pınar deniz boran kuzum / Boran Kuzum ve Pınar Deniz'li "Aşkın Kıyameti"nden İlk Fragman - Haberler - funduszeue.info

Pınar Deniz Boran Kuzum

pınar deniz boran kuzum

Netflix'in yeni yerli filmlerinden Aşkın Kıyameti, platformdaki yerini almaya hazırlanıyor. Yılmaz Erdoğan'ın senaryosuna imza attığı, yönetmen koltuğunda Aşk-ı Memnu, Fatmagül'ün Suçu Ne?, Kuzey Güney, Kara Sevda gibi dizilerde yönetmenlik yapmış olan Hilal Saral'ın oturduğu filmden fragman yayınlandı.

 

Başrollerinde yer alan Boran Kuzum, Pınar Deniz ve Yiğit Kirazcı'nın yanı sıra kadrosunda Seda Türkmen, Zeynep Tokuş, Musa Uzunlar gibi isimlerin de yer aldığı Aşkın Kıyameti, reklam ajansı battıktan sonra borç içinde kalan Fırat'ın, katıldığı yoga kampında aşık olmasıyla gelişen olayları anlatıyor.

 

20 Haziran'dan itibaren Netflix'te izlenebilecek olan filmden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

paylaş:

Yılmaz Erdoğan yazdı, Pınar Deniz, Boran Kuzum ve Yiğit Kirazcı oynadı! İşte Aşkın Kıyameti'nin yayın tarihi

Yılmaz Erdoğan yazdı, Pınar Deniz, Boran Kuzum ve Yiğit Kirazcı oynadı! İşte Aşkın Kıyameti'nin yayın tarihi

funduszeue.info

Vatanım Sensin dizisiyle yıldızı parlayan Pınar Deniz, Kırmızı Oda dizisinde hayat verdiği Nazlı karakteriyle ününü perçinledi.

Başrolünü Kaan Urgacıoğlu ile paylaştığı Aşk dizisinde oyunculuğunu konuşturan Pınar Deniz, şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinde rol alıyor.

Dizide hayat verdiği Avukat Ceylin karakteriyle beğeni toplayan Pınar Deniz, adından sıkça söz ettireceği projelerine bir yenisini eklemeye hazırlanıyor.

Pınar Deniz'in başrolünü Boran Kuzum ve Yiğit Kirazcı ile paylaştığı Aşkın Kıyameti (Doom of Love) filmi için geri sayım devam ediyor.

Netflix'in Türkiye'nin yeni filmi Aşkın Kıyameti'nin ilk tanıtımı yayınlandı. Tanıtımla birlikte filmin yayın tarihi de belli oldu.

20 Haziran'da Netflix'te

Yönetmen koltuğunda Hilal Saral'ın oturduğu, senaryosunu Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı Aşkın Kıyameti filmi, 20 Haziran'da Netflix'te izleyicisiyle buluşuyor.

BKM yapım imzalı filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Seda Türkmen, Gülhan Altundaşar, Zeynep Tokuş ve Musa Uzunlar yer alıyor.

Çekimleri Akdeniz'de gerçekleşen ve izleyiciler tarafından merakla beklenen filmin konusu ise şöyle:

Reklam ajansı batan, borç içindeki Fırat, katıldığı yoga etkinliğinde şarkıcı kıza aşık olur. Birlikte çıktıkları kendini bulma yolculuğunda bilinmezlikler onları bekler.

Yılmaz Erdoğan yazdı, Pınar Deniz, Boran Kuzum ve Yiğit Kirazcı oynadı! İşte Aşkın Kıyameti'nin yayın tarihi

Yılmaz Erdoğan yazdı, Pınar Deniz, Boran Kuzum ve Yiğit Kirazcı oynadı! İşte Aşkın Kıyameti'nin yayın tarihi

Yılmaz Erdoğan yazdı, Pınar Deniz, Boran Kuzum ve Yiğit Kirazcı oynadı! İşte Aşkın Kıyameti'nin yayın tarihi

FilmyargıavukatYılmaz ErdoğanNetflix

Google News ile Takip Et

Netflix Türkiye, yeni orijinal yapımı "Aşkın Kıyameti" filminden ilk resmi fragmanı paylaştı. Senaryosu usta tiyatrocu ve sinemacı Yılmaz Erdoğan tarafından kaleme alınan filmin yönetmen koltuğunda ise, aralarında "Aşk-ı Memnu", "Kuzey Güney", "Fatmagül'ün Suçu Ne?" gibi unutulmaz yapımların da bulunduğu sayısız diziye imza atan Hilal Saral oturuyor.

"Aşkın Kıyameti"nin başrollerini Boran Kuzum ve Pınar Deniz üstleniyor. "Vatanım Sensin" dizisi ile çıkış yapan Boran Kuzum, son olarak BluTV yapımı "Saygı" dizisiyle izleyici karşısına çıktı. Son dönemlerde televizyonun en sevilen dizilerinden "Yargı"daki performansı ile adını sıkça duyduğumuz Pınar Deniz ise daha önce "Aşk ", "Kırmızı Oda", "İnsanlar İkiye Ayrılır" gibi yapımlarda rol aldı.

Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca; Yiğit Kirazcı, Seda Türkmen, Gülhan Altundaşar, Zeynep Tokuş ve Musa Uzunlar gibi isimler yer alıyor. "Aşkın Kıyameti"nin konusu kısaca şöyle: Genç bir adam olan Fırat, sahibi olduğu reklam şirketinin batmasıyla borç içinde kalır. Bu sırada katıldığı bir yoga etkinliğinde karşılaştığı şarkıcı bir kıza aşık olmasıyla Fırat'ın hayatı değişir. Birlikte, gerçek kimliklerini keşfedecekleri bir yolculuğa çıkan ikili, kendilerini bilinmezliklerle dolu bir macerada bulurlar. 

"Aşkın Kıyameti" 20 Haziran'da Netflix'te!

&#;Aşkın Kıyameti&#;, Netflix&#;in en çok izlenen filmlerinin arasına girdi

DUVAR - Netflix Türkiye'nin yeni orijinal yap&#;m&#; "A&#;k&#;n K&#;yameti" filmi, izleyicilerle bulu&#;tu&#;u ilk haftas&#;nda 5 milyon bin saat izlenerek, Netflix'in en çok izlenen filmlerinin aras&#;na girdi. 20 Haziran'da yay&#;nlanan film, Netflix'in Dili &#;ngilizce Olmayan Filmleri listesine 5. s&#;rada yer al&#;yor.

Filmin oyuncu kadrosunda Boran Kuzum ve P&#;nar Deniz'in yan&#; s&#;ra; Yi&#;it Kirazc&#;, Seda Türkmen, Gülhan Altunda&#;ar, Zeynep Toku&#; ve Musa Uzunlar gibi isimler yer al&#;yor. Senaryosunu tiyatrocu ve sinemac&#; Y&#;lmaz Erdo&#;an'&#;n kaleme ald&#;&#;&#; filmin yönetmen koltu&#;unda ise, aralar&#;nda "A&#;k-&#; Memnu", "Kuzey Güney", "Fatmagül'ün Suçu Ne?" gibi yap&#;mlar&#;n da bulundu&#;u birçok diziye imza atan Hilal Saral oturuyor.

 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası