osmangazi köprü bayramda ücretsiz / Bayramda 3. Köprü ve Osmangazi Hariç Köprü ve Otoyollar Ücretsiz - Dailymotion Video

Osmangazi Köprü Bayramda Ücretsiz

osmangazi köprü bayramda ücretsiz

Kurban Bayramı’nda köprü ve otoyollar ücretsiz mi? Kurban Bayram’ında hangi köprü ve otoyollar bedava?

Kurban Bayramı’nda yola düşecek vatandaş köprü ve otoyolların bayramda ücretsiz olup olmadığını araştırıyor. Kurban Bayramı’nda köprü ve otoyollardan ücret alınıp alınmayacağına dair ilgili karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Peki, Kurban Bayramı’nda köprü ve otoyollar ücretsiz mi? Kurban Bayram’ında hangi köprü ve otoyollar bedava?

KURBAN BAYRAMI’NDA KÖPRÜ VE OTOYOLLAR ÜCRETSİZ Mİ?

Kurban Bayramı tatili boyunca devletin işlettiği köprü ve otoyolların ücretsiz olmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Alınan karara göre Kurban Bayramı'nda devletin işlettiği köprü ve otoyolların ücretsiz olacak.

Ücretsiz kullanım 24 Haziran Cumartesi günü başlayacak. Yap, işlet devret modeliyle yapılan yol ve köprüler ise ücretli olacak.

Kurban Bayramı tatili nedeniyle 24 Haziran Cumartesi günü saat 'dan, 3 Temmuz Pazartesi saat 'ye kadar yap-işlet-devret projeleri hariç olmak üzere Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğu altında bulunan otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü kullanımları ücretsiz olacak.

BAYRAMDA HANGİ KÖPRÜLER ÜCRETSİZ OLACAK?

- 15 Temmuz Şehitler Köprüsü

- Fatih Sultan Mehmet Köprüsü

- Avrupa Otoyolu (Mahmutbey - Edirne Kesimi)

- Anadolu Otoyolu (Çamlıca İstasyonu - Akıncı Kesimi)

- Gebze - Orhangazi - İzmir (İzmit Körfez Geçişi ve Bağlantı Yolları Dahil)

- İzmir - Çeşme Otoyolu

- İzmir - Aydın Otoyolu

- Çukurova Otoyolları (Adana Doğu Alın - Şanlıurfa kesimi)

- Çukurova Otoyolları (Niğde - Mersin - Adana Batı Kesimi)

BAYRAMDA HANGİ KÖPRÜLER ÜCRETLİ OLACAK?

- Yavuz Sultan Selim Köprüsü (3. Köprü)

- Kuzey Marmara Otoyolu

- Avrasya Tüneli

- Osmangazi Köprüsü

- Menemen Aliağa Çandarlı Otoyolu

- Ankara- Niğde Otoyolu

Kurban Bayramı'nda hangi yollar ücretsiz olacak? Bayramda köprü ve otoyollar kaç gün ücretsiz?

Kurban Bayramı'nda hangi yol ve köprülerin ücretsiz olacağı  tatile ya da şehir dışına gidecek yurttaşlar tarafından merak ediliyor. Yurttaşlar Kurban Bayramı'na sayılı günler kala tatil planlarını yaparak şimdiden yol hazırlıklarına başladı. Kurban Bayramı tatili nedeniyle Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) sorumluluğundaki otoyol ve köprü geçişlerinden ücret alınmayacak. Peki, Kurban Bayramı'nda hangi yollar ücretsiz olacak? Bayramda köprü ve otoyollar ücretsiz mi?

Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Ürettikleri Bazı Mal ve Hizmetlerden Ücretsiz veya İndirimli Olarak Faydalanacakların Tespitine İlişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

BAYRAMDA HANGİ KÖPRÜLER ÜCRETSİZ?

Buna göre, bayram tatili nedeniyle KGM sorumluluğu altında bulunan otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçişler, 24 Haziran Cumartesi (Cumayı cumartesiye bağlayan gece) saat 'dan başlayarak, 3 Temmuz Pazartesi saat 'ye kadar ücretsiz olacak. 

KGM TARAFINDAN İŞLETİLEN OTOYOLLAR HANGİLERİ?

İzmir - Çeşme Otoyolu, İzmir - Aydın Otoyolu (Işıkkent - Aydın Batı Kesimi ), Çukurova Otoyolları (Adana Doğu Alın - Şanlıurfa kesimi), Çukurova Otoyolları (Niğde - Mersin - Adana Batı Kesimi), Avrupa Otoyolu (Mahmutbey - Edirne Kesimi),  Anadolu Otoyolu (Çamlıca İstasyonu - Akıncı Kesimi )

BAYRAMDA ÜCRETSİZ OLMAYAN KÖPRÜ VE OTOYOLLAR HANGİLERİ?

Yap-işlet-devret projeleri ücretsiz geçiş uygulamasından hariç tutuldu.

-Yavuz Sultan Selim Köprüsü 

-Osmangazi Köprüsü

Çanakkale Köprüsü

-Avrasya Tüneli

-Kuzey Marmara Otoyolu

- Gebze Orhangazi İzmir Otoyolu,

-Menemen Aliağa Çandarlı Otoyolu

 -Ankara- Niğde Otoyolu

-Malkara Çanakkale Otoyolu


Kurban Bayramıotoyolköprü

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir