play store tarzı programlar / En İyi 15 Google Play Store Alternatifi

Play Store Tarzı Programlar

play store tarzı programlar

Google Play Store alternatifi uygulama mağazaları

Android cep telefonu sahipleri Google Play Store'a mahkum değil. İşte alternetif Android uygulaması mağazaları

Yayınlanma:

Google Play Store alternatifi uygulama mağazaları

Genellikle Android işletim sistemine sahip olan telefonların varsayılan uygulama mağazası Google Play Store, ilk ve en çok tercih edilen uygulama indirme alanıdır ancak tek seçenek değildir.

Telefonunuzun güvenlik ayarlarından “Bilinmeyen Kaynaklara İzin Ver” seçeneğini aktif hale getirerek bu mağazalardaki uygulamaları telegonunuza yükleyebilirsiniz ki kimi zaman uygulamaların fiyatları Google Play Store’a göre daha makul olabiliyor.

funduszeue.info'un bu listesinde bulabileceğiniz Google Play Store'a alternatif olabilen uygulama mağazalarından, dünyada en yaygın kullanılan 5 tanesini derledik.

Amazon App for Android
Ülkemize hizmet sunmayan dünyanın en büyük e-ticaret ağı Amazon'un uygulama mağazasından ücretli ve ücretsiz binlerce uygulama mevcut ve ticaret devi Amazon, her gün bu bir adet ücretli uygulamayı ücretsiz olarak sunuyor.

Bunun yanı sıra ülkemizde sadece APK olarak kurabildiğiniz bu market uygulamasında Amazon'un kütüphanesinin de yardımı ile dev bir kitap ve müzik arşivi yer alıyor.

GetJar
Facebook entegrasyonu ile beğenile uygulamaları ön plana çıkartan GetJar, uçsuz bucaksız bir uygulama mağazası ve üstelik Google Play Store'dan alışık olduğunuz kategori sistemi ile aradığınızı bulmanızı çok kolaylaştırıyor.

Mobogenie
Bolca duvar kağıdı ve zil sesini de barındıran bu marketin İçinde bulundurduğu uygulamalar Google Play Store'dan çok farklı değil; ancak Mobogenie'nin akıllı yorum sistemi, aradığınız ya da ihtiyacınız olanı daha raht bulmanıza imkan veriyor.

SlideMe
Tüm uygulamaların manuel olarak test edildiği, son derece güvenli olan bu marketin çok aktif bir kullanıcı kitlesi bulunuyor. Bu nedenle oylamaları ve kullanıcı yorumlarını okuyarak ihtiyacınız olan ve işinize en çok yaraycak uygulamayı rahatlıkla bulabilirsiniz.
Bu market de sadece APK olarak ekleyebilecekleriniz arasında

F-Droid
Özgür yazılımı destekleyen, açık kaynak kodlarından yana olan bu market, diğer uygulama marketlerinin çok haz etmediği bir sistem olan bağış sistemi ile yürüyor.

Androidcep telefonuFacebookGoogleGoogle Playuygulama

En İyi 15 Google Play Store Alternatifi

Google Play Store'un bir Android kullanıcısı için birincil seçimlerden biri olduğunu hepimiz biliyoruz. Android uygulamalarını indirmek için genellikle ilk etapta Google Play Store'u tercih ederiz. Buna rağmen Google Play Store, Android mağazası için tek alternatif değildir.

Google Play Store alternatifi olarak kullanılabilecek birçok farklı Android mağaza uygulaması vardır. Bu uygulama mağazaları tonlarca Android uygulamasına sahiptirler. Bazılarının ise ücretli uygulamaları vardır. Bu tür uygulamalarda indirimler alabilmek mümkündür.

1. Aptoide

Android için eski ama en iyi uygulama mağazalarından biri Aptoide mağazasıdır. Bu mağazada Play Store'da bulabileceğiniz neredeyse tüm uygulamalar vardır. Aptodie, Android uygulamaları ve oyunları yönetmek için kanallar oluşturur. Günümüzde bazı Android marka akıllı telefonlar bu alternatif uygulama mağazasını varsayılan mağaza olarak kullanırlar.

  • Blockchain teknolojinin avantajlarını sağlamak için kullanıcılardan AppCoins kripto para birimini kabul eden ilk uygulama mağazasıdır.
  • Bu uygulamaların Aptoide , Aptoide TV, Aptoide VR ve Aptoide Kids gibi profesyonel sürümleri vardır.
  • Mağazada coğrafi olarak kısıtlanmış çoğu uygulamaya erişim sağlama şansınız vardır.
  • Android telefonunuza doğrudan indirilmesi oldukça kolaydır ve herhangi bir geliştirici iznine gerek yoktur.

2. APKMirror

APKMirror, herhangi bir ücret ödemeden binlerce ücretli uygulamayı indirmek için en iyi Google Play alternatifidir. Bu uygulama indirmek için sunucu ile geliştiricinin resmi sitesi arasında kanallar oluşturmasına yardımcı olur. Güvenli indirme uygulamaları sayesinde kötü amaçlı yazılımlardan uzak durabilirsiniz.

  • Bu Google Play alternatif mağazası sadece iyi çalışmıyor. Aynı zamanda Android cihazlarının hemen hemen tümüyle uyumludur.
  • Özelleştirilebilir arayüzü ile uygulamayı geliştirebilir ve tüm yönlerini kontrol edebilirsiniz.
  • Bu uygulamanın ana sayfasında ilginizi çeken günlük olarak güncellenen yeni bir uygulama görürsünüz.
  • Herhangi bir dosyayı akıllı telefonunuza indirmek için bu çevrimiçi mağazaya bağlanmak için tarayıcı erişimine ihtiyacınız olacaktır.

3. LG SmartWorld

LG SmartWorld, LG akıllı telefon kullanıcıları için kullanışlı ve dinamik olan bir uygulama mağazasıdır. Her LG Android telefon kullanıcısı daha iyi bir deneyim için bu uygulama mağazasına güvenmektedir. Bazıları bu mağazada daha benzersiz uygulamalar ve video oyunları bulabilecektir. Arayüzü basit ve harika bir görünüme sahiptir.

  • Bu Android uygulama mağazası sayesinde tek bir yerden binlerce Android uygulaması elde edebilirsiniz.
  • Bu uygulama mağazası, LG akıllı telefonunuzda çalıştırmak için veya daha yüksek Android sürümü gerektirir.
  • Mağaza herhangi bir uygulama için güncelleme söz konusu olduğunda sizi otomatik olarak bilgilendirir.
  • LG Smart TV için uygulamalar almak istediğiniz zaman LG Content Store'u indirebilir ve daha fazla uygulamaya erişim sağlayabilirsiniz.

4. APK Downloader

Bu APK indirici Android uygulaması en güvenilir üçüncü taraf uygulama mağazasıdır. Bir uygulamanın tüm ayrıntılarını bu uygulama mağazası üzerinden görüntüleme şansınız vardır. İndirme ayrıntılarından kullanıcı incelemelerine ve gelecekteki güncelleme sorunlarına kadar pek çok bilgiye erişim sağlayabilirsiniz.

  • En popüler uygulamaların veya oyunların kısa listelerini elde etmek için sayfayı yenilemeyi düşünebilirsiniz.
  • APK dosya depolama için tasarımı özelleştirme ve SD karta göre uygulamaları sıralama şansınız vardır.
  • Kurulum prosedürü oldukça kolaydır. Android cihazınızda kullanım için hiçbir dahili izin veya donanıma gerek yoktur.
  • Tüm uygulamaları doğrudan APK Downloader mağazasından kaldırabilirsiniz ancak kalan dosyaları ayrıca temizlemeniz gerekebilir.

5. UptoDown App Store

UptoDown, en eski ama en popüler Android uygulama mağazalarından biridir. Burada her türlü araç uygulamasına, sosyal medya uygulamasına, Windows uygulamalarına, ücretsiz oyunlara ve daha fazlasına erişebilirsiniz. Her uygulamayı belki bulma şansınız yoktur. Ama bu mağaza sayesinde yeni uygulamalar keşfedebilirsiniz.

  • Herhangi bir uygulama hakkında ayrıntılı bilgiler uygulamanın açıklama kısmında yer alır.
  • Önerilen ve ilgili uygulamalar, ana sayfada ve ayrıca uygulamanın açıklamasının altında gösterilir.
  • Uygulamaların çoğuyla ilişkili bir blog yazısı mevcuttur. Bunlardan uygulama hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.
  • Dilerseniz bir uygulamanın önceki sürümlerini geri yüklemeyi başarabilirsiniz.

6. AppsFree

AppsFree alternatif oyun mağazası, yüzlerce ücretli uygulama ve ücretsiz uygulama paketlerini bir arada sunmaktadır. Sadece ücretsiz uygulamalar ve oyunlar sunmakla kalmaz, aynı zamanda kullanıcılara ilgi alanlarını sınırlamak için çeşitli filtreler sunmaktadır. Mağazada gezinirken benzersiz uygulamalar bulmayı başarabilirsiniz.

  • Geçici ücretsiz uygulamalar listesi zaman içerisinde sürekli olarak güncellendiği için haftalarca beklemenize gerek yoktur.
  • Ücretsiz ve yeni uygulamaların en son güncellemelerini almak için bildirim ayarlarını açabilirsiniz.
  • İlginizi çekmeyen uygulamaların önünüze çıkmanıza engel olan filtreleri kullanabilirsiniz.
  • Gece modunu aktif hale getirerek bataryadan ve veri planından tasarruf edebilirsiniz.

7. AppBrain

En çok beğenilen uygulamaları keşfetmek ve bulmak için AppBrain uygulama mağazasını kullanmayı düşünebilirsiniz. Mağazada yer alan uygulamaların tamamı yasaldır ve korsan uygulamaya yer yoktur. Kullanıcıları aldatıcı herhangi bir girişime yer verilmemektedir. Ayrıca ücretli uygulamalar konusunda en iyi fiyat garantisi söz konusudur.

  • Tüm mağaza uygulamaları ile daha iyi etkileşim kurmak için uygulamaları günlük, haftalık, aylık gibi sıralayın.
  • İndirme ve arama geçmişinize dayanarak düzenli olarak uygulama önerileri alabilirsiniz.
  • Kaldırılan Android uygulamalarında verileri temizlemeye yardımcı olacak hızlı uygulama kaldırma prosedürü vardır.
  • Herhangi bir uygulamayı hızla dahili depolama alanına veya SD karta taşımayı başarabilirsiniz.

8. AppSales

AppSales, kullanıcılarına ücretsiz uygulamalar sunan eşsiz bir Google Play alternatifidir. Bazı sınırlı sayıda ücretli uygulamanın bu mağazada ücretsiz olarak yer aldığını görebilirsiniz. Ülke kısıtlamaları olacak şekilde yayınlanmış birçok Android uygulamasına buradan erişim sağlama şansınız vardır.

  • Mağazanın ana sayfasında tamamen modern ve sezgisel bir şekilde işlev gösteren bir arayüz ve sürekli güncellenen içerik listesi yer alır.
  • Mağazadan daha fazla sonuç elde edebilmek için gelişmiş arama filtrelerini kullanabilirsiniz.
  • Daha fazla güncelleme için uygulama mağazasında yer alan kişisel uygulama izleme listesini kullanmayı düşünebilirsiniz.
  • İndirimli uygulamaları paylaşabilir ve favori izleme listenizi birden fazla Android cihazla senkronize edebilirsiniz.

9. A1 Apps

Normal uygulama mağazanızı yenisiyle değiştirmek istiyorsanız A1 Apps sizin için en doğru seçim olacaktır. Bu uygulama mağazasında milyonlarca uygulama vardır. En yüksek puan alan Android uygulamaları ve oyunları için bu üçüncü taraf uygulama mağazasının en iyi seçenek olduğunu bilmelisiniz.

  • Tek bir tıklamayla bu mağazada ilgi duyduğunuz uygulamalara göre daha doğru öneriler alabilirsiniz.
  • En iyi uygulamalar ayrıntılı bilgilerle birlikte mağazanın vitrininde yer almaktadır.
  • Arama motoru bu uygulama mağazasının en önemli özelliklerinden biridir, çünkü istediğiniz uygulamaları bulmanızı kolaylaştırır.
  • Daha fazla uygulama için bu ücretsiz uygulama mağazasını herhangi bir Android uyumlu telefona yükleyebilirsiniz.

Games Store

Çoğu zaman Android oyun severler en son Android oyun haberleri için iletişimde kalmak isterler. Oyun dünyalarını farklı bir kategoride listeleme yoluna giderler. Google Play Store'un her ne kadar özellikleri bunun için yeterli olsa bile onun tam anlamıyla bir oyun mağazası olduğunu söylemek mümkün değildir. Game Store bu ihtiyacınıza cevap verebilecektir.

  • Tamamen yeni bir görev çubuğunda Android oyunlarının bir listesini görürsünüz.
  • Milyonlarca strateji, yarış, aksiyon gibi oyun türleri bu mağaza uygulamasının sunucularında yer almaktadır.
  • Sadece Android oyunlarıyla dolu olduğu için bu mağazada başka hiçbir tarz uygulama yer almayacaktır.
  • Bu mağazada bulunan oyunların beta sürümünü ve bölgesel Android oyunları keşfetme şansınız vardır.

A-Z App Store

A-Z App Store, Android cihazlar için en güvenilir ücretsiz uygulama mağazalarından biridir. Onu sadece bir oyun uygulaması olarak düşünmek doğru değildir. Çünkü alışveriş uygulamalarından tıbbi uygulamalara kadar birçok farklı uygulamayı mağazada bulabileceksiniz. Özellikle bölge kısıtlamasına takılmak istiyorsanız size fazlasıyla yardımcı olacaktır.

  • Bu uygulamanın en önemli özelliği hemen hemen her uygulamayı içermesi ve alfabetik sırada size sunmasıdır.
  • Hemen hemen her gün bu uygulama mağazasından yeni öneriler ve listeler görebileceksiniz.
  • Ayrıca, ilginizi çeken her türlü haberin bildirimi için Facebook ile bağlantı kurmayı tercih edebilirsiniz.
  • Bu uygulama mağazasında yer alan uygulamalar indirme ayrıntıları ve dürüst yorumlarla doludur.

Amazon App Store

Birçoğumuzun bildiği gibi Amazon dünyanın en büyük çevirmiçi mağazasıdır. Amazon'un uygulama mağazası sadece indirilecek uygulamalar ve oyunlarla dolu değildir. Burada aynı zamanda çeşitli hizmetler de yer alır. Mağazanın ana sayfasında düzenli olarak yeni uygulamalar için indirimli teklifler alabilmeniz söz konusudur.

  • Son 30 gün veya son 90 gün şekilde filtreleme yaparak yeni çıkmış oyunlara göz atabilirsiniz.
  • Amazon uygulamalarından coin kazanabilir ve bunları dilediğiniz gibi yönetebilirsiniz.
  • Cihazın uygulamayı indirmek için uyumlu olup olmadığını gösteren Android cihazlarınızı seçme parametresi vardır.
  • Cihaz türünüzü seçerek en çok tercih edilen uygulamaları ve oyunları bir çırpıda bulabilmeniz mümkündür.

Apps Store

Apps Store, Android kullanıcıları için kullanılabilir en son uygulama indirme mağazalarından biridir. Yeni olmasına rağmen popüler birçok uygulamayı burada bulabileceksiniz. Bazı kullanıcılar tarafından Google Play Store'dan daha iyi olduğu dahi ileri sürülmüştür. Daha iyi indirme hızı uygulamanın en öne çıkan özelliklerinden biridir.

  • Bu alternatif mağaza herhangi bir bilgi gizlemeden bir uygulamanın tüm ayrıntılarını sunar.
  • Mağazada yer alan herhangi bir uygulamadan APK dosyasını elde edebilirsiniz.
  • Herhangi bir güçlük çekmeden tek bir anahtar kelime ile ilgi duyduğunuz uygulamaları bulun.
  • Depolama yolu, oyun depolama, yüksek indirme hızı, güncelleme ayrıntıları ve daha farklı avantajlar gibi ek kazanımlardan yararlanabilirsiniz.

GetJar App Store

GetJar App Store, kullanıcı dostu olma özelliğiyle ön plana çıkmaktadır. Basit bir arayüzü vardır. Sadece Android uygulamalar için değil aynı zamanda Java işletim sistemi uygulamaları için de popülerdir. Her Android veya akıllı telefon bu üçüncü taraf uygulamaları depolamaya izin vermez. Dolayısıyla kullanmayı düşünmeden önce telefon listesini incelemelisiniz.

  • Bu alternatif mağazasının katalog çubuğunda alt kategoriler dahil olmak üzere ayrılmış uygulama kategorileri vardır.
  • Herhangi bir Android veya Java işletim sistemi için favori uygulamaları veya oyunları bulmak için elverişlidir.
  • Herhangi bir uygulama geliştiricisi bu alternatif oyun mağazasında uygulamaların sürümünü ücretsiz olarak yükleme şansına sahip olacaktır.
  • Geliştiriciler için Analytics sekmesi bu üçüncü taraf uygulama mağazasının en iyi bölümlerinden biridir.

Paid App Sales

Paid App Sales en iyi Android uygulamalarının satışı için gerçekten harika bir yerdir. Bu mağazada, uygulamaların yeni sürümleri ekranda vurgulanmaktadır. İndirimli tekliflerde veya tamamen ücretsiz olan birçok uygulama gösterilmektedir. Uygulamalar listesi kısa bile olsa büyük ücretli teklifler için mağazayı kesinlikle seveceksiniz.

  • Paid App Sales mağazasında her gün daha fazla içeriğe sahip olan bir alternatif uygulama mağazasıdır.
  • Materyal tasarım temaları tercihinize göre açık veya koyu olarak seçebilirsiniz.
  • Gereksiz uygulamalar bildirimini temizlemek oldukça kolaydır, ayrıca bildirimleri susturabilirsiniz.
  • Bazen ücretli uygulamaları yalnızca sosyal toplulukta paylaşarak ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Sonuç

Android uygulamaları için Google Play Store ile yarışacak bir şey bulmak kolay değildir. Ancak bir şekilde alternatif uygulama mağazası arıyor olabilirsiniz. Bu mağazalar Android kullanıcıları için oldukça yararlıdırlar. Oyun mağazasında bulunmayan yayınlanmış bir uygulama aradığınızda buralara göz atabilirsiniz.

Bazen aradığınız uygulamayı Google Play Store'da bulamazsınız. Bu uygulama mağazalarını kontrol ederek onu burada bulabilirsiniz. Bazen ise ücretli uygulamalar açısından daha ilgi çekici tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Bunları bir ikincil uygulama mağazası olarak düşünebilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası