jason statham dövüş filmleri / Jason Statham kimdir? Jason Statham Hayat Hikayesi

Jason Statham Dövüş Filmleri

jason statham dövüş filmleri

Gerilim, Suç, Dram

Taşıyıcı 3 () afişi

Taşıyıcı 3

Bilinmiyor

Aksiyon, Gerilim

Tetikçi () afişi

Tetikçi

Bilinmiyor

En çok izlenen Jason Statham filmleri nelerdir? Jason Statham filmlerinin isimleri" alt="Jason Statham filmleri

En İyi Jason Statham Filmleri - Yeni Ve Eski En &#;ok İzlenen Jason Statham Filmleri Listesi Ve &#;nerisi

K&#;lt&#;r Sanat

Jason Statham film dünyasının en iyi yıldızları arasında yer almaktadır. Jason Statham özellikle çekmiş olduğu filmler ile birlikte adından sıkça söz ettirmiştir. Kendine has karizması ve üslubu ile Jason Statham tam anlamıyla bir yıldızdır. Jason Statham filmlerini merak edenler ise arama motorlarından Jason Statham filmlerini araştırmaktadırlar. Peki, en iyi Jason Statham filmleri nedir? İşte, Jason Statham filmlerinin en iyilerinin listesini sizler için derledik.

1

Jason Statham yılı doğumlu İngiliz film artistidir. Aksiyon ve dövüş filmleri ustası olan Jason Statham bu alanda en iyi film artistlerinden biridir. Jason Statham film dünyasında tam bir usta oyuncudur. Film kariyerine yılında başlayan Jason Statham çekmiş olduğu başyapıt filmleri ile ünü kısa sürede Dünya'ya yayılmıştır. Jason Statham film kariyeri boyunca toplam 44 dizide rol almıştır. İlk filmine ise yılında başlamıştır. Jason Statham aynı zamanda oyunculuğun yanı sıra mankenlikte yapmaktadır. Filmlerinde kendi koreografisini yansıtan usta oyuncu Jason Statham dövüş sahnelerini doğaçlama olarak çeker.

21) Snatch

1) Snatch

Snatch yılında gösterime girmiş bir filmdir. IMDb puanı olan bu film Rus mafyası ve soyguncuları konu edinen bir filmdir. Filmde başrol oyuncularından biri olan Jason Statham akıcı hikayesi ile akıllara kazınan bir filme imza etmiştir.

32) The Bank Job

2) The Bank Job

gösterimli film olan The bank job Jason Statham'ın en sevilen filmlerinden birisidir. Filmde ana karakter Terry yani Jason Statham banka soygunculuğu için hazırlanmaktadır. Film gerçek bir hikayeden esinlenmiş bir filmdir.

43) Spy

3) Spy

gösterimli olan bu film Jason Statham'ın başrol oynadığı bir diğer filmdir. Küresel bir felaketi başlatacak olan silah ticaretini engellemek için ortaya çıkan CIA yetkilileri ve oyuncuların maceraları izlenmeye değer bir filmdir.

54) The Italian Job

4) The Italian Job

İtalya şehrinde ihanete uğramış ve ekibin konusunu edinen The Italian Job filmi yılında beyaz perdede izleyici ile buluşmuştur. Jason Statham bu filmde Handsome Rob adlı karaktere can vermiştir. The Italian Job filmi bir çeviri filmidir.

65) Crank

5) Crank

Efsane Jason Statham filmlerinden biri olan Crank filmi kalp ritmini yüksek tutmaya çalışan bir ana karakterin macerasını anlatır. Eğer kalp ritmi azalırsa karakter ölecektir. yapımlı film olan Crank en sık izlenen filmler arasındadır.

76) The Transporter

6) The Transporter

Klasik Jason Statham filmlerinden biri olan film yapımlı olan bir filmdir. Müşterilerinden aldığı paketlerde ummadık paketlerle karşılaşan ana karakterin efsanevi dövüş ve aksiyonlu filmi olan The transporter filmi dünyaca ünlü bir filmdir.

87) The Mechanic

7) The Mechanic

The mechanic uzman bir kiralık katilin maceralarını anlatan bir aksiyon filmidir. Ana karakterde Jason Statham'ın olduğu The Mechanic filmi yapımı bir filmdir.

98) London

8) London

yapımı olan London kız arkadaşı tarafından terk edilen Chris İngiliz bir iş adamının yardımı ile tekrardan kız arkadaşını geri kazanmaya çalışacaktır.

109) Killer Elite

9) Killer Elite

Bir İngiliz ajanı olan Danny onu kaçıranlar ile birlikte kıyasıya bir rekabete girer. Danny eski çalıştığı kuruma geri dönecektir. Fakat bu sefer bu kurumda tekrardan çalışmak için değil tüm ajanları tek tek öldürmek için geri dönecektir. yapımı olan killer elite filmi en popüler filmlerden biridir.

1110) Tetikçi

10) Tetikçi

Tetikçi yapımlı olan bir Jason Statham filmidir. Amerikan yapımı bir macera filmi olan Tetikçi Jason Statham ile özdeşleşmiş olan en iyi macera filmlerinden biri olarak bilinir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası