telefon kilit ekranı şifresini unuttum / Telefon Ekran Kilidi Kırma Yöntemleri - Unutulan Desen Şifresi Nasıl Açılır? » TechWorm

Telefon Kilit Ekranı Şifresini Unuttum

telefon kilit ekranı şifresini unuttum

Telefon kilit ekranı şifresini unuttum

Herkese iyi forumlar,

Telefonum Mi 9T Pro, android 9 kurulu, eu stable rom kurmuştum yıl önce

Yeni telefon almıştım ve bu telefonun da şifresini değiştirmiş bulundum, sonrasında bir yere gittim 15 gün falan, geldim ve şifreyi hatırlamıyorum.  

Defalarca deneme yaptım, şifremi unuttum kısmı yok. Şifreyi bulamadım. Daha kötüsü doğru şifreyi girmiş oldum da kabul etmedi mi bilemiyorum. Artık her şifre denemesi yaptığımda dk. sonra tekrar deneyin uyarısı veriyor. :))  Google hesabı ile şifre sıfırlama ekranı da yok.

Telefonda TWRP yüklü ve TWRP de şifre soruyor ama atladığımda yine TWRP açılıyor ve dosyalar görünüyor.

Şimdi ben bu şifreyi google hesabı ile vs. nasıl sıfırlayabilirim. içinde 3 tane google hesabı var, hepsinin şifresini biliyorum.

Google Cihaz yöneticisinde telefonu kilitle var ama şifre değiştirme yok.

Mi Cloud hesabında Bul uygulaması da bir işe yaramıyor.

Yardım lazım bu telefonu verileri kaybetmeden nasıl açabilirim. Eski şifreyi vs hatırlıyorum, parmak izim vs kayıtlı ama illa şifre istiyor.

verileri kopyalamak değil, verilere zarar vermeden direk telefonu açmak istiyorum.

TWRP den yedek alıp kursam muhtemelen bana yine aynı şifreyi soracak.

Başına gelen ve yardım edebilecek, herhangi bir öneri sunabilecek herkese şimdiden teşekkürler. 

Kilit Ekranı Şifresi

Bu uygulama hakkında

Herkesin telefonunuzu alarak ve sormadan eşyalarını bakarak yorgun musunuz? Süslemeleri ve aynı zamanda güvenli telefonunuzu tutacak serin ve basit lockscreen duvar kağıdı mı arıyorsunuz? Kilit Ekranı Şifresi'i hemen indirin ve insanların telefonunuza girmesini engelleyin! Bu kadar basit. Şifreyi değiştirmek için bu uygulama, telefonunuzu ve gizliliğinizi meraklı gözlerden koruyacaktır. Özelleştirilebilir ve kullanımı çok kolay olduğu için telefonunuz için süper serin parola ekranlarını deneyin. Şimdi tek yapmanız gereken kendi pininizi oluşturmak ve telefonunuz için mavi ekranlarından birini seçmek. Pekala, daha fazla bekleme. Kilit Ekranı Şifresi'i indirin ve rahatlayın! Bu basit uygulaması her zaman güvende hissetmenizi sağlayacaktır!

Nasıl ayarlanır:

1. Uygulamayı açın;
2. 'Kilit ekranını etkinleştir' kutusunu işaretleyin;
3. Onay için aynı parolayı girin ve ardından yeniden girin;
4. Artık arka planını özelleştirebilirsiniz:

6 resim arasından seçim yapın ve arka planınızı ayarlayın!
Am Öğleden önce / öğleden sonra veya 24 saat ayarını seçin!
Açma/kapama tarihi dönüş!
Pili göster veya gizle!
Tarih biçimini seçin!
Güvenlik Sorusu - şifreyi unutmanız durumunda cihazınızın kilidini açmak için bir tane kaydedin!

Müthiş “kilit ekranı şifre” tasarımı ile gizliliğinizi ebeveynlerden veya akrabalardan koruyun! Hiç kimse özel eşyalarınıza giremez, bu yüzden zaman kaybetmeden bu uygulama şifresini ve bildirimlerini indirin. Sadece cihazınızı korumakla kalmayacak, aynı zamanda harika görünmesini de sağlayacaksınız. Bu harika "kilit ekranı duvar kağıtları", telefonunuzu güzelleştirecek ve sırlarınızı kendinize saklayacaktır. Hala ikna olman gerekiyor mu? Ücretsiz mavi ekranlarını seçerek telefonunuzu kişiselleştirin ve kişiliğinizi ifade edin. Bu yüzden Kilit Ekranı Şifresi'i indirmek şart!

▲ △ ▼ ▽ ▲ △ ▼ ▽ ▲ △ ▼ ▽

Cihazınızı korumak sizin için önemliyse doğru uygulamayı buldunuz demektir. Kilit Ekranı Şifresi'i indirmek hem erkekler hem de kızlar için havalı ekranları elde etmenin iyi bir yoludur! Bundan zevk alacaksın. Pekala, daha fazla bekleme. En iyilerinden biri telefon kilit ekranı duvar kağıdı, yalnızca birkaç dokunuşla sizin olabilir. Artık seni durduran hiçbir şey yok. Kimsenin tahmin edemeyeceği gizli bir şifre düşünün ve beğendiğiniz bir "ekran kilidi duvar kağıtları" seçin. Ve tahmin et ne oldu? Ebeveynseniz, bu şaşırtıcı telefon kilit ekranı temaları çocuklarınızın eşya satın almasını veya telefon görüşmesi yapmasını önleyecektir. Gördüğünüz gibi, telefonunuzu güvenli ve benzersiz tutacak şifreli, verimli, şık ve havalı bir uygulaması!

▲ △ ▼ ▽ ▲ △ ▼ ▽ ▲ △ ▼ ▽

Bu yeni şık "sayılı şifre kilit ekranı" uygulaması ile artık telefonunuzu herkesten gizlemek zorunda değilsiniz. Kilitli telefon duvar kağıdı uygulamamız ücretsiz olarak mevcuttur. Artık kilit ekranı stilini en kısa sürede değiştirmenizi engelleyen hiçbir şey yok! Sadece ekran kilidi ve duvar kağıdı seçebilirsiniz, aynı zamanda zaman, tarih ve pil ayarlayabilirsiniz. Ve elbette, dahası var. Bunun gibi harika kilit ekranı uygulamaları tüm metinlerinizi ve fotoğraflarınızı herkesin gözünden uzak tutacaktır. Telefon güvenliğinizi artırın ve “Kilit Ekranı Şifresi” i ücretsiz olarak indirin!

Güncellenme tarihi

26 Oca

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası