konyaaltı çatışma / Türkiye silahlı Suriyeliler videosunu konuşuyor Çatışmanın sırrı bu haberde - Güncel - ODATV

Konyaaltı Çatışma

konyaaltı çatışma

Antalya'da teröristlerle çatışma: 1 terörist ölü, 1 terörist yaralı ele geçirildi

Değerli funduszeue.info okurları.

funduszeue.info ekibi olarak Türkiye’de ve dünyada yaşanan ve haber değeri taşıyan her türlü gelişmeyi sizlere en hızlı, en objektif ve en doyurucu şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. Yoğun gündem içerisinde sunduğumuz haberlerimizle ve olaylarla ilgili eleştiri, görüş, yorumlarınız bizler için çok önemli. Fakat karşılıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz yorum platformlarında daha sağlıklı bir tartışma ortamını temin etmek amacıyla ortaya koyduğumuz bazı yorum ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çekmek istiyoruz.

Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (yorum yapan diğer okurlarımıza yönelik yorumlar da dahil olmak üzere) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık unsurları taşıması durumunda yorum editörlerimiz yorumları onaylamayacaktır ve yorumlar silinecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisinde aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemi içeren yorumlar da yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur. Bu nedenle bu tarz okur yorumları da doğal olarak funduszeue.info yorum sayfalarında yer almayacaktır.

Ayrıca funduszeue.info yorum sayfalarında Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu ispat edilemeyecek iddia, itham ve karalama içeren, halkın tamamını veya bir bölümünü kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.

Yorumlarda markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir. Aynı şekilde bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Başka hiçbir siteden alınan linkler funduszeue.info yorum sayfalarında paylaşılamaz.

funduszeue.info yorum sayfalarında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan okura aittir ve funduszeue.info bunlardan sorumlu tutulamaz.

funduszeue.info yorum sayfalarında yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yayınlanan Kullanım Koşulları’nı ve Gizlilik Sözleşmesi’ni peşinen okumuş ve kabul etmiş sayılır.

Bizlerle ve diğer okurlarımızla yorum kurallarına uygun yorumlarınızı, görüşlerinizi yasalar, saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun şekilde paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Barışmak için geldi, kafe çıkışında silahla vuruldu

Antalya'nun Konyaaltı içlesindeki olay, saat sıralarında Hurma Mahallesi Sokak'ta meydana geldi.

Aralarında husumet bulunan Enver N. (39) ile Telman F. (35), arkadaşlarının tavsiyesiyle barışmak için kafede bir araya geldi.

KAFASINA VE KARNINA İKİ KURŞUN İSABET ETTİ

Yaklaşık yarım saat konuşan ikili daha sonra dışarı çıktı. Telman F., iddiaya göre aracına bineceği esnada kafe önündeki Enver N’ye tabancayla ateş etmeye başladı.

Kafasına ve karnına iki kurşun isabet eden Enver N. yere yığıldı.

Olayı görenler durumu Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından Enver N, ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Sokağı araç ve yaya girişine kapatan polis ekipleri, olay yerinde 4 mermi kovanı ve bir bıçak buldu.

Olay Yeri ve Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin çalışmasının ardından yol trafiğe açıldı. 

Olay yerinden otomobille kaçan Telman F. Kemer ilçesinde yakalanırken, yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. 


Son Dakika Konyaaltı Haberleri

  • Konyaaltı Belediyesi, Kurban Bayramı'nda ücretsiz kesim hizmeti sunacakKonyaaltı Belediyesi, Kurban Bayramı'nda ücretsiz kesim hizmeti sunacak

    Konyaaltı Belediyesi, Kurban Bayramı'nda ücretsiz kurban kesim hizmeti sunmak için üç nokta belirledi. Küçükbaş kurban kesmek isteyenler Liman ve Siteler Mahallesi'nde bulunan kapalı pazar yerlerinde; büyükbaş kurban kesmek isteyenler ise Altınkum Mahallesi Kapalı Pazar Yeri'nde kesim yaptırabilecek. Kurban satış noktası ise Zümrüt Mahallesi Cumhuriyet Caddesi olacak. Ücretsiz kasap hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşların randevu alması gerekiyor. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, hijyen ve güvenli kesim konularına dikkat ettiklerini belirterek, tüm hemşehrilerine sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir bayram diledi.

  • Antalya'da Kurban Bayramı yoğunluğu başladıAntalya'da Kurban Bayramı yoğunluğu başladı

    Antalya'da Kurban Bayramı tatilinin 9 güne uzatılmasıyla birlikte turizm kenti yoğunluk yaşamaya başladı. Yaklaşık bin yatak kapasiteli turizm tesisleri tamamen dolarken, jandarma trafik ekipleri de karadan ve havadan denetimlerini sıklaştırdı. Konyaaltı sahilinde de yoğunluk yaşanırken, kural ihlali yapan 45 sürücüye ceza uygulandı.

  • Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Abdal Musa Anma Etkinlikleri'ne katıldıKonyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Abdal Musa Anma Etkinlikleri'ne katıldı

    Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Elmalı'nın Tekke Köyü'nde düzenlenen Abdal Musa Anma Etkinlikleri'ne katıldı. Başkan Esen, vatandaşlarla sohbet ettikten sonra Abdal Musa Türbesi'ni ziyaret etti ve maneviyatın önemine vurgu yaptı.

  • DünDün Antalya'da Otoparkta Park Halindeki Otomobilin Üzerine Ağaç DevrildiAntalya'da Otoparkta Park Halindeki Otomobilin Üzerine Ağaç Devrildi

    Ankara'dan ailesiyle birlikte Antalya'ya tatile gelen Ahmet Geyikçi'nin (42) Konyaaltı Sahili'ndeki otoparka park ettiği otomobilinin üzerine ağaç devrildi. Olayda otomobil zarar görürken, polis ekipleri diğer otomobillerin de zarar görmemesi için sahiplerine ulaşmaya çalıştı. Ahmet Geyikçi ise belediyeden zararının karşılanmasını istedi.

  • DünDün Antalya'da Tatilcinin Aracının Üzerine Çürüyen Ağaç DevrildiAntalya'da Tatilcinin Aracının Üzerine Çürüyen Ağaç Devrildi

    Antalya'da tatil için gelen Ahmet Geyikçi, aracını park ettikten sonra denize girdi. Döndüğünde ise aracının üzerine çürüyen ağaç devrildiğini gördü. İhbarla olay yerine gelen polisler, otomobilin Ahmet Geyikçi'ye ait olduğunu belirledi. İtfaiye ekipleri 30 dakikalık çalışmanın ardından ağacın altında kalan otomobili çıkarttı. Aracın piyasa değeri yaklaşık bin TL arasında olduğu değerlendirilen otomobilde maddi zarar meydana geldi.

  • DünDün Antalya'da Kurban Bayramı öncesi sahillerde yoğunlukAntalya'da Kurban Bayramı öncesi sahillerde yoğunluk

    Kurban Bayramı tatili öncesi Antalya sahillerinde yoğunluk yaşanıyor. Turizm kenti Antalya'da Kurban Bayramı öncesinde yoğunluk dikkati çekiyor. Günler öncesinden 5 yıldızlı otelleri dolduran tatilciler, 9 günlük tatil boyunca kentin ünlü sahillerinde güneşin ve denizin keyfini sürecek. Kent sakinleri ve yabancı tatilcilerle Konyaaltı Sahili'nde yoğunluk gözlendi. Bazı tatilciler Akdeniz'in mavi sularında kulaç atarak serinlerken bazıları ise kumsalda güneşlenmeyi tercih etti. Meteoroloji 4'üncü Bölge Müdürlüğü verilerine gören kentte bugün hava sıcaklığı 36, nem oranı ise yüzde 27 olarak ölçüldü.

  • DünDün Antalya'da Kurban Bayramı tatiliyle birlikte iç pazar da hareketlendiAntalya'da Kurban Bayramı tatiliyle birlikte iç pazar da hareketlendi

    Antalya, denizi, kumu, güneşi, tarihi ve turistik mekanları, lüks tesisleriyle önemli turizm destinasyonları arasında yer alıyor. Kurban Bayramı tatilinin başlamasıyla birlikte iç pazar da hareketlendi. Antalya Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, havadan, karadan ve denizden denetimlere başladı. Hava sıcaklığının 36 derece kaydedildiği Antalya'da sahillerde de yoğunluk arttı.

  • DünDün Antalya'da Termometreler 41 Dereceyi Gördü, Sıcaktan Bunalan Denize KoştuAntalya'da Termometreler 41 Dereceyi Gördü, Sıcaktan Bunalan Denize Koştu

    Turizm kenti Antalya'da termometrelerin 41 dereceyi göstermesiyle birlikte sokaklar boşalırken dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nde yoğunluk oluştu. Tatilciler Akdeniz'in mavi sularında serinlerken bazıları şemsiye altında dinlenmeyi tercih etti. Bayram tatili için Antalya'ya gelenler ise yoğunluğun artacağını belirtti.

  • DünDün Antalya'da Kurban Bayramı öncesinde sahillerde yoğunlukAntalya'da Kurban Bayramı öncesinde sahillerde yoğunluk

    Antalya'da hava sıcaklığının 36, deniz suyu sıcaklığının ise 27 derece ölçüldüğü kentte, Kurban Bayramı'ndan önceki hafta sonunda, serinlemek isteyenler Konyaaltı ve Lara sahillerine akın etti. Sahile gelenlerden bazıları plaj şemsiyelerinin altında oturdu, bir bölümü ise güneşlenmeyi tercih etti. Tatilciler, serinlemek için sık sık denize girdi. Gençlerden bir kısmı da kayalıklardan denize atlayarak eğlendi.

  • DünDün Konyaaltı Belediyesi, Hayatpark'ta 'Yaza Merhaba' Konseri DüzenlediKonyaaltı Belediyesi, Hayatpark'ta 'Yaza Merhaba' Konseri Düzenledi

    Konyaaltı Belediyesi, gençler için Hayatpark'ta 'Yaza Merhaba' konseri düzenledi. Konserde dört müzik grubu sahne aldı ve yüzlerce vatandaş sandalyeleriyle konser alanını doldurdu. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Hayatpark'ta yaz boyunca açık hava etkinliklerinin devam edeceğini belirtti.

  • DünDün Togg 5 yaşındaTogg 5 yaşında

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde 25 Haziran 'de kurulan Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (Togg), kuruluşunun üzerinden geçen 5 yılın ardından Türkiye'nin vizyon projelerinden olan ilk akıllı cihazı T10X'i satışa sunarken, hayata geçirdiği diğer faaliyetlerle de

  • Haz Antalya'da Sıcak Hava Sahilleri DoldurduAntalya'da Sıcak Hava Sahilleri Doldurdu

    Antalya'da hava sıcaklığının 33 derece ve deniz suyunun 27 derece ölçüldüğü günlerde, vatandaşlar ve turistler Konyaaltı ve Lara sahillerine akın etti. Plaj şemsiyelerinin altında oturanlar ve güneşlenenlerin yanı sıra, denize girerek serinleyen tatilciler ve kayalıklardan atlayarak eğlenen gençler de sahillerde yoğunluk oluşturdu.

  • Haz Antalya'da Falezlerde Erkek Cesedi BulunduAntalya'da Falezlerde Erkek Cesedi Bulundu

    Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde sahil Yaşam Parkı'nda yürüyüş yapanlar, asansörün yanında hareketsiz biri olduğunu fark ederek yetkililere haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, sırt üstü yatan kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Yanında sırt çantası da bulunan cesedin üzerinden Emre Yağmur'a (31) ait kimlik çıktı. Yağmur'un cesedi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

  • Haz Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Personeli ile BayramlaştıKonyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Personeli ile Bayramlaştı

    Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Kurban Bayramı dolayısıyla belediye personeli ile bir araya gelerek bayramlaştı. Esen, çalışanların sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmelerini diledi ve belediye çalışanlarıyla sorunlarını dinlemeye devam edeceklerini belirtti.

  • Haz Antalya'da Asansör Yanında Genç Adamın Cesedi BulunduAntalya'da Asansör Yanında Genç Adamın Cesedi Bulundu

    Antalya'da falezlerden sahile inişini sağlayan asansörün yanında 31 yaşındaki genç ölü olarak bulundu. Gencin falezlerden veya asansörün korkuluklarından düştüğü ihtimali üzerinde duruluyor. Polis ekipleri, hayatını kaybeden gencin yaklaşık 15 metre yükseklikteki falezlerden ya da asansörden toprak zemine düşerek hayatını kaybettiği ihtimali üzerinde duruyor.

  • Haz Konyaaltı Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu 'Deyişler ve Semahlar' Konseriyle Dinleyicilerle BuluşuyorKonyaaltı Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu 'Deyişler ve Semahlar' Konseriyle Dinleyicilerle Buluşuyor

    Konyaaltı Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, 'Deyişler ve Semahlar' konseri ile yarın müzikseverlerle buluşacak. Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi içerisinde yer alan Tarık Akan Salonu'nda gerçekleştirilecek olan konser, şef Soner Mızrak yönetiminde ücretsiz olarak sunulacak. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi'nin sanatın merkezi haline geldiğine dikkat çekerek, vatandaşları konserlerine davet etti.

  • Haz Kadınlar 2. Ligi play-off final maçları programı açıklandıKadınlar 2. Ligi play-off final maçları programı açıklandı

    Kadınlar 1. Ligi'ne yükselecek ekiplerin belirleneceği Kadınlar 2. Ligi play-off final maçlarının programı belli oldu. Tek maçlı final müsabakasında kazanan ekip bir üst lige yükselmeyi başaracak. 25 Haziran Pazar günü Pursaklar Saray ve Sincan 15 Temmuz Milli Birlik sahalarında oynanacak maçlarda Batman Belediyespor-Konya İdmanyurduspor ve Telsiz Spor-Konyaaltı Gençlik ve Spor takımları karşı karşıya gelecek.

  • Haz Antalya'da bir kişi evinde ölü bulunduAntalya'da bir kişi evinde ölü bulundu

    Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde apartman yöneticisi Serdar İsen evinde ölü bulundu. Yakınları durumdan şüphelenerek Acil Çağrı Merkezi'ni aradı. Sağlık ekipleri İsen'in hayatını kaybettiğini belirledi. Olaya ilişkin inceleme başlatıldı ve İsen'in cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu Morguna götürüldü.

  • Haz Antalya'da apartman yöneticisi evinde ölü bulunduAntalya'da apartman yöneticisi evinde ölü bulundu

    Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde bulunan bir apartmanda yaşayan 68 yaşındaki apartman yöneticisi Serdar İsen, evinde ölü bulundu. Yakınları tarafından haber alınamayan İsen'in ölümü, çilingir yardımıyla girilen evde sağlık ekipleri tarafından tespit edildi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Haz Konyaaltı Belediyesi ve Kent Konseyi Yabancılar Meclisi, Dünya Yoga Günü'nü HayatPark'ta kutladıKonyaaltı Belediyesi ve Kent Konseyi Yabancılar Meclisi, Dünya Yoga Günü'nü HayatPark'ta kutladı

    Konyaaltı Belediyesi ve Konyaaltı Kent Konseyi Yabancılar Meclisi iş birliğiyle, 21 Haziran Dünya Yoga Günü kapsamında HayatPark'ta etkinlik düzenlendi. Programa yediden 70'e çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlikte kahkaha yogası ve meditasyon çalışmaları yapıldı. Yoga eğitmeni Aylin Önder Tortop, yogayı ruhun ritmi ve zihnin melodisi olarak tanımladı ve barış, güzellik ve bereket için yoga yapmaya devam etme çağrısı yaptı. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen de etkinliğe katılarak destek verdi.

  • Haz Başkan Böcek: 'Ulaşım sektörü ile ilgili tüm otobüslerin Büyükşehir Belediyesine ait olması gerekiyor'Başkan Böcek: "Ulaşım sektörü ile ilgili tüm otobüslerin Büyükşehir Belediyesine ait olması gerekiyor"

    Başkan Böcek: "Ulaşım sektörü ile ilgili tüm otobüslerin Büyükşehir Belediyesine ait olması gerekiyor" Toplu ulaşım için 60 yeni otobüs sefere dahil oldu Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek: " yılından bu yana nüfus bin kişi artarken, araç sayısı bin artmıştır"

  • Haz Konyaaltı Belediye Başkanı, Site Bahçesine Giren Kaplumbağayı KurtardıKonyaaltı Belediye Başkanı, Site Bahçesine Giren Kaplumbağayı Kurtardı

    Antalya'nın Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, bahçelerine kaplumbağa giren bir site yöneticisinin ihbarı üzerine belediye ekiplerini harekete geçirdi. Ekipler, site bahçesine giren kaplumbağayı muayenesini yaptıktan sonra doğal yaşam alanına bıraktı. Başkan Esen'in kurduğu whatsapp grubu sayesinde gelen taleplere kendisi, başkan yardımcısı ve birim müdürleri ile anında cevap veriliyor. Site bahçesine giren kaplumbağa ile ilgili gelen talep de hemen karşılandı ve kaplumbağa doğal ortamına bırakıldı.

  • Haz Antalya'da 4. Etap Raylı Sistem Projesi İhale Aşamasına GeldiAntalya'da 4. Etap Raylı Sistem Projesi İhale Aşamasına Geldi

    Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, şehir içi trafiğini rahatlatmak için 4. etap raylı sistem projesinin ihale aşamasına geldiğini, 2'si elektrikli olmak üzere 62 yeni otobüs ile toplu taşıma sistemini güçlendirdiklerini söyledi. Başkan Böcek, hazırladıkları yeni projelerle kent içindeki trafiği rahatlatmak istediklerini aktardı.

  • Haz Antalya Büyükşehir'in 60 Kırmızı Otobüsü Daha Toplu Ulaşımda HizmetteAntalya Büyükşehir'in 60 Kırmızı Otobüsü Daha Toplu Ulaşımda Hizmette

    Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, kent içi ulaşımında yapılan çalışmalar ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenledi. Kent ulaşımında yaşanan sorunları raylı sistem ağını genişleterek ve çalışan otobüs sayısını arttırarak çözüme kavuşturacaklarını belirten Başkan Böcek, “Konyaaltı-Varsak arası, 18 km’lik 4. Etap raylı sistem projesini çalışmaları tamamlandı ve yapım ihalesi hazırlıklarında sona gelindi. Konyaaltı-Lara-Kundu arası 22 km’lik funduszeue.info raylı sistem proje çalışmaları tamamlandı. Ayrıca 2’si elektrikli olmak üzere 62 adet yeni otobüs alarak toplu taşıma sistemimizi güçlendirdik” dedi.

  • Haz Konyaaltı Belediyesi, Bahçesine Giren Kaplumbağayı Doğal Ortamına BıraktıKonyaaltı Belediyesi, Bahçesine Giren Kaplumbağayı Doğal Ortamına Bıraktı

    Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Liman Mahallesi'ndeki bir site yöneticisinin ihbarı üzerine belediye ekiplerini harekete geçirerek, site bahçesine giren kaplumbağayı muayenesini yaptıktan sonra doğal yaşam alanına bıraktı. Başkan Esen'in kurduğu whatsapp grubu sayesinde gelen talepler hızlıca çözüme kavuşturuluyor. Site yöneticisi Mustafa Tekce'nin kaplumbağa ile ilgili talebi üzerine Başkan Esen, ekipleri yönlendirerek kaplumbağayı doğal ortamına bıraktı.

  • Haz Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, çalışmaları yerinde incelediKonyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, çalışmaları yerinde inceledi

    Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, ilçenin birçok yerinde devam eden asfalt, kaldırım ve otopark çalışmalarını inceleyerek, ekiplerden bilgi aldı. Belediye, yaz aylarının gelmesi ile birlikte hem kırsal bölgelerde hem de ilçe merkezindeki çalışmalarını yoğunlaştırdı. Başkan Esen, yaptıkları hizmetleri turizm açısından önemli bir ilçe olan Konyaaltı'nın önemini farkında olarak yerine getirdiklerini belirtti.

  • Haz Göztepe, Metehan Mimaoğlu ile görüşmelere başladıGöztepe, Metehan Mimaoğlu ile görüşmelere başladı

    Spor Toto 1'inci Lig takımlarından Göztepe, Eyüpspor'da olan orta saha oyuncusu Metehan Mimaoğlu ile transfer görüşmelerine başladı. Oyuncunun da Göztepe'de forma giymeye sıcak baktığı ve anlaşma sağlanması halinde resmi sözleşmeye imza atacağı belirtildi. Deneyimli futbolcu, daha önce Güngören Belediyespor, Bursa Nilüfer, Eskişehirspor, Konyaaltı Belediyespor, Edirnespor, Ergene Velimeşe, Alibeyköyspor, Altınordu, Osmaniyespor, Adana Demirspor ve Ümraniyespor formalarını giymişti.

  • Haz Antalya's Konyaalti Beach is Secured by Mounted PoliceAntalya's Konyaalti Beach is Secured by Mounted Police

    Mounted police officers have become the nightmare of criminals on the world-famous Konyaalti Beach in Antalya, where millions of tourists visit every year. The Mounted Police Unit, affiliated with the Riot Police Branch Directorate of the Antalya Security Directorate, has been working to prevent the increase in crime, especially theft, during the summer months. The horses, named Börü and Winner, are taken from the stable in the Çakırlar district of Konyaaltı before being prepared for duty. The mounted police officers patrol the beach every day between and , ready to intervene in social events, especially in areas where motor vehicles cannot enter. The mounted police officers have become the center of attention for foreign tourists and citizens, and they do not refuse to take photos with them.

  • Haz Antalya'da Tatilciler ve YKS Öğrencileri Konyaaltı Sahili'nde Yoğunluk OluşturduAntalya'da Tatilciler ve YKS Öğrencileri Konyaaltı Sahili'nde Yoğunluk Oluşturdu

    Antalya'da güzel havanın tadını çıkarmak isteyen tatilciler, Konyaaltı Sahili'nde yoğunluk oluşturdu. Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci oturumuna giren öğrenciler de sınav sonrası sahile gelerek stres attı. Hava sıcaklığının 26, deniz suyu sıcaklığının 25, nem oranının yüzde 68'lere ulaştığı Antalya'da, güzel havanın tadını çıkarmak isteyenler, Konyaaltı Sahili'ne akın etti. Cuma günü okulların kapanmasının ardından hafta sonunu fırsat bilen tatilciler de sahilde yoğunluk oluşturdu. Sahil bandında yürüyüş yapanların yanı sıra, çok sayıda güneşlenen tatilci göze çarptı. Denizin tadını ise en çok çocuklar çıkardı. Çocuklar denizde arkadaşlarıyla birlikte yüzerek eğlendi. Ayrıca bugün YKS'nin ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testi'ne (AYT) giren öğrenciler, sınav sonrasında aileleriyle birlikte Konyaaltı Sahili'ne gelerek stres attı.

  • Haz Konyaaltı Belediyesi Kreşlerinde Mezuniyet TöreniKonyaaltı Belediyesi Kreşlerinde Mezuniyet Töreni

    Konyaaltı Belediyesi bünyesinde bulunan dört kreşte eğitim alan öğrenciler için Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi'nde mezuniyet töreni düzenlendi. Minikler, renkli gösterileriyle izleyicilerden beğeni topladı. Törende konuşan Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan, belediye kreşlerinin hizmet kalitesini her yıl artırdıklarını belirtti ve öğrencilere mezuniyet belgelerini verdi.

  • Haz Üniversite sınavından çıkanlar stresi denizde attıÜniversite sınavından çıkanlar stresi denizde attı

    Antalya'da yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın ilk oturumu tamamlandıktan sonra öğrenciler ve aileleri, sınavda yaşadıkları stresi denize girerek attılar. Hava sıcaklığının da etkisiyle Konyaaltı sahiline akın eden vatandaşlar, denize girerek serinledi. Bazıları ise ağaç altlarında birlikte vakit geçirdi. Sınavın cevapları ise yarın denizde olacak.

  • Haz Antalya'da Okulların Tatil Olmasıyla Sahillerde Yoğunluk OluştuAntalya'da Okulların Tatil Olmasıyla Sahillerde Yoğunluk Oluştu

    Antalya'da hava sıcaklığının 27 derece ölçüldüğü günlerde okulların tatil olmasıyla birlikte Konyaaltı Sahili'nde yoğunluk oluştu. Kent sakinleri ve tatilciler denize girerken, bazıları kamp sandalyelerinde oturarak vakit geçirdi. Plaj şemsiyelerinin altında dinlenenlerin yanı sıra, bazıları da şezlonglara ve kumsala uzanarak güneşlendi. Bisikletle gezinti yapanlar ve parklarda zaman geçirenler de vardı. Yükseköğretim Kurumları Sınavı'ndan (YKS) çıkan öğrenciler de sahillerde vakit geçirdi.

  • Haz Hentbol Süper Ligleri sezonu için başlama tarihleri açıklandıHentbol Süper Ligleri sezonu için başlama tarihleri açıklandı

    Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Kadınlar ve Erkekler Süper Ligleri Ağustos tarihlerinde başlayacak. Kadınlar Süper Lig'inde 12 takım, Erkekler Süper Lig'inde ise 12 takım mücadele edecek.

  • Haz Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da Yaz Kampanyası BaşladıSur Yapı Tatil Evleri Antalya'da Yaz Kampanyası Başladı

    Sur Yapı Tatil Evleri Antalya, yaz sezonuna özel kampanyası başlattı. Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarına özel TL taksitle tapulu devre mülke sahip olunabilecek. Sur Yapı Tatil Evleri Antalya, 14 farklı havuz ve özel plaj imkanı, ormana komşu konumu ve full eşyalı devre mülkleriyle dikkat çekiyor. Ayrıca sağlık çalışanlarına, öğretmenlere, bankacılara ve kamu personellerine özel indirimler de sunuluyor.

  • Haz Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da yaz kampanyası başladıSur Yapı Tatil Evleri Antalya'da yaz kampanyası başladı

    Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'dan tapulu devre mülk sahibi olmak isteyenlere haziran, temmuz ve ağustos aylarına özel 4 bin TL taksitle satışa sunuluyor. Sur Yapı, devre mülk sahiplerine 7/24 otel hizmetlerinin 5 yıldızlı konforunda sunuyor. Sur Yapı Tatil Evleri Antalya, geniş balkonlu evleriyle birçok kişinin konaklamasına imkan tanıyor.

  • Haz Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da Yaz Kampanyası BaşladıSur Yapı Tatil Evleri Antalya'da Yaz Kampanyası Başladı

    Sur Yapı Tatil Evleri Antalya projesinde yaz kampanyası başladı. Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarına özel 4 bin TL taksitle tapulu devre mülk sahibi olunabilecek. Projenin birçok aktivite alanı ve ormanlık alana komşu olması da dikkat çekiyor. Sağlık çalışanlarına, öğretmenlere, bankacılara ve kamu personellerine yüzde 5 ek indirim sağlanıyor. Devre mülk sahiplerine kişiye özel hizmetler sunulacak.

  • Haz Konyaaltı Belediyesi Personelini Motive Etmek İçin Futbol Turnuvası DüzenlediKonyaaltı Belediyesi Personelini Motive Etmek İçin Futbol Turnuvası Düzenledi

    Konyaaltı Belediyesi, personelin motivasyonunu artırmak ve ekip çalışmasını güçlendirmek için birimler arası futbol turnuvası düzenledi. 16 takım ve personelin mücadele ettiği turnuvada derece yapan takımlara ödül verildi. Spor İşleri Müdürlüğü, finalde İnsan Kaynakları Müdürlüğü (Kontem United) ekibini 'lük skorla mağlup ederek şampiyon oldu. Turnuvanın ardından düzenlenen ödül töreninde, gol kralı olan HayatPark sporcusu Hasan Akıncı da ödülünü aldı.

  • Haz Konyaaltı Sanat Merkezi'nin Kursiyerleri El Emeği Ürünlerini SergilediKonyaaltı Sanat Merkezi'nin Kursiyerleri El Emeği Ürünlerini Sergiledi

    Konyaaltı Belediyesi bünyesindeki Konyaaltı Sanat Merkezi'nin (KONSEM) kış dönemi kursları sona ererken kursiyerlerin dönem boyunca ürettiği el emeği ürünler, düzenlenen Yıl Sonu Sergisi ile beğeniye sunuldu. KONSEM bünyesinde 40 farklı branşta toplam kurs açıldığını kaydeden Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan, 3 binin üzerinde kursiyere eğitim verdiklerini söyledi. Kursiyerlerin diktiği kıyafetlerin defilesi ve Konyaaltı Belediyesi Halk Oyunları gösterisi de sergide yer aldı.

  • Haz Konyaaltı Sanat Merkezi'nin Kış Dönemi Kursları Yıl Sonu Sergisi İle Son BulduKonyaaltı Sanat Merkezi'nin Kış Dönemi Kursları Yıl Sonu Sergisi İle Son Buldu

    Konyaaltı Belediyesi bünyesinde bulunan Konyaaltı Sanat Merkezi'nin (KONSEM) kış dönemi kursları sona ererken, kursiyerlerin dönem boyunca ürettiği el emeği ürünler, düzenlenen Yıl Sonu Sergisi ile beğeniye sunuldu. Kursiyerlerin memnuniyeti ve ürettikleri ürünlerin sergilenmesiyle birlikte, Konyaaltı Belediyesi'nin her yıl açtığı ücretsiz kurslarla yüzlerce vatandaş eğitim almaya devam ediyor. KONSEM bünyesinde 40 farklı branşta toplam kurs açıldığını kaydeden Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan, 3 binin üzerinde kursiyere eğitim verdiklerini ifade etti.

  • Haz Antalya'da 2 Bin Kök Kenevir Ele GeçirildiAntalya'da 2 Bin Kök Kenevir Ele Geçirildi

    Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, Konyaaltı ilçesinde kenevir ektiği tespit edilen bir şahsın suçüstü yakalandığı bildirildi. Operasyonda 2 bin kök kenevir bitkisi, 52 metre hortum, 1 adet tahra, 2 adet sulama bidonu ele geçirildi. Yakalanan şüpheli şahıs gözaltına alındı.

  • Haz Polisin 'dur' ihtarına uymayan ehliyetsiz sürücü, Şahin Timleri'nin kurt kapanı taktiğiyle neye uğradığını şaşırdıPolisin 'dur' ihtarına uymayan ehliyetsiz sürücü, Şahin Timleri'nin kurt kapanı taktiğiyle neye uğradığını şaşırdı

    Antalya'da polisin 'dur' ihtarına uymayan ehliyetsiz sürücü, peşine takılan 'Şahin Timleri'nin kurt kapanı taktiğiyle neye uğradığını şaşırdı.

  • Haz Antalya'da Şahin Timleri'nin kurt kapanı taktiğiyle ehliyetsiz sürücü yakalandıAntalya'da Şahin Timleri'nin kurt kapanı taktiğiyle ehliyetsiz sürücü yakalandı

    Antalya'da polisin 'dur' ihtarına uymayan ehliyetsiz sürücü, Şahin Timleri'nin kurt kapanı taktiğiyle yakalandı. Ara sokaklara girip izini kaybettirmeye çalışan sürücünün peşinden resmi ekipler gitti, sivil bir ekip ise sokak başında bekleyerek önüne gelmek zorunda kalan otomobili yakaladı. Filmleri aratmayan kovalamaca vatandaşlar tarafından anbean kaydedilirken, sürücüye 50 bin liraya yakın ceza kesildi.

  • Haz Konyaaltı Belediyesi, Mobil Atık Kumbaralarının Üretimini Kendi Atölyesinde YapıyorKonyaaltı Belediyesi, Mobil Atık Kumbaralarının Üretimini Kendi Atölyesinde Yapıyor

    Konyaaltı Belediyesi, çevre kirliliğini önleme ve geri dönüşüm atıklarını ekonomiye kazandırma çalışmaları kapsamında ilçe genelinde farklı yerlere yerleştirdiği mobil atık kumbaralarının üretimini belediye bünyesinde kurduğu atölyede yapıyor. Belediye, geri dönüşüm kumbaralarını da İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü bünyesinde üretmeye başladı. Atölyelerinde ürettikleri ürünlerle belediye bütçesinden tasarruf sağlayan Konyaaltı Belediyesi, çevre kirliliğini önlemek ve geri dönüşüm atıklarını ekonomiye kazandırmak için ilçe genelinde her mahalleye yerleştirilen mobil atık getirme merkezi ve tekstil kumbaralarının imalatını da belediye personeli tarafından yapıyor.

  • Haz Plaj Hentbolunda Cemal Kütahya UnutulmadıPlaj Hentbolunda Cemal Kütahya Unutulmadı

    Avrupa Plaj Hentbolu Finalleri'nde, depremde hayatını kaybeden milli hentbolcu Cemal Kütahya forması ile çıkan Danimarka temsilcisi HEI Beach Handball kaptanı Andersen Martin Vilstrup, hentbol camiasına başsağlığı diledi. Danimarkalı sporcuların jesti tribünlerde büyük takdir topladı. Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü de Danimarkalı sporculara birer hediye takdim etti.

  • Haz Danimarka takımı Cemal Kütahya formasıyla Avrupa Plaj Hentbolu Finalleri'ne çıktıDanimarka takımı Cemal Kütahya formasıyla Avrupa Plaj Hentbolu Finalleri'ne çıktı

    Konyaaltı Belediyesi'nin düzenlediği Avrupa Plaj Hentbolu Finalleri'nde, depremde hayatını kaybeden milli hentbolcu Cemal Kütahya forması ile çıkan Danimarka temsilcisi HEI Beach Handball kaptanı Andersen Martin Vilstrup, hentbol camiasına başsağlığı diledi. Danimarkalı sporcular, Cemal Kütahya'nın ailesi ile olan fotoğraflı forma ile maça çıktı. Gözde Kütahya, takım kaptanına ağabeyinin formasını hediye etti. Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü de Danimarkalı sporculara birer hediye takdim etti.

  • Haz Antalya'da Park Halindeki Aracın Şoförü Ölü BulunduAntalya'da Park Halindeki Aracın Şoförü Ölü Bulundu

    Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde park halindeki hafif ticari aracın şoför koltuğunda hareketsiz halde bulunan İsmail Üstündağ'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme yapıyor.

  • Haz Antalya'da Park Halindeki Araçta Ölü BulunduAntalya'da Park Halindeki Araçta Ölü Bulundu

    Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde park halindeki araçta hareketsiz bir kişi bulundu. Sağlık ekipleri kişinin hayatını kaybettiğini belirledi ve kimliği İsmail Üstündağ olarak tespit edildi. Üstündağ'ın cenazesi, ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

  • Haz Boğaçayı Deresi'nin rengi toprak kaymasından dolayı değiştiBoğaçayı Deresi'nin rengi toprak kaymasından dolayı değişti

    Antalya'nın Konyaaltı ilçesinden denize dökülen Boğaçayı Deresi'nin renginin kahverengiye dönüştüğü tespit edildi. Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü, dere havzasındaki çeşitli noktalardan alınan numuneleri laboratuvarda analiz ederek, Doyran mevkisinde meydana gelen toprak kaymasının suyun renginde değişikliğe neden olduğunu belirledi. Kirlilik zannedenlerin tepki gösterdiği durumun aslında toprak kaymasından kaynaklandığı açıklandı.

  • Haz Cevdet Yılmaz Bingöl'de, Osman Aşkın Bak İzmir'deCevdet Yılmaz Bingöl'de, Osman Aşkın Bak İzmir'de

    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz Bingöl'de ziyaretlerde bulunacak ve Halk Buluşması programına katılacak. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ise Ziraat Türkiye Kupası finalini izlemek için İzmir'de olacak. Ayrıca, spor müsabakaları ve hentbol turnuvası da yapılacak.

  • Haz 6 Nisan Tarihli Gündem6 Nisan Tarihli Gündem

    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl'de ziyaretlerde bulunacak ve Halk Buluşması programına katılacak. Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir karşı karşıya gelecek. Kırmızı Grup'ta Bucaspor ile İskenderunspor, Beyaz Grup'ta Şanlıurfaspor ile Anagold 24Erzincanspor rövanş maçlarında karşılaşacak. Hentbolda Avrupa Plaj Turu Finalleri sona erecek. Teniste Fransa Açık finali Sırp Novak Djokovic ile Norveçli Casper Ruud arasında yapılacak. MotoGP Dünya Şampiyonası'nda sezonun 6. ayağı İtalya Grand Prix'si yapılacak.

  • nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası