mucurdan haberler / Haberler - Mucur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mucurdan Haberler

mucurdan haberler

Son Dakika Mucur Haberleri

  • Haz Kırşehir'de 'Tarla Günü' Etkinliği DüzenlendiKırşehir'de 'Tarla Günü' Etkinliği Düzenlendi

    Kırşehir'in Mucur ilçesinde, Mucur İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü tarafından 'Tarla Günü' etkinliği düzenlendi. Etkinlikte, çiftçilere makarnalık Eminbey ve Vehbibey buğday çeşitleri hakkında bilgiler verildi ve ekim, ilaçlama, bakım ve üretimdeki yenilikler anlatıldı. İl Tarım ve Orman Müdürü Duran Seçen, üreticilere katkı sunmak ve verimi artırmak için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

  • Haz Kırşehir'de Sağanak Nedeniyle Su Birikintileri OluştuKırşehir'de Sağanak Nedeniyle Su Birikintileri Oluştu

    Kırşehir'de etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Sürücüler ve yayalar zor anlar yaşarken, bazı köylerde tarım arazileri zarar gördü.

  • Haz Kırşehir'de Şiddetli Yağış Hayatı Felç EttiKırşehir'de Şiddetli Yağış Hayatı Felç Etti

    Kırşehir'i etkisi altına alan sağanak yağış 10 dakikada şehir merkezinde hayatı felç etti. Yağmurda hazırlıksız yakalanan vatandaşlar otobüs duraklarına, dükkanların kepenklerinin altında yer alan güneşliklere ve ağaçların altına sığındı.

  • Haz Kırşehir'de Sağanak Yağışlar Sele Neden OlduKırşehir'de Sağanak Yağışlar Sele Neden Oldu

    Kırşehir'de etkili olan sağanak yağışlar, ilçeler ve köylerde sele neden oldu. Tarım alanları ve mandıra alanları da zarar gördü. Kırşehir Valiliği, yoğun yağışlar nedeniyle uyarılarda bulundu. Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri de zarar tespit çalışmalarını sürdürüyor.

  • Haz Abdal kültürü karavanla Anadolu'ya taşınıyorAbdal kültürü karavanla Anadolu'ya taşınıyor

    Mühendis Serhat Ulaşkan ve yerel sanatçı Ali Şahin, 'Bir Bozlak Hikayesi' adını verdikleri proje kapsamında, eski bir otobüsü karavana dönüştürerek Anadolu'yu geziyor. Allı Turnam adını verdikleri otobüs, Orta Anadolu'nun kültürünü yansıtacak şekilde döşendi ve türkülerin hikayeleri anlatılıyor. Projeyle Abdal kültürü geniş kitlelere tanıtılmayı hedefliyor.

  • May Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na Kırşehir'de 21 bin 63 oy fark attıErdoğan, Kılıçdaroğlu'na Kırşehir'de 21 bin 63 oy fark attı

    Kırşehir İl Seçim Kurulu verilerine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ikinci tur seçimlerinde rakibi Kemal Kılıçdaroğlu'na 21 bin 63 oy fark attı. Kırşehir'in 6 ilçesinde de üstünlüğünü koruyan Erdoğan, sadece Boztepe ilçesinde rakibinin gerisine düştü. Resmi olmayan sonuçların açıklanmasının ardından dün akşam saatlerinde başlayan konvoylar ve seçim zaferi eğlencesi şehir merkezi ve ilçelerin merkezlerinde geç saatlere kadar sürdürüldü.

  • May Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara Oyunu KullandıKırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara Oyunu Kullandı

    Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde oyunu kullandı ve vatandaşlık görevini yerine getirdiğini söyledi. Kırşehir'de il genelinde sandıkta toplam bin seçmen oy kullanacak.

  • May Vali Buhara muhtarları dinlediVali Buhara muhtarları dinledi

    Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara; Boztepe ve Mucur ilçelerinde muhtarları dinledi.

  • May Vali Buhara, Boztepe ve Mucur'da muhtarları dinlediVali Buhara, Boztepe ve Mucur'da muhtarları dinledi

    Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, Boztepe ve Mucur ilçelerinde mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

  • May Kırşehir'de jandarma ekipleri sürücüleri bilgilendirdiKırşehir'de jandarma ekipleri sürücüleri bilgilendirdi

    Kırşehir İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, kent genelinde çalışmalarını sürdürüyor.

  • May 'Uyuşturucu almıştım, hatırlamıyorum' diyen genç, kadını defalarca bıçaklayarak öldürdü"Uyuşturucu almıştım, hatırlamıyorum" diyen genç, kadını defalarca bıçaklayarak öldürdü

    Kırşehir'de evine gittiği arkadaşını bıçaklayarak öldüren katil zanlısı, polis ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucu yakalandı. Kadını defalarca bıçaklayarak öldüren şüpheli ifadesinde, "Uyuşturucu almıştım, hatırlamıyorum" dedi.

  • May Talihsiz kadın katilinin elini ısırdı, ölümden kurtulamadıTalihsiz kadın katilinin elini ısırdı, ölümden kurtulamadı

    Kırşehir'de, evine gittiği arkadaşını defalarca bıçaklayıp öldüren katil zanlısı, polis ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucu yakalandı.

  • May Bakan Soylu'nun talimatı verdi! Tekirdağ'daki skandal olayda, afetzedeler otellerde kalmayı sürdürecekBakan Soylu'nun talimatı verdi! Tekirdağ'daki skandal olayda, afetzedeler otellerde kalmayı sürdürecek

    Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin misafir ettiği depremzedeleri seçim sonuçlarının ardından göndermek istemesi krize neden oldu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tekirdağ Valiliği'ne AFAD kordinasyonu ile sahip çıkılması talimatı verdi. Bu gelişme üzerine depremzedelerin mağduriyeti giderildi. Depremzedeler otellerinde kalmaya devam edecek parasını ise devlet karşılayacak.

  • May Tekirdağ'da depremzedelerin otel parasını devlet ödeyecekTekirdağ'da depremzedelerin otel parasını devlet ödeyecek

    Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin önce misafir ettiği sonrasında ise çıkarma kararı aldığı depremzedelerin otel parasını devlet ödeyecek. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatıyla depremzedelere AFAD koordinasyonu ile sahip çıkılması kararı alındı.

  • May Mucur Belediyesi'nden depremzedelerle çağrıMucur Belediyesi'nden depremzedelerle çağrı

    Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından kentteki otellerde misafir ettiği depremzedeye verdiği hizmeti 21 Mayıs günü sonlandıracağını duyurması sonrası Kırşehir'in Mucur ilçe belediye başkanı kapısını depremzedeler için açtı.

  • May Kırşehir Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri saha kontrolü yapıyorKırşehir Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri saha kontrolü yapıyor

    Mucur ve Kaman ilçelerindeki Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri patates güvesi uyarıcıları astı, hastalık kontrolleri yaptı ve zararlı maddelere karşı uyarılarda bulundu. İl Müdürü Duran Seçen ise Akpınar İlçe Tarım Orman Müdürlüğü ekipleriyle bir araya gelerek bölgedeki tarımsal üretim ve hayvancılık alanlarında incelemelerde bulundu.

  • May Kırşehir'de AK Parti ve CHP 1'er milletvekili çıkardıKırşehir'de AK Parti ve CHP 1'er milletvekili çıkardı

    KIRŞEHİR'de, 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi resmi olmayan kesin sonuçlarına göre; AK Parti ve CHP 1'er milletvekilliği kazandı.

  • May Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara oy kullandıKırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara oy kullandı

    Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde oyunu kullandı. Seçimlerin sükunet içerisinde geçeceğini belirten Vali Buhara, Kırşehir il genelinde sandıkta bin seçmenin oy kullanacağını açıkladı.

  • May Kırşehir'de Yeni Hastane İnşaatı BaşladıKırşehir'de Yeni Hastane İnşaatı Başladı

    AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, Kırşehir genelinde sağlık alanında fiziki koşulların iyileştirildiğini ve mevcut hastanenin yetersizliği nedeniyle yataklı yeni hastanenin inşaatının başladığını açıkladı. Yeni hastane, KAEÜye yakın alana yapılarak entegre hareket edilecek ve eski hastane de hizmetlerine devam edecek. Yeni hastane alanı bin metrekaresi kapalı olmak üzere toplamda bin metrekare alana sahip olacak.

  • Nis Kırşehir'de bin seçmen sandığa gidecekKırşehir'de bin seçmen sandığa gidecek

    Kırşehir'de merkez ve ilçelerde 14 Mayıs tarihinde yapılacak seçimlerde bin seçmen sandığa gidecek.

  • Nis AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı Mucur'da seçim ofisi açtıAK Parti Kırşehir İl Başkanlığı Mucur'da seçim ofisi açtı

    AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı, Mucur'da seçim ofisi açılışı gerçekleştirdi. İl Başkanı Seher Ünsal, seçim çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini ve seçimlerden zaferle çıkacaklarını belirtti. Adaylar Necmettin Erkan ve Osman Arslan, Kırşehir'e ve ülkeye hizmet edeceklerini ifade etti. Açılışın ardından AK Parti heyeti esnafı ziyaret etti.

  • Nis Ablasını öldürme nedeni ortaya çıktı! Telefonla uygunsuz fotoğraflarını göndermişAblasını öldürme nedeni ortaya çıktı! Telefonla uygunsuz fotoğraflarını göndermiş

    Kırşehir'in Mucur ilçesinde ablası Fadime Öcal'ı silahla vurarak öldüren Gökhan Öcal, mahkemedeki savunmasında, "Bir erkekle olan konuşmalarını gördüm. Karşı tarafa uygunsuz fotoğraflarını göndermiş. Bunları görünce deliye döndüm. Ablamı korkutmak isterken tabanca ateş aldı. Emniyet ekiplerini arayarak 'Ablamı öldürdüm, gelin beni alın dedim" ifadelerini kullandı.

  • Nis Geleneği bozmadı ekmeği saatlerinde ücretsiz verdiGeleneği bozmadı ekmeği saatlerinde ücretsiz verdi

    Kırşehir'in Mucur ilçesinde bir fırıncı; kendi başlattığı Ramazan ayı geleneğini bozmadı.

  • Nis Deprem bölgesinde sertifikalı tohum kullanım desteği artırıldıDeprem bölgesinde sertifikalı tohum kullanım desteği artırıldı

    Tarım ve Orman Bakanlığı, deprem bölgesinde sertifikalı tohum kullanım desteğini artırdı ve yer altı su kısıtı olan havzalarda yağlık ayçiçeği üreticilerine tohum desteği verileceğini açıkladı.

  • Nis Gün ağardı acı tablo ortaya çıktıGün ağardı acı tablo ortaya çıktı

    Kırşehir'de sabah saatlerinde etkisini gösteren şiddetli yağış; sanayi sitesinde ve semt pazarı alanında hayatı olumsuz etkiledi.

  • Nis Kırşehir'de şiddetli rüzgar hasara yol açtıKırşehir'de şiddetli rüzgar hasara yol açtı

    Kırşehir'in Mucur ilçesine bağlı Budak köyünde şiddetli rüzgar nedeniyle bir caminin minaresi yıkıldı, bazı evlerin çatıları uçtu.

  • Nis Kırşehir'de cami minaresi şiddetli rüzgarda yıkıldıKırşehir'de cami minaresi şiddetli rüzgarda yıkıldı

    Kırşehir'i sabah saatlerinde etkisi altına alan yağış sonrası oluşan hortumda bir caminin minaresi yıkıldı.

  • Nis Kırşehir'de öğrencilere jandarmanın faaliyetleri tanıtıldıKırşehir'de öğrencilere jandarmanın faaliyetleri tanıtıldı

    Kırşehir'in Mucur ilçesinde öğrencilere jandarmanın faaliyetleri tanıtıldı, bazı hak ve kanunlarla ilgili bilgi verildi.

  • Mar Kırşehir'de buzağılara küpe takılmasına devam ediliyorKırşehir'de buzağılara küpe takılmasına devam ediliyor

    Kırşehir merkez ve ilçelerine bağlı köylerde buzağıların küpelenmesi çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

  • Şub Kırşehir'de devrilen otomobildeki 2 kişi yaralandıKırşehir'de devrilen otomobildeki 2 kişi yaralandı

    Kırşehir'in Mucur ilçesinde devrilen otomobildeki 2 kişi yaralandı.

  • Şub Depremzedeler yurtlarda barınmaya başladıDepremzedeler yurtlarda barınmaya başladı

    Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremin yaraları sarılmaya devam ederken, deprem bölgesinden gelen vatandaşlar Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı devlet yurtlarında barındırılıyor.

  • Şub Depremlerde hayatını kaybeden 13 kişinin cenazesi Kırşehir, Sivas ve Niğde'de defnedildiDepremlerde hayatını kaybeden 13 kişinin cenazesi Kırşehir, Sivas ve Niğde'de defnedildi

    Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaşamını yitiren 13 kişinin cenazesi, Kırşehir, Sivas ve Niğde'de toprağa verildi.

  • Şub İç Anadolu'dan deprem bölgelerine yardımlar sürüyorİç Anadolu'dan deprem bölgelerine yardımlar sürüyor

    Sivas, Yozgat, Niğde, Kayseri ve Kırşehir'den Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgelere yardım malzemesi gönderilmeye devam ediliyor.

  • Şub Çiçekdağı ve Mucur Belediyesi deprem bölgesinde depremzedelere destek oluyorÇiçekdağı ve Mucur Belediyesi deprem bölgesinde depremzedelere destek oluyor

    Kırşehir'in Çiçekdağı ilçesi belediye başkanı Hasan Hakanoğlu, afet bölgesinde depremzedelere destek oluyor.

  • Şub Kırşehir, Niğde,Yozgat ve Kayseri'den deprem bölgesine yardım malzemesi gönderildiKırşehir, Niğde,Yozgat ve Kayseri'den deprem bölgesine yardım malzemesi gönderildi

    Kırşehir, Niğde, Yozgat ve Kayseri'de sivil toplum kuruluşları ve belediyeler aracılığıyla toplanan yardım malzemeleri, tırlarla deprem bölgesindeki kentlere gönderildi.

  • Şub Kara yollarında durumKara yollarında durum

    Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle kapanan 15, kar ve tipi nedeniyle ulaşım sağlanamayan yol kesimini trafiğe açma çalışmaları devam ediyor.

  • Şub Kırşehir'de kar ve tipi etkili oluyorKırşehir'de kar ve tipi etkili oluyor

    Kırşehir'de yoğun tipi ve kar ulaşımı olumsuz etkiliyor.

  • Şub İç Anadolu'da kar yağışı etkili oluyorİç Anadolu'da kar yağışı etkili oluyor

    Niğde, Yozgat, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir ve Nevşehir'de kar yağışı etkili oluyor.

  • Oca Yoğun sis etkili oluyorYoğun sis etkili oluyor

    Kırşehir'de yoğun sis hayatı olumsuz etkiliyor.

  • Oca Kırşehir'de trafik kazası: 3 yaralıKırşehir'de trafik kazası: 3 yaralı

    Kırşehir'de meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

  • Ara Kırşehir'de trafik kazasında 3 kişi yaralandıKırşehir'de trafik kazasında 3 kişi yaralandı

    Kırşehir'de meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 3 kişi yaralandı.

  • Ara Atatürk'ün Kırşehir'e gelişinin yıl dönümü kutlandıAtatürk'ün Kırşehir'e gelişinin yıl dönümü kutlandı

    Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Heyeti Temsiliye Reisi olarak Kırşehir'e gelişinin yıl dönümü kutlandı.

  • Ara Yoğun sis nedeniyle ulaşım aksıyorYoğun sis nedeniyle ulaşım aksıyor

    Kırşehir'de yoğun sis ulaşımda aksamalara neden oluyor.

  • Ara Sis görüş mesafesini düşürdü, kazalar ardı ardına geldiSis görüş mesafesini düşürdü, kazalar ardı ardına geldi

    Sis görüş mesafesini düşürdü, kazalar ardı ardına geldi Işıklarda duramadı önündeki araca çarptı Ticari aracın çarptığı yaya hayatını kaybetti Kırşehir'de, dün akşam saatlerinde etkili olmaya başlayan sis nedeniyle görüş mesafesi 5 metrenin altına düşerken, kentte çok sayıda trafik kazası

  • Ara Kırşehir'de hafif ticari aracın çarptığı yaya yaşamını yitirdiKırşehir'de hafif ticari aracın çarptığı yaya yaşamını yitirdi

    Kırşehir'in Mucur ilçesinde hafif ticari aracın çarptığı yaya yaşamını yitirdi.

  • Kas Kırşehir'de kaçak avlanan kilogram sazan suya bırakıldıKırşehir'de kaçak avlanan kilogram sazan suya bırakıldı

    Kırşehir'de kaçak avlanan kilogram sazan suya geri bırakıldı.

  • Kas Savcı oğlu için hayrat çeşmesi yaptırmıştı, kalp krizine yenik düştüSavcı oğlu için hayrat çeşmesi yaptırmıştı, kalp krizine yenik düştü

    Kırşehir Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Osman Demir'in ağabeyi Naim Demir, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

  • Kas Yeniden Refah Partilileri taşıyan otobüs, Ankara-Kayseri karayolunda şarampole devrildi: 17 kişi yaralandıYeniden Refah Partilileri taşıyan otobüs, Ankara-Kayseri karayolunda şarampole devrildi: 17 kişi yaralandı

    Ankara'da yapılan 2'nci Olağan Genel Kurulu sonrası dönüş yolunda olan Yeniden Refah Partilileri taşıyan yolcu otobüsü, Ankara-Kayseri karayolu İlicek mevkisinde şarampole devrildi. Kazada 17 kişi yaralandı.

  • Eki Kırşehir'de ceviz hasadı tamamlandıKırşehir'de ceviz hasadı tamamlandı

    Türkiye'nin önemli ceviz üretim merkezlerinden Kırşehir'de, geç uyanan yabancı çeşitlerin de toplanmasıyla hasat tamamlandı.

  • Eki Kaman ve Mucur'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlanıyorKaman ve Mucur'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlanıyor

    Kırşehir'in Kaman ve Mucur ilçelerinde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.

  • HaberlerArşiv

    19 Mayıs Mesajı

    19 Mayıs Mesajı

    19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 'da başlatmış olduğu milli mücadele ateşi, Havza ve Amasya Genelgeleri, Erzurum, Balıkesir ve Sivas Kongrelerine, TBMM'nin açılışına ve Cumhuriyet'imizin kuruluşuna vesile olarak milli

    19 May

    Müdürümüzün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

    Müdürümüzün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

    Kadına verilen değer ve saygı, milletlerin gelişmişlik düzeylerinin en önemli ölçütlerinden birisidir. Hayatımızın her alanında bizlere değer katan, kendilerini yetiştirdikleri çocukların yetenek ve becerilerini geliştirmeye adayarak geleceğimizi şekillendiren, milli mücadeleden doğal afetlere

    08 Mar

    Mucur Kaymakamı Sn. Osman ŞAHİN, Yüksekokul Müdürümüz Doç.Dr. Cahit AYTEKİN’i ziyaret etti.

    Mucur Kaymakamı Sn. Osman ŞAHİN, Yüksekokul Müdürümüz Doç.Dr. Cahit AYTEKİN’i ziyaret etti.

    Mucur Kaymakamı Sn. Osman ŞAHİN, Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Cahit AYTEKİN'e ziyaret gerçekleştirdiler. Mucur Kaymakamı Sn. Osman ŞAHİN’e yüksekokulumuzu tanıtan Doç. Dr. Cahit AYTEKİN, sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Görüşme

    08 Mar

    Türk Standartlar Enstitüsü (TSE) Yüksekokulumuzda Gözetim Tetkiki Gerçekleştirdi

    Türk Standartlar Enstitüsü (TSE) Yüksekokulumuzda Gözetim Tetkiki Gerçekleştirdi

    Üniversitemizde yılından beri yürütülmekte olan Kalite Yönetim Sisteminin denetimi çerçevesinde her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Türk Standartlar Enstitüsü (TSE) Gözetim Tetkiki kapsamında Mucur Meslek Yüksekokulu Birimimizin akademik ve idari tetkiki 30/12/ Cuma günü

    30 Ara

    Grafik Tasarım Bölümü Dijital Sergisi

    Grafik Tasarım Bölümü Dijital Sergisi

    Yüksekokulumuz Grafik Tasarım Bölümü 2. sınıf öğrencileri ile Öğretim Görevlimiz Sezin NİKBAY’ın, yy’ın başında Avrupa Sanat ve Tasarımını Yönlendiren Sanat Akımları ve manipülasyon çalışmalarına ilişkin hazırladıkları dijital sergiyi aşağıdaki linkten ziyaret edebilirsiniz.

    24 Ara

    İLETİŞİM
    Telefon:+90 55 50
    Fax:+90 55 86
    E-Posta:
    Adres:Sanayi Caddesi Pk: Mucur/ Kırşehir

    © , Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi

    Eski Web Sitemiz

    Geliştirme Ekibi

    ×

    T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI

    WEB SİTESİ GİZLİLİK VE ÇEREZ POLİTİKASI

    T.C. İçişleri Bakanlığı tarafından işletilen funduszeue.info web sitesini ziyaret edenlerin kişisel verilerini sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca işlemekte ve gizliliğini korumaktayız. Bu Web Sitesi Gizlilik ve Çerez Politikası ile ziyaretçilerin kişisel verilerinin işlenmesi, çerez politikası ve internet sitesi gizlilik ilkeleri belirlenmektedir.

    Çerezler (cookies), küçük bilgileri saklayan küçük metin dosyalarıdır. Çerezler, ziyaret ettiğiniz internet siteleri tarafından, tarayıcılar aracılığıyla cihazınıza veya ağ sunucusuna depolanır. İnternet sitesi tarayıcınıza yüklendiğinde, çerezler cihazınızda saklanır. Çerezler, internet sitesinin düzgün çalışmasını, daha güvenli hale getirilmesini, daha iyi kullanıcı deneyimi sunmasını sağlar. Oturum ve yerel depolama alanları da çerezlerle aynı amaç için kullanılır. İnternet sitemizde çerez bulunmamakta, oturum ve yerel depolama alanları çalışmaktadır.

    Web sitemizin ziyaretçiler tarafından en verimli şekilde faydalanılması için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler tercih edilmemesi halinde tarayıcı ayarlarından silinebilir ya da engellenebilir. Ancak bu web sitemizin performansını olumsuz etkileyebilir. Ziyaretçi tarayıcıdan çerez ayarlarını değiştirmediği sürece bu sitede çerez kullanımını kabul ettiği varsayılır.

    funduszeue.infoşisel Verilerin İşlenme Amacı

    Web sitemizi ziyaret etmeniz dolayısıyla elde edilen kişisel verileriniz aşağıda sıralanan amaçlarla T.C. İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun’un 5. ve 6. maddelerine uygun olarak işlenmektedir:

    • T.C. İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen ticari faaliyetlerin yürütülmesi için gerekli çalışmaların yapılması ve buna bağlı iş süreçlerinin gerçekleştirilmesi,
    • T.C. İçişleri Bakanlığı tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden ilgili kişileri faydalandırmak için gerekli çalışmaların yapılması ve ilgili iş süreçlerinin gerçekleştirilmesi,
    • T.C. İçişleri Bakanlığı tarafından sunulan ürün ve hizmetlerin ilgili kişilerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek ilgili kişilere önerilmesi ve tanıtılması.

     

    funduszeue.infoşisel Verilerin Aktarıldığı Taraflar ve Aktarım Amacı

    Web sitemizi ziyaret etmeniz dolayısıyla elde edilen kişisel verileriniz, kişisel verilerinizin işlenme amaçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize kanunen yetkili kamu kurumlarına ve özel kişilere Kanun’un 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları kapsamında aktarılabilmektedir.

    funduszeue.infoşisel Verilerin Toplanma Yöntemi

    Çerezler, ziyaret edilen internet siteleri tarafından tarayıcılar aracılığıyla cihaza veya ağ sunucusuna depolanan küçük metin dosyalarıdır. Web sitemiz ziyaret edildiğinde, kişisel verilerin saklanması için herhangi bir çerez kullanılmamaktadır.

    4.Çerezleri Kullanım Amacı

    Web sitemiz birinci ve üçüncü taraf çerezleri kullanır. Birinci taraf çerezleri çoğunlukla web sitesinin doğru şekilde çalışması için gereklidir, kişisel verilerinizi tutmazlar. Üçüncü taraf çerezleri, web sitemizin performansını, etkileşimini, güvenliğini, reklamları ve sonucunda daha iyi bir hizmet sunmak için kullanılır. Kullanıcı deneyimi ve web sitemizle gelecekteki etkileşimleri hızlandırmaya yardımcı olur. Bu kapsamda çerezler;

    İşlevsel:Bunlar, web sitemizdeki bazı önemli olmayan işlevlere yardımcı olan çerezlerdir. Bu işlevler arasında videolar gibi içerik yerleştirme veya web sitesindeki içerikleri sosyal medya platformlarında paylaşma yer alır.

    Teknik olarak web sitemizde kullanılan çerez türleri aşağıdaki tabloda gösterilmektedir.

    Oturum Çerezleri

    (Session Cookies)

    Oturum çerezleri ziyaretçilerimizin web sitemizi ziyaretleri süresince kullanılan, tarayıcı kapatıldıktan sonra silinen geçici çerezlerdir. Amacı ziyaretiniz süresince İnternet Sitesinin düzgün bir biçimde çalışmasının teminini sağlamaktır. (funduszeue.info_SessionId)

     

    Web sitemizde çerez kullanılmasının başlıca amaçları aşağıda sıralanmaktadır:

    • • İnternet sitesinin işlevselliğini ve performansını arttırmak yoluyla sizlere sunulan hizmetleri geliştirmek,

    5.Çerez Tercihlerini Kontrol Etme

    Farklı tarayıcılar web siteleri tarafından kullanılan çerezleri engellemek ve silmek için farklı yöntemler sunar. Çerezleri engellemek / silmek için tarayıcı ayarları değiştirilmelidir. Tanımlama bilgilerinin nasıl yönetileceği ve silineceği hakkında daha fazla bilgi edinmek için funduszeue.info adresini ziyaret edilebilir. Ziyaretçi, tarayıcı ayarlarını değiştirerek çerezlere ilişkin tercihlerini kişiselleştirme imkânına sahiptir.  

    funduszeue.info Sahiplerinin Hakları

    Kanunun “ilgili kişinin haklarını düzenleyen” maddesi kapsamındaki talepleri, Politika’da düzenlendiği şekilde, ayrıntısını Başvuru Formunu’nu Bakanlığımıza ileterek yapabilir. Talebin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde başvuruları ücretsiz olarak sonuçlandırılır; ancak işlemin ayrıca bir maliyet gerektirmesi halinde Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenecek tarifeye göre ücret talep edilebilir.

     

    nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası