samsun otogar atakum arası kaç km / Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Atakum, Samsun - Samsun Otogarı, İlkadım, Samsun arası kaç km? 19 Km

Samsun Otogar Atakum Arası Kaç Km

samsun otogar atakum arası kaç km

Samsun - Beşikdüzü Otobüs Bileti Ara

Samsun merkezine sadece 10 dakika uzaklıkta bulunan Samsun Terminali’ne pek çok kolay ulaşım alternatifi bulunuyor.

Yolcu Servisleri

Terminal bünyesinde hizmet veren otobüs firmalarının şehir içi bilet satış ofisleri önünden her 30 dakikada bir kalkan ücretsiz yolcu servislerini kullanarak terminale ulaşabilirsiniz. Bazı firmalar Samsun’un merkez ilçelerinden de terminale ulaşım için yolcu servisleri sağlıyorlar.

Belediye Otobüsleri

Şehrin merkezi noktalarındaki duraklardan her saat başı kalkan 24, 25 ve E5 Ekspres hatlarını kullanarak terminale kolay ve hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Minibüs

Samsun’un her semtinde ve merkez ilçelerinde terminal minibüsleri bulabilir ve kısa bir yolculukla terminale ulaşabilirsiniz.

Taksi

Şehir merkezine oldukça yakın olduğu için Samsun Terminali’ne ulaşım için taksileri de tercih edebilirsiniz. Şehirde 24 saat hizmet veren taksi durakları bulunuyor.

Atakum, deniz turizmi ve planlı şehir yapılanması bakımından Samsun ilinin en gelişmiş merkez ilçesidir. Samsun Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde yer alan Atakum, Karadeniz’in güneyinde konumlanmıştır. Doğusunda İlkadım, batısında 19 Mayıs, güneyinde ise Kavak ve Bafra ilçeleri ile komşudur. Karadeniz’e Kuzey’den kıyısı vardır. 

Samsun’a km mesafesi olan Ordu’yla doğudan, km mesafeyle Çorum’a ve km mesafeyle Sinop’a batıdan, km mesafesi bulunan Tokat’a ve 81 km mesafesi bulunan Amasya’ya güneyden komşudur.

Samsun-Sinop karayolu üzerinde yer alan Atakum, şehir merkezine 7 km mesafededir. İlçe, sahil şeridi boyunca uzanmaktadır. Liman şehri olan Samsun, Karadeniz Bölgesi’ni İç Anadolu ve Doğu Anadolu Bölgesi’ne bağlayan bir lojistik noktasıdır. Şehre havayolu, denizyolu ve karayoluyla ulaşım yapmak mümkündür.

Atakum’a Nasıl Gidilir?

Karayolu bağlantılarıyla bir kesişme noktası olan Samsun’a Türkiye’nin her noktasından ulaşım mümkündür. Denizyolu bakımından ise Samsun Limanı, Karadeniz’in en büyük limanı olma özelliğine sahiptir. Şehir içerisinde ulaşımı sağlamak amacıyla feribot seferleri de hayata geçirilmiştir. Atakum, Samsun’a havayolu, karayolu veya demiryolu ile gidildikten sonra; şehir içi ulaşım araçlarıyla, bazı ilçelerdense tramvay veya denizyolu taşımacılığı ile ulaşmak mümkündür.

Seyahat rotanızı oluşturduktan sonra konaklama yapacağınız oteli belirlemek için birbirinden farklı hizmet seçeneklerine sahip Atakum Otelleri sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Atakum’a Havayolu ile Ulaşım

Atakum’a uçak ile ulaşım yapmak isteyenler için Samsun Çarşamba Havalimanı hizmet vermektedir. Türkiye’nin yanı sıra Çarşamba Havalimanı’ndan Almanya’ya (Berlin, Münih, Frankfurt, Stuttgart, Hannover ve Düsseldorf şehirlerine), Avusturya’ya (Viyana şehrine) ve Kuveyt’e bazı dönemlerde seferler düzenlenmektedir.

Samsun Çarşamba Havalimanı’ndan Atakum’a BAFAŞ servisleri ulaşım hizmeti sağlamaktadır. Atakum BAFAŞ güzergah; Havalimanı, Baruthane, Teknik Lise, Karayolları, Yedaş, Türkiş, Ömür Evleri, Grand ATK. TV Sapağı ve Fakülte Eczaneler Durağı’dır. Samsun Çarşamba Havalimanı-Atakum arası ulaşım süresi yaklaşık olarak 60 dakikadır. BAFAŞ servisleri uçuş saatinden ortalama bir buçuk saat önce havalimanına ulaşmaktadır. Bu servis araçları şehir merkezine uğradıktan sonra Atakum’a geçmektedir. 

Atakum’a Otobüs ile Ulaşım

Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali, Atakum’a yaklaşık olarak 8 km uzaklıktadır. Türkiye’nin neredeyse tüm şehirlerinden Samsun’a otobüs seferi bulmak mümkündür.

Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali’nden Atakum’a ulaşım T3 Terminal Hattı veya E5 Ekspres Hattı kullanılarak sağlanabilir. Bu hatların son durağı Ondokuz Mayıs Üniversitesi’dir. Seferler saatleri arasında düzenlenmektedir. SAMULAŞ otobüs servisleri hafta içi günlerde ’e kadar 15 her dakikada, saatleri arası her 20 dakikada ve saatleri arası ise her 30 dakikada bir hareket etmektedirler. Hafta sonlarında ise otogardan Atakum’a ilk sefer ’da başlamaktadır.

Samsun merkezden Atakum’a ulaşım yapmak için 13, 15/17 nolu toplu taşıma araçları tercih edilebilir.

Atakum’a Tren ile Ulaşım

yılında ulaşıma kapatılan Samsun Demiryolu, modernizasyon çalışmalarının sona ermesiyle, ilk ticari seferlerini düzenlemeye başlanmıştır. Henüz yolcu taşımacılığı yapılmıyor olsa da hizmete açıldığında saatlik Samsun-Sivas seyahat süresi 5 saate düşecektir. Samsun-Ankara hızlı tren hattının ise yakın zamanda hizmete girmesi söz konusudur.

Samsun Hafif Raylı Sistem hattı toplamda 43 istasyon ile hizmet vermektedir. Hafif raylı sistem güzergahı Yurtlar, Eğitim Fakültesi durağından başlayarak sahil şeridi boyunca devam etmektedir. Son durak stadyumdur. Hat boyunca yer alan güzergahı kullanarak Atakum’a hafif raylı sistem ile ulaşım yapmak mümkündür.

Atakum’a Feribot ile Ulaşım

Samsun Büyükşehir Belediyesi, şehir içi ulaşım sorunlarının giderilmesi ve deniz turizmini canlandırmak amacıyla gemi seferlerini hizmete açmıştır. Haftanın her günü Doğupark, Batıpark ve Atakum sahillerinden seferler düzenlenmektedir. Samsunum-1 Gemisi seferleri ile saatlerinde, Samsunum-2 Gemisi seferleri ve saatlerinde, Samsunum-3 Gemisi seferleri ise ve saatlerinde gerçekleştirilmektedir.

Atakum’a Özel Araç ile Ulaşım

Özel aracı ile Atakum'a Kırıkkale ve Çorum'dan gidecek olanlar Merzifon-Samsun istikametini kullanmalı ve Samsun'a varmadan Atakum yol ayrımından ilçeye yönelmelidir.

Tokat'tan Atakum'a gidecekler D veya D karayollarından herhangi birisini tercih edebilir. D Karayolu üzerinden gitmeyi tercih edenler sırasıyla Turhal, Amasya, Suluova, Havza istikametini ve buradan Samsun yolunu takip edip, Atakum yol ayrımından sapmalıdır. D Karayolu üzerinden (Tokat'ın Kuzeydoğusu'ndaki karayolu) gitmek isteyenler ise Karadeniz sahil yolu istikametine yönelmeli ve Niksar'a varmadan E80 Karayolu'na sapmalıdır. Bu yol üzerinden Amasya tabelaları takip edilerek il merkezine varmadan önce Atakum sapağından dönüş yapılarak ilçe merkezine ulaşılabilir.

Atakum’a Karadeniz’in batısındaki Zonguldak ve Kastamonu illerinden ulaşmak için D Karadeniz sahil yolu takip edilmelidir. Samsun çevre yoluna kadar uzanan bu yol, Samsun'un güneyinden Atakum'a bağlanmaktadır.

Rize, Trabzon ve Giresun şehirlerinden Atakum’a giderken Karadeniz sahil yolu takip edilmelidir. D/E70 karayolu, Karadeniz’in doğusundan Atakum’u ziyaret edeceklerin tercih etmesi gereken istikamettir.

Konya’dan Atakum’a ulaşım sırasıyla Kırıkkale ve Çorum illeri takip edilerek yapılabilir. Çorum'dan sonra Merzifon yolu ve Merzifon'dan sonra Suluova-Samsun istikameti takip edilmelidir.

Kayseri'den Atakum'a ulaşım için Yozgat, Çorum ve Merzifon yolu takip edilmeli ve Merzifon'dan sonra Suluova-Samsun istikametine dönüş yapılmalıdır.

İstanbul’dan Atakum’a Ulaşım

İstanbul’dan Atakum’a ulaşım havayolu ve karayolu ile sağlanmaktadır. İstanbul-Atakum arası km’dir. İstanbul’dan Samsun Çarşamba Havalimanı’na ulaşım yaklaşık olarak 1 buçuk saat sürmektedir. Çarşamba Havalimanı’ndan Atakum’a gitmek için BAFAŞ tarafından düzenlenen otobüs seferleri kullanılabilir.

İstanbul Şehirlerarası Otobüs Terminali’nden Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne ulaşım süresi ise yaklaşık olarak saattir. Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali, Atakum’a 8 km uzaklıktadır. Terminalden Atakum’a şehir içi otobüs hatları kullanılarak ulaşım yapılabilir.

Özel aracıyla İstanbul’dan Atakum’a seyahat edenler ise E üzerinden Gebze, Sakarya, Düzce ve Bolu istikametinden devam ederek, E95 Samsun-Çorum yoluna geçiş yaptıktan sonra Atakum’a ulaşabilirler. 

Ankara’dan Atakum’a Ulaşım

Ankara’dan Atakum’a havayolu ve karayolu ile ulaşım yapmak mümkündür. Ankara ile Atakum arası km’dir. Ankara Esenboğa Havaalanı’ndan Samsun Çarşamba Havalimanı’na direkt uçuş bulunmamaktadır. Aktarmalı uçuş süresi minimum 4 saattir.

Ankara’dan otobüs ile Samsun’a gidecek olanlar yaklaşık olarak saat süren bir yolculuk sonrası terminale ulaşmaktadır. Samsun Otogarı’ndan Atakum’a kalkan otobüs seferleri bulunmaktadır.

Ankara’dan özel aracıyla Atakum’a gidecek olanlar için ulaşım süresi ortalama 5 saattir. D üzerinden Kırıkkale ve Çorum istikameti takip edilerek önce Çorum-Çankırı ardından Samsun-Çorum Yolu takip edilmelidir. Alternatif rota olan İstanbul-Samsun Yolu tercih edildiğinde yolculuk 60 km uzamaktadır.

İzmir’den Atakum’a Ulaşım

İzmir-Atakum arası km’dir. İzmir’den Atakum’a ulaşım havayolu ve karayolu ile sağlanmaktadır. İzmir Adnan Menderes Havaalanı’ndan Samsun Çarşamba Havalimanı’na 1 saat 40 dakikada ulaşmak mümkündür. Aktarmalı uçuşlar bekleme süreleriyle birlikte 10 saati bulabilmektedir.

İzmir Otogarı’ndan hareket eden otobüsler ile Atakum’a ulaşım saat sürmektedir. Samsun Otogarı’na ulaştıktan sonra Atakum’a direkt hareket eden BAFAŞ otobüs servisleri bulunmaktadır.

Atakum’a İzmir’den özel aracıyla ulaşmak isteyenler E80 üzerinden İzmir, Bursa, Yalova, Gebze, Sakarya, Düzce ve Bolu istikametinde devam etmelidir. Samsun-Çorum yol ayrımını takip ederek Atakum’a ulaşım yapılabilir. Ayrıca D/E96 üzerinden Afyonkarahisar-Ankara istikameti takip edilerek İzmir’den Atakum’a seyahat edilebilmektedir. Ulaşım yaklaşık olarak 11 saat sürmektedir.

Atakum için planladığınız seyahatinizde hangi ulaşım seçeneğini kullanacağınız veya güzergahınızı belirledikten sonra uygun fiyatlarla konforlu bir konaklama deneyimi sunan otel seçenekleri için Atakum Otelleri sayfamıza hemen göz atmalısınız.

Samsun Tekkeköy hangi ilçeye bağlı?

İçindekiler:

  1. Samsun Tekkeköy hangi ilçeye bağlı?
  2. Samsun Tekkeköy mağaraları nasıl gidilir?
  3. Tekkeköy Samsun arası kaç kilometre?
  4. Samsun Atakum Tekkeköy arası kaç km?
  5. Samsun Tekkeköy Çarşamba arası kaç km?
  6. Atakum Samsun arası kaç kilometre?
  7. Atakum Otogar arası kaç km?
  8. Samsun Çarşamba Atakum arası kaç km?
  9. Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Atakum arası kaç km?
  10. Ankara Samsun 19 Mayıs Üniversitesi kaç km?
  11. Samsun 19 Mayıs arası kaç kilometre?
  12. Çarşamba OMÜ arası kaç km?
  13. 19 Mayıs Bafra arası kaç kilometre?
  14. Atakum Engiz arası kaç km?
  15. Samsun Ondokuzmayıs kaç kilometre?
  16. Samsun Trabzon arabayla kaç saat?
  17. Samsun Trabzon arası kaç kilometredir?
  18. Samsun Ankara arası kaç kilometredir?
  19. Ankara Samsun arası otobüs ile kaç saat?
  20. Ankara Samsun hangi iller var?
  21. Samsun Ankara arası kaç km otobüsle?

Samsun Tekkeköy hangi ilçeye bağlı?

Tekkeköy, Türkiye'nin kuzeyinde Karadeniz bölgesinde bulunan Samsun ilinin yaklaşık

Samsun Tekkeköy mağaraları nasıl gidilir?

İl merkezinden gerek özel araçlarınız ile gerekse otobüsler ile bu bölgeye yaklaşık 25 dakika mesafede ulaşım sağlayabilirsiniz. Ayrıca il merkezinden kalkan Tramvay da ilçe merkezine kadar gitmektedir. Samsun'dan Tekkeköy ilçesine buradan da vadinin olduğu bölüme rahatlıkla ulaşım sağlayabilirsiniz.

Tekkeköy Samsun arası kaç kilometre?

Samsun Tekkeköy Arası Kaç Km

Samsun Tekkeköy Kaç Km16 Km
Samsun Tekkeköy Kaç Saat11 Dakika
Uçuş Mesafesi13 Km
Uçuş Süresi2 Dakika

Samsun Atakum Tekkeköy arası kaç km?

Samsun Atakum Samsun Tekkeköy arası mesafe, Samsun Atakum Samsun Tekkeköy yol haritası, Samsun Atakum Samsun Tekkeköy kaç saat kaç km. Samsun Atakum Samsun Tekkeköy arası mesafe : 15 kilometre.

Samsun Tekkeköy Çarşamba arası kaç km?

çarşamba tekkeköy arası mesafe : 26 kilometre. çarşamba tekkeköy arası süre : 35 dakika.

Atakum Samsun arası kaç kilometre?

Samsun Merkez Samsun Atakum arası mesafe : 7 kilometre. Samsun Merkez Samsun Atakum arası süre : 14 dakika.

Atakum Otogar arası kaç km?

SAMSUN OTOGAR - Atakum arası toplam

Samsun Çarşamba Atakum arası kaç km?

Çarşamba - Atakum arası karayolu ile km'dir.

Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Atakum arası kaç km?

samsun Atakum samsun 19 mayis üniversitesi arası mesafe : 17 kilometre. samsun Atakum samsun 19 mayis üniversitesi arası süre : 26 dakika.

Ankara Samsun 19 Mayıs Üniversitesi kaç km?

Ankara Samsun 19 Mayis Üniversitesi arası mesafe, Ankara Samsun 19 Mayis Üniversitesi yol haritası, Ankara Samsun 19 Mayis Üniversitesi kaç saat kaç km. ankara Samsun 19 Mayis Üniversitesi arası mesafe : kilometre. ankara Samsun 19 Mayis Üniversitesi arası süre : 4 saat 51 dakika.

Samsun 19 Mayıs arası kaç kilometre?

19 Mayıs; Samsun iline 33 km, Bafra ilçesine 17 km uzaklıkta, Samsun-Sinop Karayolu üzerindedir.

Çarşamba OMÜ arası kaç km?

Samsun Çarşamba Samsun Omü arası mesafe : 56 kilometre.

19 Mayıs Bafra arası kaç kilometre?

19 Mayis Samsun Bafra arası mesafe, 19 Mayis Samsun Bafra yol haritası, 19 Mayis Samsun Bafra kaç saat kaç km. 19 Mayis Samsun Bafra arası mesafe : 19 kilometre.

Atakum Engiz arası kaç km?

Samsun Atakum Samsun Engiz arası mesafe : 35 kilometre.

Samsun Ondokuzmayıs kaç kilometre?

Samsun Ondokuzmayıs Arası Kaç Km

Samsun Ondokuzmayıs Kaç Km35 Km
Samsun Ondokuzmayıs Kaç Saat24 Dakika
Uçuş Mesafesi33 Km
Uçuş Süresi5 Dakika

Samsun Trabzon arabayla kaç saat?

SAMSUN, TRABZON arası km'lik bu mesafeyi; 90 km ortalama hız ile yaklaşık olarak 3 saat 42 dakikada gidebilirsiniz. SAMSUN-TRABZON arasındaki kilometre olan bu uzaklığı, kilometrede 6 litre yakıt tüketen bir araç ile yaklaşık olarak

Samsun Trabzon arası kaç kilometredir?

Mesafe Bilgileri

Kaç Km?Kaç Saat?
Karayolu Km4 saat 30 dakika
Havayolu Km52 dakika

Samsun Ankara arası kaç kilometredir?

KARAYOLU İLE YOLCULUKLARDA MESAFE KM
KARAYOLUYLA ORTALAMA HIZ İLE YOLCULUK SÜRESİ4 SAAT 35 DAKİKA
HAVAYOLUYLA (UÇAKLA) YOLCULUK SÜRESİ56 DAKİKA
UÇUS MESAFESİ KM

Ankara Samsun arası otobüs ile kaç saat?

Ankara - Samsun Arası Otobüsle Kaç Saat: 6 Saat 12 Dakika. Ankara - Samsun Arası Otobüs Firmalarının En Ucuz Fiyatlı Seferleri funduszeue.info'da.

Ankara Samsun hangi iller var?

Ankara'dan Samsun'a giderken sırasıyla Kırıkkale, Çorum, Merzifon / Amasya'dan geçiyorsunuz. Aşağıda güzergahı da görebilirsiniz.

Samsun Ankara arası kaç km otobüsle?

Samsun - Ankara arası karayolu ile km'dir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası