knight online günlük quest / 80 Quest Görevi :: Knight Online TR - Genel Tartışma Bölümü

Knight Online Günlük Quest

knight online günlük quest

Çevrimiçi Oyunlar Poki - Hadi oynayalım

Tek başına veya arkadaşlarınla oynaman için en iyi ücretsiz çevrimiçi oyun seçeneklerini Poki'de -yani eski adıyla Oyun'da - bulabilirsin. İndirmeler, oturum açma, açılır pencereler veya diğer dikkat dağıtıcı unsurlar olmadan tüm oyunlarımıza anında erişim sunuyoruz. Oyunlarımız masaüstünde, tablette ve mobil cihazlarda oynanabilir, böylece, evde veya yolda keyfini çıkarabilirsin. Her ay dünyanın her yerinden 50 milyondan fazla oyuncu en sevdiği oyunları Poki'de oynuyor!

Oyun seçimimiz

Oyun geliştiricileri, platformumuzda günlük olarak eğlenceli yeni oyunlar yayınlar. Subway Surfers, Temple Run 2, Stickman Hook, Rodeo Stampede ve Iron Snout gibi hitler için Popüler Oyunlar'e göz at. Bu oyunlar yalnızca Poki'de oynanabilir. Ayrıca çevrimiçi klasiklerimiz Moto X3M, bullet-force-multiplayer, , Penalty Shooters 2 ve Tank Trouble ücretsiz olarak oynanabilir. Toplamda 'den fazla oyun sunuyoruz.

Oyuna başla

Hangi oyunu oynayacağından emin değil misin? Oyun keşfini ana sayfamızda başlat veya aşağıdaki popüler kategorilerin herhangi birinden bir oyun seç:

Şirketimiz

Poki Amsterdam merkezli ve platformda çalışan 30 kişilik bir ekibe sahip. Amacımız, ücretsiz ve herkese açık olan nihai çevrimiçi oyun alanını yaratmaktır. Şirketimiz sayfasından platformumuz hakkında daha fazla bilgi edinebilirsin. Web'deki oyunun için başarıya ulaşmak isteyen bir oyun geliştiriciysen, Geliştiriciler için Poki aracılığıyla bizimle iletişime geç ve tekliflerimize göz at.

Knight Online Güncelleme Yeni Notlar

Merhaba Knight Online şövalyeleri! Yakın zamanda yapılan sunucu bakımı hakkında detayları sizlerle paylaşacağız. Bu sunucu bakımında Aset üzerinden Draki Blessing ve Magic Attack Scroll eşyalarının satışı sona erdi. Ruler of the Legends eşyalarının düşme oranları arttırıldı. Knight Royale etkinliğinde DC Premium, DEX ve Peri avantajları da kaldırıldı. 

Altar, Vega ve Sirius sunucularında Eslant Dark Mithril görevi aktif edilir. Eslant Dark Mithril görevi ile günlük 1 adet Dark Mithril eşyası kazanabilirsiniz. Ronark Land Dark Mithril görevini tamamlayarak günlük 2 adet Dark Mithril eşyasına sahip olabilirsiniz. 

Dark Mithril Weapon Exchange’de 10 Dark Mithril ve coin istiyor. Armor Exchange’de ise 7 Dark Mithril ve coin istemektedir. I love Knight Online etkinliği 14 Temmuz tarihine kadar uzatıldı. Ayrıca I love Knight Online amblem etkinliği de başladı. Etkinlik süresi boyunca Amblem 24 saatlik olarak gelecek. 

Draki Tower içerisinde Mage Guard Summon yeteneğinin Z ve Q ile hedefe gelme sorunu çözüldü. Ayrıca Quest Armorlarına “Rebirth Restoration Scroll” eşyasının kullanılmaması sorunu çözüldü. Pazar kurulduktan sonra Allchat ve Shout üzerinden yazı yazılması da kapatılmıştır. Altar 3, Sirius 2 ve Destan 2 sunucularında yer alan Ronark Land haritası kapatıldı. I love Knight Online 2 etkinliği ve Aset Prayer of Priest satışı da sona erdi. 

knight
"font-size:>

Altar, Vega, Sirius Sunucularında CSW Etkinliği

Altar, Vega ve Sirius sunucularında uzun süredir beklenen Castle Siege War etkinlikleri aktif olarak sizleri bekliyor. Bu etkinliğin kayıt ücretleri milyon Noah’dan 10 milyon Noah’a düşürüldü. Castle Siege War etkinliğinde savaş için sadece klan liderleri ve yardımcıları kayıt oluşturabiliyor. Accredited 1 ve üst seviyesine ulaşmış herhangi bir klan için Noah gerekiyor. Etkinliğe kayıt olabilecek klan sayısı ise Aynı klan en fazla 2 hafta üst üste kale sahibi olabilir. 3 hafta başlangıcında son 2 haftadır kale sahibi olan CSW sürecine dahil olamayacak. 

Hazırlanma süreciniz savaştan 10 dakika öncesidir. Başlamak için Delos haritasına geçiş yapmanız gerekmektedir. Hazırlık sürecindeyken haritadaki rakiplere saldırı yapılmaz. Savaş süresi 60 dakikadır. Kristali kırıp 15 dakika savunup tutan klan savaşı erken olarak sonlandırabilir. Öldüğünüzde ise başlangıç bölgesinde yeniden doğacaksınız. Bir rakibi öldürmeniz NP kazanmanızı sağlar. Bir rakip tarafından öldürülmeniz ise NP kaybetmenize neden olur. 

Bu yazımızda sizler için yapılan sunucu bakımına dair bilgileri paylaştık. Etkinlikler ve güncellemeler hakkındaki gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. O zamana kadar oyunda ihtiyacınız olan Gold barlarıburadantemin edebilirsiniz.

Tüm Knight Online haberlerine buradan ulaşabilirsiniz! 🚀

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir