izmir yds kursu / İzmir YDS Kursu - Ege Lisan Bilgisayar Merkezi

Izmir Yds Kursu

izmir yds kursu

İZMİR ŞubedeVerilen Eğitimler

İZMİR Hakkında

İngilizce eğitim alanında yeni bir tarz yaratan AKIN DİL Eğitim Merkezi, yılından günümüze  alanındaki yayınları ve profesyonel eğitim programları ile Türkiye’nin en önde gelen ve prestijli YDS, YÖKDİL, YKSDİL TOEFL, TOEIC, IELTS, GENEL İNGİLİZCE  Hazırlık Programları ile  Online ve Yüz Yüze Eğitim imkanları sunan Alanında yetkin ve özgün, öncü Eğitim kurumlarından biridir.

İzmir'in en prestijli lokasyonlarından ALSANCAK'ta  da bulunan kurs merkezimizle birlikte, Türkiye Genelinde 26 şubemizle güçlü akademik kadrosu, yaygın online eğitim imkanları, güçlü ve alanında tek özgün yayınları ile öğrencilerimize merkezi eğitim sistemi müfredatında her yıl düzenli olarak geliştirilen ve değişen sınav sistemlerine uygun şekilde düzenlenen müfredat ve hazırlık programları sunan kursumuz, Ankara, İstanbul,İzmir  ve Türkiye’de İngilizce eğitimi veren saygın ve güvenilir İngilizce kursları arasında öncü konumdadır.

AKIN Dil Eğitim Merkezi’nin eğitim programlarının öne çıkan özelliklerinden biri “Nitelikli Eğitim” programlarıdır. Sadece bir kitap üzerine kurulu veya bir öğretmenin inisiyatifine bırakılan dersler yerine, ihtiyacı karşılayan zengin içerikli ve bol miktarda kaynakla çalışılan eğitim programları sunulmaktadır. Programlarımızda kullanılan bütün materyallerimiz; tüm Türkiye’de tanınan ve sürekli tercih edilen kendi yayınlarımız olan özgün kaynaklardır.

AKIN Dil Eğitim Merkezi’nde dil eğitim programları öğrenciyi sadece öğrenen değil, aynı zamanda öğrendiğini uygular hale getirir. Ödevler ve ek dersler ile sınav hazırlık programlarına veya diğer yabancı dil eğitim programlarına katılan adayların öğrendiklerini pekiştirmeleri sağlanır. Verilen ödevler ciddiyetle takip edilerek konuların anlaşılması sağlanır.

Ders günleri ve saatleri dışında verilen ek dersler, bireysel çalışma programları, online telafi dersleri ile öğrencimiz ihtiyaç duyabileceği her zaman eğitim desteğine erişseafoodplus.infoa birlikte derslerini kaçıran öğrencilere derslerini grup veya özel dersler ile ücretsiz telafi etme imkânı verilir.

Akın Dil Eğitim Merkezi olarak, her yıl düzenli olarak sınav hazırlık programları, yabancı dil Eğitim programları ile İzmir'de Alsancak Şubemizde siz değerli öğrencilerimize hizmet vermektedir.

Sizleri de AKIN DİL ailesi bünyesinde görmekten büyük mutluluk duyarız,

İzmir YDS Kursu

YDS Kursu İzmir

İzmir&#;de YDS Kursu ve İzmir YDS Kursu için Ege Lisan ve Bilgisayar Merkezi en doğru ve öncelikli adrestir.

YDS (Yabancı Dil Düzey Belirleme Sınavı), kamu sektörü ve akademik eğitim alanı dışında, başta bankalar olmak üzere özel  sektördeki bazı kurum ve kuruluşlarda görev almak isteyen adayların yabancı dil seviyelerini belgelemek için girdikleri bir sınav türüdür. Ayrıca doçent adayları, sözleşmeli olarak çalışacak olan mütercim tercümanlar, doktora ve yüksek lisans yapmak isteyen üniversite öğrencileri ve araştırma görevlisi olarak da çalışmak isteyenler katılabilir. Bunun dışında halihazırda kamu sektöründe çalışmakta olup dış görevlendirme ve terfiye hak kazanma amacı güden ya da yabancı dil tazminatı başlığı altında ek ödenekten yararlanmak isteyen kamu çalışanlarının da yabancı dil seviyelerini bu sınava girmek suretiyle ispatlamaları beklenmektedir.

Adayların her ne kadar yeterli bir altyapısının bulunması gerekiyorsa da, bu bilgi ve beceri çoğu zaman tek başına yeterli olmayıp YDS sınavının tuzak ve eleyici sorularına yönelik taktiksel bir çalışma yapılması gerekmektedir.

YDS 80 sorudan oluşmaktadır. dakika (2,5 saat) sürer. İlkbahar ve güz dönemi olmak üzere yılda iki kez yapılır.

YDS Sınav Yapısı

Dil Bilgisi + Gramer16 soru
Cloze Test10 soru (2 paragraf)
Cümle Tamamlama10 soru
Okuduğunu Anlama Soruları20 soru (5 paragraf)
Paragraf Tamamlama 4 soru
Türkçe > İngilizce Çeviri 3 soru
İngilizce > Türkçe Çeviri 3 soru
Anlamca En Yakın Cümleyi Bulma 4 soru
Anlam Bütünlüğünü Bozan Cümleyi Bulma 5 soru
Diyalog Tamamlama 5 soru

YDS&#;de Nasıl Başarılı Olunur?

YDS ile ilgili pek çok şehir efsanesi dolaşadursun bizim bildiğimiz ve her zaman savunduğumuz YDS sınavı ile ilgili önemli bazı konular bulunuyor. Öncelikle hemen hemen herkesin hem fikir olduğu bir gerçek vardır. Bu sınav aslında hiç de kolay bir sınav değildir. Kendi kurumumuzda İngilizce konuşma kurslarımızda bizlere destek veren Amerika &#; İngiltere gibi ülkelerde doğup büyümüş, yetişmiş, ana dili İngilizce olan öğretmenlerimiz bile ellerine soru kağıtlarını aldıklarında zaman zaman manasız bir şekilde YDS sorularına bakmakta ve sorulara bir anlam vermeye çalışmaktadır. Demek ki bu olay sadece mükemmel İngilizceye sahip olmakla çözülmüyor. Çünkü kendi ülkemizde hayatı boyunca İngilizce gramer ve İngilizce kelimelerle adeta yıkanarak büyümüş yetişmiş bireyler bile yeri geldiğinde tıpkı anadili İngilizce olan diğer öğretmenlerimiz gibi sorular karşısında çelişkiye düşebiliyor hatta bu soruları kendi aralarında tartışabiliyorlar.

&#;Peki durum böyleyken nasıl olacak da biz bu YDS sınavından başarılı olacağız?&#; dediğinizi duyar gibiyiz. Herşeyden önce karamsarlığa kapılmamak gerekiyor çünkü YDS&#;de başarılı olmanın bir altın anahtarı var. İzlenmesi gereken yol 2 adımdan oluşur:

Önce dikkat edilmesi gereken önemli konu, kursiyerin en az Upper Intermediate seviyesine sahip bir İngilizce bilgisine sahip olmasıdır. Ciddi bir İngilizce kursununu öğrenciye yaklaşımı, öğrencisini önce belli bir düzeyde İngilizce eğitim vermesiyle bağdaşır. Hiç bir ciddi kurs, yeteri düzeyde İngilizce seviyesine bağlı olmayan bir YDS aday öğrencisine direkt olarak YDS eğitimi veremez ve vermemelidir de. Bilinçli bir aday öğrenci olarak bu noktaya çok dikkat etmelisiniz. Ne yazık ki her sektörde olduğu gibi eğitim sektöründe de bazı simsarlara rastlıyoruz. Çünkü tüm dünyada IELTS, TOEFL, Cambridge ve ESOL gibi uluslararası seviye belirleme sınavına hazırlık yapan öğrenciler için de aynı şey geçerlidir. Tüm sınav programları en az Upper Intermediate ya da Advanced (ileri) seviyede İngilizce ister. Bu tüm dünyada bu böyledir ve böyle olmak durumundadır. Peki bu seviyeye nasıl ulaşacaksınız? Onun da çaresi elbette bir İngilizce dil kursu. Bizim İzmir İngilizce kursumuz ya da bir başka İngilizce kursu öyle ya da böyle bir İngilizce eğitimi alacaksınız. Bu bizim dil kurumumuz olursa kendi YDS müfredatımız paralelinde İngilizce eğitimini en iyi en verimli şekilde veririz ama mutlaka bizim Ege Lisan Bilgisayar Merkezi İngilizce kursuna geleceksiniz diye bir şartımız elbet bulunmuyor.

Istediğimiz İngilizce seviyesine ulaştıktan sonra işimiz bitmiyor, sadece biraz daha kolaylaşıyor. Bu noktadan itibaren almış olduğunuz İngilizce eğitim tek başına sizi kurtarmaya asla yetmez. Öyle olmuş olsaydı sizden çok daha fazla İngilizce bilgisine en azından işitsel olarak hakim olan anadili İngilizce olan öğretmenlerimiz sorunsuz şekilde YDS sınav skorunu alabilirlerdi. O halde ilerlememiz gereken önemli bir aşama daha bulunuyor. İşte gerçek YDS kursunu YDS kursu yapan tamamen bu noktadır.

Bu noktadan itibaren YDS kursiyerlerimiz ile YDS Stratejik eğitimi dediğimiz bir özel bir programa başlarız. Buradaki amaç, bizlerden almış olduğunuz genel İngilizce bilgisi çerçevesinde sizlere verilecek YDS stratejik noktaları teker teker öğretmek ve YDS sınavında zorlanmadan, zamanı en verimli şekilde kullanarak başarıya ulaşmanızı sağlamak. Eğer bu stratejik eğitimi almadan sınava girmeyi dener ve anlayarak soruları çözme yolunu seçerseniz, emin olun sınavın yarısına zor yetişir ve bildiklerinizi ifade edemeden görevli sınav kağıdınızı elinizden alır ve YDS sınavına veda ederseniz. O zaman burada ciddi bir zaman değerlendirme kavramı da giriyor. Bu nedenle yapacağımız YDS çalışmasında zamanı verimli kullanma olayı da gündeme geliyor.

Kafanızın karıştığını biliyoruz, o nedenle gelin, profesyonel ekibimizin sizler için demo amacıyla hazırladığı noktaya dikkatinizi çekelim. Farzedin YDS sınavındasınız ve aşağıda çözmeniz gereken bir kaç soru bulunuyor. Örnek YDS çözüm stratejilerine göz atmadan önce kendiniz sorunun yanıtını bulmaya çalışın. Bakalım 1 soruyu çözmek kaç saniyenizi alacak. Gerekli ölçümü yaptıktan ve doğru yanıtı bulduktan sonra şimdi de profesyonel kadromuzun hazırladığı çözüm stratejisi ışığında çözmeye çalışın. Aradaki zaman farkı, YDS maratonundaki en büyük ve en önemli kazancınız olacaktır.

İşte YDS&#;de izlenmesi gereken yol, strateji ve sistem özetle tamamen bundan ibarettir. Amerika&#;yı yeniden keşfetmeye bu anlamda gerek yok. Siz sadece sizlere sunacağımız YDS sistem ve metodolojiye odaklanın yeter.

Bakınız yılı geçmiş İlkbahar YDS formatı öncesi KPDS Sınavında çıkmış gerçek bir soruyu ele alalım:

In general, the body __________ nutrients best from foods in which the nutrients are diluted and dispersed among other ingredients that ___________ their obsorption.

A) Can absorb / would have facilitated

B) Absorbs / may facilitate

C) Were to absorb / would facilitate

D) Has absorbed / used to facilitate

E) Might absorb / must have facilitate

Örnek YDS Çözüm Stratejisi:

Soruyu uzun uzun okuyup yanıtı üzerinde düşünmekten çok cümle yapısına bakıp şıklardan yola çıkarak eleme yapmak en mantıklı seçimdir. Örneğin yukarıdaki soruda verilen &#;In general&#; ve &#;are&#; ifadelerinden dolayı cümlenin present olduğuna karar vermek ve past yapı içeren &#;A, C , D, E&#; şıklarını hemen elemek size zaman kazandırır. Bu soruda doğru cevap B şıkkıdır.

Bir başka örnek verelim: Bu örneğimiz de Mayıs &#;den gelsin.

Several species of birds in Vietnam vanished during the war, _____ they began to reappear in the s and their gradual return has been encouraged by Vietnamese villages.

A) But

B) Since

C) Unless

D) When

E) If

Çözüm Stratejisi:

Bu soruda başrol farkettiğiniz gibi bir bağlaçta. YDS stratejik eğitimde size vereceğimiz bilgilerden yola çıktığınızda şöyle bir çözüm üretmeniz gerekecek: Bağlaç sorularında boşluktan önce ve sonra kullanılan noktalama işaretleri çok önemlidir ve işin püf noktasıdır. Yukarıdaki soruda okuduğunuz gibi; since, unless, when ve if den önce hiçbir zaman virgül kullanılamaz. Bu yüzden doğru cevap A şıkkıdır.

Tüm bu önemli nokta ve stratejilerin hepsi YDS kursumuzda sizlere verilecek ve YDS engelini bizlerin profesyonel kadrosu ile aşacaksınız. Burada izlediğiniz örnek ve stratejiler, Ege Lisan Bilgisayar Merkezinin YDS teknik denizinden sadece küçük damlalardır. YDS kursumuz süresince öğrencilerimize birbirinden önemli ve değerli yüzlerce örnek ve çözüm teknikleri sunuyoruz.

Özetle İzmir&#;de YDS Kursu, İzmir YDS Kursu ve İzmir YDS Kursları içininde Ege Lisan ve Bilgisayar Merkezimiz en doğru adrestir. Sizleri de YDS kursumuza bekliyoruz.

YDS Kursları

YDS Yabancı Dilbilgisi Seviye Tespit Sınavı Hakkında

YDS Yabancı Dilbilgisi Seviye Tespit Sınavı Hakkında

YDS (Yabancı Dilbilgisi Seviye Tespit Sınavı) Nedir?

YDS, Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) kararıyla Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından ilk olarak tarihinde uygulanmaya başlanan, İlkbahar ve Sonbahar Dönemi olmak üzere senede iki defa yapılır.

YDS Süresi Ne Kadardır?

YDS sınavı dakika sürmektedir.

YDS Sınav Puanlama Sistemi Nasıldır?

ÖSYM tarafından yapılan birçok sınavda 4 yanlışın 1 doğruyu götürmesi uygulaması YDS sınavında yoktur. YDS de her sorunun değeri 1,25 puandır. Örneğin sınavdan 65 alması gereken bir adayın 52 net yapması gerekmektedir.

(52x1,25=65)

Eğer YDS ye aynı dilden bir kereden fazla girer ve farklı puanlar alırsanız, aldığınız en yüksek puan geçerli sayılır. Diğer puanlar dikkate alınmaz.

YDS Sonuçları Kaç Yıl Geçerlidir ?

ÖSYM Başkanlığı, Akademik kadrolara başvuruda bulunmak isteyen adaylar için YDS puanının süresiz geçerli olacağını ilan etmiştir. Ancak bu uygulama üniversiteden üniversiteye farklılık göstermektedir. Bu nedenle adayların başvuru yapacakları üniversitelerin ilgili duyurularını takip etmeleri gerekmektedir.

Dil tazminatı için YDS geçerlilik süresi ise 5 yıldır.

YDS'nin İçeriği Nasıldır?

YDS 11 bölümden oluşmaktadır.

  • Kelime bilgisi - 6 soru
  • Gramer - 10 soru
  • Cloze test - 10 soru
  • Cümle tamamlama - 10 soru
  • İngilizce – Türkçe çeviri - 3 soru
  • Türkçe – İngilizce çeviri - 3 soru
  • Paragraf tamamlama - 4 soru
  • Anlam bütünlüğünü bozan cümle - 5 soru
  • Karşılıklı konuşmalar - 5 soru
  • Yakın anlamlı cümleler - 4 soru
  • Okuma parçaları - 20 soru

YDS'ye Kimler Katılabilir?

Yüksek lisans programlarına girecek lisans programı mezunları.

Doçent, doktora ve sanatta yeterlik adayları

Lisans programlarının son sınıfında veya son sınıftan bir önceki sınıfta okuyan öğrencilerden, yüksek lisans ya da doktora öğrenimi görmek isteyenler.

Herhangi bir kamu kurumunda çalışmakta olup dil tazminatı ya da yurtdışı görev vs. nedeniyle yabancı dil bilgisi düzeyini belirlemek isteyenler.

Tıpta Uzmanlık Sınavı (TUS) ya da Diş Hekimliği Uzmanlık Sınavına (DUS) girecek olan adaylar.

Kamu personeli olmak amacıyla KPSS’ye girecek adaylardan, çalışmak istedikleri kamu kurumunun talebi doğrultusunda yabancı dil bilgisi düzeyini belirlemek isteyenler.

 

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir