ısparta hediyelik / Isparta Hediyelik Modelleri ve Fiyatları - Myros

Isparta Hediyelik

ısparta hediyelik

Isparta'dan Alınabilecek Hediyelik Eşyalar

Isparta, Türkiye’nin gül cenneti olarak anılmaktadır. Gül kokulu vadileri, birbirinden güzel doğal güzellikleri ile her sene yerli, yabancı turistleri ağırlamaktadır.

Isparta şehrinden alınabilecek hediyelik eşyalar arasında da akıllara ilk gelen gül ürünleridir. Hediye olarak bolca bulabileceğiniz gülden yapılmış sabunlar, gül kremleri, gül kokulu seccadeler, gül kolonyaları, gül suyu tonikleri, gül lokumları en özel hediyelik seçenekleri arasında gösterilmektedir.

Isparta’dan alınabilecek bir diğer hediyelik eşya ise meşhur olan el dokuması minyatür halılarıdır. Doğal gül bahçesi olan Isparta şehrinden sadece gül ürünleri değil şehre giden gezginlerimizin istediği ölçüde canlı renkte olan el dokuması halıları ve minyatür halılar oldukça kıymetlidir. 

Son zamanlarda lavanta bahçelerinden elde edilen esansların kullanıldığı lavanta kolonyaları, sabunları, güzellik ürünleri Türkiye’nin çiçek bahçesi olan Isparta’dan alınabilecek diğer hediyelik eşyalar arasındadır.

Günübirlik eğlenceleriniz için uygun fiyatları ile sizi mutlu edecek oteller için Isparta otelleri fiyat sayfamızı ziyaret etmeyi unutmayın.


Keçe Ürünleri 

Keçe Ürünleri

Isparta’da hediyelik eşya olarak alınabilecek bir diğer yöresel hediye ise keçe ve keçeden üretilen ürünlerdir. Keçe imalatının yapıldığı tek yer Yalvaç ilçesidir. Bu ilçede imalat yapmaya devam eden sekiz tane keçe imalatçısında kepenek, duvara asılabilecek keçeler ayrıca yelek gibi hediyelik eşyalar bulunmaktadır.

Keçeler üretilirken genellikle kırmızı, mavi ve siyah renkler kullanılmaktadır. Keçenin fiyatı, ürünün boyutu, kalınlığı ve kalitesine göre farklılık göstermektedir. 


Gül Sepeti

Gül Sepeti

Isparta’nın meşhur simgesi olan gül ürünleri hemen hemen her yerde bulunmaktadır.   Isparta güllerinden üretilen meşhur gül ürünlerini toplu halde veya tek tek almanız mümkündür. Şehri hatırlatacak bu sepetin içerisinde; gül suyu, gül sabunu, gül kokulu tespih ve gül kokulu seccade bulunmaktadır.

Gül ürünlerini Mimar Sinan Caddesi’nde, imalatçı işletmelerin satış mağazalarında, otogarda bulunan dükkanlarda ve alışveriş merkezlerinde bulmanız mümkündür. 

Hediyelik gül ürünlerinde tekli alım yapmak isteyenler için de birçok seçenek mevcuttur. 

Gül suyu hem tatlılara katılıp hem de yüzünüze sağlıklı gelebilecek tonik olarak kullanabilecek doğal bir üründür. Gül parfümü ve gül kremi, kozmetik hediyelik ürünler arasında yer almaktadır.  

Yiyecek olarak alınabilecek hediyelik ürünler olan gül reçeli ve gül lokumu, Isparta’dan alınabilecek hediyeler arasındadır.  Ürünlerin fiyatı toplu olarak alındığında ya da tekli alım ve ürünlerin gramajına göre farklılık göstermektedir. 

Isparta'da tarihi yapıları, doğal güzellikleri ve daha fazlası için Isparta'da gezilecek yerler yazısına uğramayı unutmayın.


El Dokuması Halılar

El Dokuması Halılar

Isparta halıcılığı çok eski bir tarihe uzanmaktadır. Türkmen vatandaşlarını barındıran Isparta ilinde Türkmen halılarının imalatını yapan birçok halı dokuma tezgahı bulunmaktadır. Bu tezgahlardan Isparta’ya özgü desenlerin ve canlı renklerin kullanıldığı, el dokuma halıları ve minyatür halılar, hem kendiniz hem de sevdikleriniz için tercih edebileceğiniz en dikkat çeken seçeneklerdendir. 

Bu hediyelik ürünleri alabilmek için Mimar Sinan Caddesi üzerinde bulunan Halı Sarayı alışveriş yapılabilecek yerler arasından en çok tercih edilenidir.   Fiyat aralığı halının boyutuna ve ebadına göre değişmektedir.

Isparta'da binlerce yıllık tarihi yerler ile sizi geçmişe götürecek yerler için Isparta gezi rehberi sayfamızı inceleyebilirsiniz.


El Dokuması Kilimler

El Dokuması Kilimler 

Isparta’nın Yörük Köyleri el yapımı düz dokuma ürünü olan yöresel kilimlerin hediyelik eşya olarak bulunabileceği yerlerdir. Burada el dokuması kilimlerde kullanılan, boyama teknikleri ve desenleri ile çok çeşitlilik arz etmektedir. Dokuma tezgahlarından ilikli ve iliksiz, eğri atkılı ya da sarma kontur tekniği ile üretilmiş kilimler bulunmaktadır. 

Kilimlerin fiyat aralığı boyutuna, ebadına, dokuma tekniğine, kullanılan boyanın suni ya da kök boyası olmasına göre değişkenlik göstermektedir. Köylerde karamık çalısı, çivit ve soğan kabuğu ile üretilen doğal kökboyası ile dokunmuş kilimlerin fiyatları suni boya kullanılan kilimlere göre daha yüksektir. El dokuması kilimler, Yörük Köyü’ndeki dokuma tezgahlarından ya da şehir merkezindeki hediyelik eşya satan mağazalardan temin edilebilmektedir. 


Deri Mamulleri

Deri Mamülleri

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde deri imalatı yapan zanaatkarlar bulunmaktadır. Tabakhaneciliğin yerel düzeyden sanayileşmeye evrildiği Yalvaç ilçesinde üretilen derilerden kemer, cüzdan, anahtarlık, çanta ve el yapımı ayakkabı yapılmaktadır.

Hediyelik eşya olarak alınabilecek bu ürünler Yalvaç ilçesinden, şehir merkezindeki yöresel eşya satan yerlerden temin edilebilmektedir. 

Kendinizi ev sıcaklığında hissedebileceğiniz, sorunlarınıza anında çözüm bulabileceğiniz oteller Isparta butik oteller sayfamızda yer almaktadır.


El İşlemeleri Oya ve Nakış 

El İşlemeleri

Yöredeki kadınların, el işlemeleri arasında oya işlemeleri sıklıkla yer alırken bu oya işlemelerinde yöreye has çiçek nakışları yoğun şekilde kullanılmaktadır. Oyalar, kullanılan araçların ismine göre “tığ oyası”, “mekik oyası”, “iplik oyası” gibi isimlendirilmektedir.  

Isparta’da en çok yapılan oya türü tığ oyasıdır. Isparta Uluborlu İlçesi, oyaların yapıldığı merkezdir.  Çeyiz için yapılan oyaların özellikle ev tekstili, çeyizlik eşya satan ya da yöresel ürünler satan mağazalardan hediyelik eşya olarak alınması mümkündür. 

Isparta'da lüks mimari tasarımları ile eşsiz açık büfe kahvaltı sunan ve jakuzili otellerin listesini Isparta jakuzili oteller sayfamızda bulabilirsiniz.


Isparta’da Alışveriş

Isparta İyaş Park

Isparta’da alışveriş için genellikle modern alışveriş merkezlerinin yanı sıra geleneksel çarşı kültürü devam etmektedir. Şehir merkezinde yılından beri faaliyet gösteren Firdevs Bey Bedesteni’ndeki dükkanlardan hediyelik eşya alışverişi yapılabilmektedir.

Mimar Sinan Camii ve Bedesten arasında bulunan ikişer katlı Eski Üzüm Pazarı dükkanları yöresel alışveriş tercihi için ziyaret edilebilecek başka bir geleneksel çarşıdır.

Isparta’da yöresel ve modern ürünlerin bulunabileceği bir başka yer ise şehrin merkezinde yer alan “Yer Altı” çarşısıdır. El dokuma ve gül ürünleri, bu çarşılardan dört mevsim satın alınabilmektedir. Özellikle Mimar Sinan Caddesi’nde yer alan dükkanlarda gül ve gülden üretilen ürünler bulunmaktadır.  

Modern alışveriş için şehir merkezinde gidilebilecek birçok AVM yer almaktadır. Kişinin bütçesine göre farklı ve uygun fiyatlı ürünlerin yer aldığı, Ertokun Caddesi’ndeki “Isparta Iyaş Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi” ile Atatürk Bulvarı’ndaki “Centrum Garden AVM” ayrıca şehir merkezinde, yerel alışveriş merkezleri bulunmaktadır.  


Isparta

Isparta Temalı Hediyelik Eşyaları Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Hediyelik eşya seçenekleri genel bakımdan her insanın ilgisini çeken ürünlerdir. Özel günler beraberinde tercih edilen eşyalar seyahat dönüşlerinde sevdikleriniz için alıp değerlendireceğiniz ürünler arasında yer almaktadır. Isparta için özel tasarlanmış hediyelerde bu konuda örnek gösterilecek seçeneklerdir. Isparta hediyelik ne alınır sorgulamasına yönelik Isparta şehrine özel olarak ince el işçiliği ile tasarlanmış olan ahşap Magnet çeşitleri öne çıkmaktadır. 

Ahşap malzemenin kullanımı giderek yaygınlaşmak olup teknolojik ilerlemeler beraberinde daha çok öne çıkmaktadır. Baskı tekniği ile kalıp yapılmış olması malzeme şekline göre boyama yapılması ve el işçiliği ile sanatsal tasarımlara dönüşüp hediyelik eşya olarak satışa sunulması büyük etki oluşturmaktadır. Çoğu bakımdan ahşap kullanımı ev yapımından tutunda birçok sektörde, iş dalında ve üretimde kullanılan malzemelerin başında gelmektedir. İnsanlık tarihi kadar eski olan ahşaplar kaliteli cila, boyama ve yapım şekli ile dikkat çekmektedir. 

Hediyelik eşya konusunda değişik ve şehre özel ürünlerden satın almayı düşünenler için Isparta hediyelik eşya önerisinde ilk olarak magnetler gelmektedir. Çünkü Magnet, hediyelik eşya konusunda en önemli alternatiftir. Fiyatının uygun olması nedeniyle her il ve ilçe açısından çok satılan ürünler kategorisine girmektedir. Isparta hediyelik eşya seçenekleri bunlardan biridir. 

Hediye alacağınız kişinin kendisini özel hissedeceği ürünlerdir. Bunun beraberinde her yaştan insana hediye edilebilecek eşyalar olması nedeniyle Magnet ürünlerin giderek daha fazla talep gördüğü anlaşılmıştır. Myros firması tarafından satılan ahşap Magnet modellerinden dilediğinizi alıp sevdiklerinizi mutlu edebilmeniz her zaman mümkündür. Ticari anlamda kar marjınızı yükseltmek için veya iş alanında beğeni toplayan reklamı yapabilmek için toptan Isparta hediyelik eşya almanız önerilmektedir. Aynı şekilde toptan Magnet çeşitleri de alabilmeniz mümkündür. 

Isparta temalı hediyelik eşya satın alırken beklenmeyen veya istenmedik sorunlarla karşılaşmamak için kişilerin dikkat etmesi gerekenler aşağıdaki gibi sıralanır. 

  • Hediye alınan kişinin sevdiği şeyler göz önünde bulundurulması 
  • Hediye konusunda kişinin yaşına hitap edici olması 
  • Üretimde kullanılan malzemelerin insan sağlığı üzerinde olumsuz etki oluşturacak zararlı maddeler içermemesi 
  • Fiyat konusunda araştırma yapılması 
  • Isparta temalı hediyeliklerin ana temasındaki farklı figürlerin de incelenerek seçim yapılması 
  • Uzun süre formunu koruyabilecek materyallerden imal edilen Isparta hediyelik eşyalar tercih edilmesi

Isparta Temalı Hediyelik Eşya Ürünlerinin Özellikleri Nedir?

Isparta temalı hediyelik eşyaların genel özelliği ahşap malzeme kullanılmasıdır. Ahşap malzemenin üstün kalitede uygun baskılama tekniği kullanılarak tasarlanması, boyanması ve el işçiliği ile şehre özel 3D boyut yansımalar oluşturulması hediyelik eşyaların genel özelliğini öne çıkarmaktadır. Bunun beraberinde sanatsal tasarımların ön planda tutulması haricinde uzun süre deforme olmayan sağlıklı üretimler olduğu görülmektedir. 

Isparta Temalı Hediyelik Eşya Ürünlerinin Fiyat Aralığı Nedir?

Isparta temalı hediyelik eşyalar oldukça şık ve mükemmel görünümüyle rağbet gören ürünler arasında yer almaktadır. Isparta temalı hediyelik eşya fiyatları ortalama olarak 14,90TL fiyatında satılmaktadır. Sevdikleriniz için anlamlı ve beğeni toplayan Isparta temalı hediyelik eşya seçeneklerine yönelik net fiyat bilgisi verecek olduğumuzda Isparta temalı C serisi ahşap Magnet fiyatının 14,90TL olduğunu belirtebiliriz. 

Isparta Temalı Hediyelik Eşya Ürünlerinin Fiyatları Nasıl Belirlenir?

Isparta temalı hediyelik eşya ürünlerinin fiyatlarını belirleyici etkeni olarak öncelikle üretilen eşya çeşidi önemli role sahiptir. Üretilen eşyalarda kullanılan malzeme ahşap olması ve el işçiliği sanatının öne çıkması nedeniyle fiyatı etkileyen parametrelerin önemli role sahip olduğu görülmektedir. Özellikle 3 boyutlu Magnet türlerinde yapılan sanatsal tasarım şekli ve kalıp oluşturulması da fiyatını etkilemektedir.  Fiyatını etkileyen en önemli konulardan biri ise Isparta temalı hediyelik eşya çeşitlerinin ürün boyutudur. Ürün boyutu ve ölçüleri büyüdükçe kullanılan malzeme de çoğalmaktadır. Kullanılan malzeme çoğaldıkça da ürün fiyatı direkt olarak etkilenmektedir. 

Isparta Temalı Hediyelik Eşya Ürünlerinin Ödeme Seçenekleri Nedir?

Isparta temalı hediyelik eşya ürünlerini, tekil veya karma siparişle yaptığınız çoğul perakende alışverişlerinizde, aşağıdaki yöntemlerle ödeyebilirsiniz:

  • Kapıda ödeme
  • Kredi kartıyla ödeme
  • Banka havalesiyle ödeme

Isparta temalı hediyelik eşya ürünlerinizi alırken,toptan alışverişlerinizde,aşağıdaki yöntemlerle ödeyebilirsiniz:

  • Kredi kartıyla ödeme
  • Banka havalesiyle ödeme

Isparta Temalı Hediyelik Eşya Çeşitleri Nelerdir?

Isparta temalı hediyelik eşya çeşitleri kişisel zevklere göre şekilleniyor olup ihtiyaçlarınız beraberinde farklılaşmaktadır. Hediyelik eşya çeşitleri ise aşağıdaki gibi ifade edilmektedir. 

Isparta Temalı Hediyelik Eşyalar Nasıl Kullanılır?

Isparta temalı hediyelik eşyalar nasıl kullanılır sorgulamasına ilişkin olarak birçok cevap vermek mümkündür. Kendiniz için veya sevdikleriniz için satın alabileceğiniz hediyelik eşya seçeneği konusunda değerlendirilen alternatif seçeneklerdir. Bunun haricinde Isparta temalı hediyelik eşyaları katılım gerektiren davetlerde katılımcılara dağıtma amaçlı, ticari alanda yüksek kar marjı oluşturmak içinde kullanabilirsiniz. 

Isparta Temalı Hediyelik Eşyalar Kime Hediye Olarak Alınabilir?

Isparta temalı hediyelik eşyalar kime alınabilir sorgulamasına yönelik aşağıdaki liste ile cevap verilmektedir. 

  • Anneler günü için annenize Isparta Magnet
  • Babalar günü için babanıza Isparta hediyelik
  • Kız veya erkek kardeşleriniz için özel günlerinde kullanması için Isparta hediyelik eşya 
  • Arkadaşların iş kutlaması, mezuniyet veya doğum günü gibi özel günlerinde hediyelik Isparta
  • Seyahat ya da tatil dönüşü anı oluşturmak için kendinize hediye Isparta eşya seçenekleri 
  • Isparta temalı hediyelik eşya tasarımlara ilgi duyan kişilere Isparta temalı hediyelik eşya 
  • İş yerindeki üstlerinize toptan Isparta Magnet
  • Ev hediyesi olarak arkadaşlarınıza veya komşunuza Isparta hediyelik eşya

Isparta Temalı Hediyelik Eşyalar için Toptan Satış Mevcut mu?

Isparta temalı hediyelik eşya ürünlerinde toptan satış mevcuttur. Toptan fiyatlara erişerek sipariş verebilmeniz için bayi hesabı oluşturmanız gerekmektedir. Isparta temalı hediyelik eşya ürünlerinde toptan fiyatları 5 TL civarındadır. Toptan siparişlerinizde, üretim ve dağıtım merkezlerimize yakın bölgelerde araçlarımızla adrese teslim seçeneği sunulmaktadır. İzmir şubemizin dağıtım yaptığı yerler; Bodrum, Didim, Kuşadası, Sığacık, Gümüldür, Ahmetbeyli, Doğanbey, Çeşme, Alaçatı, Urla, Foça, Çandarlı, Bergama, Ayvalık, Cunda, Sarımsaklı, Akçay, Altınoluk, Edremit, Burhaniye, Geyikli, Çanakkale, Mudanya, Bursa, Eskişehir, Uludağ, Akhisar, Manisa, Kütahya, Selçuk, Şirince, Efes, Söke. Marmaris şubemizin dağıtım yaptığı yerler: Akyaka, Bozburun, Dalyan, Datça, Gökova, Köyceğiz, Sarıgerme, Turunç. Antalya genelinde dağıtım yaptığımız yerler: Adrasan, Alanya, Beldibi, Belek, Demre, Göynük, Kalkan, Kaş, Kekova, Kemer, Korkuteli, Kumluca, Manavgat, Olimpos, Patara, Side, Tekirova. İstanbul, Ankara, Kapadokya, Konya’ya da dağıtım kanallarımız ürünlerimizin ulaşımını sağlamaktadır. Diğer tüm bölgelerde tercihinize göre anlaşmalı olduğumuz kargo firmalarıyla gönderim yapılmaktadır. Farklı bir kargo firması tercih edilirse, iletilen kargo anlaşma kodu ile gönderim sağlanabilir.

Isparta Temalı Hediyelik Eşyalar için Ücretsiz Kargo var mı?

Isparta temalı hediyelik eşya ürünlerinde, perakende satışlarda TL üzeri siparişlerde anlaşmalı olduğumuz kargo firmalarıyla ücretsiz gönderim yapılmaktadır.

Isparta Temalı Hediyelik Eşyaların Geri İade ve Ödemesi Yapılabilir mi?

Isparta temalı hediyelik eşya ürünlerinde aşağıdaki koşullarda iade ve geri ödeme mümkündür:

  • Özelleştirilebilir modellerde, Myros üretim ve dağıtım sürecinden kaynaklanan bir hata olması durumunda 14 gün içinde, anlaşmalı kargo ile geri gönderilmesi şartıyla,  iade ve geri ödeme imkânı bulunmaktadır. Ürün tarafımıza ulaştıktan sonra 3 iş günü içerisinde geri ödeme gerçekleştirilir.
  • Hazır ürün modellerinde, sebep belirtmeksizin, satın alma tarihinden sonra 14 gün içinde, anlaşmalı kargo ile geri gönderilmesi şartıyla,  iade ve geri ödeme imkânı bulunmaktadır. Ürün tarafımıza ulaştıktan sonra 3 iş günü içerisinde geri ödeme gerçekleştirilir.

Isparta Temalı Hediyelik Eşyaları Myros Nasıl Üretmektedir?

Isparta temalı hediyelik eşyalar Myros firması tarafından üretilmektedir. Genel bakımdan çok geniş Pazar hacmine sahip olan firma üretim bünyesinde kaliteli malzeme kullanımına dikkat etmektedir. Bunun beraberinde el işçiliğine oldukça önem veren çalışmaları öne çıkaran firma baskılama tekniği ve diğer tüm uygulamalarda da kaliteye ve doğru üretim şekline önem vermektedir. Üretim bünyesinde eşitlikten yana olan firmada kadın ve erkek personel sayısı eşit seviyededir. 

Özgün çalışmalara önem veren firmanın Isparta temalı hediyelik eşya kapsamında öne çıkardığı eşya seçenekleri oldukça farklı olup uygun fiyatlı satışa sunduğu ürünler olduğu bilinmektedir. Kaliteyi, özgünlüğü ve disiplinli çalışma planını önemsemiş olan firma bünyesinde ticari faaliyetlerin devam ettirilmesi açısından toptan hediyelik eşya satışları da çok fazladır. 

Isparta Temalı Hediyelik Eşya Ürünlerine Benzer Diğer Hediyelik Eşyalar Nelerdir?

Isparta temalı hediyelik eşya ürünlerine benzer diğer hediyelik eşya çeşitleri aşağıdaki gibi sıralanmaktadır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası