trt 1 de final yapacak diziler / Yeni Sezonda Hangi Diziler Devam Edecek, Hangileri Final Yapacak? - funduszeue.info

Trt 1 De Final Yapacak Diziler

trt 1 de final yapacak diziler

Gönül Dağı final mi, bitiyor mu, sezon finali mi yapıyor? TRT 1 yayın akışı ile Gönül Dağı yeni sezon var mı, olacak mı, ne zaman?

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

Gönül Dağı yeni bölüm ile bu akşam TRT 1 ekranlarında seyircisi ile buluşuyor. Son dönemde final yapan dizilerin ardından araştırmalar başladı. Gönül Dağı final mi yapıyor, sezon finali mi sorularına yanıt aranıyor. Bölümde Taner, Selma'nın kendisine olan aşkını öğrenmiştir. İkili ilk kez duyguları hakkında konuşacaktır. Gözler TRT 1 ekranlarına çevrildi. Peki, Gönül Dağı final mi, sezon finali mi? İşte, tüm merak edilenler…

Gönül Dağı final mi, bitiyor mu, sezon finali mi yapıyor? TRT 1 yayın akışı ile Gönül Dağı yeni sezon var mı, olacak mı, ne zaman?
Gönül Dağı final mi, bitiyor mu, sezon finali mi yapıyor? TRT 1 yayın akışı ile Gönül Dağı yeni sezon var mı, olacak mı, ne zaman?
Gönül Dağı final mi, bitiyor mu, sezon finali mi yapıyor? TRT 1 yayın akışı ile Gönül Dağı yeni sezon var mı, olacak mı, ne zaman?
Gönül Dağı final mi, bitiyor mu, sezon finali mi yapıyor? TRT 1 yayın akışı ile Gönül Dağı yeni sezon var mı, olacak mı, ne zaman?
SON DAKİKA

TRT1&#;deki diziler peş peşe final yapıyor! Al Sancak dizisi ne zaman sezon finali yapacak ?

Dün bölümü yayınlanan Al Sancak dizisinin yeni bölümü perşembe günü yayınlanacak. TRT yapımı dizi, istenen reytinglere ulaşamayınca " final yapacak" haberleriyle gündeme geldi. Kanal Al Sancak ile ilgili kararını verdi. Uğur Güneş ve Gülsim Ali'yi buluşturan dizinin sezon finaline 2 bölüm kaldı. 

AL SANCAK DİZİSİ NE ZAMAN SEZON FİNALİ YAPACAK?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Al Sancak dizisinin devam edip etmeyeceği merak konusuydu. Perşembe günleri yayınlanan dizinin yeni sezonda devam edeceği belli oldu. Usta oyuncu kadrosu ve konusuyla dikkat çeken dizi, bölümüyle sezon finali yapacak. 

AL SANCAK DİZİSİ OYUNCULARI!

Uğur Güneş - Hakan
Gülsim Ali
İdris Nebi Taşkan
Ahmet Yenilmez
Gözde Türker
Ahmet Olgun Sünear
Emre Dinler
Eslem Akar - Sedef
Tezhan Tezcan
Çağlar Sayın
Fatih Gühan
Faruk Aran
Rıdvan Aybars Düzey
Murat İnce
Melih Özdoğan

AL SANCAK DİZİSİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

TRT1&#;de değişim. Teşkilat dizisinin yerine yeni dizi geliyor

Teşkilat dizisi sezon finaline hazırlanırken yerine ise ''Neşeli Günler'' isimli yeni bir dizi başlıyor.  Çok sayıda TV kanalı dizilerini bitirme kararı aldı. Birçok dizi sezon finali yapacak. FOX TV, ATV, KANAL D, STAR TV derken şimdi de TRT1'den bir final haberi geldi. 

TRT1'İN EN ÇOK İZLENEN DİZİSİ SEZON FİNALİ YAPIYOR

Pazar akşamları ekrana gelen  Teşkilat dizisi sezon finali yaparken yerine başlayacak olan yeni dizi duyuruldu. 

Goya Entertainment'in "Neşeli Günler" dizisi iki ödüllü oyuncuyu bir araya getirdi.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre “Neşeli Günler” dizisi TRT’nin bu yaz ekrana getireceği 3 yazlık dizi arasında yer alıyor. Goya Entertainment imzalı diziyi son olarak “Bozkır”ı yöneten  Şahin Altuğ yönetecek. Ekin Atalar’ın yazdığı dizinin başrol oyuncuları belli oldu. Dizinin tıp fakültesini yarıda bırakarak evlenip çoluk çocuğa karışan, çocuklar büyüdükten sonra da aftan yararlanıp okuluna geri dönen Neşe’sini oyunculuğuyla kendisine hayran bırakan Şebnem Bozoklu canlandıracak.

TRT1'de değişim. Teşkilat dizisinin yerine yeni dizi geliyor

Mayıs sonu sete çıkması planlanan dizinin başrol oyuncusu, ödüllü oyuncu Tolga Tekin… Ünlü aktör dizide Neşe’nin eşi Mustafa’ya hayat verecek. Oldukça eğlenceli bir dizi olan “Neşeli Günler” İstanbul’da çekilecek.

TEŞKİLAT NE ZAMAN GERİ DÖNECEK?

Öte yandan Teşkilat dizisinin yeni sezon çekimleri Ağustos ayında başlayacak ve yeni bölümler Eylül'de ekranda olacak. 

YENİ OYUNCULAR GELİYOR

TGRThaber'in edindiği bilgiye göre; Teşkilat dizisinin yeni sezonunda kadroya yeni oyuncular dahil olacak. 

Yeni Sezonda Hangi Diziler Devam Edecek, Hangileri Final Yapacak?

Sevilen televizyon dizilerinden hangileri yeni sezonda da izleyiciyle buluşmaya devam edecek?

Mayıs ayının sonuna gelirken sevdiğimiz dizilerden final haberleri ya da sezon finali tarihleri gelmeye başladı. Peki bu yıl televizyonlarda reyting rekorları kıran dizilerden hangileri gelecek sezonda da yayınlanmaya devam edecek, hangileriyse seyirciyle tamamen vedalaşacak?

Reyting rekorları kıran "Yalı Çapkını", RTÜK cezasıyla sezona damgasını vuran "Kızılcık Şerbeti", Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'yı bir araya getiren "Aile" gibi bu yıl başlayan ve çok sevilen diziler önümüzdeki sezonda yeniden ekranlara geri dönmek üzere tatile giriyor.

Diğer yandan "Yasak Elma" ve "Camdaki Kız" gibi diziler yavaş yavaş sona yaklaşıyorlar. Bazı dizilerde ise durum daha da karışık, düşen reytingler ya da oyuncu ayrılıkları nedeniyle sezon finalleri her an finale dönüşebilir.

İşte tüm ayrıntılar ve sezon finali / final tarihleri

Camdaki Kız

Kanal D

Camdaki Kız, bölümüyle 8 Haziran'da final yapacak.

Aile

Show TV

Aile, 30 Mayıs’ta ekrana gelecek bölümüyle sezon finali yapacak.

Ömer

.

Ömer, bölümüyle 5 Haziran'da sezon finali yapacak.

Alparslan: Büyük Selçuklu

TRT

Alparslan: Büyük Selçuklu, bölümüyle sezon finali yapacak ancak Birsen Altuntaş'ın haberine göre başroldeki Barış Arduç yeni sezonda yer almak istemiyor. Bu durumda dizinin devamı için verilen karar değişebilir.

Kızılcık Şerbeti

Show TV

Bu yıla damgasını vuran Kızılcık Şerbeti dizisi bölüm itibariyle sezon finali yapacak.

Yasak Elma

Fox

Fenomen dizi Yasak Elma 29 Mayıs akşamı bölümüyle final yaparak ekranlara veda edecek.

Adım Farah

Fox

Adım Farah, 31 Mayıs'ta yayınlanacak bölümüyle sezon finali yapacak.

Yalı Çapkını

Star

Reyting rekortmeni Yalı Çapkını, 16 Haziran'da bölümüyle sezon finali yapıyor.

Tetikçinin Oğlu

Fox

Sezon ortasında başlayan Tetikçinin Oğlu, 7. bölümle sezon finali yapacak. Ancak ilk etapta dizinin 8. bölümden sonra ara vermesi planlanmıştı. Bu durumda, yeni sezonda dizinin devam etmeyeceğine yönelik bazı söylentiler de var

Çöp Adam

Star

Çöp Adam, bölümüyle 7 Haziran'da sezon finali yapacak.

Kraliçe

Kanal D

Beklenen reytingleri getiremeyen Kraliçe dizisi bölümüyle final yapacak.

Yürek Çıkmazı

TRT

Yürek Çıkmazı dizisi bölümüyle ekranlara veda edecek. Bunun sezon finali mi yoksa final mi olduğu konusunda net bir açıklama olmasa da dizinin final yapması konusunda beklenti daha yüksek.

Yüz Yıllık Mucize

Star

Yüz Yıllık Mucize, 15 Haziran'da yayınlanacak olan bölümüyle final yapacak.

Kuruluş Osman

ATV

Kuruluş Osman, 21 Haziran'da sezon finali yapacak.

Yargı

Kanal D

7 Mayıs'ta sezon finali yapan Yargı da önümüzdeki sezon devam edecek dizilerden

Paylaş!FBfacebookTweet

Öneriler

Yorumlar

Foto galeriler

Mutlu Sonlar Gerçek Olsaydı: Aşk-ı Memnu, Behzat Ç, Ezel, Kurtlar Vadisi
John Wick Dizisi "The Continental"dan Yeni Görseller Yayınlandı
"Zaman Çarkı" 2. Sezondan İlk Kareler Yayınlandı
HBO İmzalı "The Idol"ın Prömiyeri Cannes Film Festivali&#;nde Yapıldı
Dizi foto galerileri

En çok beklenen yeni diziler

Star Wars: Ahsoka

1

4 Süper Kız

2

Dönence

3

Echo

4

En çok beklenen yeni diziler

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası