düzce cumayeri satılık müstakil evler / Düzce Cumayeri Satılık Ev Fiyatları ve İlanları

Düzce Cumayeri Satılık Müstakil Evler

düzce cumayeri satılık müstakil evler

Elden Senetle Ödemeli.
Kira Öder gibi Evinizin Sahibi seafoodplus.infoiz,Vade Farksız, Faizsiz, Hemen Tapu bizde

Lokasyon Bilgileri:
_______________

Düzce Cumayeri İlçesi 7 Katlı Daire 5 Blok 2 Dükkan/Peşin Alımlarda %20 İndirim 

Proje Özellikleri: 
_______________
10 dakika arabayla toplu ulaşım Daire 5 Blok 2 Dükkan, Asansör, Yangın Merdiveni, Açık Otopark  7/24 Güvenlik 

Ödeme Tablosu:
_______________

İlandaki Daire 2+1 Amerikan Mutfaklı 87 m2 TL
Aylık Taksitleri TL 
Peşinat TL 2+1,3+1 Daire Sizin.
Taksit Ay Taksit İmkanı,Vade Farksız,Faizsiz
Peşin Alımlarda: %20 İndirim
Teslimat:Yılbaşında 

Açıklama:
_______________
TL Peşin ödeme imkanı olmasa bile birikiminiz kadar peşin ödeme kolaylığı da sağlamaktayıseafoodplus.info oturuma hazır,ister topraktan satışlarımızdan faydalanın.

Hemen Tapu Teslim

1+1, 2+1, 3+1 Elden Senetli Dairelerimiz ve diğer projelerimiz için fiyat ve özelliklerinin bilgisini alıseafoodplus.infondiğiniz bölgeye göre fiyat değişikliği olmaktadır
Kira Öder gibi evinizin sahibi olun. Detayları için Çağrı Merkezimizi arayın  17 07 

Önemli Bilgilendirme:
_______________
Emlak Danışmanlık Ücreti alınmamaktadır.!

Düzce Cumayeri Satılık Daire

Cumayeri Satılık Daire Arayanlar İçin İlçe Rehberi

Emlakjet olarak konut satın almayı düşünen kişilere yardımcı olarak istedikleri evleri bulmaları konusunda destek oluyoruz. Cumayeri satılık daire arayışında olan vatandaşlarımız için hazırlamış olduğumuz rehberimiz ile bölgeyi tanımak için internette yapılan saatler süren araştırmalara son veriyoruz. Ekibimiz tarafından hazırlanan rehber ile ilçenin iklim, nüfus, eğitim, sağlık, mahalleleri ve konut kira piyasasını hakkında bilgi edinerek konut alma sürecinizi hızlandırabilirsiniz.

Cumayeri Satılık Daire Arayanlara İlçe Genel Bilgileri

Düzce ilinin önemli ilçeleri arasında yer alan bölge yılında Gümüşova Belediyesi ile birleşerek Cumaova adı altında ilçe olmuştur. Bir süre bu şekilde devam etmiştir. yılına gelindiğinde Gümüşova’dan ayrılarak tek başına ilçe statüsüne kavuşan ilçe Aralık ’da Düzce’nin il statüsüne kavuşması ile birlikte bu ile bağlanmıştır. Cumayeri satılık daire arayan kişiler ilçe coğrafyası ile yakından ilgilenmektedir. Yüzölçümü 10 bin 11 hektardır. İlçe Batı Karadeniz dağlarının sahile parelel olarak uzanan kısmında yer almaktadır. İlçe içerisinde yer alan toprakların 5 bin hektarı fındık bahçelerinden, hektarı tarım arazisi, 3 bin hektarı ormanlık araziler ve hektarı da başka arazilerden oluşmaktadır. İlçede yaşayan halkın temel geçim kaynakları arasında tarım ve hayvancılık faaliyetleri yer almaktadır. Bölge halkının tarımsal faaliyetleri içerisinde fındık yetiştiriciliği oldukça önemli olup halkın büyük bir çoğunluğu geçimini fındık üretiminden sağlamaktadır. Büyük şehirlere yakın bir lokasyonda yer alan ilçede hayvancılık faaliyetleri de oldukça önemlidir. İlçede büyükbaş ve küçükbaş hayvancılık faaliyetleri yapılarak büyük şehirlerin ihtiyaçları karşılanmaktadır. İlçe son dönemlerde yaşanan gelişmelerle birlikte ilerleme göstermiştir. Cumayeri satılık ev arayışında olan kişiler için bu unsurlar oldukça önemlidir.

Cumayeri Satılık Daire Arayanalar İçin İlçe Nüfus Ve Mahalle Bilgisi

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre ilçe toplam nüfusu 14 bin ’tir. İlçe nüfusunun yüzde 50,59’unu (7 bin ) erkek, yüzde 49,41’ini (7 bin ) kadın nüfusu oluşturmaktadır. Cumayeri satılık ev tercihinde bulunacak olan kişilerin ilçede konut tercihinde bulunabileceği 5 adet mahalle ve 21 adet köy bulunmaktadır. Cumayeri satılık daire tercihinde bulunabileceğiniz mahalle ve köyler: Çevrik Mahallesi, Mehmet Akif Mahallesi, Orta Mahallesi, Yaka Mahallesi, Yeni Mahallesi, Akpınar Köyü, Avlayan Köyü, Büyükmelen Köyü, Çamlıpınar Köyü, Çelikdere Köyü, Esentepe Köyü, Dokuzdeğirmen Köyü, Hamascık Köyü, Harmankaya Köyü, Iğdır Köyü, Kızılüzüm Köyü, Mısırlık Köyü, Ordulukaradere Köyü, Ören Köyü, Sırtpınar Köyü, Subaşı Köyü, Taşlık Köyü, Üvezbeli Köyü, Yenitepe Köyü, Yeşiltepe Köyü ve Yukarıavlayan Köyü’dür.

Sizler de satılık ev tercihinizi Düzce Cumayeri ilçesinden yana kullanmak isteyen kişilerdenseniz güvenilir emlakçınızdan ya da sahibinden Düzce Cumayeri’nde uygun fiyatlı satılık daire ilanları için listeleme sayfamızı ziyaret ederek konut tercihinize hızlı bir şekilde karar verebilirsiniz.

Düzce CumayeriSatılık Konut m² Birim Fiyatları

* Bu ekrandaki tahminler, seafoodplus.info tarafından satış, saha çalışmaları ve internette yer alan verilere dayalı istatistiksel modelleme yöntemleri ile üretilmiştir ve sapmalar içerebilir. Burada yer alan bilgiler ve tahminler, varsayımsal olup herhangi bir taahhüt veya kesinlik içermez. Bu kapsamda buradaki bilgiler ve tahminler, müşteri için sadece tavsiye niteliğinde olup öngörü amaçlıdır; herhangi bir şekilde seafoodplus.info veya müşteriler için hukuki bağlayıcılığı olamaz. Bu bilgi ve tahminlerin bir yatırıma veya ticarete konu edilmesi halinde seafoodplus.info herhangi bir sorumluluk üstlenmez.



DövizOca 19 - May 231 Yıllık2 YıllıkBugün
USD/TRY%,86%36,72%,82 23,62
EUR/TRY%,52%42,41%,79 25,86
GBP/TRY%,21%42,36%,40 30,18
EUR/USD%-3,90%4,17%-8,07 1,09

Düzce Cumayeri Satılık Konut Ortalamaları

Ortalama BirimFiyat ₺/m2
Ortalama Brüt Alan m2
OrtalamaFiyat
Geri Dönüş Süresi26yıl
Min. Maks. BirimFiyat - ₺/m2
Pazardaki Yaş Ortalaması 5yıl
Ortalama Pazarlama Süresi66gün
Stok Adediad.
Stok Oranı%1
Stok Değişimi%

Düzce, Cumayeri Mahalleleri Satılık Konut Fiyatları

Düzce Cumayeri Satılık Konut Kırılımları

Düzce, Cumayeri Mahalleleri Satılık Konut Stoğu

Düzce Cumayeri'de Satılık Ev Fiyatları

Düzce, Cumayeri ilçesinde Mayıs sonu itibarıyla son bir yıl içerisinde satılık konutların fiyatları %,72 artmıştır. Aynı özelliklerdeki ortalama satılık konut fiyatları ₺. Ortalama satılık konut büyüklüğü metrekaredir.

Düzce, Cumayeri'de Ortalama Geri Dönüş Süresi 30 Yıl

Düzce, Cumayeri ilçesinde satılık konutların ortalama metrekare birim fiyatı Mayıs sonu itibarıyla ₺. Aynı özelliklere sahip satılık konutların geri dönüş yani amortisman süreleri 30 yıl seviyelerindedir.

Düzce Cumayeri'de Konut Fiyatları En Fazla Artan Mahalleler

Ortalamalara bakıldığında Mayıs sonu itibarıyla konut için Düzce ili Cumayeri ilçesinde en fazla değer kazanan mahalleler sırasıyla Yaka, Yeni, Orta, Çevrik, Mehmet Akif olmuştur.

Düzce Cumayeri'de Konut Fiyatları En Az Yükselen Mahalleler

Ortalamalara bakıldığında Mayıs sonu itibarıyla konut için Düzce ili Cumayeri ilçesinde en az değer kazanan mahalleler sırasıyla Mehmet Akif, Çevrik, Orta, Yeni, Yaka olmuştur.

Düzce Cumayeri'de En Hızlı Kazandıran Mahalleler

Amortisman süreleri dikkate alındığında Mayıs sonu itibarıyla Düzce ili Cumayeri ilçesinde en hızlı geri dönüşe sahip mahalleler sırasıyla Mehmet Akif, Yaka, Yeni, Çevrik, Orta olmuştur.

Düzce Cumayeri'deEn Geç Kazandıran Mahalleler

Amortisman süreleri dikkate alındığında Mayıs sonu itibarıyla Düzce ili Cumayeri ilçesinde en geç geri dönüşe sahip mahalleler sırasıyla Orta, Çevrik, Mehmet Akif, Yaka, Yeni olmuştur.

* Endeksa verilerine dayanmaktadır.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir