eski fotoları netleştirme / Bulanık Fotoğraf Netleştirme Uygulamaları - Tamindir

Eski Fotoları Netleştirme

eski fotoları netleştirme

Bulanık fotoğraf netleştirme uygulaması kullanmak isteyen akıllı telefon kullanıcıları için oldukça başarılı hizmetlerin yer aldığı bir liste hazırladık. Hazırladığımız listeye göz atabilir ve beğendiğiniz programı cihazınıza indirip kullanmaya başlayabilirsiniz.

Akıllı telefonunuz üzerinden çektiğiniz fotoğraflar net değilse kullanabileceğiniz çeşitli uygulamalar bulunuyor. Bu hizmetler sayesinde bulanık fotoğrafın net hâle gelmesini sağlayabilirsiniz. Peki, bu konuda en başarılı programlar neler?

Bu yazıda bulanık fotoğraflarınızı düzeltebilmenize yardımcı olabilecek popüler programları bir arada topladık. Uygulama ne kadar iyi olursa olsun çok bulanık bir görüntüyü tam net hâle getirilemeyeceğini unutmamak gerektiğini belirtelim.

Bulanık Fotoğraf Netleştirme Uygulamaları Listesi

  • Pixlr
  • VSCO
  • Afterlight
  • Snapseed
  • Lightroom
  • PhotoSuite
  • PhotoDirector
  • Fotor - Photo Editor
  • BeFunky Photo Editor
  • Adobe Photoshop Express

Yukarıda en iyi 10 bulanık resim netleştirme uygulaması bulunuyor. Listede yer alan hizmetlerin ayrıntılarına aşağıdan bakabilirsiniz.

Pixlr

En iyi fotoğraf düzenleme uygulamaları arasında yer alan Pixlr, bulanık görsellerin daha net hâle gelmesine yardımcı olur. Başarılı arayüzü sayesinde kolay bir kullanım sunan uygulama, sahip olduğu düzenleme araçları sayesinde fotoğrafların etkileyici bir görünüme kavuşmasına da imkân tanır.

Elli milyondan fazla indirilen uygulamada çeşitli efektler de bulunuyor. Kolaj hazırlayabilmenize de olanak tanıyan hizmeti kullanabilmek için hesap oluşturma zorunluluğu da bulunmuyor.

VSCO

Çok şık bir arayüze sahip olan VSCO sayesinde fotoğraflarınızı daha net hâle getirebilirsiniz. milyondan fazla indirilen fotoğraf düzenleme hizmetinde çok sayıda filtre yer alıyor. RAW fotoğrafları içe aktarabilmeniz ve düzenleme işlemini gerçekleştirebilmeniz de mümkün.

Dünya çapında çok popüler bir uygulama olan VSCO'da çeşitli önayarlarda bulunuyor. Uygulamayı cihazınıza indirebilir ve hemen fotoğraflarınızı düzenlemeye başlayabilirsiniz.

Afterlight

Mobil cihaz üzerinden kullanılabilecek en iyi düzenleme uygulamalarından bir tanesi olan Afterlight'ta oldukça başarılı filtreler yer alıyor. Bu filtreler sayesinde fotoğrafınızı daha etkileyici hâle getirebilmeniz mümkün. Görselleri kolayca düzenleyebilmenize imkân tanıyan uygulamada görüntüyü keskinleştirme işlevi de mevcut.

10 milyondan fazla indirilen ve dünya çapında çok popüler bir uygulama olan Afterlight'ı akıllı telefonunuza ya da tabletinize indirebilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Uygulama, sahip olduğu kullanıcı dostu arayüz sayesinde kolay bir kullanım sunuyor.

Snapseed

Hem Android hem de iOS kullanıcıları arasında oldukça popüler olan Snapseed, Amerika Birleşik Devletleri merkezli yazılım devi Google tarafından sunuldu. Minimalist bir arayüze sahip olan uygulama, bulanık fotoğraf netleştirme konusunda başarılı durumda.

JPG ve RAW dosyalarını açabilen uygulamada kırpma, döndürme, beyaz dengesi ayarlama gibi seçenekler de yer alıyor. İnce ayarlar yapabilmenize imkân tanıyan hizmet üzerinden çerçeve ekleyebilir veya fotoğrafın siyah beyaz görünüme sahip olmasını mümkün hâle getirebilirsiniz.

Lightroom

Lightroom, Adobe tarafından geliştirilen çok gelişmiş bir düzenleme programıdır. Başarılı bir arayüze sahip olan uygulamayı kullanabilmek için Adobe hesabı oluşturmanız gerekiyor. Adobe hesabının yanı sıra Facebook ya da Google hesabınızla da oturum açabilmeniz mümkün.

Fotoğrafların ton, doygunluk ve ışık seviyelerini ayarlayabilmenize imkân tanıyan hizmette hazır ayarlar da bulunuyor. Bu sayede düzenleme işlemi çok daha kolay hâle geliyor. Fotoğrafları netleştiren uygulama Lightroom, bir görseldeki istemediğiniz objeleri kaldırabilmenize de olanak tanıyor.

PhotoSuite

Renk tonu, doygunluk ve parlaklık dahil olmak üzere birçok seçeneği ayarlayabilmenize olanak tanıyan PhotoSuite isimli uygulamada görüntü keskinleştirme özelliği de mevcut. Katman desteğine sahip olan uygulama üzerinden görsellerin üzerine yazı, şekil ve filtre ekleyebilir, kırpma işlemini kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

PhotoDirector

50 milyondan fazla indirilen PhotoDirector, fotoğraflar üzerinde çeşitli düzenlemeler yapabilmenize imkân tanır. Çeşitli yazı tiplerine sahip olan uygulamada pek çok filtre yer alıyor. Birden fazla fotoğrafın kolajını oluşturabilmenize yardımcı olan hizmet, bunun için bazı şablonlar sunuyor.

Çeşitli arka planların bulunduğu uygulama, görseldeki istenmeyen objelerin de silinmesine ve gökyüzünün değiştirilebilmesine olanak tanıyor. Fotoğrafları netleştiren uygulama sayesinde bulanık resimlerin biraz daha net hâle gelmesini sağlayabilirsiniz.

Fotor - Photo Editor

Fotor - Photo Editor, mobil platformdaki en popüler resim düzenleme programları arasında yer alıyor. Sahip olduğu basit kullanım ve gelişmiş özellikleri ile dikkat çeken uygulamada görselleri daha net hâle getirebilmeniz mümkün. Hizmet üzerinden ayrıca siyah beyaz ve retro dahil olmak üzere çeşitli filtreler ekleyebilirsiniz.

BeFunky Photo Editor

Kırpma, yeniden boyutlandırma, yön değiştirme dahil olmak üzere çeşitli işlevlerin yer aldığı BeFunky Photo Editor adlı uygulama sayesinde görsellerin biraz daha net olmasını sağlayabilirsiniz. Görsellerin üzerine yazı ekleyebilir, arka planını kaldırabilir ve daha birçok işlem gerçekleştirebilirsiniz.

Fotoğraf kolajı oluşturabilmenize imkân tanıyan hizmette çeşitli filtreler de yer alıyor. Bu filtreler sayesinde görseller daha etkileyici hâle geliyor.

Adobe Photoshop Express

Adobe tarafından sunulan Adobe Photoshop Express, Lightroom'a oldukça benziyor. En popüler ve en gelişmiş düzenleme hizmetlerinden bir tanesi olan Photoshop Express, çok kolay şekilde bulanık görselleri biraz daha net hâle getirmeyi başarıyor. Yüzdeki lekeleri silmenin yanı sıra kolaj oluşturma imkânı da mevcut.

Bu yazıda bulanık fotoğraf netleştirme uygulamaları listesi hazırladık. Listede bulunan programların indirme bağlantılarına aşağıdan ulaşabilirsiniz. Ayrıca fotoğraf boyutu küçültme nasıl yapılır sorusunu yanıtladığımız yazıya da göz atabilirsiniz.

Remini - Fotoğraf Netleştirme

Bu uygulama hakkında

Eski, düşük kalitede, flu ya da yıpranmış resimleri tek bir dokunuş ile yüksek çözünürlüklü fotoğraflara dönüştürün!

Güçlü fotoğraf geliştirici Remini ile akıllara durgunluk veren YZ Avatarlarınızı oluşturun.

En yeni Yapay Zeka teknolojisinden yararlanan Remini ile her türlü resim flu görüntüyü gidererek görselleri tamir edebilir ve mükemmel hale getirebilirsiniz. Mazide kalan anıları yeni bir dokunuş işe capcanlı cam gibi HD görüntülerle yeniden yaşayın.

Şimdiye kadar milyondan fazla fotoğraf Remini ile yeniden hayat buldu. Remini fotoğraf editörü, dünya genlinde en popüler uygulamalar arasında yer alıyor. Eski aile fotoğraflarınızı tarayın, yepyeni hale getirin ve eski günleri yeniden yad edin!

Remini sayesinde
- Selfie, portre ya da grup fotoğraflarınızı HD yapın; yüz detaylarını incelediğinizde gözlerinize inanamayacaksınız!
- Eski, flu ya da yıpranmış aldığınız görüntüleri tamir edin
- Nostaljik ve eski fotoğraf makineleri ile çekilmiş fotoğrafları temizleyin
- Odaklama hatası yapılarak çekilmiş resimlerin cam gibi olmasını sağlayın
- Düşük kaliteli fotoğrafların piksel sayısını artırın ve rötuşlayın

Yapay Zeka modeli üzerinde sürekli iyileştirmeler yapıyor, memnun kalmanız için yeni özellikler eklemeye devam ediyoruz. En yeni güncellemeler için sık sık kontrol edin.

Uygulama şu dilleri destekliyor: İngilizce, Hintçe, Japonca, Korece, Portekizce, Rusça, Modern Çince, İspanyolca ve Tay Dili.

Tüm premium özelliklere erişmek için abone olun.
• Üyelik süresi: haftalık, aylık, yıllık
• Satın alma işlemini onayladığınızda, ücret Google Hesabınızdan tahsil edilir.
• Satın alma işleminden sonra Hesap Ayaları üzerinden üyeliklerinizi yönetebilir ve aboneliğin otomatik olarak yenilenmesi seçeneğini kapatabilirsiniz.
• Otomatik yenileme seçeneğini mevcut abonelik süreniz sona ermeden en az 24 saat önce kapatmazsanız, aboneliğiniz otomatik olarak yenilenir.
• Mevcut abonelik süreniz sona ermeden önceki 24 saat içerisinde yenileme ücreti hesabınızdan tahsil edilir.
• Aboneliğinizi iptal ettiğinizde, abonelik hakkınız süre dolana kadar aktif olacaktır. Otomatik yenileme devre dışı kalsa da mevcut abonelik süresi için yapmış olduğunuz ödeme iade edilmez.
• Ücretsiz deneme hakkı verilmişse, üyelik satın alındığı sırada deneme hakkından arta kalan süre artık kullanılamaz.

Uygulamanın sonraki sürümlerinde görmek istediğiniz bir özellik var mı? Lütfen bize [email protected] adresinden ulaşın.

Hizmet Şartları: funduszeue.info?app=
Gizlilik Politikası: funduszeue.info?app=

Güncellenme tarihi

20 Haz

Fotoğraf kalitesini arttıran en iyi &#;cretsiz site ve uygulamalar

Tam Boyutta Gör

Gelişen kamera teknolojisi ile fotoğraf kalitesiönemli ölçüde artmış olsa da kullanıcı kaynaklı ya da kullanılan akıllı cihaz nedeniyle resimlerin çözünürlüğü önemli ölçüde bozulabiliyor. Bu durum, sadece yeni resimlerdeki çözünürlük sorunları ya da çekim hataları ile ilgili değil, çoğu zaman silmeye kıyamadığımız eski fotoğrafları netleştirmeyle de alakalı görünüyor.

Karşılaşılan buna benzer durumlarda, fotoğraf kalitesini arttırarak bulanık fotoğrafı netleştirmek gerekebiliyor. Fotoğraf kalitesi iyileştirmeişlemi için ücretli ve ücretsiz fotoğraf netleştirme programları ile online fotoğraf çözünürlüğü arttırma siteleri ön plana çıkıyor.

Siz de eski ve bulanık fotoğraflarınızı netleştirmek mi istiyorsunuz? Peki hangi programlar ücretsiz olarak fotoğraf kalitesi iyileştirmeişleminde başarılı? Ücretsiz online fotoğraf netleştirme sitelerinden hangileri kalitesi ile ön plana çıkıyor?

İşte resim çözünürlüğü arttırma işlemlerinin nasıl yapıldığına dair kısa bir kılavuz ve ücretsiz uygulamaları ile online internet siteleri:

En iyi ücretsiz fotoğraf netleştirme uygulamaları

Tam Boyutta Gör

Hızlı ve ücretsiz bir şekilde resim kalitesi arttırma programlarına kısaca göz atalım.

Blurity

Ücretsiz bir resim kalitesi arttırmaprogramı olan Blurity, farklı resim türlerini işleyebilir ve bulanık fotoğraf netleştirmede gayet iyi işler çıkartmaktadır.

Unshake 

Unshake ücretsiz bir fotoğraf çözünürlük arttırma programıdır. Acil ve toplu işlemler için gayet iyidir ancak çok modern bir fotoğraf kalitesi iyileştirme programı olduğu söylenemez. Yine de, az yer kaplayan ve hızlı bir ücretsiz resim netleştirme programıistiyorsanız deneyebilirsiniz.

GIMP

Fotoğraf editörleri ve grafik tasarımcılar için pek çok pratik işleve sahip olan GIMP, bir fotoğraf kalitesi yükseltme ve düzenleme programıdır. Photoshop'a ücretsiz bir alternatiftir. Özelleştirilebilir ve herhangi bir dosya biçimini okuyabilir. Türkçe dil seçeneği de mevcuttur.

GIMP programıyla 4 adımda resim netleştirme

Tam Boyutta Gör

Bulanık fotoğraf netleştirme GIMP programı ile çok kolay. İşte yapılacaklar:

  1. GIMP programı ücretsizdir ve Türkçedir. Size uygun sürümü buradan indirebilirsiniz.
  2. İndirdiğiniz programı bilgisayarınıza kurduktan sonra Dosya > Aç adımları ile istediğiniz resmi GIMP ile açınız.
  3. Açtığınız programa sağ tıklayın ve şu adımları takip edin: Süzgeçler > İyileştir > Keskinleştir (Keskinliği Azalt Maskesi)
  4. Karşınıza küçük bir pencere çıkacak. Burada yazan: Radius, Amount ve Threshold seçeneklerine fareniz ile tıklayın ve elinizi kaldırmadan sağ/sola kaydırınız. Değerler değiştikçe resmin keskinliği netleşecek veya bozulacaktır.

GIMP ile fotoğraf kalitesini arttırmak bu kadar kolay. Anlattığımız şekilde kendi isteğinize göre resminiz üzerinde netlik ayarlaması da yapabilirsiniz.

En iyi online fotoğraf netleştirme siteleri

Bulanık fotoğraf netleştirmekonusunda bilgisayar programlarına göre daha hızlı çözümler arıyorsanız, işte sizin için tamamen ücretsiz online fotoğraf netleştirme siteleri:

  • funduszeue.info
  • funduszeue.info
  • funduszeue.info

Bu online resim netleştirme sitelerinin kullanımı ücretsizdir ve oldukça pratiktir. Bu uygulamalar sayesinde hızlı bir şekilde eski resimlerinizi netleştirebilir ya da mevcut fotoğrafların kalitesini arttırabilirsiniz.

Pinetools sitesiyle 2 adımda fotoğraf kalitesi arttırma

Tam Boyutta Gör

Bulanık resimlerin kalitesini arttırmak için Pinetools web sitesini kullanabilir ve ücretsiz bir şekildefotoğraf kalitesini arttırabilirsiniz. İşte 2 adımda yapılacaklar:

  1. funduszeue.info adresine giriyoruz ve karşımıza çıkan sayfadan Dosya Seç'e tıklayarak netleştireceğimiz resmi seçiyoruz.
  2. Bulanık resmi seçtik. Şimdi aynı sayfada altta görünen Sharpen butonuna tıklıyoruz.

Evet, hepsi bu kadar. Geri kalanı online fotoğraf netleştirme sitesi Pinetools bizim için hallediyor. Şimdi netleşen fotoğrafa sağ tıklayıp, farklı kaydet diyerek bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Daha önce fotoğraf arka plan silme konusunda da belirttiğimiz gibi,fotoğraf kalitesi arttıran bilgisayar programları daha çok işlevin bulunduğu profesyonel uygulamalardır ve bir masaüstü bilgisayara ya da laptopa ihtiyaç duymaktadır.

Online sitelerde yapılan fotoğraf netleştirme işlemleri ise en kısa yoldan fotoğraf kalitesini arttırmaya yardımcı olmaktadır ve internetin olduğu her yerden işinize yarayacaktır.

Kaynakçafunduszeue.info://funduszeue.info ile Paylaşın başlıklı bu arkadaşınıza postalayıfunduszeue.info haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:DH Android Uygulamasını İndirDH iOS Uygulamasını İndir

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası