tmgd sınavı yorumları / Tmgd ile İlgili Sıkça Sorulan Sorular | Paksoy Akademi Ümit Src Tmgd Ody Üdy Danışmanlık Hizmetleri

Tmgd Sınavı Yorumları

tmgd sınavı yorumları

TMGD Sınavı Online Test



TMGD Sınavı Online Test

Hemen Başvur

Son yıllarda TMGD  Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı sınavlarında çıkmış soruların yanı sıra tamamı konusunda uzman olan TUGEM Eğitmenlerince hazırlanan soruların yer aldığı adete yakın sorudan oluşan eşsiz bir kaynak.

Bu sisteme internetin olduğu her yerden ulaşabilmek mümkün. Size tanımlanan kullanıcı adı ve şifre ile soru sistemine girerek ister test çözün isterseniz konularına göre ayrılmış sorulara bakın.

Dikkatle Hazırlanmış Konu Başlıklarına göre soru çözebilme imkanı

Kullanacağınız sistemde sorular sınava en etkin hazırlanmanız için dikkatle hazırlanmış konu başlıklarına ayrılmıştır. Soruları konularına göre çözdüğünüzde çalıştığınız konuya ilişkin çıkabilecek tüm farklı soru tiplerini de göreceğinizden konulara tam vakıf olabileceksiniz. Bu şekilde sınava hazırlanmanın size faydasının ne kadar fazla olduğunu farkettiğinizde artık sorular sizin için gittikçe daha da kolay olacak. 

Soru Sistemimiz Size Ne Sağlayacak

Anlamadığınız sorular için yorum yazabilme ve cevap alma imkanı

Sorular ile ilgili sistem üzerinden yorum yazıp anlamadığınız yada daha fazla açıklama ihtiyacı duyduğunuz kısımları anında bize gönderebilirsiniz. Gönderdiğiniz yorum talepleri eğitmenlerimize mail olarak da gider. En kısa zamanda Eğitmenlerimiz tarafından sorunuza cevap verilir. Verilen cevap mail adresinize doğrudan gelir. Ayrıca herkesi ilgilendirdiğini düşündüğümüz ek açıklamaları ise o soruyu çözen diğer kursiyerlermiz de  görebilir ve diğer üyelerin sorular için yapmış olduğu yorumları ve eğitmenlerin verdiği cevaplardan konu hakkında daha detaylı bilgiler edinirler. Böylece konunun farklı yönlerini daha rahat anlarsınız. Sistemde yer alan herhangi bir soruya yorum yaptığınızda bu soru konunun uzanı eğitmenimizce cevaplandırılır. Böylelikle olası kafa karışıklığının önüne geçilmiş olur. 

Sürekli Güncellenen Sorular ile  adete yakın soruyu çözebilme imkanı

Sistemdeki sorulara belirli periyotlarla yenileri eklenir, sorular bakanlık sınavı sorularına benzer şekilde hazırlanır.

Bakanlığın yaptığı sınavları çözebilme imkanı

Bakanlığın yaptığı ve sorularını açıkladığı sınavları seçerek herbir sınavı çözebilmenin yanısıra bu soruların çözüm yollarını görebilir ve ayrıca anlamadığınız hususlarda yorum yazarak doğrudan eğitmenlerimize ulaşan sorular sorabilir ve mailinizden de bu sorulara verilen cevapları görebilirsiniz. Böylece çıkmış sınav stratejiniz çok daha etkili olacağından sınavdaki başarınız artar.

Değişen Mevzuata göre sürekli güncellenen sorular

Bilindiği üzere ADR Sözleşmesi de dahil olmak üzere Uluslararası Mevzuat genelde 2 yılda bir değişmektedir. Mevuzattaki değişimler tarafımızdan takip edilerek hızlı bir şekilde sistemdeki sorular da revize edilir. Tereddüt olan hususlarda doğrudan eğitmenlerimize ulaşacak yorumlar üzerinden sorular sorararak kafanıza takılan hususları daha hızlı çözümlersiniz ve sınavda başarınız artar.  Bu şekilde sorular sürekli güncel tutulun sorular ile sınava hazırlanmanın rahatlığını yaşarsınız.

Kendini değerlendirebilmek için test çözebilme imkanı

Sizdemdeki deneme sınavlarını çözerek kendinizi değerlendirebilirsiniz. Sistem üzerinden Deneme sınavlarını özellikle sınava yakın tarihlerde çözdüğünüzde faydası daha yüksek olmaktadır. Böylece eksik kaldığınız konuları daha rahat farkederek sınav öncesinde bu eksiklikleri kapatabilme imkanı bulursunuz. 

Kitaba bağımlı kalmayacaksınız. Sorulara heryerden ualaşabilirsiniz

Sistemimize internetin olduğu her yerden bilgisayar, notebook, ipad veya ceptelefonuz ile ulaşabileceksiniz. Böylece soru kitaplarını ve notlarını yanınızda taşımak zorunda kalmayacaksınız.  ADR Kitaplarının lduğu her yerde istediğiniz kadar soru çöfunduszeue.info sistemimizi kullanabileceksiniz.

  • Eğitim Takvimi

    SRC Belgesi Eğitimi, ÜDY Belgesi Eğitimi, TMGD Eğitimi, GMS, GMYS Eğitim Takvimi
  • Sınav Takvimi

    ÜDY / ODY, GMS / GMYS, SRC, SRC5 (ADR), ADR Tanker, TMGD Sınav ve Başvuru Tarihleri
  • Sınav Sonuçları

    ÜDY / ODY, GMS / GMYS, SRC1, 2, 3, 4, SRC5 (ADR), ADR Tanker, TMGD Sınav Sonuçları
  • Çıkmış Sınav Soruları

    ÜDY, ODY, GMS, GMYS, SRC, TMGD Çıkmış Sınav Soruları
  • Online Test ve Kitaplar

    Online Test ve Kitaplara buradan ulaşabilirsiniz

Mobil Uygulamalarımız

Android UygulamaiPhone Uygulama

Haber Bültenimize Üye Olun!

E-Posta adresinizi listemize ekleyin. Herkesden önce sizin haberiniz olsun!

T.C. ULAŞTIRMA ve ALTYAPI BAKANLIĞIT.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI

Hizmet verdiğimiz il ve ilçeler

İstanbul

Adalar, Arnavutköy, Ataşehir, Avcılar, Bağcılar, Bahçeliever, Bakırköy, Başakşehir, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beykoz, Beylikdüzü, Beyoğlu, Büyükçekmece, Çatalca, Çekmeköy, Esenler, Esenyurt, Eyüp, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kadıköy, Kağıthane, Kartal, Küçükçekmece, Maltepe, Pendik, Sarıyer, Sancaktepe, Silivri, Sultanbeyli, Sultangazi, Şile, Şişli, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar, Zeytinburnu

İzmir

Aliağa, Balçova, Bayındır, Bayraklı, Bornova, Buca, Çiğli, Foça, Gaziemir, Güzelbahçe, Karabağlar, Karşıyaka, Kemalpaşa, Konak, Menderes, Menemen, Narlıdere, Seferihisar, Selçuk, Torbalı, Urla, Bergama, Beydağ, Çeşme, Dikili, Karaburun, Kınık, Kiraz, Ödemiş, Tire

Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanı Nasıl Olunur?

Tehlikeli madde güvenlik danışmanı olma şartları

Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı Hakkında Detaylı Bilgi Almak İçin Tıklayınız>>>

TMGD (Tehlikeli madde güvenlik danışmanı) olabilmek için;

a) Herhangi bir üniversitenin lisans bölümlerinden mezun olma şartı,

b) Kaçakçılık, dolandırıcılık, dolanlı iflas, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, uyuşturucu ve silah kaçakçılığı, kaçak insan taşımacılığı veya ticareti, hırsızlık, rüşvet suçlarından hürriyeti bağlayıcı ceza ile hükümlü bulunmamak şartı,

c) Yetkili yangın söndürme eğitim merkezlerinden uygulamalı yangın söndürme eğitimine katıldığına dair alınan belgenin aslını ibraz etmek veya noter onaylı suretini sunmak,

ç) TMGDEYB sahibi eğitim kuruluşlarında, tehlikeli madde güvenlik danışmanı eğitimine katılarak, tehlikeli madde güvenlik danışmanı eğitimi tamamlama belgesini almak, bu Tebliğ kapsamında açılacak sınavda başarılı olmak,

gerekir.

TMGD NE DEMEK ?

Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanı kelimelerinin ilk harflerinden oluşarak TMGD adını almıştır. İngilizcesi DGSA olup &#;Dangerous Good Safety Adviser&#; cümlesinin kısaltmasıdır.

Genel Şartlar Nelerdir?

  1. Lisans mezunu olmak,
  2. 64 saatlik eğitimi tamamlamak,
  3. Yapılacak sınavlarda en az 70 puan almak,
  4. Sabıka kaydınızın bulunmaması gerekir.

Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı belgesinin: 5 yıl.

Eğitime Devam Zorunluluğu

Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı Eğitimine devam etmek yasal zorunluluktur. Ayrıca eğitim devam edilmemesi halinde TMGD sınavında başarı elde etmeniz imkansızdır. Bunun için ADR müfredatının içeriğinin iyice öğrenilmesi ve kursa eksiksiz olarak devam etmeniz çok önemlidir.

TMGD SINAV TARİHLERİ

yılında funduszeue.infoştırma ve Altyapı bakanlığı tarafından toplam beş sınav yapılacaktır.

  1. 26 Şubat
  2. 29 Nisan
  3. 08 Temmuz
  4. 17 Eylül
  5. 26 Kasım

Güvenlik Danışmanlığı Eğitim Müfredatı

Src 5 Belgesi sitemizi twitter &#;dan da takip edebilirsiniz.

Post Views

Tedarik Zinciri (Limanlar ve Lojistik) Güvenlik Uzmanı,Özel Güvenlik Uzmanı,İletişim Uzmanı,

 

KİŞİSEL BİLGİLER

Toplam Tecrübe : 32 Yıl

Çalışma Durumu                : Çalışıyor

Eğitim Durumu                   : Yüksek Lisans

Doğum Tarihi                      :

Medeni Durum                    : Evli

Askerlik Durumu                : Tamamlandı

Sürücü Belgesi                     : B ()

İŞ TECRÜBESİ

&#;                                    MYD ÖZEL GÜVENLİK DANIŞMANLIĞI

Kurucu- Özel Güvenlik Müşaviri

Özel Güvenlik konusunda şirketlere Part Time Güvenlik Koordinatörü ve/veya Özel Güvenlik Müşaviri olarak Hizmet veriyorum.

                               İZFAŞ FUAR İZMİR

Danışmanlık Hizmeti- Alt Yüklenici

Risk Analizinin yapılması, Güvenlik Ekibi norm kadrolarının belirlenmesi, personelin seçimi ve eğitimi, Genel ve Özel Talimatların hazırlanması

                          SECURİTAS GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş.

Bölge Müdürü, Tedarik Zinciri Güvenliği Segment Lideri

Bölge Müdür olarak sorumluluk sorumluluk alanım içinde; operasyonun takibi, bütçe hazırlanması ve finansal faaliyetlerin yönetimi, personel yönetimi, iş geliştirme, Risk Analizi, Güvenlik Konseptinin Tasarımı, Güvenlik Hizmetinin Yürütülmesi, takip ve kontrolünden sorumluyum.

Ayrıca Tedarik Zinciri (Limanlar&Lojistik) Segment lideri olarak Liman ve Lojistik Tesislerinde verilen hizmetin geliştirilmesi, uluslararası sertifikasyonlara uygunluğunun kontrolü, iş geliştirme ve eğitim konularında yurt içi ve yurt dışında aldığım eğitimlerle yetkinlik kazandım.

                          GROUP 4 SECURICOR GÜV. HİZ. A.Ş.

Saha Müdürü

Saha Müdürü olarak sorumluluğuma ve kontrolüme verilen projelerdeki personelin temini yetiştirilmesi, takip ve kontrolü, müşteri ile tüm ilişkilerin yürütülmesi, konusunda yetkili olarak faaliyet gösterdim.

                          TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ

Subay, Şube Müdürü

T.S.K.&#;de 10 yıl süre ile çeşitli büyüklükteki birliklerde birlik komutanlığı görevinde bulunduktan sonra 9 yıl süre ile plan subayı ve şube müdürü olarak karargah faaliyetlerinde görev aldım. Bu süre içerisinde EGE Ünv. İletişim Fakültesinde Halkla İlişkiler ve Tanıtım anabilim dalında Yüksek Lisans eğitimini tamamladım.

EĞİTİM BİLGİLERİ

                          Ege Üniversitesi (Yüksek Lisans)

İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Tanıtım

                          Kara Harp Okulu

Elektrik ve Elektronik Mühendisliği

                          Kuleli Askeri Lisesi

Kolej, Yabancı Dilde (İngilizce) Eğitim

SEMİNER ve KURSLAR

CoESS Train the Trainer Seminar for Maritime Security Personnel-ISPS Code  CoESS &#;

Avrupa Güvenlik Şirketleri Birliği (CoESS) tarafından verilen Liman Güvenlik Personeli Eğiticinin Eğitimi Seminerine katıldım.

ISO Auditor Training Course  Pinkerton Consulting&Investigation &#;

Tedarik Zinciri Güvenliği konusunda İngiltere&#;de Pinkerton firması tarafından verilen Denetçi Eğitim kursuna katıldım.

İleri Sürüş Teknikleri Eğitimi  Autodrum Yol ve Sürüş Güvenliği Akademisi &#;

Güvenli Sürüş Teknikleri Konusunda Eğitim Verilmiştir.

Sivil Havacılık Güvenliği Güvenlik Cihazları Kullanma Kursu   Ulaştırma Bakanlığı SHGDB-

Havaalanlarında kullanılan Güvenlik Cihazlarının kullanımı ve Havalimanlarında uygulanan güvenlik standartları konusunda eğitim verilmiştir.

MOST  Maritime&Logistics Competence Center &#;

(Maritime Operations&Sales Training) Liman Güvenliği Operasyonu ve Satışı konusunda Yolcu Terminalleri, Konteynır Terminalleri ve Akaryakıt Terminalleri olmak üzere üç fazlı bir eğitim gerçekleştirildi.

AEO (Authorized Economic Operator  Maritime&Logistics Competence Center &#;

Dünya Gümrük Birliği tarafından geliştirilen uluslararası güvenlik sertifikasyonu AEO konusunda Paris&#;te düzenlenen eğitime katıldım.

Müşteri Memnuniyeti  İzgören&Akın &#;

Müşteri ilişkileri, müşterilerin beklentilerinin tespiti ve karşılanması konusunda &#;Pazarlama İletişimi&#; eğitimi verilmiştir.

Zaman Yönetimi  İzgören&Akın &#;

Zamanın planlanması ve etkin yönetimi konusunda eğitim verilmiştir.

Microsoft Ofis Eğitim Semineri  İ Akademi (Microsoft Certified Partner) &#;

Microsoft müfredatına uygun olarak Office eğitimi verilmiştir.

Liman Tesisi Güvenlik Zabiti Kurs Belgesi  Dokuz Eylül Ünv. Deniz İşl. Yüksek Okulu &#;

Risk Assessment&Security Surveying Development Programme   G4S Global Risks &#;

Riks Yönetimi Eğitimi-İngilizce

ISO Kalite Yönetim Sistemi Tetkikçisi   BSI Management Systems &#;

Kuruluş içi İç Tetkikçi Denetimi

Bank Security Management Training Programme   G4S Global Risks &#;

Silahlı Banka Güvenliği Eğitimi-İngilizce

Trainer Development Programme  G4S Global Risks &#;

Eğitici Eğitimi-İngilizce

Özel Güvenlik Eğitimi  Kare Güvenlik Sis. Sav. San. A.Ş. &#;

Sayılı Özel Güvenlik Yasasına uygun Temel Güvenlik Eğitimi (Silahlı)

BİLGİSAYAR BİLGİSİ:  Office, Word, Excel, Powerpoint

YABANCI DİL: İngilizce – Advanced

VİZYON

Özel Güvenlik Hizmetlerinin uygulanmasında; teknolojik ve kuramsal gelişmeler de dahil olmak üzere tüm imkanlardan faydalanılarak, Müşterilerimizin Özel Güvenlik ihtiyaçlarının tespit edilmesi, deneyimlerimiz, bu sektördeki teknolojik gelişimler ve örnek uygulamaları birleştirmek sureti ile; risklerin tespit edilmesi ve oluşmasını önleyici tedbirlerin alınması konusunda danışmanlık ve müşavirlik hizmeti sunmak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası