tevfik şimşek şimşek köfte piyaz / Suspicious activity detected

Tevfik Şimşek Şimşek Köfte Piyaz

tevfik şimşek şimşek köfte piyaz

Tevfik Şimşek Şimşek Köfte Piyaz

Kızıltoprak, Aspendos Blv. 3/C, Muratpaşa/Antalya

Tevfik Şimşek Şimşek Köfte Piyaz firması, Antalya / Muratpaşa ilçesinde ki Kızıltoprak mahallesindedir. Antalya 'da Diğer arayanlar için Tevfik Şimşek Şimşek Köfte Piyaz adresi: Kızıltoprak, Aspendos Blv. 3/C, Muratpaşa/Antalya

Kaliteli hesaplı % Türk Lezzeti ????Bütün et ürünlerimiz tosun kasap et ürünleri tarafından karşılanmaktadır.????Bilenler zaten köfteleri söylemiş pişmesini bekliyorlardır.

Tevfik Şimşek Şimşek Köfte Piyaz, Muratpaşa içinde bulunan Diğer dir. AntalyaMuratpaşa şehrinde Diğer arayanlar için Tevfik Şimşek Şimşek Köfte Piyaz iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz. Tevfik Şimşek Şimşek Köfte Piyaz iletişim bilgisi ve mesai saatleri gibi tüm güncel bilgilere sitemizden ulaşabilirsiniz. MuratpaşaDiğer telefon numarası, yol tarifi ve varsa sosyal medya hesapları ve web sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

Muratpaşa en yakın Diğer için Tevfik Şimşek Şimşek Köfte Piyaz ile Muratpaşa şehrinde Diğer bulabilirsiniz. AntalyaMuratpaşaDiğer nerede? AntalyaMuratpaşaDiğer nasıl giderim? AntalyaMuratpaşaDiğer yol tarifi ve MuratpaşaDiğer iletişim bilgisi gibi tüm aradığınız bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. MuratpaşaDiğer arayanlar için Tevfik Şimşek Şimşek Köfte Piyaz mesai saatine sitemizden ulaşarak mesai saati içinde Tevfik Şimşek Şimşek Köfte Piyaz ya ulaşabileceğiniz MuratpaşaDiğer telefon numarası ve MuratpaşaDiğer gitmek için de en yakın yol tarifini sitemizden bulabilirsiniz. Tevfik Şimşek Şimşek Köfte Piyaz hakkında tüm bilgilere en doğru ve güncel bir şekilde ulaşabilmeniz için ücretsiz olarak firma rehberi hizmeti sunmaktayız. MuratpaşaDiğer için Tevfik Şimşek Şimşek Köfte Piyaz ve daha fazlasını sitemizde bulabilirsiniz.

Tevfik Şimşek Şimşek Köfte Piyaz ve benzer diğer Diğer için en popüler sonuçları sunuyoruz. Antalya için en güncel firma rehberi olan sitemizde Muratpaşa için en iyi firma sonuçlarına ulaşabilirsiniz. MuratpaşaDiğer için iletişim bilgisi, telefon numarası, Diğer hakkında ki tüm bilgilere ve çok daha da fazlasına ulaşmanız için AntalyaMuratpaşa şehrinde ki tüm Diğer yerlerini tarıyor size en yakın MuratpaşaDiğer sunuyoruz. Tevfik Şimşek Şimşek Köfte Piyaz adresi, Tevfik Şimşek Şimşek Köfte Piyaz telefon numarası, Tevfik Şimşek Şimşek Köfte Piyaz web sitesi, Tevfik Şimşek Şimşek Köfte Piyaz mesai saatleri ve Tevfik Şimşek Şimşek Köfte Piyaz hakkında ki yazı ve fotoğraflar gibi ve varsa da Tevfik Şimşek Şimşek Köfte Piyaz sosyal medya adreslerine ve çok daha da fazlasına ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz.

AntalyaMuratpaşa şehrinde Diğer arayanlar için Tevfik Şimşek Şimşek Köfte Piyaz telefon numarası , MuratpaşaDiğer için Tevfik Şimşek Şimşek Köfte Piyaz adresi Kızıltoprak, Aspendos Blv. 3/C, Muratpaşa/Antalya dir.

Antalya'da hileli 'Köfte' kavgası büyüyor

funduszeue.info'un listesini yayınladığı hileli köfteciler haberi büyük yankı uyandırdı. Özellikle sosyal medyada paylaşım rekoru kıran habere gelen yorumlar tüketicinin yanıltıldığı ve ilgili kurumların liste yayınlamak yerine bu tür insan sağlığını doğrudan ilgilendiren yerlerin kapatılması gerektiiği yönündeyedi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın hileli ürünü açıklaması ve Antalya’da son yıllarda mantar gibi türeyen önünde ve arkasında 'hakiki' veya 'öz' gibi restoran isimleriyle faaliyet gösteren köftecilerden bazılarının hileli gıda listesinde yer almasının ardından bu sektörde ki rekabet ve pazar kavgası da iyice alevlendi. Tüketiciyi aldattığı iddia edilen ve resmi raporlara yansıyan  köfteci ve diğerlerini funduszeue.info olarak halk sağlığını ve tüketici haklarını korumak adına mercek altına almaya devam edeceğiz. Amacımız yargısız infaz yapmak değil sorumlu gazetecilik anlayışımız gereği işini iyi yapanları korumak kötü yapanlarında hak ettikleri cezayı almaları için yayınlarımızı sürdürmektir.

İşte bu manada bu haberimizde Antalya’nın tanınmış meşhur köfte-piyazcılarından biri olan Şimşek Köfte Piyaz’ın sahibi Tevfik Şimşek'in  sosyal medya hesabından Bakanlığın kendi firmasıyla ilgili verdiği temiz raporunu haberimize konu ediyoruz. Elbette hepsi hileli değil. Kendi ürünlerinin hileli olmadığını açıklayan restoranların haksızlığa maruz kalmaması için aynen raporlarını bizde haberimizde konu ediyoruz. Diğer ürünleri hileli olmayan köftecilerden benzer belgeler gelmesi halinde aynı şekilde haber yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Ayrıca hileliler listesinde yer alan köftecilerin de elbette söyleyecekleri vardır. Onlara da cevap haklarının olduğunu bir açıklama gelmesi halinde yayınlayacağımızı belirtmek istiyoruz.

İşte Tevfik Şimşek'in paylaştığı kendi Köfte mekanı ile ilgili muayene ve analiz raporları:

“Neden biz: İşte farkımız işte kalitemiz. Kıymamız % dana ve kuzu etinden oluşmaktadır. Bütün ürünlerimiz Tosun kasap et ürünleri tarafından sağlamaktadır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz''dedi…

HİLELİ KÖFTELERİN  TAM LİSTESİNİ BİR KEZ DAHA YAYINLIYORUZ.

funduszeue.info

İŞTE KÖFTEDE HİLELİ GIDA MADDESİ KULLANDIKLARI BELİRLENEN ANTALYA’NIN TANINMIŞ FİRMALARI

1-     Meşhur Aksu Şimşek - İsa ŞİMŞEK/ Barbaros Mahallesi Serik Caddesi No:3 Aksu/ANTALYA
Izgara Köfte - (Dana - Kuzu Eti) Kanatlı Eti Tespiti
2-    Dürümcü Bedir Usta - Ümit Ertürk Gıda Tekst. İnşfunduszeue.info Kuyumculuk Mefruşat San. ve Tic. Ltd. Şti. / Liman Mahallesi Sokak No:3B Konyaaltı/ANTALYA
Adana Kebap -Kanatlı Eti ve Sakadat Tespiti)
3-    Köfteci Kerim - Hüseyin ARMAĞAN/ Cumhuriyet Mahallesi Sokak No Muratpaşa/ANTALYA
Dana Köfte - Kanatlı Eti Tespiti
4-    Aslım Köfte ve Piyaz - Osman ŞİMŞEK / Çalkaya Mahallesi Sokak B Blok No: 2/5 Aksu/ANTALYA
Köfte - (Dana - Kuzu Eti) Kanatlı Eti Tespiti

5-    Çalkaya Öz Şimşek - Murat SÖZER/ Çalkaya Mahallesi Berberoğulları Çarşısı B Blok No:1 Aksu/ANTALYA
Köfte - (Dana - Kuzu Eti) Kanatlı Eti Tespiti

funduszeue.info’da yayınlanan haberin linki:

Antalya’nın ünlü köftecileri hileli gıda listesinde

(funduszeue.info / Özel)

 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası