gigi ve zayn ayrıldı mı / Gigi Hadid ve Zayn Malik neden ayrıldı? Gigi Hadid ile Zayn Malik ayrıldı mı? - Haberler

Gigi Ve Zayn Ayrıldı Mı

gigi ve zayn ayrıldı mı

Zayn Malik, Gigi Hadid’i aldattı

Zayn Malik, Gigi Hadid’i aldattı

seafoodplus.info

29 yaşındaki İngiliz şarkıcı Zayn Malik'in, eski sevgilisi ABD'li ünlü manken Gigi Hadid'i, İngiliz reality dizisi TOWIE'de yer alan Abi Clarke (30) ile aldattığı öne sürüldü.

İddiaların kaynağına göre Malik, Hadid ile ilişkisi sırasında Clarke ile büyük bir aşk yaşadı.

ABD'nin Los Angeles kentinde bir barda tanışan Clarke ve Malik, bu arkadaşlığı daha da ileriye taşıdı ve Clarke’ın Londra'daki lüks evinde sık sık gidip, geldi.

SISKA KIZLARDAN BIKTI

Bir dönem ABD boks şampiyonu Floyd Mayweather ile de ilişki yaşayan Abi Clarke, arkadaşlarına Zayn Malik'in kendisinin kıvrımlı vücudunu sevdiğini ve Los Angeles'taki sıska kızlardan yakındığını söyledi.

İlişkileri sırada şarkıcının Hadid ile ayrıldığını düşünen Clarke’ın, Malik'in telefonuna mankenden gelen “Seni özledim” mesajını görünce ilişkisini noktaladığı öğrenildi.

Zayn Malik, Gigi Hadid’i aldattı

BÜYÜK BEDEN SEVİYOR

Malik ile Hadid'in 6 yıllık ilişkisinin, şarkıcının mankenin annesiyle kavgası yüzünden bittiği belirtilmişti.

Malik'in, büyük beden kadınlara özel flört sitesi WooPlus'a kaydolduğu da ortaya çıkmıştı.

Zayn Malik, Gigi Hadid’i aldattı

Zayn Malik, Gigi Hadid’i aldattı

ihanetzayn malikGigi Hadid

Google News ile Takip Et

fazla oku

Pakistan asıllı Britanyalı şarkıcı Zayn Malik ve Filistin asıllı Amerikalı ünlü model Gigi Hadid'in aile içinde yaşanan bir kavganın ardından ayrıldığı belirtildi. İddiaya göre Malik ve Gigi Hadid'in annesi Yolanda Hadid çok fena kavga etti.

Kavganın ardından People'a konuşan kaynaklar, "Yolanda ve Zayn birbirlerinden nefret ediyor" ifadelerini kullandı.

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

57 yaşındaki Yolanda Hadid'le yaşadığı gerginliğin ardından Twitter'da paylaşım yapan 28 yaşındaki Malik olayın "basına sızdırıldığını" söyledi. 

Malik herhangi bir yayın kuruluşunun ismini vermese de TMZ'nin haberinde kendisinin Yolanda Hadid'e "vurduğu" iddia edilmişti. 

People'ın haberindeyse 29 Eylül'de yaşanan olayın ardında Malik'in istismarla suçlandığı mahkeme belgelerinin olduğu belirtildi. Söz konusu belgelerde Malik'in, "Yolanda'yı yakalayıp şifonyere iterek zihinsel ve fiziksel acı çekmesine neden olduğunun" yazdığı ifade edildi. 

Mahkeme belgelerine göre Malik hem Gigi hem de Yolanda Hadid'in suçlamalarına karşı savunma yapmadı. Şarkıcı, Yolanda Hadid'e "vurduğu" yönündeki iddiayı reddediyor. 

Olaya dair konuşan Malik'in bir arkadaşı şarkıcının Yolanda'ya hiçbir zaman el kaldırmadığı konusunda ısrar ettiğini söyledi. Kaynağın aktardığına göre kavga Gigi iş nedeniyle uzaktayken ve Malik kızı Khai'yle ilgilenirken Yolanda'nın davetsiz biçimde gelmesiyle başladı.

Gerginliğin ardından ayrılan çifte dair kaynak şu ifadeleri kullandı:

Çok toksik bir ilişkiydi.

Hadid ailesine yakın bir kaynaksa şu ifadeleri kullandı:

Zayn'ın karmaşık bir kişiliği var. Gigi'nin onunla yaşaması bazen zorlaşıyordu.

Independent Türkçe, People, TMZ

Derleyen: Esra Güngör

Zayn Malik'ten Gigi Hadid hamlesi!

Değerli seafoodplus.info okurları.

seafoodplus.info ekibi olarak Türkiye’de ve dünyada yaşanan ve haber değeri taşıyan her türlü gelişmeyi sizlere en hızlı, en objektif ve en doyurucu şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. Yoğun gündem içerisinde sunduğumuz haberlerimizle ve olaylarla ilgili eleştiri, görüş, yorumlarınız bizler için çok önemli. Fakat karşılıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz yorum platformlarında daha sağlıklı bir tartışma ortamını temin etmek amacıyla ortaya koyduğumuz bazı yorum ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çekmek istiyoruz.

Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (yorum yapan diğer okurlarımıza yönelik yorumlar da dahil olmak üzere) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık unsurları taşıması durumunda yorum editörlerimiz yorumları onaylamayacaktır ve yorumlar silinecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisinde aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemi içeren yorumlar da yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur. Bu nedenle bu tarz okur yorumları da doğal olarak seafoodplus.info yorum sayfalarında yer almayacaktır.

Ayrıca seafoodplus.info yorum sayfalarında Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu ispat edilemeyecek iddia, itham ve karalama içeren, halkın tamamını veya bir bölümünü kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.

Yorumlarda markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir. Aynı şekilde bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Başka hiçbir siteden alınan linkler seafoodplus.info yorum sayfalarında paylaşılamaz.

seafoodplus.info yorum sayfalarında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan okura aittir ve seafoodplus.info bunlardan sorumlu tutulamaz.

seafoodplus.info yorum sayfalarında yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yayınlanan Kullanım Koşulları’nı ve Gizlilik Sözleşmesi’ni peşinen okumuş ve kabul etmiş sayılır.

Bizlerle ve diğer okurlarımızla yorum kurallarına uygun yorumlarınızı, görüşlerinizi yasalar, saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun şekilde paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Gigi Hadid ve Zayn Malik neden ayrıldı? Gigi Hadid ile Zayn Malik ayrıldı mı?

Yıldız modelin annesi Yolanda Hadid, Malik'in kendisine şiddet uyguladığını iddia etti. Açıklama yapan Malik, "Yolanda Hadid'e vurduğum yönündeki iddiaları reddediyorum" dedi. ABD'li model Gigi Hadid ile Zayn Malik 6 yıllık ilişkilerini noktaladıklarını duyurdu. Peki, Gigi Hadid ve Zayn Malik neden ayrıldı? Gigi Hadid ile Zayn Malik ayrıldı mı? İşte detaylar haberimizde

ABD'li ünlü model Gigi Hadid ile şarkıcı Zayn Malik ayrıldıklarını açıkladı. Ayrılık sebebinin olarak Malik'in Hadid ailesiyle yaşadığı sıkıntılar olduğu iddia edildi.

TMZ'nin haberine göre Hadid'in annesi Yolanda Hadid, Malik'in kendisine şiddet uyguladığını öne sürdü.

İddiara yanıt veren Malik, "Yolanda Hadid'e vurduğum yönündeki iddiaları reddediyorum. Kızımın iyiliği için daha fazla detay vermeyi reddediyorum. Umarım Yolanda aile sorunlarının mahremiyet içinde çözülebilmesi için yanıltıcı suçlamalarını yeniden değerlendirir" açıklamasında bulundu.

6 yıldır birlikte olan ikilinin Khai adında bir yaşında bir çocukları bulunurken, velayet konusunda nasıl bir adım atacakları merak ediliyor.

Gigi Hadid ve Zayn Malik neden ayrıldı? Gigi Hadid ile Zayn Malik ayrıldı mı?

Jelena Noura "Gigi" Hadid (23 Nisan , Los Angeles), Filistin asıllı Amerikalı model ve oyuncudur.

Hadid, 23 Nisan yılında Los Angeles, Kaliforniya'da doğdu. Filistinli Mohamed Hadid ve Hollanda asıllı Amerikalı eski model Yolanda Hadid'in kızıdır. Gigi'nin iki küçük kardeşi var: kız kardeşi Bella ve erkek kardeşi Anwar. Gigi'nin baba tarafından 2 üvey ablası (Marielle ve Alana) vardır. Kardeşi Bella da kendisi gibi mankenlik yapmaktadır. Annesi ve babası yılında ayrıldılar ve annesi yılında Kanadalı müzisyen, 14 Grammy ödüllü David Foster'la evlendi. Gigi yılında 18 yaşında Malibu High School'dan mezun oldu ve aynı zamanda üniversitede voleybol takımının kaptanı ve rekabetçi bir at binicisi olmuştur.

Liseden mezun olduktan sonra New York'a taşındı, çalışmalarına ve modellik kariyerine odaklandı. 'te The New School'da okudu.

Gigi Hadid ve Zayn Malik neden ayrıldı? Gigi Hadid ile Zayn Malik ayrıldı mı?

Gigi henüz iki yaşındayken ünlü Guess şirketinin "Baby Guess" reklamına çekildi ve mankenlik kariyeri başladı. Küçük yaşlarında Guess'te fotoğraf çekimleri yaptıran Gigi birkaç yıl kariyerine ara verdi ve yılında geri dönüşüm yaparak IMG Models ajansı ile çalışmaya başladı. yılında yeniden Guess markasının yüzü seçildi. Şubat 'te New York Moda Haftası'nda ilk kez podyuma çıktı ve Desigual markasının gösterisini yaptı. Temmuz 'te Tom Ford markasının çekimlerinde olan Hadid, yılında Pirelli takviminde çekildi. Ocak yılında, Maybelline markasının elçisi oldu. Hadid VMAN, Elle, Grazia, Cleo, Vogue, Sports, Illustrated, Paper magazine ve Schön! Magazine gibi dergilerde yer aldı. Ocak 'te Maybelline'in marka elçisi olmuştur. Mayıs 'te Marc Jacobs, Chanel, Michael Kors, Jean Paul Gaultier ve Max Mara defilelerinde boy gösteren Hadid, aynı yılın Ağustos ayında yayınlanan Calvin Harris'in ''How Deep Is Your Love'' klibinde oynamıştır. Kasım 'te yakın arkadaşı Kendall Jenner ile Victoria's Secret Fashion Show podyumunda ilk kez yürümüştür.

Hadid Avustralyalı şarkıcı Cody Simpson ile bir ilişki yaşamış fakat çift Mayıs 'te ayrılmıştır. Kasım 'te tekrar ilişki yaşamışlar ancak Mayıs 'te yine işlerinden dolayı ayrılmışlardır. Haziran 'te uzun zamandır arkadaşı olan, müzisyen Joe Jonas ile çıkmaya başlayan Hadid, Kasım 'te Joe Jonas ile olan ilişkisini bitirmiştir. Ardından yine aynı ay One Direction grubunun eski üyesi Zayn Malik ile çıkmaya başlamıştır. 29 Nisan tarihinde Gigi'nin Malik'ten 20 haftalık hamile olduğu açıklanmıştır. 23 Eylül 'de kız bebekleri dünyaya gelmiştir. Malik ve Hadid ilişkilerini Ekim 'de bir kez daha sonlandırdı.

Zayn MalikGigi HadidGündemMagazinHaberler

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir