yay teli fiyatları / - Sezgintay Endüstri Malzemeleri

Yay Teli Fiyatları

yay teli fiyatları

(51CrV4) Yay Çeliği

Kimyasal Bileşeni ve Malzeme Kodu

51CrV4 NCV 

Karbon

Krom

Vanadyum

C

Cr

V

0,51

1,10

0,20

Teslim Durumu: Ön sertleştirilmiş durumda, ( - HB)

Isıl İşlem Bilgisi

Sıcaklık

Ortam

Sertlik

Yumuşatma Tavlaması

- °C

Fırın

max. HB

Normalizasyon

- °C

Hava

Sertleştirme

- °C

Yağ

Mekanik Özellikleri

Kullanım Sertliği

-

HB

Fiziksel Özellikleri 

Isıl Genleşme Katsayısı

12,2 - 13,7

1/K * 10-6

Isı İletkenliği (20°C)

44,9

W/mK

Yoğunluk

7,85

g/cm3

Özel Bilgi

Çok karışık şekilli takımlar ve soğuk şekil verme takımlarında, sertleştirme sıcaklığının alt limite yakın olması tavsiye edilir. Yukarıdaki sertleştirme sıcaklıkları tuz banyosunda ısıl işleme göre verilmiştir. Eğer vakumda ısıl işlem yapılırsa, sertleştirme sıcaklığı 10 - 30 °C daha düşük olmalıdır.

BS EN 56Si7 Alaşımlı Yaylı Çelik Telmekanik yaylar için

Sınıf : 56Si7

Sayı:

Sınıflandırma: Alaşımlı özel çelik

Standart:

EN Isıl işlem için soğuk haddelenmiş dar çelik şfunduszeue.info teslimat koşulları.Yay çelikleri ve diğer uygulamalar

EN Su verilmiş ve temperlenmiş yaylar için sıcak haddelenmiş çfunduszeue.info teslimat koşulları

 

EN 56Si7'ye Eşdeğer Malzemeler

DIN DIN 55Si7AFNOR 55S7BS EN45BS EN45 ABSA53BSA58
HEPSİNİ GÖSTER ↓AISI SAE EN GOST 55S2GB 55Si2Mn 

 

 

56Si7 Alaşımlı Yaylı Çelik TelKimyasal bileşim

CSiMnNiPScray
0,52 - 0,61,6 - 20,6 - 0,9maksimum 0,4maksimum 0,maksimum 0,maksimum 0,4maksimum

 

56Si7 Alaşımlı Yaylı Çelik TelBoy:

Çap: mm

 

56Si7 Alaşımlı Yaylı Çelik TelBoyut toleransları

Bobinlerdeki tel

Tel çapı için tolerans seviyesi EN seviyesine dayanmaktadır:

-T5 0,80 mm'ye kadar olan tel çapı için;

-T4 0,80 mm'den 10,00 mm'ye kadar;

-T3, 10,00 mm'nin üzerinde.

Kesilmiş uzunluklarda tel

Uzunluk toleransları ve düzlük gereksinimleri EN 'daki funduszeue.infol uzunluktaki tolerans, yalnızca artı aynı tolerans aralığını koruyarak olmalıdır.

 

56Si7 Metalik olmayan kapanımlar

VD kaliteleri, ENV 'ye göre maksimum katılım boyutu için kontrol edilecektir. İzin verilen katkı seviyesi, talepte ve siparişte taraflar arasında kararlaştırılacaktır.

 

56Si7 Teslimat şekli

Alaşımlı teller bobinler, makaralar veya kesilmiş uzunluklarda tedarik funduszeue.infoerdeki veya makaralardaki tel, sürekli bir uzunluk oluşturmalıdıfunduszeue.info içindeki tel, bir veya daha fazla bobin içeren taşıyıcılarda da sağlanabilir.

 

VD ve TD kaliteleri için, son çekme işleminden önceki ısıl işlemlerden sonra hiçbir kaynağa izin verilmez;'FD' kaliteleri için, taraflar arasında aksi kararlaştırılmadıkça, bitmiş boyutta hiçbir kaynak yapılmayacaktır.

 

Tedarik edilen tel birimleri, tel spiral boşluklarının beklenmedik bir şekilde dışarı çıkmamasını sağlamak için sıkıca bağlanmalıdıfunduszeue.infoşlangıç ​​ucu işaretlenecek ve bobin uçlarında tel koruyucu bir kapakla kapatılacaktır.

 

56Si7 Alaşımlı Yaylı Çelik TelYüzey

Tel, korozyona ve mekanik hasara karşı korunmalıdıfunduszeue.info belirtilmedikçe, tel hafif yağlanmış durumda teslim edilecektir.

 

56Si7 Alaşımlı Yaylı Çelik TelYüzey kalitesi

Telin yüzeyi pürüzsüz olacak ve bobin uçlarında izin verilen yüzey kusurları derinliği Tabloya uygun olacaktır.

Yüzey kusurlarının hat içi kontrolü ile, bobinin Tablo 7 seviyesinin üzerindeki kusurlu alanları işfunduszeue.info dereceleri için hat içi test yapılmaz.

Tolere edilebilecek kusurlu parça sayısı taraflar arasında kararlaştırılabilir.

 

Alaşımlı Yay Çeliği Teli aşağıdaki şekilde ısıl işleme tabi tutulur: Önce ostenite dönüştürülür, yağ veya benzeri bir su verme ortamında su verilir, ardından uygun sıcaklığa ısıtılarak hemen tavlanır.

 

Alaşımsız veya alaşımlı çeliklerden yapılmış Alaşımlı Yay Çelik funduszeue.info olarak sıkıştırma ve uzatma yaylarında olduğu gibi burulma gerilmelerine ve özel durumlarda yay telinin kaldıraç yayları gibi eğilme gerilmelerine maruz kaldığı uygulamalar için de maruz kalıfunduszeue.info olarak, oda sıcaklığındaki uygulamalar için alaşımsız çelikler kullanılırken, alaşımlı çelikler genellikle oda sıcaklığının üzerindeki bir sıcaklıkta kullanılıfunduszeue.infoşımlı çelikler, ortalamanın üzerindeki çekme dayanımları için de seçilebilir.

 

56Si7 Alaşımlı Yaylı Çelik Telsınıflandırma

Alaşımsız veya alaşımlı çelikten yapılan normal uygulamalar için kalite FD kısaltmasına sahiptir ve statik uygulamalar için tasarlanmıştır.

Alaşımsız veya alaşımlı çelikten bazı debriyaj yayları için gerekli olduğu gibi orta yorulma seviyeleri için yay çeliği teli, TD kısaltmasına sahiptir.

Valf yayları veya benzer gereksinimlere sahip diğer yaylar gibi ağır dinamik görev altında kullanılması amaçlanan alaşımsız çelik veya alaşımlı çelikten yay çeliği teli VD kısaltmasına sahiptir.

Orta ve yüksek yorulma dereceleri TD ve VD, yüksek çelik temizliği, spesifik kimyasal, mekanik ve teknolojik parametreler ve izin verilen yüzey kusurları ve dekarbürizasyon derinliği ile ilgili olarak iyi tanımlanmış bir yüzey durumu ile karakterize edilir.

Statik kalite FD, kimyasal, mekanik ve teknolojik özelliklerinin yanı sıra yüzey kusurları ve dekarbürizasyon ile ilgili belirli bir yüzey durumu ile karakterize edilir.

 

56Si7 Yüzey dekarburizasyonu

Bu standarda göre tel kaliteleri toplam dekarbürizasyondan arındırılmış olacaktır.Kısmen karbonsuzlaştırılmış bölgenin maksimum derinlikleri, kangalların sonunda kontrol edilecektir.

 

56Si7 Test ve muayene

sarma testi

burulma testi

ısı analizi;

çekme testinin sonucu

burulma testinin sonucu

gerçek tel çapı

Çekme testi

 

Alıcı tarafından sağlanacak bilgiler

Alıcı, sorgusunda veya siparişinde ürünü ve aşağıdaki bilgileri açıkça belirtecektir:

a) istenilen miktar;

b) bu ​​Avrupa Standardının numarası: EN ;

c) tel sınıfı

d) nominal tel çapı;

e) teslimat şekli ve birim kütle;

f) muayene belgesinin türü;

g) yapılan herhangi bir özel anlaşma.

BS EN 56Si7 Mekanik yaylar için Ala&#;&#;ml&#; Yay Çeli&#;i Tel 0

Etiket:

çelik,

55cr3 yay çeliği,

2 mm yay teli

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası