kalbim egede kaldı 5 bölüm / Kalbim Ege'de Kaldı yorumları ve dizi bilgi

Kalbim Egede Kaldı 5 Bölüm

kalbim egede kaldı 5 bölüm

 

Zeliş’le Yaman’ı birleştirip mirasa konma planları yapan Mustafa’nın aklına kalbi uymuyor. Kendine itiraf etmekte zorlansa da artık kalbi Zeliş’in için çarpan Mustafa’yı zor anlar bekliyor. Iraz Nene de ise planlar bitmiyor. Bu evliliği iki ailenin barışması için yaptığını ve aileler barışırsa mirasın yarısını ailelere dağıtacağını açıklıyor. Miras için iki aile barışma kararı alarak birbirlerinden özür dilemeye başlıyorlar.

Yaman’ın sadece Zeliş’e değil İlke’ye de ilgisi vardır. Bunu öğrenen Mustafa, İlke ve Yaman’ın arasını bozmak için girişimlere başlarken diğer yandan Zeliş’e olan hislerine karşı koymaya çalışacaktır.

 

Peki geçen hafta Kalbim Ege&#;de Kaldı&#;da N&#;oldu?

 

Kalbim Ege&#;de Kaldı 5. Bölüm Fotoğrafları

Kalbim Ege&#;de Kaldı 5. Bölüm Fragmanı

Kalbim Ege&#;de Kaldı ile ilgili fikirlerini paylaşmak için burayı kullanabilirsin. 

Fear The Walking Dead Hakkında Bilinmesi Gereken 5 Şey

Kalbim Ege'de Kaldı 5. bölümde yeni plan-İzle

Son bölümde neler oldu: Mustafa ve Zeliş, Herkesi Evliliklerine İnandırmaya Çalıştı.

 

Mustafa, Zeliş’e herkesin gözlerinin önünde ilan-ı aşk etmiştir ama muhtarın onları ayırmaktan kolay kolay vaz geçeceği yoktur. Muhtar, Mustafa ve Zeliş’in formaliteden evli olduğunu herkese kanıtlamak için yeni planlar yaparken, Iraz Nene de Mustafa ve Zeliş’e yeni bir şart koşar; bir hafta içinde bütün köylüyü birbirlerini sevdiklerine ikna edeceklerdir. Aksi halde Iraz Nene, Mustafa ve Zeliş’e mirastan zırnık koklatmayacaktır. 

  

Ancak Mustafa ve Zeliş bütün köye birbirlerini sevdiklerini kanıtlamaya çalışırken tek engelleri muhtar değildir. Yaman’da Zeliş’e karşı gözle görülür bir değişim vardır. Yaman’ın, Zeliş’e olan yaklaşımı, Mustafa ve Zeliş’in hayatında işleri iyice karıştıracaktır.

 

 

OYUNCU KADROSU

 

Alper Saldıran-Mustafa

 

Mustafa, Kürük Ali ile Emine’nin 28 yaşındaki oğludur. Ailenin tek erkek çocuğudur. Mustafa serseri ruhlu, hayta, çapkın ve fena halde yakışıklı bir adamdır. Mustafa'nın en iyi bildiği şey kadınlardır. Çevresinde aşk doktoru diye nam salmışlığı bile vardır. Zeki bir adamdır Mustafa ama Kitap okumaz, film seyretmez, politikadan anlamaz ve haliyle biraz cahildir. Nasıl ki Mustafa Zeliş'i bambaşka bir kadın haline getirecek, o da Zeliş sayesinde değişecek, sürdürdüğü hayatın manasızlığının farkına varacak, adam olmaya karar verecektir. 

 

Oya Unustası-Zeliş

 

Zeliş, Gıpgıp Osman'la Hatice'nin 25 yaşındaki kızıdır. Zeliş gözlüklü, pek alımlı olmayan, sarsak, biraz da erkek gibi bir kızdır. Son derece zekidir, zehir gibi cin fikirlidir ve çok çalışkandır. Kadın-erkek ilişkilerinde hiç başarılı değildir. Zeliş, umutsuz bir şekilde patronu Yaman Eryaman'a aşıktır. Aksi ve inatçıdır. Son derece şefkatli ve iyi bir kız olmasına karşın, empati yeteneğinden yoksundur. Kibirlidir, aptal insanlara tahammül edemez. Kıt zekalarıyla alay eder.

 

Eren Hacısalihoğlu-Yaman

 

Mustafa Kürük nasıl "yanlış" adamsa, Yaman Eryaman da o denli "doğru" adamdır. Zeki, yakışıklı, zengin, dürüst, cömert, kibar Zeliş ve kainattaki tüm kızlar için asil bir şövalyedir Yaman. Entelektüeldir de Yaman, görgülüdür, bilgilidir. Zeliş'in kalbini de bu özellikleriyle kazanmıştır. Fakat Mustafa bütün yanlış adamlığına rağmen, Yaman'da olmayan bir şeye sahiptir; Şeytan tüyüne.

 

Celile Toyon-Iraz Nene



Kaynak:funduszeue.info



Etiketler:aşk , Kanal D , Kitap , Video

Kalbim Ege'de Kaldı

Kalbim Ege'de Kaldı, Limon Film imzalı, Kanal D'de yayımlanan aile ve romantik komedi türündeki Türk televizyon dizisidir. Başrollerini Alper Saldıran ve Oya Unustası paylaşmaktadır.[1][2][3][4] Dizi, 18 Ekim tarihinde yayımlanan bölümüyle yayından kaldırılmıştır.

Yapım[değiştir

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.