baba ocağı 15 bölüm / Son Dakika Zonguldak Haberleri - Zonguldak Son Dakika

Baba Ocağı 15 Bölüm

baba ocağı 15 bölüm

kaynağı değiştir]

Dış bağlantılar[değiştir

Zihnini yansıtan optik illüzyon testi: Bu 5 resimde ilk gördüğün şey kişiliğini yansıtıyor!

Göreviniz basit. Tek yapmanız gereken aşağıda verilen 5 görseli incelemek ve bu görsellerde ilk olarak ne gördüğünüzü belirlemek. İlk önce neyi fark ederseniz, o görüntü sahip olduğunuz kişilik tipinizi ve ne tür bir zihniyete sahip olduğunuzu gösterecek. Hazırsanız optik illüzyon testine başlıyoruz. 

  1. Pencere hangi yönde açık?

Bu optik yanılsamada, birçok kişi pencereyi dışarıya açılan bir geçit ya da içe doğru açılan bir yol olarak görür. Ne gördüğünüzü belirleyin ve bunu bir kağıda not edin.

  1. Kim kime sarılıyor?

Bu illüzyonda erkek mi kadına sarılıyor kadın mı erkeğe sarılıyor?

  1. Ne görüyorsunuz?

Uzayda yan yana duran bir kafatası mı yoksa iki astronot mu görüyorsunuz?

  1. Bu nedir?

İlk önce kediyi mi yoksa yüzü mü fark ettiniz?

  1. Ağaç dalları mı insan yüzü mü?

Bu görsele ilk baktığınızda savrulan ağaç dallarını mı yoksa insan yüzünü mü gördünüz?

SONUÇ

Tüm optik illüzyonları tamamladıysanız, ilk gördüğünüz nesnelerin sizin için ne anlama geldiğini öğrenmek için daha derine inmemiz gerekiyor.

İllüzyonların tamamında ilk seçeneği seçtiyseniz siz sezgisel bir insansınız. Her şeyden önce içgüdülerinize güveniyorsunuz. Keskin gözlem yeteneğine ve içgüdüsel muhakeme becerilerine sahipsiniz. Tehlikeler karşısında, birçok insan pes etme eğilimindeyken siz sorunları halletmeye çalışıyorsunuz.

Tüm cevaplarınız ikinci seçenekse, o zaman siz pragmatik bir insansınız. Pratiklik ve rahatlık sizin için çok önemli. Sık sık kendinizi, işleri nasıl daha kolay ve kullanışlı hale getirebileceğinizi düşünürken buluyorsunuz ve bu da genellikle harika çözümler üretmenizi sağlıyor.

Çoğunluk olarak ilk seçeneği seçtiyseniz de mantıklı bir düşünürsünüz. Herhangi bir eylemde bulunmadan önce planlarınızı düzenlemek için genellikle buna zaman ayırırsınız. Gerçekten hata yapmasanız da yapacağınız tek şeye diğerlerinden daha fazla zaman ayırıyorsunuz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir