ayna kim maske kimsin sen / Maske Kimsin Sen'de Ayna kim çıktı? Ayna'nın kim olduğu belli oldu!

Ayna Kim Maske Kimsin Sen

ayna kim maske kimsin sen

Maske Kimsin Sen Ayna kim maskenin altındaki Biran Damla Yılmaz mı?

FOX ekranlarının daha ilk bölümden büyük ses getiren yarışma ve eğlence programı Maske Kim Sen'in ünlü yarışmacıları merak konusu oldu. Her hafta performansı ile jüriden ve seyirciden tam not alan maskelerden biri de Ayna oldu. Peki Maske Kimsin Sen Ayna kim Biran Damla Yılmaz mı? Biran Damla Yılmaz kimdir, kaç yaşında, başarıları...

Abone ol

FOX TV'de 1 Ocak'ta başlayan ve formatı ile daha ilk bölümden ses getiren Maske Kimsin Sen tüm heyecanı ile devam ediyor. Birbirinden ünlü isimlerin maske giyerek şarkı söylediği ve ipuçları ile kendini tanıttığı Maske Kimsin Sen juri koltuğuna Eda Ece, Melis Sezen, Alican Yücesoy ve Doğu Demirkol oturuyor. Peki Tansel Öngel'in sunumu üstlendiği Maske Kimsin Sen Ayna Biran Damla Yılmaz mı? 

Ayna maskesinin altında hangi ünlü var henüz belli olmadı ama sosyal medya kullanıcıları ayna maskesinin altında Biran Damla Yılmaz olduğunu ifşa etti bile.

Biran Damla Yılmaz kimdir:  Biran Damla Yılmaz, 28 Haziran 1997 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Konservatuar eğitimi alan Biran Damla Yılmaz, kameralar karşısına ilk olarak 2014 yılında yayınlanan Yasak dizisinde canlandırdığı Esma karakteri ile çıkmıştır. Beyaz Yalan, Çılgın Dersane: Ada, Kırgın Çiçekler, Mucize 2 Aşk gibi yapımlarda rol alan Biran Damla Yılmaz, şimdilerde Atv ekranlarında yayınlanan Canevim dizisinde Ceylan karakterine hayat vermektedir. Biran Damla Yılmaz, 1,61 metre boyunda, 54 kilo ve Yengeç burcudur.

Biran Damla Yılmaz’ın rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Canevim (Ceylan Haksever) (TV Dizisi)
2019 – Mucize 2 Aşk (Mizgin) (Sinema Filmi)
2015 – 2017 – Kırgın Çiçekler (Eylül) (TV Dizisi)
2015 – Beyaz Yalan (Nesrin) (TV Dizisi)
2015 – Muhteşem Yüzyıl (Cariye) (TV Dizisi)
2014 – Çılgın Dersane: Ada (Deniz) (Sinema Filmi)
2014 – Yasak (Esma) (TV Dizisi)

aynamaske kimsin senbiran damla yılmaz

Maske Kimsin Sen Ayna kim çıktı?

Eda Ece, Melis Sezen, Doğu Demirkol ve Alican Yücesoy'un juri olduğu, Tansel Öngel'in sunduğu yeni yarışma Maske Kimsin Sen tüm heyecanıyla devam ediyor. Dün akşam yayınlanan son bölümde elenen Ayna olunca, yarışmanın başından beri tahmin edilen isim sosyal medyanın diline düştü. Peki, Maske Kimsin Sen Ayna kim çıktı? Biran Damla Yılmaz kimdir? İşte detaylar...

 Eda Ece, Melis Sezen, Doğu Demirkol ve Alican Yücesoy'un juri olduğu, Tansel Öngel'in sunduğu yeni yarışma Maske Kimsin Sen dün akşam yayınladığı bölümle sosyal medyanın diline düştü.

Ekranlara gelen yeni bölümde geyik kostümlü ünlü kişi yarıştı. İlk bölümde Burcu Özberk'in sesinin benzetildiği geyiğin dünkü bölümde faklı olması geyik ifşalanınca değiştirildi mi sorusunu akıllara getirdi.

MASKE KİMSİN SEN AYNA KİM ÇIKTI?

Dün akşam yayınlanan bölümde ise elenen kişi Ayna oldu. Bu ünlü ise yarışmanın ilk bölümünden bu zamana kadar Biran Damla Yılmaz olduğu düşünülmüştü, gerçektne de Biran Damla Yılmaz çıktı.

Maske Kimsin Sen Ayna kim çıktı

BİRAN DAMLA YILMAZ KİMDİR?

Biran Damla Yılmaz, 28 Haziran 1997 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi.

Ailesi tarafından henüz çok küçük yaşta yeteneği keşfedilip ajansa yazdırılan Biran Damla, oyunculuk alanında kendisini geliştirdi.

Yüksek öğretim eğitimini konservatuvar bölümünde tamamlayan yetenekli oyuncu, kameralar karşısına ilk defa 2014 yılında 'Yasak' adlı televizyon dizisi ile geçti.

Dizide 'Esma' karakterine hayat veren Yılmaz, izleyicinin de beğenisini kazanmayı başardı.

Başarılı oyuncu şimdilerde Fox Tv ekranlarında yayınlanan 'Yasak Elma' adlı dizide 'Kumru' karakterine hayat veriyor.

Biran Damla Yılmaz; Kırgın Çiçekler, Çılgın Dersane: Ada, Beyaz Yalan, Mucize 2: Aşk, Canevim gibi pek çok yapımda yer aldı.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır