finike gökliman plajı / Finike Plajları: Tercih Yaparken Dikkate Almanız Gereken Özellikleri ile 5 Yer

Finike Gökliman Plajı

finike gökliman plajı

Finike-Gökliman Plajı, Gökliman Plajı, Akdeniz Bölgesinde bulunan Finike İlçesinin popüler plajlarından biridir. Finike birbirinden güzel plajları, tarihi yerleri, doğası ile yerli, yabancı birçok turisti ağırlamaktadır. Bunlardan biri olan Gökliman Plajı, sıcak, kavurucu ve bunaltıcı sıcaklarda denize girip serinleyebileceğiniz, denizin ve güneşin keyfini çıkarabileceğiniz bir yerdir. Ülkemizin turizm cennetlerinden biri olan Finike&#;de, altın sarısı kumsalları, kayalıkları, tertemiz, berrak, şeffaf denizi ile Akdeniz’in maviliği ve yeşil ormanları muhteşem bir uyum sunmaktadır. Finike&#;nin en çok tercih edilen plajlarının biri olan Gökliman Plajı, ziyaretçilerine eşsiz bir deniz tatili imkânı sunmaktadır. Gökliman Plajına ulaşım kolay bir şekilde sağlanabilmektedir. Yaz ayları oldukça hareketli bir sezon başlangıcı yaşanmakta olan hemen dolan, en kalabalık, en çok tercih edilen plajlarından biri olan Gökliman Plajı, yıl boyunca sayısız ziyaretçiyi ağırlamaktadır.  Finike’de gidebileceğiniz en iyi plajlardan biri olan Gökliman Plajını sizler için bu yazımızda araştırarak sunduk.

Gökliman Plajı, Finike-Gökliman Plajı

Gökliman Plajı

Antalya-Finike bölgesinde Finike ilçe merkezine 6 km uzaklıkta bulunan Gökliman Plajı, Andrea Dorya koyundan bir yarım ada ile ayrılan ve antik dönemde liman olarak kullanılmaktadır. Yarımada üzerinde Likya dönemine ait kalıntılar da bunu kanıtlar niteliktedir. Plaj küçük taşları ile kaplı bir yapıya sahiptir. Bu nedenle ayağınıza batmaması için dikkatli ve hazırlıklı olmalısınız.

Gökliman Plajı, Likyalıların bölgede hakim olduğu dönemlerde liman olarak kullanıldığı bilinen bir koy üzerinde yer alan bir plajdır. Bu nedenle de Likya dönemine ait kalıntıların olması mümkündür. Ücretsiz bir şekilde giriş yapılan Gökliman Plajında tuvalet, soyunma kabini, duş, şemsiye ve şezlong kiralama ve belediye tarafından işletilen büfelerden de ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Rahatlıkla ihtiyaçlarınızı da karşılayabildiğiniz Gökliman Plajı, tertemiz turkuaz rengi denizi ile ziyaretçilerini ağırlamaktadır.

Bilgiler

Giriş: Ücretsiz. Şezlong ve şemsiye kiralama ücreti 10 – 15 TL’dir.

Şezlong ve şemsiye kiralama, tuvalet, soyunma kabini, duş, büfe bulunmaktadır.

Google Yorumları Puanı ( yorum)=4,5

Adres: Boldağ, Finike/Antalya

Bulunduğunuz Konumdan Gökliman Plajı’na Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Alanya Belediyesi Halk Plajı hakkında daha fazla bilgi edinebilmek için tıklayınız.

Finike Gökliman Plajı, Alanya, nerede, Otobüs ile nasıl gidilir?

Alanya şehrinde Finike Gökliman Plajı konumuna Toplu Taşıma

Alanya, Türkiye'deki Finike Gökliman Plajı adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Finike Gökliman Plajı adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak Finike Gökliman Plajı adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

Finike Gökliman Plajı için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: - Alanya Otogar; - Otogar; - Otogar; - Diş Hastanesi; Damlataş.

OtobüsB50

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca Finike Gökliman Plajı için yol tarifi alın.

Finike Gökliman Plajı adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Alanya konumundaki kullanıcılar dahil milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

Finike Gökliman Plajı için Otobüs fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Denize Girilecek Yerler, Plajlar ve Aquaparklar

Gökliman Plajı Tanıtımı

Gökliman Plajı, Antalya ili ve Finike ilçesinde bulunan ücretli bir plaj olup, ilçe merkezine araç ile km uzaklıktadır.

Andrea Doria koyundan bir yarım ada ile ayrılan bu koyun antik dönemde liman olarak kullanıldığı bilinmektedir. Yarımada üzerinde Likya dönemine ait kalıntıların olması bunu doğrulamaktadır. Gökliman kendi içinde Mendikli adında küçük ama şirin bir koya sahiptir. Sessiz ve sakin ortamı seven ailelerin uğrak yerlerindendir.

Çakılların oluşturduğu kıyıda nezih bir plaja sahip olan Gökliman&#;da, Finike Belediyesine ait bir tesis de yer almaktadır.

Genel Bilgiler

İlçeye Uzaklık

km uzaklıkta

Detaylı Bilgiler

Gökliman Plajı Aktiviteleri ve Olanakları

Aktiviteler

Bilinmiyor

Alışveriş

Bilinmiyor

Gökliman Plajı ile aynı bölgede yer alan günübirlik ya da konaklamalı diğer denize girilecek yerler, plajlar, aquaparklar ve termal kaplıcalar nerede diye merak ediyorsanız ve bilgi sahibi olmak istiyorsanız Antalya>Finike plajları, aquaparkları ve termal kaplıcaları listemize bakmanızı tavsiye ederiz.

Gökliman Plajı Giriş Ücreti

HaftaiçiCumartesiPazar
Yetişkin10,00 TL10,00 TL10,00 TL
İndirimli10,00 TL10,00 TL10,00 TL

Güncel giriş ücretleri ve abonelik işlemleri için sitemizde bulunan telefon numaralarından ilgili kurum ile irtibata geçmeniz gerekmektedir. monash.pw Türkiye’deki ve KKTC’deki ücretli/ücretsiz plajları ve aquaparkları tek çatı altında toplayan bir plaj rehberi sitesidir. İçeriğimizde yer alan tesisler ile doğrudan ilişkimiz bulunmamaktadır.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır