radyo 2000 canlı / JoyTurk Canlı Yayın | funduszeue.info Online Radyo Dinle | funduszeue.info

Radyo 2000 Canlı

radyo 2000 canlı

Radyo

Ukrayna'ya destek ol. Dünya barışını koru!
Radyo
Radyo Arabeskin Kalbi. Bir kere dinleyince vazgeçemeyeceğiniz radyo. ARABESK, FANTAZİ, TÜRKÜ, SLOW Daha fazla göster

Radyo değerlendirmeler

  • Tuana Eroğlu
    Tuğkan-kusura bakma açar mısınız bugün benim dogum gunum ecenur eroğlu armagan ediyorum
  • selamın aleyküm abi cengiz kurt oğlundan külenmiş aşk bu parça sevgiğim eşim gamze altına gelsin bu salı göüşüne gelcm askm beni merak ettme bn cok iyiyim
  • OMSİ-OĞUZHAN
    cengiz kurtoğlu gideceğim bu ellerden gelirse çok sevinirim doğum günüm bugün
  • GözdeÖzgür Kotan
    (Gülden karaböcek-Senden Özür Diliyorum) Anneme armağan VUSLAT GÖZDE
  • ulan Mahmut
    Selamünaleyküm Ben Mahmut Gezer Tekstil Selamlar ediyorum Müslüm Baba şarkısını çalarsanız sevinirim
  • Claudia Yelmar
    Çok güzel radyo,çok güzel müzik,Ben Arjantin'den,güney Amerika dinliyorum,selamlar
  • Aşkından yayanam açın lütfen
  • Slm abi ben irem cekmekoyden bugun senden çankırılara özgü özkan ergün ömrüm sarkısinı calarmisin bu sarkı butün çankırılara gelsin
  • ادریس محمدیان
    Merhaba ben edris iran bazirgan dan dinliyurom bu guzel muzikleriye gure teşekurler bir halay istiyorum
  • Boshra B'a
    Tunus'tan sizlerle geçirdiğimiz güzel zaman için teşekkür ederim başarılar dilerim
Sayfalar:
1
2
3
4
5
16
← önceki
sonraki →

Radyo hakkında bilgi

RADYO 'İ DÜNYANIN HER YERİNDEN NASIL DİNLERİM:
İSTANBULDA KARASAL FREKANS OLARAK Mhz DEN DİNLEYEBİLİRSİNİZ

İSTANBUL DIŞINDAN DÜNYANIN HER YERİNDEN DİNLEYEBİLMEK İÇİN UYDU FREKANSLARI : TURKSAT 4A FREKANS SYMBOL POLARİZASYON:VERTİCAL (DİKEY) FEC:3/4 OLARAK UYDU ALICILARINIZA BU FREKANSLARI GİREREK DİNLEYEBİLİRSİNİZ

Radyo temasları

TEL: 0() - 0() 60 60
FAX: 0() 40 60
funduszeue.info
funduszeue.info

İstanbul saati: ,

Radyo Dinle

Radyo , Arabeskin Kalbi sloganıyla arabesk, fantezi şarkı yayını yapmaktadır. Arabanızla yolda giderken, evinizde veya iş yerinizde frekansını ayarlayarak Radyo ’in damar şarkılarını yanınızdan eksik etmeyeceksiniz. Ayrıca online olarak yayın yapması kolaylığıyla internetin olduğu her yerde dinleyebilirsiniz. Arabesk fantezi müziğinin en candan, en huzur veren, bazen de içini burkan, insanın gönlünü yakan türlerini dinleyerek hoş vakit geçirebilirsiniz. Orhan Gencebay, Müslüm Gürses, Ferdi Tayfur başta olmak üzere İbrahim Tatlıses’ten Cengiz Kurtoğlu ve Kibariye’ye kadar en hoş arabesk fantezi parçalarını Radyo frekansında bulacaksınız. Gün içinde farklı programlarla yayın akışını sürdüren Radyo ’in sevilen ve birbirinden keyifli program listesini aşağıda bulabilirsiniz.

Hafta İçi Yayın Kuşağı:
Makara Show
Serkan Lama
Baydamar Ersin
Gökkuşağı Gökhan
Gönül Rüzgarı İbrahim
Çilekeş
Hafta Sonu Yayın Kuşağı
Zet Ömer BOZKURT
Baydamar Ersin
Şaban Kaçmazer
Burak

Arabeskin Kalbi Radyo , 7 gün 24 saat yayın yapmaktadır. İstediğiniz saatte açıp dinleyebilirsiniz. Aynı zamanda kısa mesaj yoluyla sizin için anlam ifade eden ve dinlemeyi arzu ettiğiniz parçalar için istekte bulunabilir ya da radyoda paylaşılmasını istediğiniz yazı, şiir anekdot gibi paylaşımlarda bulunarak interaktif katılım sağlayabilirsiniz. İstanbul’dan yayın yapan Radyo , işini severek yapan, yüreğiyle gönlüyle en güzel şarkıları ve paylaşımları dinleyicilerine sunan çalışma kadrosuyla gün boyu hizmet vermektedir. İstanbul’da karasal frekans ’tan Mhz’den dinleyebileceğiniz Radyo , İstanbul dışı dinleyiciler için de şu uydu frekanslarından yayın yapmaktadır:

Radyo İletişim

Adres: Atışalanı Caddesi No Kat:6 Esenler - İstanbul
Tel: 30 40
E-mail:[email&#;protected]

yılından itibaren İstanbul merkezli olmak üzere Marmara bölgesi geneline yayın yapmaya başlayan, arabesk ve fantezi müzik dalında yayın yapan Radyo , Marmara bölgesi genelinde frekans yayını olarak, Türkiye genelinde Türksat üzerinden yayın yapmaktadır. Türksat üzerinden ülke geneline yayın yapan radyo frekansı üzerinden dinleyicilerine ulaşmaktadır. Arabeskin kalbi sloganı ile yayın hayatına başlayan ve devam eden radyo arabesk müziğin tüm sanatçılarını dinleyicilerine sunmaktadır. Arabesk müzik türünde yayın yapan radyoların ilklerinden biri olan Radyo , günümüzde de kaliteli arabesk müzik yayını yapan radyolardan biri olarak dinleyicilerine hizmet vermektedir. Profesyonel olarak yayın hayatına devam eden, arabesk dinleyicilerinin vazgeçemediği bir radyo kanalı olarak fantezi müzik ve arabesk müzik yayını yapan radyo gün içinde dinleyicilerine sunduğu radyo programları ile keyifli vakit geçirme imkanı sunuyor.

Radyo Yayınları

Arabeskin kalbi sloganı ile yayın hayatına devam eden ve arabesk yayınları ile geniş bir dinleyici kitlesine sahip olan Radyo , yediden yetmişe kadar çok geniş bir dinleyici kitlesine sahiptir. Bünyesinde yer alan radyo programcıları sayesinde her kesimden insanın tercih ettiği bir radyo kanalı olmayı başaran Radyo ,Sevgiye Yolculuk, Baydamar, Gökkuşağı, Şaban Kaçmazer gibi radyocular ve radyo programları ile dinleyicilerine kaliteli arabesk müzik dinleme imkanı veriyor. Gün içinde belirli saatlerde radyodan yapılan yayınlar hem arabesk müzik yayınını kapsıyor hem de keyifli sohbetler içeriyor. Canlı yayınlara katılabileceğiniz ve özel istek parçalar ile sevdiklerinize şarkı armağan edebileceğiniz radyo kanalı bu anlamda dinleyicilerine kendisini özel hissettirmektedir. Radyo yayıncılığı konusunda tecrübeli ve deneyimli radyocularla çalışan, dinleyicileri için keyifli sohbetlerin yer aldığı programlar ile farklı bir radyo olarak hizmet veren radyo arabeskin tüm çeşitlerini ve fantezi müziğin farklı yönlerini de dinleyicilerine dinleme fırsatı veriyor.

Damar müzik olarak adlandırılan ve arabeskin temelini oluşturan parçaların yer aldığı radyo , Ferdi Tayfur, Müslüm Gürses, Orhan Gencebay, İbrahim Tatlıses, Selami Şahin gibi arabesk müziğin temel taşlarına ait şarkıları sizlere sunuyor. Dinlemek istediğiniz özel parçalar olduğunda radyo yayınına doğrudan bağlanarak istekte bulunabiliyor olmanız diğer radyo kanallarından farklı olarak sizlere sunulan özel bir imkandır.

Radyo Dinleme Seçenekleri

yılında yayın hayatına başlayan ve Marmara bölgesinde frekansı üzerinden yayın yapan Radyo , Marmara bölgesinde yer alan şehirlerden ve ilçe merkezlerinde aynı frekans üzerinden yayın yapıyor. Radyo yayınlarını dinlemek istediğinizde radyo frekansını ya ayarlamanız radyo dinlemeniz için yeterli oluyor.

Alternatif olarak Türksat üzerinden yayın yapan ve Türksat aracılığı ile Avrupa ve Türkiye geneline yayın yapan Radyo , Türksat 4A üzerinden dinlenebilmektedir. Türksat uydusu üzerinde frekans, symbol, polarizasyon dikey olacak şekilde ayar yaparak tarama yaptığınızda Radyo kanalına ulaşabiliyorsunuz. Bu sayede Avrupa genelinden ve Türkiey genelinde yayınlara ulaşabilir, Radyo yayınlarını anlık olarak canlı canlı takip edebilir, radyo yayınına bağlanarak istekte bulunabilirsiniz.

İnternet üzerinden de dinleme seçeneğine sahip olduğunuz Radyo için funduszeue.infoom adresine tıklamanız yeterli oluyor. Kendi internet sitesi üzerinden yapan radyo için site de yer alan canlı yayın sekmesine tıkladığınızda doğrudan yayına bağlanıyorsunuz. Bu sayede internet bağlantısı olan bilgisayarlar aracılığı ile radyo dinleyebiliyorsunuz.

Klasik radyo dinleme seçeneklerinden farklı olarak youtube üzerinden canlı yayın yapan Radyo , youtube erişimi sağladığınızda canlı olarak radyo dinleme imkanını da sizlere sunuyor. Youtube hesabı üzerinden canlı yayın yapan radyo sosyal medya platformlarını da aktif olarak kullanıyor. Facebook, twitter, instagram gibi sosyal medya platformları üzerinden de canlı yayınlar yapan radyo kanalının yayınlarını dinlemek için alternatif seçeneklere sahipsiniz.

Radyo 'de Profesyonel Yayıncılık

Arabeskin kalbi sloganı ile yayın hayatına başlayan ve günümüzde yayınlarına devam eden Radyo , arabesk ve fantezi müzik türlerinde profesyonel olarak yayınlar yapmaktadır. Dinleyicilerinin dinlemek istedikleri sanatçılara ve parçalar ağırlıklı olmak üzere dinleyici kitlesine hitap eden radyo kanalı her yaştan dinleyiciye sahip olan nadir radyolar arasındadır. Dinleyicilerinin radyo yayınlarına bağlanarak istekte bulunabildikleri, radyo dinleme sitelerinde yayınlar hakkında yorumlar yaptıkları bir radyo kanalı olması Radyo radyo kanalının farklı olmasını sağlıyor. Arabesk ve fantezi müzik alanında hem kaliteli hem de profesyonel müzik dinlemek isterseniz yayın linkine tıklamanız yeterli oluyor.

Radyo Frekans

    Radyo Uydu Frekansı

  • Uydu: Türksat 4A, Frekans: , Symbol Rate: , Polarizasyon: V - Dikey, Fec: 3/4

Gazi Koşusu saat ka&#;ta, hangi kanalda yayınlanacak? GAZİ KOŞUSU CANLI İZLE! Asiller, yedekler

G&#;NDEMfunduszeue.info

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

ABONE OL

Gazi Koşusu saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? GAZİ KOŞUSU CANLI İZLE! Asiller, yedekler

"Gaz, Koşusu ne zaman?" sorusunun cevabı araştırılmaya başlandı. Gazi Koşusu, her yıl Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına düzenlenmekte olup yılında kez atlar sahaya sürülmektedir. Gazi Koşusu'nu canlı izlemek isteyenler, Gazi Koşusu saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? sorusunu sorguluyor. İşte konuya ilişkin detaylı bilgiler

"Gazi Koşusu saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?" sorusunun cevabı araştırılmaya başlandı. 'den beri düzenlenen İstanbul Veliefendi Hipodromu'ndaki Gazi Koşusu'nun yılında yapılacağı tarih, yarışacak atlar ve ödül belli oldu. İşte, Gazi Koşusu canlı izleme ekranı!

GAZİ KOŞUSU SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Bu yıl 'si düzenlenen Gazi Koşusu'nun tarihi, 25 Haziran olarak belirlendi. 25 Haziran Pazar günü saat saat 'te başlayacak olan Gazi Koşusu, Smart Spor 2 ve Spor Smart 2'de naklen canlı yayınlanacak. Yarışta 22'si asil ve 4'ü yedek; 26 safkan start alacak.

ASİLLER

Altınsima, Anadolu Koparan, Bright Fire, Cosmic Kid, Dagmar, Head Vorker, Lord of Pelennor, Native Power, Poyri, Qualizto, Raks Star, Samurai Kajiki, Sound of Summer, The Raptor, Turdemirkır, Urfa Aslanı, Wild Danger, Chaika, Çakalın Kızı, General Briella, Horror, Moonlight Fairy.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası