asus tablet bilgisayar şarj aleti / ARABULALACA Asus Tablet Hızlı Şarj Cihazı Hızlı Orjinal Ev Şarj Cihazı Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Asus Tablet Bilgisayar Şarj Aleti

asus tablet bilgisayar şarj aleti

ASUS diz&#;st&#; bilgisayarlar i&#;in tasarlandı

Maxo dizüstü bilgisayar şarj cihazı, kurulum gerektirmeden cihazınıza sorunsuz bir şekilde bağlanan çeşitli şarj girişleriyle ASUS dizüstü bilgisayarlar için özel olarak tasarlanmıştır.

Akıllı tasarım

Akıllı koruma sistemi, dizüstü bilgisayarınızın aşırı yüklenmeye ve kısa devreye karşı güvende olmasını sağlarken dayanıklı ve enerji açısından verimli tasarım, gereksiz güç kullanımını ve aşırı ısınmayı önler.

K&#;&#;&#;k boyut, uzun şarj

Kompakt tasarım daha az dağınıklık yaratır, daha fazla alan sunar ve seyahat halindeyken mükemmel taşınabilirlik sağlar.

Kullanın, sarın ve saklayın

3 metrelik kablo, istediğiniz yerde oturup şarj etme imkanı sunarken, toplama bantları dolaşmaları önler ve kolay saklamaya olanak tanır.

product-specifications

&#;zellikler

Number of tips/connectors included

6

Free Tip / Connector Service available

yes

Total weight

g

Weight of main unit

g

Depth of main product (in mm)

33 mm

Width of main product (in mm)

55 mm

Height of main product (in mm)

mm

Cable length power input

cm

Cable length power output

cm

Protections

over-charge, over-current, over-heat, over-load, short-circuit

Power plug type

EU

Power source

wall socket

Input power

V~50/60Hz 1A

Voltage setting

fixed

Output voltage

19

Max output amperes

A

Total max output power (W)

90 Watt

Power cable length

cm

Laptop voltage range

18 V - 20 V

Compatible Device Types

laptop

Compatible Brands

Asus

&#;r&#;n numarası

EAN-kodu

Garanti

1 yıl

Ambalajın i&#;eriği

G&#;&#; kablosu ve kablo ucu ile takılan diz&#;st&#; bilgisayar şarj cihazı

5+1 değiştirilebilir u&#;

Kullanım kılavuzu

Sistem gereksinimleri

Duvar prizi bağlantısı

Volt ve 90 W veya daha az g&#;&#; gerektiren, Asus diz&#;st&#; bilgisayar

faqFAQ

Sık&#;a Sorulan Sorular (FAQ)

If the correct connector for your laptop model is the connector P (or P/B) according to our advisor, then you don't need an extra connector. This connector is the one that is attached to the charger cable and is also the base for the rest of connector tips. 

You should not use any of the connectors available in the package, but connect the charger directly to your laptop, since the charger comes already with this connector attached to the end of the cable.

in case you have a charger with a manual voltage selector: you may need to adjust the voltage of your charger, if the charger doesn't charge your laptop.

The following connectors are included: P, AC, BA2, AA, M, T (P is connected to the base).

This is normal for a laptop charger.
Put the charger on the ground under your desk/table with sufficient ventilation.

Unfortunately, we do not have service centers to repair products.
A defective product should be replaced by your point of purchase during the warranty period.

We offer a 'return to retailer' warranty on our products. In case of a defect, you can return the product to your retailer with failure description, proof of purchase and all accessories. During the warranty period you will receive a replacement product from the retailer if available. For full warranty conditions you can consult: funduszeue.info

There is no connector with a USB-C connection available for our regular chargers.

For USB-C a different type of charger, a USB-C charger, is required.

spareParts

Yedek par&#;alar

Yedek par&#;alar

In case of a laptop connector: First check via the Advisor which connector is needed. Then if the connector is missing from the package, or broken, use the form to request this connector.

Standard processing time, from the moment the request is send to the time that the part is delivered, is weeks, depending on the location of the shipment address and the availability of the item(s).

18w tablet şarj cihazı adaptörü asus için, elektrikli araç sahipleri için ideal bir seçimdir. Şebekeden aküye elektrik akışını yönetirler. Satın alındıktan sonra, E-Car'ın içine takılırlar ve elektrikli otomobil aküsünün şarj edilmesi gereken akımı ve voltajı kontrol ederek pil ömrünü korurlar. funduszeue.info'da 18w tablet şarj cihazı adaptörü asus için bulunabilir. hem sabit akım şarjı hem de düzenli voltaj şarjı ile çalışır.

Alınıyor 18w tablet şarj cihazı adaptörü asus için. güç tasarrufu yapmak zorlu bir görev olabilir, ancak funduszeue.info'da verimlilik ve kaliteyi bulacaklarından emin olabilirsiniz. Hazır AC gücünü, arabanın aküsünü şarj etmek için gereken DC gücüne dönüştürürler. Dahası, elektrikli bir araç benzinle çalışabilir ve zaten mevcut şarjı kullanabilir veya akü azaldığında kişinin yakıt deposu tarafından belirlenen menzili sürmek için motoru düzenleyebilir, bunların tümü bu tür bir şarj cihazıyla mümkün kılınmıştır. Ayrıca sabit bir yedek güç kaynağı sağlar.

Çok yönlülüğü nedeniyle, 18w tablet şarj cihazı adaptörü asus için her araç platformu için özel olarak yapılandırılacak şekilde tasarlanabilir. Güç kaynağını en üst düzeye çıkarırken minimum yer kaplarlar. Ayrıca, şarj akımını optimize etmek ve şarj süresini azaltmak için üretildikleri için verimlidirler.

18w tablet şarj cihazı adaptörü asus için çeşitlerine göz atın. funduszeue.info'daki fiyatlar. Dünyanın dört bir yanından sertifikalı tedarikçiler, toptancılar ve üreticiler tarafından listelenir ve satılır. Toplu siparişler için premium kargo fırsatları mevcuttur.

ARABULALACA Asus Tablet Hızlı Şarj Cihazı Hızlı Orjinal Ev Şarj Cihazı AE

ARABULALACA Asus Tablet Hızlı Şarj Cihazı Hızlı Orjinal Ev Şarj Cihazı

KARGO BEDAVA

Kurumsal Fatura

Satıcı : Arabulalaca

Koleksiyona Ekle

Tahmini Kargoya Teslim: 8 gün içinde

  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürün Arabulalaca tarafından gönderilecektir.
  • ASUS ZENFONE TELEFON VE TABLETCHARGİNG ORJİNAL SARJ CİHAZI% ORJİNAL, RESMİ İTHALAT FATURALI ÜRÜNDÜR..  Güç:Giriş: V AC 50/60Hz AÇıkış: V 2A OR 9V 2A Paket İçeriği: Orjinal Ev Şarj BaşliğiOrjinal Data ve Şarj Kablosu 18W
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ

Ürün Değerlendirmeleri

Henüz Yorum Yazılmamış.

Ürün Bilgileri

ARABULALACA Asus Tablet Hızlı Şarj Cihazı Hızlı Orjinal Ev Şarj Cihazı

  • ASUS ZENFONE TELEFON VE TABLETCHARGİNG ORJİNAL SARJ CİHAZI% ORJİNAL, RESMİ İTHALAT FATURALI ÜRÜNDÜR..  Güç:Giriş: V AC 50/60Hz AÇıkış: V 2A OR 9V 2A Paket İçeriği: Orjinal Ev Şarj BaşliğiOrjinal Data ve Şarj Kablosu 18W
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipiİthalatçı Garantili
  • RenkSiyah

Asus FXG 20V A 6MM W Laptop Orjinal Şarj Aleti ( Adaptör )

Ürün                       : Orjinal  Asus Adaptör Asus TUF FXG W    

Part Number       : AP1A,ADPCH B

Menşei                  : ASUS Distribitör Ürünü

Çıkış Volt               : 20V

Çıkış Akımı           : A

Güç                         :W

Uç Boyutları         : mmmm

Uyumlu Modeller: Asus ZenBook Pro 15 UXLI,Asus Rog Strix G15 G,Asus Rog Strix G15 GL,Asus Rog Strix G15 GLI,Asus FXG,Asus FXGT,Asus FXDV,Asus FX,Asus FXD,Asus FXDT,Asus TUF FA,Asus TUF FAIH,Asus TUF FAII

İncemelekte olduğunuz Asus Notebook Adaptör ün Asus FXG çıkış voltu 20v olup çıkış akımı amper değeri a dır.
Asus Notebook Şarj Cihazı nın Asus FXG kullanmakta olduğu adaptör ucu ise mmmm dir.
Alışverişinizde ileride herhangi bir sorun yaşanmaması için Asus Laptop unuzun Asus FXG arka etiketinde yazan değerleri ile yukarıda resmini görmekte olduğunuz Asus Şarj cihazı resmini karşılaştırmanız tavsiye edilir.
Burada, funduszeue.info da, bir Asus dizüstü bilgisayar şarj cihazının arızalanmasının ne kadar rahatsız edici veya hasarlı olduğunu anlıyoruz.
Bu sorundan dolayı günlük hayatınızın günlük yaşamınızın iş düzeninizin bozulmaması için mümkün olan en hızlı sürede orijinal bir Asus adaptörü değişimi sağladığımızdan emin olmak için gayret gösteriyoruz.
funduszeue.info adresini tercih eden tüm müşteriler Asus notebook şarj aletinden memnun kalacak ve müşteri hizmetlerinden memnun kalacaklardır.

Dizüstü Bilgisayarlarınız İçin Doğru Adaptörleri Nasıl Seçeceksiniz?

Dizüstü bilgisayarlar, şarj edilebilir bir pil şeklinde kendi güç kaynağı olan taşınabilir cihazlardır. Bu piller sadece yeniden şarj edilmeleri gerekmeden çok uzun süre dayanır.
Dizüstü bilgisayarlar, bu amaç için duvar prizlerine takılan güç adaptörlerini kullanır. Piyasada yüzlerce farklı marka dizüstü bilgisayar var ve her biri kendi türünü ve adaptör modelini kullanıyor.
Dizüstü bilgisayar adaptörleri ararken, dizüstü bilgisayarlarının model numarasını ile voltaj ve amper gereksinimlerini kontrol etmesi gerekir.

Bu bilgi, uyumlu bir dizüstü bilgisayar adaptörünü çevrimiçi aramak için kullanılır.
Bir adaptörün voltajının dizüstü bilgisayarın gerekli voltajına uygun olması gerekir. Bununla birlikte, bir adaptörün amperajı gerekli amperajı karşılayabilir veya aşabilir.
Dizüstü bilgisayar sahiplerinin ayrıca doğru konektör (Giriş Ucu) tipinde bir adaptör almaları gerekmektedir. Silindirik konektör uçları, bir dizüstü bilgisayar cihazı için en yaygın kullanılan tiptir.
Başka bir seçenek, güç ayarlarını dizüstü bilgisayara uyarlayabilen ve çoklu konektör uçlarıyla birlikte gelen bir evrensel güç adaptörü aramaktır.
Dizüstü bilgisayarlar, enerji için iki ana güç adaptörü türüne güvenir: AC adaptörü ve DC Adaptörü.
Şarj cihazları olarak da bilinen bu adaptörler, elektrik prizinden çıkan elektriği dizüstü bilgisayar için kullanılabilen bir forma dönüştürmeye yardımcı olan Alettir.

AC Laptop Şarj Adaptörü

AC adaptörü AC gücünü çoğu evde bulunan bir duvar prizinden çoğu küçük cihaz tarafından kullanılan DC gücüne dönüştürür.
Dizüstü bilgisayarlar DC gücü kullanır. dizüstü bilgisayarı Elektrik İhtiyacı Olmadan çalışmaya devam etmek için kullandığı piller tarafından sağlanan güç türüdür.

DC Laptop Şarj Adaptörü

Dizüstü bilgisayarlar DC gücü kullanır, bu yüzden bir DC güç kaynağına takıldığında bir DC adaptörünün gerekli olmadığı görülüyor.
Bununla birlikte, çoğu DC güç kaynağı, bir dizüstü bilgisayarın ihtiyaçları için çok düşük bir voltaj sağlar. Bu gücü almak ve dizüstü bilgisayarın pilini şarj etmek veya çalıştırmak için kullanabileceği daha yüksek bir voltaja
dönüştürmek için bir DC güç adaptörü gerekir.

Laptop Şarj Adaptörünün Doğru Modelini Bulmak ?

Piyasada pek çok farklı adaptör bulunduğundan, bir dizüstü bilgisayar satın almadan önce hangi adaptöre ihtiyaç duyduğunu kontrol etmek önemlidir.
Çoğu adaptör, belirli markalar ve dizüstü bilgisayar modelleri için pazarlanmaktadır. Ayrıca adaptörün voltajını, akımını ve polaritesini de listeleyeceklerdir.
Bu sayede dizüstü bilgisayar sahipleri, cihazları için uygun adaptörü seçebilir. Dizüstü bilgisayar için doğru adaptörü bulmak, dizüstü bilgisayarın model numarasını ve güç gereksinimlerini kontrol etmek anlamına gelir.

Dizüstü bilgisayarın model numarasını Nasıl Bulurum ?

Bu genellikle dizüstü bilgisayarın alt tarafına yapıştırılmış küçük bir çıkartma üzerine basılır.
Ayrıca dizüstü bilgisayarın güç bağlantı noktasının yanında da yazdırılabilir. Amper ve gerekli voltajı.
Uyumlu adaptörlerin olup olmadığını bulmak için model numarasına çevrimiçi bakın. Adaptörün voltajı ve amperi, dizüstü bilgisayarın gereksinimlerine uygun olmalıdır.
Laptop adaptörünün konnektör tipini Bulamıyorsanız Bizden Çevrim içi Canlı destek Alabilirsiniz. Alacağınız Adaptörün dizüstü bilgisayara takılabilmesi için eşleşmeleri gerekir.

KULLANIM ŞARTLARI :
Asus Şarj aletinizi aşağıda belirtilen ortam limitleri dahilinde kullanmanız en iyi verimi almanız için yardımcı olacaktır :
  • Muhafaza sıcaklık Limitleri          : °C – 60°C
  • Çalışma sıcaklık Limitleri               :  40°C – 65°C
  • Ortam net Limitler                         :  %20 - %80
Ayrıca kullanırken şu hususlara riayet edilmesi gereklidir :
  • Ortamın tozsuz ve kuru olması
  • Soba, Kalorifer gibi sıcaklık yayan ortamlardan uzak olması
  • Direk güneş ışığına maruz kalmaması
  • Asus şarj aletinizin yayacağı ısının dağılmasını engelleyecek şekilde kapalı bir ortamda tutulmaması veya üstünün örtülmemesi
  • Üzerine herhangi bir ağırlık konulmaması
  • Kablo uçlarında bulunan fişlerin yerlerine tam olarak oturması
  • Kabloların bağlı olduğu Giriş / Çıkış fişlerine yakın bölgelerde fişleri bir tarafa doğru bükmeyecek şekilde serbest tutulması
  • Asus şarj aletinize hareketli nesnelerin çarpıp herhangi bir hasara neden olmayacak biçimde kullanılması

BAKIM :
Asus adaptörünüzü yukarıdaki şartlar dahilinde kullanmanız durumunda herhangi bir bakım ihtiyacı olmayacaktır. Herhangi bir sebep ile temizlik yapmanız icap eder ise, hafif nemli bir bez ile Asus şarj aletinizin kablo ve fişlerinizi silebilirsiniz. Temizlik işleminde deterjan ve alkol gibi kimyasalların kullanımı plastik ve/veya etiketlere zarar verebileceği sebebi ile uygun değildir.
Dikkat : Temizlik esnasında Asus adaptörünüzün  ve güç kablosunun içine temizlik malzemesi veya herhangi bir sıvı kaçırmamaya azami dikkat gösterin. Böyle bir durumda Asus şarj aletinizde kalıcı hasarlar oluşabileceğini unutmayın.

GARANTİ DIŞI DURUMLAR :
Aşağıdaki durumlarda Asus adaptörünüz garanti dışı kalacaktır :
  • Orijinal ambalajı ve alış faturası olmadığı durumunda,
  • Ürün ve/veya ambalajı üzerindeki etiketlerin hasar görmesi durumunda,
  • Asus şarj aletinizi çarpma, düşme gibi fiziki bir etki neticesinde hasar görmesi durumunda,
  • Yukarıdaki KULLANIM ŞARTLARI bölümünde belirtilen şartlara uymayan bir kullanımdan kaynaklanan hasarlar durumunda,
  • Asus adaptörün yetkili servis haricinde açılması durumunda,
  • Elektrik tesisatı ve Topraklama hataları neticesinde oluşan hasarlarda.


 Bakmakta olduğum Asus şarj aleti,Asus Adaptör ün cihazıma uygun olup olmadığını nasıl anlarım ?

1-Kullanmakta olduğunuz Asus laptopunuzun arkada bulunan etiketinde,cihazınıza uygun Asus şarj aleti,Asus adaptör değerleri bulunmaktadır.
  Örneğin 19v a yada 19v a.Öncelikle bu değerler ile bakmakta olduğunuz Asus Şarj aleti,Asus adaptör değerlerini karşılaştırmanız gerekmektedir.
2-Eğer bir şekilde bu etiket zarar görmüş ise okunamaz halde ise eski Asus Şarj aleti,Asus adaptör üzerinde aynı değerler yer almaktadır.
3-Asus Şarj aleti Asus adaptör kablo ucu ile bakmakta olduğunuz Asus Şarj aleti Asus adaptör resmini karşılaştırıp herhangi bir belirgin fark olup olmadığını kotrol etmelisiniz.
4-Eğer hala içinizde alacağınız Asus Şarj aleti Asus adaptör ile ilgili bir şüphe varsa funduszeue.info üzerinden online 24 saat canlı destek alabilirsiniz.


Asus cihazım Asus Şarj aleti Asus adaptör olarak 19v a 65w kullanmktadıfunduszeue.info yerine 19v a 90w alırsam bir sıkıntı olurmu?

1-Asus şarj aleti Asus adaptör lerin temel işlevi elektrik prizinden gelen dalgalı akımı sabit akıma çfunduszeue.info laptoplar dc denilen sabit akım ile çalışmaktadır.
  Asus Şarj aleti Asus adaptör ler ürettiği sabit akım değerlerini laptoplarınıza göndermez,Laptoplarınız ihtiyacı kadar olanı Asus şarj aleti Asus adaptör den temin ederler.
  Örneğin cihazınız çaşlışmaya başladığı anda Asus şarj aleti Asus adaptör den amper dediğimiz değerlerden almaya başlar.
  Anakart amper işlemci amper ekran kartı amper pil amper gibi.(Değerler afaki verilmiştir,örnek olması için gerçek değerler değildir.)
  Eğer almış olduğunuz Asus Şarj aleti Asus adaptör cihazınızda yazan değer kadarsa sıkıntı olmaz.
  Eğer almış olduğunuz Asus şarj aleti Asus adaptör cihazınızda yazan değerden küçük ise ihtiyacı olan amper değerini alamayacağı için bazı fonksiyonlarını yerine getiremeyecekir.
  Eğer almış olduğunuz Asus Şarj aleti Asus adaptör cihazınızda yazan değerden büyük ise ihtiyacı kadar olanı kullanacaktıfunduszeue.info adaptörünüzün daha az kapasite ile çalışmasını sağlayacaktır.
  Sonuç olarak 45w Asus Şarj aleti Asus adaptör ünüzün yerine 65w yada 90w kullanmanızda hiçbir sıkıntı yoktur.
  Yada 65w Asus Şarj aleti yerine 90w almanızda hiçbir sıkıntı yoktur.


Orjinal Asus şarj aleti Orjinal Asus adaptör ile Muadil arasında fark varmıdıfunduszeue.info Asus şarj aleti Asus adaptör ü alırsam cihazıma zarar verirmi?

1-Her üründe olduğu gibi Asus şarj aleti Asus adaptör lerdede  orjinal ile muadil arasında kalite farkı vardır.
2-Orjinal Asus Şarj aleti Orjinal Asus adaptör daha kaliteli ve uzun ömürlüdür.
3-Muadil Asus Şarj aleti Muadil Asus adaptör aldığınızda cihazınıza hiçbir şekilde zarar vermez.
  Örneğin aracınızın herhangi bir parçası bozulduğunda orjinal yada muadil ürün tercihi size funduszeue.info almanızda herhangi bir sıkıntı yoktur.
  Yada orjinal ve muadil uzaktan kumanda kalite farkı gibi bir fark da Asus şarj aleti Asus adaptör lerde vardır.

 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası