kişiliksiz insan özellikleri / karaktersiz insanların genel özellikleri - ekşi sözlük

Kişiliksiz Insan Özellikleri

kişiliksiz insan özellikleri

maddenin sıvı halinde olduğu gibi konulduğu kabın şeklini alırlar funduszeue.info ne hikmetse siz ne düşünüyosanız veya neyi seviyorsanız o da aynı şekilde hak verir funduszeue.info sözünüzün sonuna "bence de" ekler funduszeue.info ifrit olduğum insan modelidir ayrıca bunun bir değişik versiyonu da herşeye muhalefet olanlardıfunduszeue.info ne dersen de ne yaparsan yap hep aksini iddia funduszeue.info farklı olmak funduszeue.info uzak olsun her ikisi funduszeue.infoz amin*

hayatı boyunca, her dönem iktidar partisini desteklemek.

birden fazla kişiliğe sahiptirler. yazık la hangi birini kullansınlar ama di mi?

kimseyi beğenmemektir. adamın kötüsü adam beğenmez anektodundaki gibi, kendi kusurlarını kapatmak için habire millete saldırır, insanların kusurunu bulup çıkarmak için mücadeleye girişirler.

arsız funduszeue.infoıklarını yüzlerini vurursun ve utanacağını düşünürsün fakat o ar damarı çatlamış şekilde yüzüne gülmeye devam funduszeue.infoına tükürsen yağmur zanneder.

kod adı çomardır bu insanların. dilleri bir karış dışarıda, kim nereye çekse oraya giderler. bunların ipiyle kuyuya inilmez, dağlara taşlara uçuşan kuşlara.

etrafındaki arkadaşlarına benzemeye çalışıfunduszeue.info gibi giyinir,konuşur vs. vs.(bkz: özenti)
dengesizdir çünkü ne istediğini funduszeue.infoındakilere bağlı olarak hayat görüşleri sürekli değişir.
pişkindirler.
tek dertleri popüler olmaktır.

diğer kişiliksizlere bok atmak en belirgin özellikleridir. nasıl da emindirler kendi kişikliklerinden.. bakın mesela ben. bok attım ve onlardan biri oldum asdasdasdasd

seviyesiz oldukları gibi saygısız ve terbiyesiz olurlaryanlız genel özellik saymak gerekirse şöyle bir sıralama bu tip insanlarda muhtemeldir.
1-cimri
2-aç gözlü,para göz
3-sadece kendisini düşünen
4-kötülük yapmayı insanları küçük düşürmeyi marifet bilen
5-üstündeki fiyat etiketini herkesin görmesini sağlıyan


bu tip insanlardır kanımca küçük dağları kendileri yarattıklarını sanarlar. hee bide olması gereken den fazla nefes tüketirler..
şahsi kanatim kesinlikle tedavi görmeleri gerekir.

karşıdan karşıya geçen bulut gibi sis gibi içinden geçer insan. bir dur bir kalıbın olsun bir ilken olsun değil mi? yok.

çok iyi rol yaparlar. onu en yakınınız zannederseniz. siz ne isterseniz büyük bir zevkle yaparlar. yumuşak karnınızı bulur ve oraya çalışırlar.

hiçbir değer yargısı olmayan, etraflarındaki herkesin ve herşeyin onların etrafında pervane olduğunu sanacak kadar aptalcasına egoist, açgözlü, gurursuz, dengesiz, istikrarsız, güvenilmez, bir dirhem sevgiyi bile haketmeyen, kendilerinden başka kimseyi umursamayan, fedakarlık nedir bilmeyen insanlardır.

arkadaşınız, eşiniz, sevgiliniz hatta ve hatta kardeşiniz yada anne babanız bile olabilir böylesi funduszeue.infoz olursa olsun, ikinci bi şansı haketmediklerinden ve asla düzelmeyeceklerinden adım kadar funduszeue.info durun olsun bitsin.

ne istediğini bilememekten yakınıp durur. bulmuştur kılıfı kişiliksizliğine, daha ne ister.

kendileri hakkında genel çıkarımlarda bulunamazsınız. mesela kendisiyle bütünleştirdiğiniz özellikleri heran değişebilir. bugün ak dediği yarın karadır. bugün üzerinde tartıştığınız sonra kişiliğine verdiğiniz ve sustuğunuz olaylar yarın sizin dışınızdakilere farklı müeyyide uygulanması ile bir bıçak gibi saplanır benliğinize. korkulur hani. zordur. bu bireylerin ikili ilişkiler konusunda yaralayıcı olduklarının bilinmesine ek olarak yine bu tip bireylerin kurdukları ailelerden, sahip oldukları çocuklardan hayır gelmez. bir çocuk düşünün ki babasının neye kızacağı, neleri taktir edeceğini tam çıkaramıyor. çünkü o baba bugün yapma evladım dediği duruma ertesi gün ses çıkarmıyor. bir diğer nokta ise iyi kötü karşılaştırmasının dışında yapacağımız bir değerlendirme olan tutarlılıktır. yani kısaca tutarsız insanların o an için iyi olmaları size parlak bir gelecek sunmaz. onun yerine geçinmesi zor da olsa dediğim dedik, kalıbım bu abi diyen insanlar tercihimdir. enazından daha sağlam bir zeminde gelişir ilişkiler,kaypaklık olmaz. varsa öyle biri benim olsun olur mu? amin.

(bkz: gündüz rahibe gece fahişe)

UCUZ İNSANLAR KİMLERDİR ?

Değerli kardeşlerim ;

Güzel bir makale ile yazımıza başlamak istiyorum..

&#;UCUZ İNSANLARI GÖRDÜKÇE, KÖPEKLERİN KIYMETİNİ DAHA İYİ ANLIYORUM.

UCUZ İNSAN KORKAKTIR. VE BİR O KADAR DA TEHLİKELİDİR.

KORKAKLIĞINDAN DOLAYI SİZİ HER AN ÇOK FECİ BİR ŞEKİLDE YARALAYABİLİR.&#;(Mehti Saraç)

Bu güzel ve kısa dizeler, ucuz insanların ne kadar aşağılık birer mahlukat olduklarını bizlere açık bir şekilde ifade etmektedir.

Ucuz insanlar kimlerdir ve psikolojileri nasıldır ?

Bu tür kişiliklere sahip olan insanlar, maalesef hayat boyunca bizimle beraber ve bizlere eşlik etmektedirler.. Bunu kabullenmek zorundayız..

Ucuz insan, insanlığımız için aslında bir felaket ve büyük bir tehlike arz etmektedir..

Her bir kötülüğün arkasında, mutlaka ucuz bir insanın var olduğunu unutmayacağız.

Ucuz insan ; Toplumda değeri bulunmayan, genelde psikolojileri bozuk, kendini üstün gören yada öyle hisseden ve toplumda kendini ön plana çıkarmak için sürekli çaba gösteren, bu yolda bir başkasının gözüne girebilmek için, arkadaşını veya dostunu gözünü kırpmadan satabilen, harcayabilen bir insan tiplemesidir..

Psikolojileri her zaman bulanık ve karmaşıktır, korkaktırlar.

Korkaklığın verdiği o psikoloji ve baskı ile, herkesi rahatlıkla yaralaya bilirler. Acıma duyguları yoktur. Kendine hakim olmayı beceremezler. Vicdani duygularını kolay kolay sezinleyemezler. Her zaman istem dışı harekete geçme özelliklerine sahiptirler.

Kısacası her türlü zarar ve ziyana sebep olabilecek, korkularının esiri altında yaşayan, toplumlarda bir değeri bulunmayan bu insanlar topluluğuna &#;Ucuz insanlar&#; adını veriyoruz.

Gurur ve kibir onlar için vazgeçilmez bir unsurdur.. Onların mezhebi, din ve iman gücü sadece kendini büyük görmeleri ile ilişkilidir.

Gurur ve kibir onlar için vazgeçilmezdir. Hele hele bir makam ve mevki sahibi ise vay halimize !

Bazen verdiğiniz &#;ALLAH&#;IN selamını&#; bile alamayacak kadar çok basit insanlar olabiliyorlar. Aslında kendileri çok basit olduklarının farkında değiller.. Çok bilmişlik taslayıp, bir numara ahkam kesmekte de üstlerine yoktur..

Bu ahir zamanda etrafınızda gördüğünüz bu tür kişiliksiz insanların hepsi ucuz insanlardır.

Ve gene etrafımızda gördüğümüz, makam ve mevki sahibi olup ta önemli görevleri ifa edenler, özellikle gururuna yenik düşüp, kendini bir şey zannedenler, hava komplekslerine kapılanlar ; Biliniz ki sizler çok zayıf ve en ucuz insancık tiplemelerisiniz&#;

Günümüzde bir tavuğun bile bir değeri varken, bizim nazarımızda böyle ucuz insan tiplemelerinin hiçbir değeri yoktur ve onlara bir değer biçemiyoruz..

İnsanoğlu hayat boyu mutlaka bir çok evrelerden geçer..

Örneğin, iflas edenleriniz olabiliyor, fakirlikten zenginliğe bir anda uzananlar, namuslu iken namussuzluğa düşenler, hırsız iken bir anda ALLAH&#;IN dostluk mertebesine yükselenler vs her şey bu dünya yaşamı içerisinde mevcuttur..

Bir bakarsınız ki, yine bir gün çok zor durumda iken, RABBİM &#;Yürü be ey kulum &#; der ve siz inanılmaz bir yol da kat edebilirsiniz.

Ve bazen birde bakmışsınız ki,  o siyah plakalı araçtan inmiş, o saltanat bitmiş ve her şey anlık bir rüyadan ibaretmiş gibi, o güzel saltanat yıllarınız bir anda sona ermişte olabilir.

İşte o zaman toplum önünde küçücük, zerre kadar bir değeriniz de olmaz. Hatta ve hatta insanlar yüzünüze tükürmek için fırsat kollar..

Belkide bir gün çarşıda, pazarda yürürken, hiç ummadığınız bir anda eskiden acımadan, vicdansızca canını yaktığınız birisi ansızın karşınıza çıkabilir ve yüzünüze çok şiddetli bir tükürükle karşılık verebilir. O anda önce itibarınızı ve sonrada içinizi yakabilir. İşte o zaman çok büyük bir acı da çekebilirsiniz..

ALLAH bazen azgın kullarını bu dünyadan göçmeden önce günahlarına kefaret olsun diye acı çektirirmiş ve imtihanlardan geçirirmiş.

Geçmişinde yaptıkları ile yüzleştirir ve cezasını bu dünya da ona kat kat ödetirmiş.

Demek’ki, Bu tür insanlığa ve o ucuz karakter sahiplerine söyleyeceğimiz tek bir nasihat var;

Lütfen insanlık hedeflerinizden şaşmayın. İnsanlığa zarar getirecek şeylerden kaçının ve fayda getirecek şeyleri yapın ve onları yayın..

Aksine, sizinde bir gün nefesiniz kesilecek, çok derin çıkmazlara girebilir ve ölmek için ALLAH&#;A yalvaracaksınıfunduszeue.info belkide kolay kolay can bile vermeyeceksiniz..

Bu yazımız tüm &#;UCUZ İNSANLARA&#; atfedilmiştir..

İşte ülkemiz son zamanlarda ucuz insanlar tarafından dizayn edilmeye çalışılıyor..

Mesela ;

1&#; İktidara yaranabilmek için, ucuz yazı ve ucuz yorum yapan bazı yazarlara atfediyorum.

2&#;İktidarın ucuz senaryolarına ortak olup, çıkar peşinden koşup başkasını yaralamak isteyenlere atfediyorum.

3&#;Ölmeyecekmiş gibi DİN ve ALLAH&#;I unutup, DÜNYA HIRSI için ucuz siyaset yapanlara atfediyorum.

4&#;Ucuz yalan söyleyen, fesatlık peşinde  koşan, vicdanını elden bırakmış olan, çıkarcı şeytan dostlarına atfediyorum.

5&#;Ucuz kahramanlıklar yapıp, insanları yerlerde süründürmeye kalkışan o şerefsizlere atfediyorum..

6&#;Ucuz rant kavgaları için, insanları ölüme terk edenlere atfediyorum.

7&#;Ucuz hile ve üçkağıtla kendi menfaati için çaba gösterip, başkasını kurban seçenlere atfediyorum.

8&#;Günümüzde son zamanlarda yaşanan ve gözünü kırpmadan başkasının canına kıyan, ve elindeki silahı kullanıp, vatandaşını sokak ortasında öldüren o gözü dönmüş canilerin her türlüsüne atfediyorum.

9&#;Başkasına yaranmak için, yargıyı, adaleti, hukuku, insanlığı bile bile satanlara, korkudan sendromundan dolayı başkasının kılıcını sallayarak, başka insanların hayatına kast etmeye kalkışan tüm korkaklara atfediyorum.

10&#;Makamının değerini bilmeyip, görevini kötüye kullananlara atfediyorum..

ALLAH hepimizi o gurur ve kibre bürünmüş o çirkin yüzlerden korusun. (Amin)

Saygı ve sevgilerimle… Mehti Saraç

[email&#;protected]

Değerli kardeşlerim ; - mehti sarac

KONU HAKKINDA DAHA FAZLA:

Adalet

GİRİŞ TARİHİ:

GÜNCELLEME:

Bu gibi içeriklerin devam etmesini istiyor, Akademik yayınları veya vatandaş gazeteciliği destekliyorsanız, maddi katkıda bulunabilirsiniz.

İçerik desteği, sponsorluk veya işbirliği teklifleri için bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Mehti SARAÇ

Kişilik Nedir? Kişilik Tipleri Ve &#;zellikleri Nelerdir?

İnsanların görüntüleri gibi kişilikleri de farklıdır. Tek yumurta ikizleri bile kişilik olarak farklılık gösterirken, farklı kişilerin farklı tepkileri ise normaldir.

Kişilik Nedir?

Kişilik nedir dendiğinde, kişiliği oluşturan pek çok faktör vardır. İnsanların genetik yapısı kişilik için bir zemin oluşturur. Ama aynı zamanda insan yaşam içinde şekillenir. Sosyal çevresinden ve eğitim çevresinden bazı şeyler öğrenir. Bu öğrendikleri de onun kişiliğine şekil verir. Kişilik kolay değişen bir şey değildir. Genellikle belli bir yaştan sonrada insanların kişilikleri oturur.

Tabii ki değişim insanlar içindir ama bu değişim çocukluk ve gençlik dönemlerdeki kadar hızlı değildir. İnsanların dış görünüşleri, zekâları nasıl farklıysa, kişilikleri de farklıdır. İnsanların olaylara bakış açısı, duyguları, duygularını dışa vurum şekilleri çok farklıdır. Birinin çok sakin karşıladığı bir olay, başka bir kişi için panik hali yaratabilir. Kimisi çok sakin bir diğeri çok telaşlı, biri çok nazik diğeri çok kaba olabilir. Bu söylenenler hem ailede görülmüş hem de öğrenme yoluyla bünyeye yerleşmiş olabilir.

Karşınızdaki kişinin, herhangi bir yanını eleştirdiğiniz zaman, ‘’ne yapıyım benim kişiliğim böyle’’ der. Aslında bu bir nevi kişiliğin ne kadar köklü bir şey olduğunu gösterir. Bu çeşitlilik içerisinde insanlar başkalarından bir şey öğrenmeyi veya farklılıklara saygı duymayı öğrenmelidir.

Kişilik, Karakter ve Mizaçtan Nasıl Ayrılır?

Bireylerin karakteri ve mizacı vardır. Ama bunlar kişilik değil, kişiliğin alt açılımlarıdır. Karakter kişinin duygular ve davranışı ile bağlantılı yarattığı hareketlerdir. Karakter doğuştan gelen yapıların üzerine çevre şekillendirmesinin olmasıdır. Mizaç ise içten gelen davranış şekilleridir. Öfkeli, mutlu, neşeli, sabırsız gibi belirtilen tanımlar kişilerin mizacını belirler. 

Kişilik Tipleri ve Özellikleri Nelerdir?

Kişiliğin ise tek bir tanımı yoktur. Çünkü insanlara sorduğunuzda bir her biri kendisiyle ilgili farklı şeyler söyler. Kişilik insanlar arasında ayırt edici bir özelliktir. Sözünün eridir, asla yalan söylemez, sorumluluklarını bilir dediğimizde kişiyi diğerlerinden ayıran özellikleri ile tanımlamış oluruz. 

Kişilik tiplerini belirlerken uzmanlar farklı sınıflandırmalar yapmışlardır. Bu sınıflandırmalardan bir tanesi de aşağıda belirtildiği gibi bir sınıflamadır.

  • Baskın Kişilik: Çevresindekileri kontrol etmekten hoşlanır. Yönetmeyi ve yönlendirmeyi sever. Bulunduğu ortamda varlığı hemen belli olur.
  • Analitik Kişilik: Disiplinli ve çalışkan bir yapısı vardır. Her planı defalarca kontrol eder. Her konuda oldukça seçicidir.
  • Duygusal Kişilik: Hayatta çevresindeki herkesin önceliği vardır. Kimseyi kırmaktan hoşlanmaz. Olaylar karşısında duygulanır.
  • Sosyal Kişilik: Hayattaki en önemli konu eğlencedir. Yaşamda çok fazla disiplin ona göre değildir. Gezmeye ve yeni insanlar tanımaya eğilimlidir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası