çilek prenses çoçuk odası takımları / Princess Çocuk Odası

Çilek Prenses Çoçuk Odası Takımları

çilek prenses çoçuk odası takımları

Tarzına Uygun Genç Odaları

"Sen hangi ara bu kadar büyüdün!" dediğinizde de kullanabileceği Genç Odaları modellerimiz;

Dark Metal

Yaratıcılığın en koyu noktalarına dalıp özgür bir ruhla tasarlandı.

Rustik Beyaz

Sıcak, modern ve huzurlu bir atmosfer

Trio

Sade, fazlasıyla şık ve özgür

Modera

Her moda Modera. Bu oda senin odan

Eğlenceli Çocuk Odaları

Gelişimin, öğrenmenin, eğlencenin tavan yaptığı çocuk odalarında bu hafta:

Champion Racer

Yarışçı temasında, dinamik ve hızlı bir odam olsun

Montes Beyaz

Montes Beyaz ile çocuklara eşsiz bir ortam

Pirate

Hayal kurmanın ötesinde, macerayı yaşamak isteyenler için tasarlanandı.

Prenses

Pembe düşlere yolculuk yapmak isteyen prensesler için.

Güvenli Bebek Odaları

"Evine hoş geldin" heyecanınıza ortak olan bebek odalarımız

Loof Baby

Modern-İskandinav tarzının sakin ve rahatlatıcı etkisi

Rustik Beyaz Baby

Onu pamuklara sarmak istediğinizi düşünerek tasarladık.

Mino Baby

Hiçbir anını kaçırmak istemediğiniz bebeğinizin büyüme serüvenine Mino Baby eşlik edecek.

Prenses Baby

O bugüne kadar ürettiğimiz en duygu dolu seri

Çilek Çocuk Odaları Takımları ve Fiyatları

Çocuk odalarında hemen her sene bir şeyler değişiyor ve gelen yeniliklere göre markalarda yeni sezon modelleriyle karşımıza çıkıyor. Şu sıralar söz konusu çocuk odası olduğunda en başarılı isimlerden birisi olan Çilek&#;in yeni çocuk odası takımları yoğun ilgi görürken, bunlar içerisinde en popüler olan modellerden bahsetmek istiyoruz.

Çilek Kız Çocuk Odası Takımları

Çilek&#;in kız çocuklar için tasarladığı odalarda tahmin edebileceğiniz üzere pembe ve türevi renkler ön olana çıkıyor. Pembenin açık tonları duvarları süslerken, daha koyu tonlardaki pembeleri mobilyalarda görebiliyoruz. Fakat mobilyalarda dahi pembenin koyu tonları sadece hareketlilik kazandırmak maksadıyla yani bölgesel olarak tercih edilmiş durumda.

Çilek Çocuk Odaları Kız Çocuk Odası

 

Çilek Erkek Çocuk Odası Takımları

Erkek çocukların odalarında kullanılan renkler haliyle kız çocuklara göre farklılık gösteriyor. Erkek çocuklarda mavi, ve beyaz ön plana çıkarken Çilek&#;in oda tasarımlarında &#;gemici&#; algısı ön plana çıkıyor. Birkaç sene öncesine kadar arabaların süslediği erkek çocuk odalarında şu sıralar gemi motifleri ön planda görünüyor.

Turuncu Çilek Çocuk Odası Takımları

Çilek&#;in şu aralar ilgi gören bir diğer çocuk odası takımı ise turuncu  renkli modeller. Hem erkek çocuklar hem de kızlar için kullanılabilen bir renk turuncu, açık tonlarıyla duvarlarda kullanırken koyu turuncuları ise mobilyaların kumaş kısımlarında yani çadırlarda görebiliyoruz.

Turuncu Çilek Çocuk Odası Takımları

Modern Çilek Çocuk Odası Takımları: Çocuk odasının modern bir görüntüye sahip olmasını istiyorsanız Çilek&#;in kahve ve tonlarının kullanıldığı takımları inceleyebilirsiniz. Keskin hatların ön plana çıktığı bu tasarımlarda sade görüntü de büyük beğeni topluyor.

Çilek mobilya 26 yıldır çocuk odası takımları üretimi yapan köklü bir firma. Özellikle çocuk ve genç odalarında, üretmekte olduğu marjinal modeller ile çok yoğun bir ilgi görüyor. Çilek mobilya çocuk odası modelleri, ülkemizde en çok beğenilen ve satılan genç odaları, çocuk odaları ve bebek odaları üretmektedir. Firma çocuk odaları, fonksiyonel özelliklerinin yanı sıra, dekoratif olarak çok şık ve her biri farklı temalar işlenerek üretilmiş.

Çocuk odaları, yeni sezonla birlikte çok daha özel tasarımlarla üretilmekte. Çilek mobilya çocuk odasını tasarlayan tasarımcılar, tüm mesailerini çocukların konforu ve odalarının kullanışlı ve estetik olmasına harcıyor. Çocuk odası üreticileri içerisinde, tasarıma en çok yatırım yapan marka Çilek mobilya olarak biliniyor. Çocukların bu markayı bu kadar çok sevmesinin bir diğer nedeni de, farklı konseptlerde ürünler üretmeleridir. Özellikle erkek çocuklar için üretilen, korsan çocuk odası takımı modeli ile büyük ilgi topluyor. Diğer yandan en çok satılan model ise, araba karyolalar, Çilek mobilya araba karyolalar, hem sportif bir görünüm sağlıyor, hem de, tüm erkek çocukların en büyük hayali olma özelliği taşıyor.

Modern Çilek Çocuk Odası Takımları

Çilek  katalogunu göz önünde bulundurulduğunda, her çocuğun hayaline uygun farklı konseptlerde ürünler yer alıyor. Ayrıca Çilek mobilya çocuk odaları ve fiyatları, göz önünde bulundurulduğunda, fiyatların piyasadaki diğer ürünlere nazaran uygun olduğunu göreceksiniz. Ayrıca çocuklar çok hareketlidir ve çocuk odası takımları bu nedenle diğer mobilyalara nazaran daha sağlam olmak zorundadır. Çilek mobilya 27 yıllık deneyimi ve uygun garanti süreleriyle tercih edilebilecek bir marka özelliği taşımaktadır. Çocuğunuzu da yanınıza alarak, size en yakın Çilek mobilya bayisine gitmenizi tavsiye ederiz.

Firma yıllarını çocuk ve genç odalarına vermiş ve başarılı da olmuş bir firmadır. Ürettiği mobilyalarla göz dolduruyor. Hem gençlere hem de çocuklara hitap eden yatak modelleri üretiyor. Her sene farklı modellerle karşımıza çıkan Çilek mobilya bu senede karşıma renk renk her zevke göre her çocuğun bayılacağı yatak modelleriyle karşımızda. Kız ve erkek çocuklarına farklı modellerde ve renklerde yatak odası takımı üreten Çilek mobilya, ürettiği araba, gemi, futbol kalesi gibi modelleriyle de çocuklarımızın hayal gücünü geliştirirken bir yandan da sporu çocuklarımıza erken yaşta sevdirmeyi sağlıyor. Çocuk odaları bildiğiniz üzere diğer odalara göre daha canlı renklerde olmalıdır. Bu işi sadece odanın duvarlarının renkliliğiyle bırakmayan Çilek mobilya bu senede Çilek çocuk odası takımları ile karşımıza rengarenk çocuk odası takımları sunmakta. İsterseniz birazda Çilek mobilya çocuk odalarına göz atalım.

Çilek mobilya bu senede gerek kalitesi gerek kullanışlılığı gerekte tasarımlarıyla kendini bir kez daha kanıtlamış bulunuyor. Her ne kadar canlı renkleriyle ön plana çıksa da sade modelleriyle de çilek mobilya çocuk odaları mevcut. Her renge her zevke her çocuğa uygun çocuk odaları Çilek&#;te. Çocuk odası ve genç odası kadar bebek odalarında da başarılı çalışmalar yapan Çilek mobilya yaptığı bebek odalarıyla da göz dolduruyor.

 

Çilek Mobilya Çoçuk Odası Takımları Fiyatları

Bu sayfada vermiş olduğumuz Çilek çocuk odası takımı fiyatları maliyetlere göre artış gösterebilir. Sipariş vermeden önce güncel fiyat alınız.

Studyo Ranza x

 

Çilek Montes Beyaz Çocuk Odası
  • Montes Beyaz 3 Kapılı Dolap Fiyatı TL
  • Montes Beyaz Çalışma Masası Fiyatı TL
  • Montes Beyaz Düz Çatılı Karyola Fiyatı TL

Yılların tecrübesiyle üretim yapan Çilek Mobilya, kaliteli ve renkli seçenekleriyle oldukça başarılı bir grafik çizmektedir. Her sene yenilenen modelleriyle en çok tercih edilen Çilek ürünleri, başta çocuk odaları modelleri ile oldukça rağbet görmektedir. Can alıcı nitelikteki konseptleriyle çocuklarınızın odalarını dekore etmenizde en büyük yardımcınız olacak olan Çilek çocuk odası takımları, klasik tasarımların ötesinde sürekli kendini güncelleyen bir anlayışla üretim yapmaktadır. Zamana uygun modern ürün seçenekleriyle çocukların bir numaralı tercihi olan Çilek çocuk odaları hem kız çocukları hem de erkek çocukları için özel tasarımlar sunmakta.

 

montessori by cilek serisi cocuk odasi takimi

Çilek Montes Natural Çocuk Odası Fiyatı TL ()

  • Montes Natural 3 Kapılı Dolap: TL
  • Montes Natural Düz Çatılı Karyola: TL
  • Montes Natural Çalışma Masası: TL
Çilek Pirate Çocuk Odası
  • Pirate 3 Kapılı Dolap: TL
  • Pirate Karyola Fiyatı: TL
  • Pirate Çalışma Masası: TL
  • Pirate Çalışma Ünitesi: TL
  • Pirate Komodin: TL

 

Çilek Prenses Çocuk Odası
  • Prenses 3 Kapılı Dolap: TL
  • Prenses Karyola: TL
  • Prenses Çalışma Masası: TL
  • Prenses Komodin: TL

 

raceup cilek cocuk odasi takimi

Çilek Raceup Çocuk Odası Fiyatı TL ()

   
  • Raceup 3 kapılı dolap: TL
  • Raceup Araba Yatak Kırmızı: TL
  • Raceup Üniteli Masa: TL

 

Çilek Mocha Çocuk Odası

 

Romantic serisi cilek cocuk odasi takimi

Çilek Romantic Çocuk Odası

cilek mobilya black serisi cocuk odasi takimi

SORU VE ÖNERİ İÇİN AŞAĞIDAKİ YORUM PANELİNİ KULLAN

👇

Çilek Black Çocuk Odası

Çilek White Çocuk Odası

 

yakut serisi cocuk odasi

Çilek Yakut Çocuk Odası

 

 Çilek Mobilya Çocuk Odaları ve Fiyatları 0

Black Pirate Çocuk Odası

 

 Çilek Mobilya Çocuk Odaları ve Fiyatları 1

Champion Racer Çocuk Odası

 

 Çilek Mobilya Çocuk Odaları ve Fiyatları 4

Princess Çocuk Odası

 

Flora cocuk odasi takimi

Çilek Flora Çocuk Odası

 

flower serisi cocuk odasi takimi cilek

Çilek Flower Çocuk Odası

 

 Çilek Mobilya Çocuk Odaları ve Fiyatları 2

First Class Çocuk Odası

 

 Çilek Mobilya Çocuk Odaları ve Fiyatları 3

Football Çocuk Odası

 

 

 

Bu Yazıyı Paylaş! Paylaş Tweetle Paylaş

Çilek Mobilyanın yeni bu yılın ürünü tasarımı olan kız çocukları için prenses oda takımlarını mutlaka göseafoodplus.infoa sektöründe kendini kanıtlamış en büyük firmalardan biri olan Çilek mobilyanın Çocuklara Yönelik çıkardığı tüm ürünler Gerek kaliteleri, kullanışlılığı ve en önemlisi tasarımlarında ürünlerin güvenilir olması ve çocuk odaları ve aksesuarlarına kadar emniyete çocukların güvenliğine önem vermesi firmanın büyüklüğünü ve saygınlığını gözümde kat kat büyütüyor.Prenses çocuk odası mobilyalarında her şey düşünülmüş.Odasında arkadaşını ağırlamak isteyen kızınız için bazadaki Alt karyolalar,Dilerseniz iki katlı bazalar,Kızlar için Araba karyola yataklar,2 ve 3 Kapaklı çamaşır ve giysi dolapları,Çilek Çalışma masaları ve üniteleri,Kitaplık,Komodin,Yatakların yanlarında çocukların düşmesini önleyen korkuluklar,Aynalar ve Prenses uyku seti,Çilek Prenses nevresim takımları,cibinlik,güneşlik,tül perdeleri,Pembe çilek sandalye,puf,Gece lambası tüm Çilek prenses takımlarında hepsini bulabilirsiniz hepsi birinci kalite malzemeden üretilmiş ve tüm Çilek Ürünleri (GS) Yüksek Güvenlik ve Kalite Belgesi'ne sahip buda ürünlerine güvenirliliği artırıyor.

Çocuğunuz biraz büyüdü artık çilek bebek odasını değiştirmenin zamanı geldi ve siz Çilek mobilyadan vaz geçmek istemiyorsanız kızınız için bu güzel ve çok şirin,şık (princess) Prenses  tasarımları mutlaka görmeden değişiklik yapmayınız derim.Kız çocuklarının çok sevdikleri masallardaki prenses odalarına benzeyen bu güzel çocuk odası dekorasyonlarına hep beraber yorum yapıp fikirlerimizi hep beraber sunalım buyrun detayları inceleyelim.

Evet kızlarımın bu güzel pembe çilek prenses oda takımlarını gördüğünde attıkları çığlıkları,bunu alalım,aaa yok bunu alalım dediklerini hatta iki kızımın onu ben beğendim o benim diye itişip kakıştıklarını tahmin edemiyorsunuz tabi :) Kızlarımın büyük olanı adı Masal 7 Küçük Olanı kızım Nazar 6 yaşında dediğimde kız anneleri hemen durumu kavramıştır:)Daha resimlerini gördükleri bu güzel mobilyalar için alabilsem kim bilir neler yapacaklar:).Bu güzel çilek oda takımını nerden başlasa yorumlamaya bilemedim doğrusu çok güseafoodplus.info çok hoşuma giden karyolanın altındaki çok kullanışlı çekmecelerden,4 Çekmeceli aynalı tuvalet aynası (şifonyer) denmi,Kızlarımın tüm oyuncak,cd ve kitaplarını içine dolduracaklarını hayalini kurdukları Çalışma masasından mı,Şirin pembe başlıklı çocuk karyolasından mı,2 kapılı ortası boy aynalı dolaptan gardıroptan mı,Şirin çocuk odası pembe puflardan mı,Yatak başındaki duvara monteli çocuklar için büyük yatak başlığından mı ah hangini desem sizlere:) Kızlarım elimi çekiştirip dur anne diye bağırıyorlar:) Çilek bebek odalarını ne oğluma ne kızlarıma alabildim.Şimdi de çocuk odası kavgaları başladı .Neyse ki çocuk odasını alamazsam Çilek Genç Odalarına kalır hayallerimiz  :)

Bu güzel karyola ya alt misafir karyolalı yada ranza şeklinde seafoodplus.info cibinlikli pembe ve beyaz yatak örtüsüne bayıldıseafoodplus.info pembe rengi çocuk koltuğu çok şseafoodplus.infoayarda oturma dönen sandalye oda ile çok seafoodplus.info kağıdı modeli çocuk odaları için uygun ve hoş.Tek gözlü ince kitaplık çekmece ve tek dolapla depolama için kullanışlı.

Arabalı pembe  prenses odası isteyen küçük bir kızınız varsa bu takımı,modeli çok seafoodplus.infoındasınız pembe kız odası dekorasyonunda mavi tonda duvar boyası tercih etmişler ,zaten odada Aksesuarlarda,halıda ve Büyük yatak başlığında da bu renk kullanılarak hoş bir uyum yakalanmış.Arabalardan çok anlamam fakat spor yataklı araba dedi kızlarım:)Pembe,beyaz çocuk odası tül ve güneşlikler şirin.Çalışma ünitesi kullanışlı.

Arabalı yatağımızı birde yakından göstereyim seafoodplus.info arabaların bazılarının ışığı yanıyor ve bazı ilginç güzel özelliklerde oluyor.

Baktıkça içimin gittiği bu güzel mobilyaları çocuklarına alabilen ailelere söyleyeceğim şey Güle Güle kullanmaları Evlatlarınızı huzur,sağlık ve mutluluk içinde büyütebilmelerini temenni ederim .
Tüm bu ürünleri detaylarıyla izlemek için Çilek mobilyanın resmi seafoodplus.infoarını,şubeleri ve tüm ürünlerini inceleyebilirsiniz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir