feyzi işbaşaran ekşi / 8 aralık feyzi işbaşaran'ın tutuklanması - # - ekşi sözlük

Feyzi Işbaşaran Ekşi

feyzi işbaşaran ekşi

feyzi işbaşaran

  • donem akpelazig milletvekili

  • 6 ekim sabah gazetesi'nde yavuz donat'in kendisi hakkinda asagidaki notlari dustugu kisi:

    fevzi işbaşaran. akp milletvekili.
    daha önce anap milletvekiliydi.
    onun da öncesinde başbakan özal'ın özel kalem müdürü, cumhurbaşkanı özal'ın ise başdanışmanıydı

    funduszeue.info&#x;funduszeue.info

  • tbmm web sitesi'nin, an itibariyle kendisi hakkinda asagidaki gibi bilgi verdigi kisi:

    elaziğ - , mehmet sait, fatma
    gazi üniversitesi mesleki eğitim fakültesi turizm işletme bölümü
    ingilizce - turizm işletmeciliği - cumhurbaşkanlığı halkla ilişkiler danışmanı,
    ereğli demir çelik fabrikaları a.ş. yönetim kurulu üyesi
    xix uncu dönem istanbul milletvekili - evli, 2 çocuk.

    funduszeue.info&#x;lgi?p_donem=23&p_sicil=

  • canlı yayında ilginç iddialarda bulunan akpli vekil. poliste çete var iddialarını iktidar partisi milletvekilinden duyuyoruz. ayrıca arınç'a suikast iddasını da saçma bulmuş. ne oldu acaba öküz öldü ortaklık bitti durumu mu var?

    funduszeue.info

  • akp'li diye bagrimiza bastik chpli/ergenekoncu/ulusalci/milliyetciymis meger. (gg olmasa "the f word" u de ekliyecektim hatta o olmadan hic bir seye benzemiyor bile :( )

  • (bkz: polise kimlik sormak/@tanri siva)

  • görevinin millete hizmet etmek olduğunu unutan ya da hiç bir zaman böyle bir görevi olduğunun farkına varmamış insan.

  • funduszeue.info&#x;&cat=&dt=/12/25

  • sayın vekil. verdiği ortalama aylık vekil maaşı "bağışıyla", senin benim gibi üniversite sıralarında dirsek çürütmüş, burs bulacağım diye kafayı sıyırmış, öss'de girdiği ilk binlere burs sıralamalarında girememiş, diplomasını eline aldıktan sonra diplomanın imal edildiği kaliteli hamur kağıtların göte girerken diğerlerinden daha güzel katlandığından başka bir ders alamamış, okuduğu kitapları istanbul'dan izmir'den ankara'ya yol yapacak adamların vekili olmuş; onların sözlerini, taleplerini, haklarını yüce mecliste savunmak yerine, devletin memuruna tükürükler saçarak artislik yapmayı iş edinmiş halk adamı. izledik videosunu, gördük arabadaki sarışın bağyanları, duyduk en kibar tümcelerini kulaklarımızla, peki hak verdik mi? helal ettik mi hakkımızı, oyumuzu, vergimizi? özetle: her millet layık olduğu biçimde yönetilir
    zamanın ötesinden polis için gelen düdüt: babasını da sevmezdim

  • vatandaş olarak hepimizin isteme hakkına sahip olduğumuz birşeyi yapmış, istemiş bir başka vatandaştır.

    sarhoş veya değil, milletvekili veya değil, karşısındaki vatandaş kendisine polis kimliğini sorunca iki etmeden, en ufak bir tereddüte düşmeden polis memurunun polis kimliğini göstermesi gerekirdi. göstersin ki konu kapansın, feyzi bey gereksiz yere kendisini hırpalamasın. bu memlekette polis kılığına girip adam kaçıran insanlar bile var - ki onların olması değil polisin kimlik göstermesi zorunluluğunun ardındaki sebep.

  • Eski AKP milletvekili Feyzi İşbaşaran hakkında soruşturma

    AKP eski milletvekili Feyzi İşbaşaran hakkında, attığı tweet nedeniyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

    Yayınlanma: - 17 Nisan Güncellenme:

    Eski AKP milletvekili Feyzi İşbaşaran hakkında soruşturma

    Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, Feyzi İşbaşaran’ın tweet hesabından paylaştığı, “Kesinlikle hırsızlık yaptılar, yapacaklarını biliyorduk. Başa çıkamadık. Silahlı mücadeleye hazır olun” şeklindeki paylaşımları nedeniyle ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik’, ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ suçlarından soruşturma başlatıldığı duyuruldu.

    FOTO:İHA - İşbaşaran yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla yargılanmıştı.

    FOTO:İHA – İşbaşaran yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret ettiği iddiasıyla yargılanmıştı.

    CUMHURBAŞKANI’NA HAKARETTEN CEZAEVİNDE KALMIŞTI

    Eski Elazığ milletvekili Feyzi İşbaşaran yılının ocak ayında da Cumhurbaşkanı’na hakaret suçundan gözaltına alınmış ve çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanmıştı. Olayla ilgili soruşturmasını tamamlayan İstanbul Cumhuriyet Savcılığı, Feyzi İşbaşaran hakkında “hakaret ve tehdit” suçlarından 1 yıl 8 aydan 6 yıl 8 aya kadar hapis istemiyle iddianame hazırlanmıştı. Mahkeme, İşbaşaran'ın avukatları tarafından yapılan tutuklama kararına itiraz talebine ilişkin kararını değerlendirmiş ve tutuklu kaldığı süreyi göz önünde bulundurarak tahliyesine karar vermişti.

    AKPAnkaraCumhurbaşkanıElazığistanbulmahkemeson dakikatweet

    Kontrgerilla ilişkilerinden tasfiye edildiği ve Türkiye’ye “güvenli dönüş” yapamayacağı kesinleştikten sonra ifşaatlar yapmaya başlayan Sedat Peker, “Tayyip abinin damadı serdar ekşi ile yaptığım telefon görüşmesi” başlığıyla yeni bir video yayımladı.

    Peker’in “Nasıl orada atmosfer?” sorusuna, Ekşioğlu “Ortalık yangın yeri” cevabını veriyor. Buna karşılık Peker’in “Hak ettiler” demesi üzerine, Ekşioğlu “Fazlasıyla” diyor.

    Konuşmanın devamında ise Ekşioğlu, “Ama işte reisim şu Pelikan’a girmeden, aslında böyle daha girmeden artık” diyor. Peker ise Pelikancıların da işin içinde olduğu yanıtını veriyor.

    Hilal Kaplan’ın eşi Süheyb Öğüt ile konuştuğunu belirten ve Öğüt’ü “Pelikan’ın başı” olarak nitelendiren Ekşioğlu, “Süheyb’i ben aradım, ‘Abi ben burada değilim, geleyim mutlaka görüşelim seninle’ dedi” ifadelerini kullanıyor. Ayrıca, Süheyb Öğüt’le görüşmek için Peker’den izin istiyor.

    Peker, Tezcan ile görüşmesini anlatıyor: “İşte MİT’i söylüyor”

    Süheyb Öğüt’ün kendisiyle de görüşmek istediğini belirten Peker, devamında şu ifadeleri kullanıyor:

    Fatih kardeşimle konuştuğumuzda, ben Fatih’i biliyorsun severim, bir Atatürk konusu hariç, zaten benim yanımda konuşmaz onu. Böyle bir geldi, bir şeyler anlattı kafamı karıştıracak, yok devletin içinde bir grup varmış da Mehmet Ağar’a karşıymış da. İşte MİT’i söylüyor. İşte sanki ben onlarla beraber böyle hükümete şey yapıyormuşum da. Dedim ‘Kardeşim sen anlatıyorsun?’ Git söyle onlara, benim çocuklarımın gözyaşının bedelini ödeyecekler. Hırsızın, uğursuzun evine giderken kadın polis getiriyorlar, beni aşağılamak için kadın polis almadan evime gelmenin bedelini ödeyecekler. Ayrıca narkotik köpeğiyle benim evimi arıyorlar. Biz torbacı mıyız ulan dedim. Bunu ödeyecekler. O Tolga’yı da babasını da…

    Peker’in “Fatih kardeşim” dediği kişinin Fatih Tezcan olması muhtemel görünüyor. Daha önce Fatih Tezcan, Sedat Peker’le “Fitneyi engellemek için” görüştüğünü açıklamıştı.

    “Parti, Serhat Albayrak’tan rahatsız”

    Peker’in, “Pelikan” ekibinin asıl beyninin Serhat Albayrak olduğunu söylemesi üzerine Ekşioğlu şu yanıtı veriyor:

    Tabi tabi. Yani zaten o ama Serhat’ın da gideceğine dair bir bilgi vardı öyle kaldı ama. Yani medyanın başından gidecek diye. TRT ekibi de çok rahatsız Serhat’tan. Ya partinin kendisi rahatsız. Partinin kendisi medyadan rahatsız Ak Parti’nin önde gelenleri A Haber’e çıkmıyor reis.

    “Neler yaptık ya”

    Peker’in, Feyzi İşbaşaran’ın karakolda darp edilmesi olayını hatırlatarak “Ben Tayyip Abi’nin eşine, Berat’ın eşine, öbürlerinin eşine o lafları söyledi diye o milletvekili… Şahitsin be kardeşim. Neler yaptık ya” demesi üzerine Ekşioğlu şu yanıtı veriyor:

    Dün bunu konuştum onlarla. Dün Uğur’a bunu söyledim. Bilal Bey’in yardımcısı Uğur’a dedim ki ‘Oğlum, siz bir şeyi kaçırıyorsunuz. Atla eşeği karıştırıyorsunuz. Bahsettiğiniz insan, ben bizzat içindeydim, Barbaros bunun avukatı. Abinin dedim, reisin avukatı. Ben oradaydım, karakoldaydım, bu eski milletvekiline olanları dedim. Saçma sapan iş yapmayın dedim.

    Ardından Peker, AKP’li Metin Külünk’ün olayıdaki dahlini anlatarak “Metin Abi sözde karakol anını organize edecek. İlkin iki kişi kavga edecekti. Ondan sonra o olmayınca Barbaros… Ya o kadar… Karakol amirini ayarlayamadı, Metin Abi oradan yürüyüp gitmişti” diyor.

    Ekşioğlu’nun “Metin Külünk’te bağlantılar kopuk. Onun üstü çizilmiş durumda” demesi üzerine Peker, Külünk’ün AKP MKYK üyesi olduğunu hatırlatıyor. Bunun üzerine “Ya reisim MKYK çok önemli değil ki” diyen Ekşioğlu’na, Peker de Külünk ile telefon görüşmesi gerçekleştireceğini söylüyor.

    Suriye’ye giden silahlar

    Görüşmenin sonunda Peker ile Ekşioğlu’nun Suriye’ye gönderilen TIR’lara ilişkin konuştukları görülüyor.

    Bir de o Suriye silahları konusu… O kadar namussuzluk yaptılar, bir tanesi bir yerde bir yazı yazdırmıyor. O kadar gazeteniz var, televizyon… Bu adam kendi yolladıklarını, kendi parasıyla yolladı. Oteldeydik, sen de vardın. O malzemeleri yollarken sen yok muydun? Her seferinde vardın orada” diyen Peker’e, Ekşioğlu “Birçok operasyonda vardım” yanıtını veriyor.

    Peker ise devamında şunları söylüyor:

    Biz dört TIR yolluyorduk ya, dört TIR da onlar veriyorlardı. Ama biz onlarınkilerin dağıtımını yapmıyorduk. Biz, parasını verdiğimiz, bizim kendi aldığımız benim şeylerin dağıtımını yapıyorduk. Onlar getiriyordu, Suriye’de başka yerlere veriyorlardı. Ulan bunlar silah mı satıyordu? Biz satmıyorduk. Sen de vardın, ben de vardım. İşte satıyorsak senin de bilmen lazım. Ulan bir tane gazeteye niye yazmıyorlar ya, ‘Bu adam kendi parasıyla alıyordu, yolluyordu’ diye? Öbürleri de benim TIR’la beraber gidiyordu, bizim TIR’larla… Biliyorsun işte şeye takılmasın diye, yok devletin şeyi, daha önce sıkıntı yaşanmasın diye.

    funduszeue.info

    nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası