ve şık tasarımıyla mutfaklara bambaşka bir hava getiriyor. litrelik ideal bir iç hacmine sahip olan cihaz, F enerji sınıfında yer alıyor ve yılda kWh elektrik tüketimi yapıyor. 

Teknik Özellikler
İç Hacim L
Soğutucu Hacmi L
Dondurucu Hacmi98 L
Enerji SınıfıF
Ses Seviyesi41 dB
Yıllık Enerji Tüketimi kWh

Vestel NF S Kullanıcı Yorumları

👤 Fiyat performans konusunda çok başarılı. Hacmi oldukça iyi rengi çok şık. Beklentilerimi karşıladı. Dijital ekranlı cam gibi olanlardan değil haliyle ama onların 3 de bir fiyatına olduğunu düşünürsek parasını fazlasıyla hak ediyor. B*** N****

👤 Yiyecekleri taze tutuyor performansı güzel bir ürün, sadece çok parmak izi oluyor dış yüzeyi çok hassas magnet vb gibi ürünlerde dikkat etmeniz gerekiyor sorun etmez iseniz alın gitsin. M*** T***

8. Vestel NF

en iyi vestel buzdolabı

ARTILAREKSİLER
Buzmatik özelliğiHızlı soğutmanın olmaması
Uygun fiyatlı olması

Vestel NF, litre kapasiteli iç hacmiyle bir çekirdek ailenin tüm ihtiyacını karşılayabilecek seviyededir. Sahip olduğu hareket kolaylığı sağlayan tekerler sayesinde buzdolabını bir yere taşırken fazladan güce ihtiyaç duymazsınız. Ayrıca bu buzdolabının evinize daha iyi uyum sağlaması için değiştirilebilir kapı yönü özelliğine sahip olduğunu söyleyelim.

Teknik Özellikler
İç Hacim L
Soğutucu Hacmi L
Dondurucu Hacmi98 L
Enerji SınıfıF
Ses Seviyesi41 dB
Yıllık Enerji Tüketimi kWh

Vestel NF Kullanıcı Yorumları

👤 Ürün çok güzel, soğutması da gayet güzel. Eski dolabım bozulmuştu. Öncelik istedim, dikkate aldılar ve hemen getirdiler. Servis ertesi gün hemen geldi ve kurdular. Güler yüzlü ve titiz servis. Taner B***

👤 Kargo süresinde sorunsuz bir şekilde geldi. Paketleme sağlamdı, hiçbir hasar yoktu. Sessiz çalışıyor ve güzel soğutuyor. İçerisi gayet kullanışlı ve şık. Fiyat performans ürünü. Aynı özellikleri olan başka markalarda fiyatlar bunun yaklaşık iki katı. Yorumları okudum ona göre karar verdim. Daha sonraki alıcılara fikir olabilir. S*** Y***

9. Vestel NF

en iyi vestel buzdolabı

ARTILAREKSİLER
Enerji tüketiminin düşük olması
Taze hava teknolojisi

 x 70 cm boyutlarında her eve sığabilecek olan Vestel NF, kokuları birbirine karıştırmayan bir buzdolabıdır. Cihazın sahip olduğu taze hava teknolojisi sayesinde yiyeceklerinizi daha uzun süre boyunca koruyabilirsiniz. Her köşenin eşit sıcaklıkta olması için çok yönlü soğutma sistemine sahip olan Vestel NF’nin iç hacmi ise tam  litredir.

Teknik Özellikler
İç Hacim L
Soğutucu Hacmi L
Dondurucu Hacmi98 L
Enerji SınıfıF
Ses Seviyesi41 dB
Yıllık Enerji Tüketimi kWh

Vestel NF Kullanıcı Yorumları

👤 Ürün çok hızlı geldi. Yasak olmasına rağmen 3 gün içerisinde geldi. İçi geniş, raf sayısı az ama geniş. Çok güzel soğutuyor. Çok memnun kaldık. Vestel servisi ise yarım saat içinde geldi. Her şey gayet güzeldi. Sevdanur T***

👤 Fiyat performans anlamında harika bir ürün. Biraz fazla verip Vestel gibi güçlü bir servis ağı olan markayı almak uzun vadede her zaman avantajlıdır. Biz ekstra garanti satın alıp 7 seneye çıkarttık garantiyi, kafamız da rahat. M*** A***

Vestel SC

en iyi vestel buzdolabı

ARTILAREKSİLER
Koku filtresinin olmasıSoğutucu sistemin statik olması
Uygun fiyatlı olması

En iyi Vestel marka buzdolapları listemizde yer alan SC modelinin kapasitesi  litredir. Soğuk havanın tüm buzdolabına eşit bir şekilde dağılması için turbo fana sahip olan cihaz, kokuları birbirine karıştırmayan özel soğutma sistemine sahiptir. Ayrıca değiştirilebilir kapı yönü özelliği de olan buzdolabının x 70 cm boyutlarında olduğunu belirtelim.

Teknik Özellikler
İç Hacim L
Soğutucu Hacmi L
Dondurucu Hacmi L
Enerji SınıfıF
Ses Seviyesi41 dB
Yıllık Enerji Tüketimi kWh

Vestel SC Kullanıcı Yorumları

👤 Aylardır kullanıyoruz ve gayet memnunuz. Statik olduğuna bakmayın, buzlanma yapmıyor alt bölmede. Buzluk kısmında da hafif bir katman karlanma var ama rahatsız edici değil. Ses konusunda inceden bir motor sesi mevcut. Rahatsız eder mi sizleri bilemiyorum. A*** H***

👤 Buzdolabını aldıktan sonra hafta sonu araya girmesi nedeni ile ortama 5 gün içinde teslimat yapıldı. Bir sonraki gün kurulumu yapıldı ve kullanmaya başladım. Benden önce alan arkadaşlar sesli çalıştığını söylemişlerdi. Rahatsız edici bir sesi bulunmamaktadır. N**** Y***

Vestel Marka Buzdolapları Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Yıllardır beyaz eşya sektöründe önemli bir konumda olan yerli firmamız Vestel, ürünlerinin sahip olduğu özelliklerle ve şık tasarımlarıyla öne çıkmaktadır. Bu kısımda uygun fiyata en kaliteli ürünler üreten Vestel firması hakkında merak edilenleri yanıtladık. İşte ürünüm yerli olsun fakat kaliteli olsun diyenlerin vazgeçilmezi en iyi Vestel buzdolapları hakkında sıkça sorulan sorular (SSS)…

'ün en iyi Vestel buzdolabı makinesi hangisi?

En iyi Vestel buzdolabı tavsiyelerine gelecek olursak; yüksek hacimli, çok işlevli bölmeli, düşül enerji tüketimi yapan, hızlı soğutabilen tasarruflu, çocuk kilidi, telefonla kontrol edilebilen özelliklere sahip, sıkça tercih edilen Vestel buzdolabı seçeneklerinden biri oluyor.

Vestel marka buzdolaplarının diğerlerinden farkı ne?

Yerli firmamız olan Vestel, beyaz eşya üretimi konusunda sağlam bir geçmişe sahiptir. Yıllardan beri bu sektörün içerisinde olan Vestel, sahip olduğu yetişmiş kadrosuyla iyi ürünler piyasa sürmekte gayet başarılıdır. Ayrıca diğer markalara göre gelişmiş servis ağı sayesinde bir sorun çıktığı zaman kısa sürede çözüme kavuşturabilmesiyle öne çıkıyor.

Vestel buzdolaplarını telefonumdan kontrol edebiliyor muyum?

Bazı üreticiler buzdolabınızı telefonunuzun içindeki bir uygulama sayesinde kontrol edebilme özelliğini müşterilerine sunmaktadır. Fakat Vestel markasının şu ana kadar çıkardığı hiçbir modelde böyle bir özellik bulunmamaktadır.

Vestel marka buzdolaplarında garanti süresi ne kadar?

Piyasada bulunan çoğu marka ürünlerine 3 yıl garanti süresi vermektedir. Vestel marka buzdolaplarında da bu durum geçerlidir. İsterseniz ekstradan bir ücret ödeyerek bu süreyi 7 yıla çıkartabilirsiniz.

yılının en çok tercih edilen Vestel marka buzdolabı hangisi?

Vestel marka buzdolaplarını özellikleri bakımından sıraladığımızda en yüksek donanımlara sahip olan cihazının Puzzle NF KX modeli olduğunu görürüz. Sahip olduğu geniş hacmiyle kullanım kolaylığı sağlayan ürün, üstün tasarımı ve teknolojik özellikleri sayesinde Vestel markasının yılında en çok tercih edilen ve satılan buzdolabı modeli olmuştur.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir