faik sönmez online satış / Faik Sönmez Online Mağaza I Kadın Giyim Modası

Faik Sönmez Online Satış

faik sönmez online satış

Faik Sönmez

FAİK SÖNMEZ Yönetim Kurulu Başkanı, Mete Sönmez:

"Nebim ile kaynaklarımızı daha verimli kullanıyoruz."

Firmamızda 2004 yılından itibaren üretimden, satışa kadar tüm aşamalarda Nebim yazılımlarını kullanıyoruz. O dönemde kullandığımız yazılım, firmamızın ihtiyaçlarını ve beklentilerimiz tam anlamıyla karşılamıyordu. Seçim aşamasında "kaynaklarımızı en iyi şekilde kontrol edip, hızlı karar vermememizi sağlayan bir yazılım çözümü" arayışına girdik. Seçeceğimiz yazılımın perakende sektörünün tüm ihtiyaçlarını karşılamasını ve esnek yapıda olmasını hedefliyorduk. Yaptığımız araştırmada Nebim'in sektör tecrübesinin diğer aday firmalar arasında öne çıktığını gördük ve tercihimizi Nebim yönünde kullandık.

Faik Sönmez'in tarihçesinden bahseder misiniz?

1950 yılında sipariş üzerine çalışmaya başladık, kısa sürede İstanbul'un en aranılan kadın terzisi olduk ve ısmarlama dikişten gelen prova ve kalıp bilgisini 1972 yılında aynı titizlikle konfeksiyona aktardık. 30 seneyi aşkın prova tecrübesiyle Türk kadınının ölçülerine uygun kalıplar hazırlayarak; kişiye özel tasarlanmış kadar rahat giysileri, özenli dikişi, kaliteli kumaşları ulaşılabilir fiyat anlayışı ile sunmaya devam ediyoruz. Faik Sönmez'de değişim 60 yıldır devam etmekle beraber kalite anlayışımız hep aynı.

Yılların tecrübesiyle oturmuş temel kalıplar, her cins kumaş için milimetrik olarak revize ediliyor. 6 ay öncesinden başlayarak 1000 civarında model numunesi dikiliyor ve elenerek 400 model hayata geçiriliyor. Giysiler uzun yıllar boyunca Faik Sönmez ile bizzat çalışmış ve bu kurumda yetişmiş terziler tarafından dikiliyor. Tüm mağazalarımızdaki tadilat servisi, alınan giysinin bedene tam istenen şekilde oturmasını sağlıyor. Faik Sönmez'de 61 yıllık tecrübemizle büyük bedenin, küçük beden giysinin büyütülmüş hali olmadığını biliyoruz. Tüm modellerimizde bu detayı göz önünde bulunduruyoruz. Her dönem klasik olabilecek giysilerimizde 'şıklık', 'sadelik', 'detaya gösterilen özen', özetle 'kalite' anlayışını ön planda tutuyoruz. 40 beden ve üzeri kadınların modayı kendilerine uyarlayıp içinde kendilerini mutlu ve 'trendy' hissedebilecekleri, günün çizgilerini taşıyan modeller üretiyoruz. Bugün Türkiye'de 12 farklı ilde toplam 32 mağazamız ve sayıları 60'a yaklaşan toptan satış noktalarımız ile yurtdışında Erbil (Irak)  ve Bakü'de (Azerbaycan) 2 adet mağazamız ve internetten satışımız ile müşterilerimize ulaşıyoruz.

Nebim çözümlerini uygulamaya başlarken belirlediğiniz hedefler nelerdi?

Firmamızda 2004 yılından itibaren üretimden, satışa kadar tüm aşamalarda Nebim yazılımlarını kullanıyoruz. O dönemde kullandığımız yazılım, firmamızın ihtiyaçlarını ve beklentilerimiz tam anlamıyla karşılamıyordu.  Seçim aşamasında "kaynaklarımızı en iyi şekilde kontrol edip, hızlı karar vermememizi sağlayan bir yazılım çözümü" arayışına girdik. Seçeceğimiz yazılımın perakende sektörünün tüm ihtiyaçlarını karşılamasını ve esnek yapıda olmasını hedefliyorduk. Yaptığımız araştırmada Nebim'in sektör tecrübesinin diğer aday firmalar arasında öne çıktığını gördük ve tercihimizi Nebim yönünde kullandık.

Proje geçişi öncesi tüm adımları dikkatlice planladığımız için, geçiş esnasında herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Bu anlamda Nebim proje yöneticilerinin yakın desteğini gördük.   Özellikle perakende gibi çok dinamik bir sektörde Nebim kaynaklarımızı verimli kullanmamıza ve hızlı karar almamıza çok önemli katkı sağladı.

Uygulama aşamasında karşılaştığımız zorluklar ya da olumlu, ‘sürpriz' olarak niteleyebileceğiniz deneyimleriniz oldu mu?

Öncelikle merkez personelimiz ve Nebim personelinin projenin en başından beri uyum içinde çalıştığını söylemeliyim.  Tüm proje safhalarında merkez ve mağaza personeli ile bilgilendirme ve eğitim toplantıları düzenledik. Bu toplantılardan elde ettiğimiz sonuçlar ile daha sağlıklı ve hızlı şekilde projede ilerleyebildik ve projenin sonuçlarını kısa sürede aldık.  Biz her proje öncesinde çok dikkatli bir çalışma yürütülmesi gerektiğini düşünüyoruz ve bu düşüncemizi uyguluyoruz.

Yaklaşık üç yıl önce tüm mağazalarımızı online sisteme getirme planımız vardı. Gerek bizim tüm altyapı ve eğitim faaliyetlerini gerçekleştirmemiz gerekse Nebim ekibinin desteği ile tüm mağazalarımızı online sisteme yarım iş gününde geçirdik.

Önümüzdeki dönemler için Nebim ile ilgili planlarınız nelerdir?

Şu an firmamızda üç yeni proje yürütüyoruz. Bunlar Kurumsal Halojen, Ürün Dağıtım ve Kapora uygulamaları. Gerekli eğitim ve test faaliyetlerini tamamladık ve bu programları canlı kullanıma geçtik. Önümüzdeki dönemde özellikle mobil uygulamaların ve Nebim iş zekâsı çözümlerinin kullanımının daha da artacağını ve önem kazanacağını düşünüyorum. Önümüzdeki dönemde işbirliğimizi artırarak sürdürmeyi planlıyoruz.

Faik Sönmez

Kıyafetler, bedeni sıcak tutma fonksiyonu ile birlikte kişinin şık görünmesini sağlar. Aynı zamanda kış aylarında soğuktan koruma imkanı sunar. Kıyafetler ile tarzınızı yansıtabilir, muhteşem bir stil oluşturabilirsiniz. Şıklığın vazgeçilmez markaları arasında bulunan Faik Sönmez, birbirinden farklı kıyafetleri müşterilerine sunar. Marka bünyesinde elbise, mont, bluz, pantolon gibi birçok çeşit kıyafet çeşidi vardır. Faik Sönmez elbise ürünleri de kendi içinde çeşitlere sahiptir. Her mevsim giyilmeye uygun elbise modelleri bulunur. Geniş renk skalası sayesinde herkesin kendi göz zevkine hitap eden ürünü bulması kolay bir hal alır. Günlük hayatta giyilebilen çeşitlerin yanı sıra düğün ve nişan gibi davetler için üretilen elbise modelleri bulunur. Faik Sönmez abiye çeşitleri, şık tasarımları ile kadınlara hitap eder. Minimalist ve sade tasarımlara sahip abiyelerin yanı sıra gösterişli modeller de vardır. Payet işlemeli abiyeler, gösterişli yapısıyla son derece beğenilir. Renkli ve canlı tasarımlara sahip olan seçenekler sayesinde özel günlerinizde fark yaratabilirsiniz. Faik Sönmez büyük bedene sahip olan pek çok müşteriye hitap eder. Her vücut ve beden yapısına uygun abiyeleri, marka bünyesinde bulabilirsiniz. Böylelikle vücut hatlarınızın düzgün şekilde görünmesini sağlayabilirsiniz. Zevkinize hitap eden birbirinden farklı modeli inceleyebilir, tarzınızı yansıtabilirsiniz. Trendyol sayesinde Faik Sönmez indirim ve kampanyalarından faydalanabilirsiniz. Bu indirimler ile birbirinden farklı ürünlere avantajlı şekilde sahip olabilirsiniz.

Kaliteli Malzemeleriyle Faik Sönmez Ürünleri

Kaliteli Malzemeleriyle Faik Sönmez Ürünleri

Faik Sönmez ürünleri, kaliteli malzemelerden imal edilir. Bunun yanı sıra her kıyafet tasarımı kullanışlı özelliğe sahiptir. Markanın pek çok ürünü, Trendyol’dan müşterilere sunulur. Her ürünün kendine özgü özellikleri ve imkanları vardır. Müşteriler, ihtiyaçlarına ve isteklerine uygun özelliklere sahip modelleri tercih edebilir. Böylelikle keyifli bir deneyim yaşamaları mümkündür. Faik Sönmez yorum kısmından müşteri deneyimlerini okuyabilirsiniz. Faik Sönmez kaban, mont, ceket, trençkot gibi soğuk havalarda kişiyi sıcak tutan giyim ürünlerinin satışını yapar. Mont ve kabanlar, kış aylarında bedenin ısısını korur. Ceket ve trençkotlar ise yağmurlu bahar aylarında giyilmeye uygundur. Kadife görünümlü ve kürklü çeşitlere sahip montlar bulunur. Kendi stilinize uygun modeli marka bünyesinden edinebilirsiniz. Yağışlı dönemlerde trençkotları tercih ederek hem ıslanmayı önleyebilir hem de tarzınızı yansıtabilirsiniz. Faik Sönmez bluz, gömlek, tişört modelleri de oldukça çeşitlidir. Bu ürünleri, yılın her dönemi giyebilmeniz mümkündür. Desenli ve düz olmak üzere farklı tasarımlara sahip gömlekleri, hem işyerinde hem de günlük hayatta kullanabilirsiniz. Geniş renk skalası sayesinde farklı tonları birbirleriyle kombinleyebilirsiniz. Bluz ve tişört modelleri ise pek çok farklı tasarıma sahiptir. Hem uzun hem kısa kollu ürünler bulunur. Oversize modeller, tesettür giyime de uygundur. Marka bünyesinde farklı kalınlığa sahip olan pek çok ürün bulunur. Böylelikle her mevsime uygun modelleri satın alabilmeniz mümkündür. Bu parçalarla birlikte Faik Sönmez pantolon, etek, şort ürünlerini kombinleyebilirsiniz. Marka bünyesinde deri, kumaş, denim, pamuk gibi materyallerden üretilen pantolonlar bulunur. Kumaş pantolonlar, genellikle şık bir görünüm kazanmak isteyen müşterilere hitap eder. Konforlu kullanım sunan bu seçenekler, terletmez yapısı sayesinde her mevsim giyilebilir. Etek ve şortlar ise bahar ya da yaz mevsimlerinde giymeye uygundur. Faik Sönmez çanta seçenekleri, kaliteli malzemeleriyle dayanıklı kullanım sunar. Kol, el ya da omuz kısmına takılabilen çantalar bulunur. El çantaları nişan, düğün gibi özel davetlerde giyilebilir. Kol ve omuz çantaları ise gündelik hayatta tercih edilebilir. Faik Sönmez online olarak satışa sunulduğundan ulaşılması son derece kolaydır. Trendyol sayesinde markanın tüm ürünlerini inceleyebilirsiniz.

Estetik Görünüm Sunan Faik Sönmez Tasarımları

Estetik Görünüm Sunan Faik Sönmez Tasarımları

Faik Sönmez modelleri, farklı tasarımlarıyla birçok avantajı müşterisine sunar. Kıyafet ve aksesuar gibi pek çok ürün çeşidi, marka bünyesinde yer alır. Avantajlar, müşterilerin istek ve ihtiyaçlarına cevap vererek onların beklentilerini karşılamayı amaçlar. Faik sönmez hırka, yelek, yağmurluk, palto modellerinin de pek çok avantajı vardır. Soğuk havada giyilen bu ürünler, vücudun sıcak tutulmasına yardımcı olur. Böylelikle sağlığınızın korunmasına imkan tanır. Bunun yanı sıra tarzınızı kolayca yansıtmaya imkan tanır. Hırkalar, kalın ve ince malzemelerden imal edilir. Böylelikle giymek istediğiniz mevsime uygun hırkayı tercih edebilirsiniz. Yelek ise gövdeyi soğuktan korumaya yardımcıdır. Şişme ve yün olmak üzere farklı yelek modelleri vardır. Şişme yelekler, su geçirmez özelliği sayesinde yağmurlu havalarda kullanılabilir. Yağmurluk ve palto seçenekleri de olumsuz hava koşullarında sıkça tercih edilir. Kırmızı, siyah, bej gibi pek çok farklı renge sahip yelek bulunur. Faik Sönmez kazak modelleri de hırka gibi kalın ve ince ipliklerden üretilir. V yaka, balıkçı yaka gibi çeşitli tasarımları ile dikkat çeker. Faik Sönmez triko ürünleri, ince iplikleri sayesinde hem kış hem bahar aylarında kullanılabilir. Şık tasarımları sayesinde modern bir görünüm sunar. Pantolon, etek, şort gibi birçok alt giyim ürünü ile kombinlenmeye uygundur. Faik Sönmez şal, çeşitli desenlerle bezenerek kış aylarında kullanılabilir. Böylelikle kıyafetlerin tamamlayıcı aksesuarı haline gelir. Faik Sönmez fular modelleri de sonbahar aylarında tercih edilerek kıyafetlerinize canlılık katar. Bu ürünler, saten, ipek, polyester gibi farklı materyallerden üretilir. Yumuşak dokusu ile konfor sağlar. Faik Sönmez eşofman, spor tarzınızın şık bir biçimde yansıtılmasına yardımcı olur. Bu ürünler, fitness ve koşu gibi aktiviteleri yaparken rahatlığınızı korur. Giyim sürecinde hareket kısıtlaması oluşturmaz. Markanın çeşitli ürünlerini Trendyol'dan inceleyebilirsiniz.

Avantajlı Fiyatlarıyla Faik Sönmez Ürünleri

Avantajlı Fiyatlarıyla Faik Sönmez Ürünleri

Faik Sönmez fiyatları, modelden modele farklılık gösterir. Fiyat belirleme sürecinde ürünlerin sahip olduğu özellik ve avantajlar göz önünde bulundurulur. Modellerin üretiminde kullanılan materyaller ve işçilik, fiyat belirleme sürecinde etkili faktörlerdendir. Marka, kıyafetleriyle hem konfor hem de şıklık sunmayı amaçlar. Faik Sönmez sweatshirt, markanın konfor ve şıklığı birleştirdiği ürün çeşitleri arasında yer alır. Sweatshirtler ev, spor, okul gibi birçok alanda giyilebilen rahat bir kıyafet çeşididir. Şık tasarımları ile tarz bir görünüme sahip olabilmenizde de rolü bulunur. Desenli ve düz tasarımlı seçenekler, farklı mekanlarda giyilmeye uygundur. Spor, piknik ve hafta sonu gezilerinde tercih edilebilen sweatshirtler tere dayanıklıdır. Faik sönmez tunik modelleri de oldukça konforludur. Oversize modeller, tesettür giyime hitap edebilir. İnce yapısıyla yaz aylarında giyilebilen modeller, müşterilere konfor sunar. Faik Sönmez panço ürünleri de her müşterinin tarzına hitap edecek şekilde üretilir. Sade ya da farklı detaylara sahip olan birbirinden farklı ürün, marka bünyesinde yer alır. Zevk anlayışınıza veya giymek istediğiniz alana göre uygun olan pançoyu tercih edebilirsiniz. Faik Sönmez takım elbise, özel günler için farklı renk ve detaylara sahiptir. Müşteriler, marka bünyesinde yer alan pantolon ve ceketleri kombinleyerek kendi tarzlarına uygun bir stil oluşturabilir. Faik Sönmez jean tasarımlarını ise günlük hayatta tercih edebilirsiniz. Siyah, lacivert ve ekru gibi farklı renkleri satın alabilirsiniz. Her modelde yer alan çeşitli detaylar sayesinde kombinlerinizi tamamlayabilirsiniz. Bacaklara tam oturan ürünler, vücudun güzel görünmesini sağlar. Avantajlı fiyata sahip olan seçenekler, müşterilerin bütçesine uygun olduğundan kolayca temin edilebilir. Trendyol sayesinde Faik Sönmez ürünleri satın alabilirsiniz. Kaliteli ve estetik görünümlü kıyafet ve aksesuarlara sahip olarak stilinizi kolayca yansıtabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası