ahmet melih yılmaz cam tavanlar / Ahmet Melih Yılmaz - Box Office Türkiye

Ahmet Melih Yılmaz Cam Tavanlar

ahmet melih yılmaz cam tavanlar

Oyuncu Ahmet Melih Yılmaz trans olduğunu açıkladı

Çukur dizisinde "Timsah Celil” karakterine hayat veren, Cam Tavanlar dizisiyle "Şinasi" rolüyle ekranda olan oyuncu Ahmet Melih Yılmaz sosyal medya hesaplarından trans olduğunu açıkladı.

Ankara’da yaşayan ve TikTok hesabını aktif olarak kullanan Yılmaz “Ben bütün benlerimi seviyorum esasen. Sizi bilemem tabi” ifadelerini kullandı.

Yılmaz TikTok’ta yaptığı bir yayın sırasında “Travestiyim diye ayol diye konuşmak zorunda değilim, travestiyim diye dudaklarımı da yaptırmak zorunda değilim” dedi.

TACİZE MARUZ BIRAKILDIĞINI SÖYLEMİŞTİ

yılında 'Kadınlar Aşklar Şarkılar' isimli tiyatro sahnesinde trans karakteri canlandırmış olan Ahmet Melih Yılmaz kendisinin de oyun sırasında tacize maruz bırakıldığını söylemişti.

Bununla birlikte REDD'in Bir Yol Bulursun isimli şarkısının klibinde oynamıştı. Ankara'da çekilen klibin son bölümünde cross-dresser olan Yılmaz, "Trans kadınların gerçek birer devrimci olduğunu düşünüyorum" demişti.


Ahmet Melih Yılmaz kimdir? Çukur'un Timsah Celil'i Cam Tavanlar'da..

Ahmet Melih Yılmaz kimdir? Çukur'un Timsah Celil'i Cam Tavanlar'da..

funduszeue.info

Yapımını Ojo Pictures'in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Fehmi Öztürk'ün oturduğu, senaryosunu ise Meriç Acemi'nin kaleme aldığı Cam Tavanlar dizisi, bu akşam ikinci bölümüyle ekranlara geliyor.

Show TV'nin uzun soluklu dizilerinden biri olan Çukur'da Timsah Celil karakterine hayat veren Ahmet Melih Yılmaz, Cam Tavanlar'da Şinasi karakterine hayat veriyor.

İzleyiciler, Cam Tavanlar'ın Şinasi'si Ahmet Melih Yılmaz'ın hayatını merak ediyor. Ahmet Milh Yılmaz kimdir, kaç yaşında, nereli sorularına yanıt aranıyor.

Peki Cam Tavanlar'ın Şinasi'si Ahmet Melih Yılmaz kimdir? İşte Ahmet Melih Yılmaz'ın biyografisi

CAM TAVANLAR ŞİNASİ KARAKTERİ HAKKINDA

Elitist bir şef garson olan Şinasi, çok detaycıdır. İşine kendisini adayan biridir ve bir işe girdiğinde çok hassas olur, başaramadığında ağlayacak kadar üzülür. Birine güvenmesi, dost olması için zaman geçmesi gerekir ama belli etmemeye çalışsa da Leyla’yı sever ve ona güvenir.

Ahmet Melih Yılmaz kimdir? Çukur'un Timsah Celil'i Cam Tavanlar'da..

AHMET MELİH YILMAZ KİMDİR?

yılında Ankara’da dünyaya gelen tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Ahmet Melih Yılmaz, Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu.

yılında İstanbul'a gelen Yılmaz, Erdal Beşikçioğlu'nun yönettiği "Woyzeck Masalı" adlı oyunda sergilediği performansla dikkat çekmeyi başarmıştır.

Tiyatro oyunlarının dışında dizi ve film projelerinde de yer alan Yılmaz; Abluka, Daha, Körfez, Gölgeler İçinde, Yeniden Leyla gibi sinema filmlerinde ve Hatırla Gönül, Çukur gibi televizyon dizilerinde rol aldı.

''Yeniden Leyla'' filmi ile Adana Altın Koza Film Festivali’nde ‘Umut Veren Genç Erkek Oyuncu Ödülü’ne layık görüldü.

Reyting rekorları kıran "Çukur" dizisinde "Timsah Celil" karakterine hayat veren Yılmaz, şimdilerde Bensu Soral ve Kubilay Aka'nın başrolünü paylaştığı "Cam Tavanlar" dizisiyle ekranlarda boy göstermektedir.

ROL ALDIĞI TİYATRO OYUNLARI

Kadınlar, Aşklar, Şarkılar/ Oyuncu Woyzeck Masalı/ Oyuncu - Hep Sonradan/ Oyuncu - Tevaffuk (Yusuf ile Halit)/ Oyuncu Apaçi Gızlar/ Müzik - Artık Hiçbi'şii Eskisi Gibi Olmayacak Sil Gözyaşlarını (Avzer)/ Oyuncu - Hep Sonradan/ Oyuncu Kuyu/ Yönetmen Bernarda Alba'nın Evi/ Oyuncu/ Yönetmen

FİLM VE DİZİLER

Felaket (Meriç, Kısa Filmi ) Hatırla Gönül (TV Dizisi ) Abluka (Sinema Filmi ) Daha (Osman, Sinema Filmi ) Körfez (Cihan, Sinema Filmi ) Yuva (Asker, Sinema Filmi ) Gölgeler İçinde (Ati, Sinema Filmi ) Çukur (Timsah Celil, TV Dizisi ) Orada (Volkan, Kısa Filmi ) Yeniden Leyla (Sinema Filmi ) İçimdeki Kahraman (Kahraman, Sinema Filmi ) Ali'nin Tabiatı (Musa, Sinema Filmi ) Ex Aşkım (Berke, TV Dizisi ) Cam Tavanlar (TV Dizisi )

Ahmet Melih Yılmaz kimdir? Çukur'un Timsah Celil'i Cam Tavanlar'da..

Ahmet Melih Yılmaz kimdir? Çukur'un Timsah Celil'i Cam Tavanlar'da..

Ahmet Melih Yılmaz kimdir? Çukur'un Timsah Celil'i Cam Tavanlar'da..

Google News ile Takip Et

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası