kastamonu araç satılık arsa / Tarla ciftlik araç - Araç bölgesinde tarla - Mitula Emlak

Kastamonu Araç Satılık Arsa

kastamonu araç satılık arsa

Kastamonu İğdir Köyü'nde İki Ev ve Arsa

Açıklama

A&#;&#;k Adres: &#;&#;dir K&#;y&#;, Mand&#;ra Sokak, Ada 69 Parsel, ARA&#; / KASTAMONU

Ula&#;&#;m: Gayrimenkul Kastamonu &#;li, Ara&#; &#;l&#;esi, &#;&#;dir K&#;y&#;, Mand&#;ra Sokak posta adresinde yer almaktad&#;r.&#;Ta&#;&#;nmaza ula&#;&#;m i&#;in; Kastamonu &#; Karab&#;k&#;yolu &#;zerinde Karab&#;k istikametinde ilerlerken km &#;&#;dir K&#;y&#; giri&#;inde bulunan &#;&#;dir K&#;pr&#;s&#;'nden ge&#;meden ilk sola d&#;n&#;l&#;p, yakla&#;&#;k m.&#;gidildikten sonra yolun sol taraf&#;nda yer alan arsa &#;zerinde bulunan ah&#;ap iki katl&#; ev bodrumlu iki katl&#; kargir binadan olu&#;an ta&#;&#;nmaza ula&#;&#;l&#;r.&#;Ta&#;&#;nmaz&#;n &#;evresinde benzer nitelikleri ta&#;&#;yan yap&#;lar bulunmakta olup, &#;&#;dir &#;ar&#;&#; merkezine gidildik&#;e zemin katlar&#; d&#;kkan olarak kullan&#;lan &#;katl&#; yap&#;lar bulunmaktad&#;r. Ta&#;&#;nmaz; Kastamonu &#; Karab&#;k Karayolu, Akaryak&#;t &#;stasyonu, &#;&#;dir Lisesi, PTT, Orman &#;&#;letme M&#;d&#;rl&#;&#;&#;, &#;&#;dir&#;Merkez Camisi'ne yak&#;n konumda bulunmaktad&#;r.

&#;zellikler: Kastamonu &#;li, Ara&#; &#;l&#;esi, &#;&#;dir K&#;y&#;, Mand&#;ra Sokak, Ada, 69 Parsel say&#;l&#; m2 y&#;z&#;l&#;&#;ml&#; &#;Arsa ve&#;Ah&#;ap &#;ki Katl&#; Ev Bodrumlu &#;ki Katl&#; Kargir Bina&#; vas&#;fl&#; ta&#;&#;nmaz &#;zerinde 2 adet bina bulunmaktad&#;r. Yerinde&#;yapm&#;&#; oldu&#;umuz incelemelere g&#;re ah&#;ap bina; 45 - 50 y&#;ll&#;k bina oldu&#;u tahmin edilmekte olup i&#;inde ikamet eden&#;&#;ah&#;slar taraf&#;ndan i&#; hacmin incelenmesine m&#;saade edilmemi&#;tir. Ah&#;ap bina yakla&#;&#;k olarak m2 in&#;aat alan&#;na&#;sahiptir. D&#;&#; cephesi s&#;va &#;zerine d&#;&#; cephe boyas&#; yap&#;lm&#;&#;t&#;r. Ah&#;ap binan&#;n hemen yan&#;nda bulunan bodrumlu iki&#;normal katl&#; ve &#;at&#; aras&#; olan kargir bina; toplam in&#;aat alan&#; yakla&#;&#;k olarak m2 alana sahiptir. Her iki binada&#;kadastral paftas&#;na i&#;li oldu&#;u tespit edilmi&#;tir. Konu parsel &#;zerinde yer alan yap&#;lara ait belediyede ve tapu&#;m&#;d&#;rl&#;&#;&#;nde herhangi bir ruhsat veya mimari proje bulunmam&#;&#; olup, mevcut durumda %89 in&#;aat seviyesindedir.&#;Kargir yap&#;ya ili&#;kin herhangi bir resmi belgeye rastlan&#;lmam&#;&#;t&#;r. Antre, Koridor ve t&#;m oda zeminleri laminat parke&#;kapl&#; olup, duvarlar al&#;&#; &#;zerine i&#; cephe boyas&#; yap&#;lm&#;&#;t&#;r. Mesken giri&#; ve pencere do&#;ramalar&#; renkli PVC olup, oda&#;kap&#;lar&#; Amerikan panel kap&#;d&#;r. Islak hacimler banyo, WC, yerler ve duvarlar tavana kadar seramiktir. Katlar&#;&#;birbirine ba&#;layan merdivenler ah&#;ap kaplamad&#;r. Bina d&#;&#; cephesine montalama &#;zerine d&#;&#; cephe boyas&#; yap&#;lm&#;&#;t&#;r. Ana gayrimenkullerden olan iki katl&#; ah&#;ap binan&#;n i&#; &#;zellikleri incelenememi&#;tir. Bodrumlu iki katl&#; kargir binan&#;n yerinde yap&#;lan incelemede&#;gayrimenkul&#;n giri&#;inde &#;elik kap&#; mevcut olup, giri&#; ve koridor zeminleri seramik kaplama duvarlar&#; saten boyad&#;r. Salon ve odalar&#;n zemini laminant&#;parke kaplama, duvarlar&#; saten boyad&#;r. Mutfakta laminant ah&#;ap mutfak dolab&#; ve mermerit tezg&#;h mevcut olup montajlar&#; hen&#;z&#;ger&#;ekle&#;tirilmemi&#;tir, zemini seramik kaplama ve duvarlar&#; k&#;smi seramik kaplama k&#;smi saten boyal&#;d&#;r. Binan&#;n ikinci kat&#;nda antre ve t&#;m odalar&#;laminant kaplamad&#;r ve kat aralar&#;ndaki merdiven ah&#;ap kaplamal&#; merdivendir. Binan&#;n banyolar&#;nda du&#;akabin ve lavabo mevcut olup montajlar&#;&#;hen&#;z ger&#;ekle&#;tirilmemi&#;tir. Dairenin i&#; kap&#;lar&#; Amerikan panel kap&#; olup, pencere do&#;ramalar&#; PVC &#;s&#; caml&#;d&#;r. Dairedeki &#;s&#;nma sistemi kat&#;&#;yak&#;tl&#; merkezi sistem kalorifer ile sa&#;lanmaktad&#;r. Dairenin t&#;m tavan&#; kartonpiyerlidir. Bina natamam oldu&#;undan elektrik tesisat&#;nda ve &#;slak&#;hacimlerinde ciddi eksikler olmakla birlikte genel ince i&#;&#;ilik ihtiyac&#; bulunmaktad&#;r.

Ta&#;&#;nmaz&#;b&#;y&#;k bir parsel'de tam hisseli olmas&#; ve&#;Kastamonu -Karab&#;k yoluna m. mesafede olmas&#; a&#;&#;s&#;ndan yat&#;r&#;m ve oturum ama&#;l&#; de&#;erlendirilebilmektedir.&#;

Kastamonu Satılık Arsa

  • ANKARA YOLUNDA YOLA SIFIR SATILIK TARLA - Harita
    ANKARA YOLUNDA YOLA SIFIR SATILIK TARLA
    pinBulacık Köyü, Merkez
  • ÜNLÜ EMLAKTAN EV YAPIMINA UYGUN M2 KONUT İMARLI PARSEL ARSA - undefined
    ÜNLÜ EMLAKTAN EV YAPIMINA UYGUN M2 KONUT İMARLI PARSEL ARSA
    pinHasanşeyh Köyü, Daday
  • ÖZEVİMDEN KASTAMONU MERKEZ BUDAMIŞ MAHALLESİNDE SATILIK ARSA - undefined
    ÖZEVİMDEN KASTAMONU MERKEZ BUDAMIŞ MAHALLESİNDE SATILIK ARSA
    pinBudamış Köyü, Merkez
  • ÖZEVİMDEN BUDAMIŞ MAHALLESİNDE SATILIK ARSA - undefined
    ÖZEVİMDEN BUDAMIŞ MAHALLESİNDE SATILIK ARSA
    pinBudamış Köyü, Merkez
  • AK EMLAKTAN ÖRENCİKTE SATILIK 2 BİTİŞİK ARAZİ - Harita
    AK EMLAKTAN ÖRENCİKTE SATILIK 2 BİTİŞİK ARAZİ
    pinÖrencik Köyü, Merkez
  • ÜNLÜ EMLAKTAN ŞEHRE 20KM MESAFEDE BÖLÜNEBİLİR M2 İMARLIARSA - Arsa
    ÜNLÜ EMLAKTAN ŞEHRE 20KM MESAFEDE BÖLÜNEBİLİR M2 İMARLIARSA
    pinKuzeykent, Merkez
  • KASTAMONU CİDE'DE SATILIK m2 FINDIKLIK - Harita
    KASTAMONU CİDE'DE SATILIK m2 FINDIKLIK
    pinAğaçbükü Köyü, Cide
  • KASTAMONU TAŞKÖPRÜ DE RESMİ YOLLU M2 ARAZİ - Arsa
    KASTAMONU TAŞKÖPRÜ DE RESMİ YOLLU M2 ARAZİ
    pinMasatlar Köyü, Taşköprü
  • ÜNLÜ EMLAKTAN KUZEYKENTE 6KMDE HOBİ BAHCESİNE UYGUN ÖZEL ARAZİ - Arsa
    ÜNLÜ EMLAKTAN KUZEYKENTE 6KMDE HOBİ BAHCESİNE UYGUN ÖZEL ARAZİ
    pinGölköy Köyü, Merkez
  • ÖRENCİK KÖYÜNDE SATILIK TARLA - Harita
    ÖRENCİK KÖYÜNDE SATILIK TARLA
    pinÖrencik Köyü, Merkez
  • AK EMLAKTAN ÇİĞİL KÖYÜNDE SATILIK BAHÇE - Manzara
    AK EMLAKTAN ÇİĞİL KÖYÜNDE SATILIK BAHÇE
    pinÇiğil Köyü, Merkez
  • AK EMLAKTAN BAHADIR KÖYÜNDE SATILIK ARAZİ - Çocuk Oyun Alanı
    AK EMLAKTAN BAHADIR KÖYÜNDE SATILIK ARAZİ
    pinBahadır Köyü, Merkez
  • ÖZEVİMDEN ALPI KÖYÜNDE SATILIK ARAZİ - Harita
    ÖZEVİMDEN ALPI KÖYÜNDE SATILIK ARAZİ
    pinAlpı Köyü, Merkez
  • AK EMLAKTAN MEHMET AKİF ERSOY MAH. SATILIK İMARLI ARSA - Harita
    AK EMLAKTAN MEHMET AKİF ERSOY MAH. SATILIK İMARLI ARSA
    pinMehmet Akif Ersoy, Merkez
  • BUDAMIŞ MAHALLESİ'NDE m2 SATILIK TARLA - Harita
    BUDAMIŞ MAHALLESİ'NDE m2 SATILIK TARLA
    pinBudamış Köyü, Merkez
  • AHMETBEY KÖYÜ'NDE SATILIK TARLA - Açık Otopark
    AHMETBEY KÖYÜ'NDE SATILIK TARLA
    pinAhmetbey Köyü, Merkez
  • BUDAMIŞ MAH.'DE SATILIK TARLA - Harita
    BUDAMIŞ MAH.'DE SATILIK TARLA
    pinBudamış Köyü, Merkez

Kastamonu Araç satılık arsa

Karadeniz » Kastamonu » Araç

  • Karadeniz » Kastamonu » Araç

  • Emlak / Arsa / Satılık

  • Kastamonu Araç satılık arsa
  • İlan no#

 

KASTAMONU ARAÇ YEŞİL MAHALLE ESENKENT SİTESİ YANINDA M2 ARSA SATILIKTIR.
  • Balıkesir Edremitte sahibinden satılık kelepir arsalar

    Balıkesir Edremit te Toki konutları yanında çevre yolu üzerinde 5 adet arsa sahi

  • funduszeue.infoİDA FİYATİNİN TL ALTİNDADİR ACİL SATİLİK

    Fiyatı düştü harika konumda kelepir arsa yeni otobana m civarinda fuul kelep

  • taşoluk türkköşe tankçılar kooperatifinin bitişiğindeki parselde m2

    taşoluk türkköşede tankçılar kooperatifin bitişiği parselde yatırımlık

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, funduszeue.info'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.

İlana dön

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası