hüdaverdi kimse bilmez / Kimse Bilmez - Bölüm 1 (Parça 6) - Hüdaverdi Ve Ali'nin Dostluğu - Wattpad

Hüdaverdi Kimse Bilmez

hüdaverdi kimse bilmez

Kimse Bilmez - Hüdaverdi - Ferdi Kurtuldu Kimdir (Gerçek İsmi, Rolü, Öldü mü, Ayrıldı mı)

Kimse Bilmez - Ferdi Kurtuldu - HüdaverdiOyuncu

Ferdi Kurtuldu

Rolü

Hüdaverdi

Karakter Açıklaması

Ali'nin sadık dostu. Kafası biraz kırık. Sokak adamı olarak uzun yıllar nereyi bulduysa orada yatmış, yarı aç yarı tok yaşamıştır. Ali'yle tanıştığı gün Ali'nin ona yardım etme şeklinden çok etkilenmiş, ona bağlanmıştır. Artık Ali ne derse doğru, ne yaparsa iyi yapar düşüncesindendir. Ali'ye sürekli "Hocam" demesinden ötürü adını mahallede "Ali Hoca"ya çıkarmıştır. Hayattan hiç bir beklentisi yoktur Hüdaverdi'nin. Hiçbir şeyden de korkmaz.

Bu Karakterin İlişkileri

Bu Ünlü İçin Yorum Yaz

Bu Ünlü Hakkındaki Yorumlar

Bu Ünlünün Diğer Bazı Çalışmaları

Ferdi Kurtuldu'nun Oynadığı DizilerFerdi Kurtuldu Kaç Yaşında

Kimse Bilmez son b&#;l&#;mde H&#;daverdi vuruldu! yeni b&#;l&#;m fragmanı

KİMSE BİLMEZ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ali’yi öldürmek için plan hazırlayan Uygar, onun en özel gününü kana bulamayı başarmıştır. Ali yerine onun canı kadar çok sevdiği Hüdaverdi, kurşunun hedefi olarak hastaneye kaldırılır. Hüdaverdi’nin vurulması herkesi yasa boğar. Ağır yaralanan Hüdaverdi ölecek mi? Babasının katilinin peşine düşen Vedat, Pilot’a rağmen intikam peşindedir. Ali’yi affetmeyi bir türlü kabullenemeyen Vedat nasıl bir yol izleyecek? Hüdaverdi’yi vuran Uygar artık çok ileri gitmiştir. Ali her şeyi göze alarak Uygar’ın peşine düşer. Ali tam Uygar’ı yakalamışken Kurtbey çıka gelir. Kurtbey’in varlığından güç alan Uygar, tam Ali’yi vuracakken planı terse çıkar. Ali, Uygar’dan sonsuza kadar kurtuldu mu? Pilot, babam dediği kişiyi öldüreninin kardeşi Ali olduğunu öğrenecek mi? Kurtbey’in yıllardır sakladığı büyük sır ortaya çıkacak mı?

KİMSE BİLMEZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Kimse Bilmez yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak

&#x;lk olarak 2 adam yürürken görülür. Ve hemen ard&#x;ndan Ali ve Hüdaverdi görülür. Biri:
" Hocam nas&#x;ls&#x;n&#x;z? "
diye sorar. Ali de:
" Sağolun siz nas&#x;ls&#x;n&#x;z? "
diye sorar. Ayn&#x; kişi:
" Eyvallah. &#x;yi günler. "
der. Sonra güle güle Hüdaverdi'ye:
" Hüdaverdi. Bana hocam diye diye ad&#x;m&#x; hocaya ç&#x;kartt&#x;m mahallede ha. "
Hüdaverdi sorar:
" Efendim hocam? "
Ali de şöyle cevap verir:
" Ne hocas&#x; Hüdaverdi? Kaç defa söyledim sana. Ben de hâlâ öğreniyorum. Hem de herkesten. Hatta senden de. Sadece öğrendiklerimi insanlarla paylaş&#x;yorum. Hepsi bu. "
Ondan sonra yollar&#x;na devam ederler. Ondan sonra evsiz bir yoksul görürler sokakta. Her ikisi de yoksulun yan&#x;na gelirler. Hüdaverdi cebinden para ç&#x;kartmaya çal&#x;ş&#x;rken Ali ç&#x;kart&#x;r. Verir 20 ₺ yoksula. Sonra Hüdaverdi ve Ali'nin geçmişi gelir ortaya.

            ~~~ HAYAL MODU ~~~
Hüdaverdi o zamanlar yoksulmuş. Sakallar&#x; varm&#x;ş. Kilimden başka örtünecek bir şeyi yokmuş. Ali onu görmüş ve bir simit vermiş. Hadi al gibi baş&#x;n&#x; sallam&#x;ş. Hüdaverdi de alm&#x;ş. Ve demiş:
" Allah raz&#x; olsun. "
Sonra Ali de baş&#x;n&#x; sallam&#x;ş. Hüdaverdi simitten bir &#x;s&#x;r&#x;k alm&#x;ş. Ali sormuş:
" Kimin kimsen yok mu senin? "
Hüdaverdi:
" Var. Allah. Boşver hocam. "
Ali Hüdaverdi'nin haline üzülmüş. Üzerindeki ceketi Hüdaverdi'nin s&#x;rt&#x;na koymuş. Sonra Hüdaverdi:
" Hakk&#x;n&#x; helal et. "
Ali tamam gibi bir ifadeyle baş&#x;n&#x; sallam&#x;ş. Ve elini öpmüş bu kimsesiz Hüdaverdi'nin. Sonra sar&#x;lm&#x;şlar birbirlerine. Ağlam&#x;şlar birlikte. Art&#x;k dost olmuşlar böylece. O kadar çok ağlam&#x;şlar ki. Yerler sel olmuş. Abart&#x;lacak kadar değil sadece ağlam&#x;şlar. Ali onun haline üzüldüğü için ağlam&#x;ş.

         ~~~ Ş&#x;MD&#x; OLANLAR ~~~
Sonra Hüdaverdi görülür ve sakals&#x;z hali ortaya ç&#x;kar. Ali ve Hüdaverdi paralar&#x;n&#x; verir. Yoksul:
" Sağolun Allah raz&#x; olsun. "
Sonra mutlu olurlar. Ali:
" Hadi Hüdaverdi. "
Sonra Hüdaverdi:
" Ben kalay&#x;m hocam. "
Ali de gülen gözlerle:
" Kal Hüdaverdi. "
Sonra ₺ verir Hüdaverdi'ye Hüdaverdi:
" Yok hocam gerek yok. "
Ali:
" Abinin üstüne baş&#x;na bir şeyler al&#x;rs&#x;n. Sonra da bir lokantaya götürür karn&#x;n&#x; doyurursun. Hadi. "
der paray&#x; uzat&#x;r. Hüdaverdi de al&#x;r. Gülen gözlerle birbirlerine bakarlar. Ve Hüdaverdi yoksulun yan&#x;na gider. 7. parçada görüşürüz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası