devran çağlar babası / Devran Çağlar kimin oğludur?

Devran Çağlar Babası

devran çağlar babası

yılında Twitter hesabım hacklenmiş ve Devran Çağlar’ın kalp krizi nedeni ile vefat ettiği duyurulunca çok üzülmüştüm. Dün gelen haber ise beni çok derinden üzdü. Devran Çağlar’ı bu sefer gerçekten kaybetmiştik. Maltepe’deki evinde ve telefonu elinde oturduğu yerde ölü olarak bulunmuştu.

Keşke yine hackerların işi olsa da yaşıyorum diye çıksaydın. Lerzan Mutlu ve Şule Zeybek’in sunduğu Kanal D’nin magazin programında tartışmıştık, beni mahkemeye vermiştin ve daha sonra Twitter hesabımın gerçekten çalındığını öğrenince davayı çekmiştin. Ben sana hiç küsmedim. Mekanın cennet olsun, hakkını helal et Devran Çağlar…

Devran Çağlar'ın cenazesi, 17 Ağustos Cumartesi günü, Marmaris İçmeler Yeni Camii’de öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlanacak.

Şimdi sizlere tam bir şehir efsanesi anlatacağım.

yılında bir internet sitesinin uydurduğu bu şehir efsanesi gazetelerde bile yer almıştı.

Olay şöyle başlıyor…

Devran Çağlar, bir röportajda asıl adının Şeref Kolçak olduğunu ve Eşref Kolçak'ın büyük oğlu olduğunu ve Harun Kolçak’ın da kardeşi olduğunu iddia ediyor ve şöyle bir açıklama yapıyordu:

''Babam ergenlik dönemine girdiğimde yaptığım cinsel tercihimden ötürü beni fazlasıyla dışladı. Bana o dönemlerde 'Ulan benim gibi bir adamın oğlu *bne olur mu? Bu bana yakışır mı?' diyerek baskı yapıyordu. Ben de bir süre duygularıma engel olmayı denedim ama başaramadım. Bu bana verilmiş bir hissiyat bunu reddedemezdim. Babama hayatımı bu yönde yaşayacağımı söylediğimde çok sinirlendi ve beni hayatından çıkarttı. 20 senedir sanat camiasının içinde olmamıza rağmen babamla bir kez bile karşılaşmadık. Artık bu kırgınlığın bir an önce bitmesini istiyorum. Gerçek ailemin yanında olmak onlara doyasıya sarılmak istiyorum.''

Zaman zaman gündeme gelen bu iddia, Devran Çağlar’ın Harun Kolçak’la benzerliği ve bu açıklamalar bizi bile bu şehir efsanesine inandırmıştı. Daha sonra bu iddiayı ortaya atan internet sitesine ulaştım ve Devran çağlar’ın açıkladığını doğruladılar. Bende konu ile ilgili tweet atınca, Erol Köse beni magazin programına davet etmişti, bu olayı canlı yayında konuşmaya başlamıştık. Tam o sırada yayına bağlanan Eşref Kolçak, çok sinirlenmiş, kesin bir dille bu iddiaları reddetmiş ve Harun Kolçak’tan başka bir oğlu olmadığını söylemişti.

Ama Eşref Kolçak neden bu olayın üstüne gitmiyor ve bu iddiayı ortaya atanları neden mahkemeye vermiyordu?

Bu benim kafamı çok kurcalayınca konuyu daha derinden araştırdım.

İşte Devran Çağlar'ın bana kendi ağzı ile yaptığı açıklama:

"Sevgili Onur Akay, benim Harun Kolçak’la kardeş olduğum tamamen asılsızdır. Sahip olduğum ailem kadar kıymetli bu aileye mensup olsa idim, bunu gururla da söylerdim zaten."

DEVRAN ÇAĞLAR'IN ÖLÜMÜNDEN ÖNCEKİ SON TELEFON KONUŞMASI İÇİN TIKLAYIN

İşte Devran Çağlar’la ilgili bilinmeyen gerçekler

En son yılında Çukur dizisinde ‘Elinden Geleni Ardına Koyma’ şarkısı ile gündeme gelmiş ve Murat Kurşun’la ‘Ahım Senin Olsun’ isimli bir şarkıyı düet yapan Devran Çağlar Samsun’ludur ve asıl adı Mustafa Dağlar'dır. Devran Çağlar Eşref Kolçak’ın oğlu, Harun Kolçak’ın da kardeşi değildir. Devran, bir dönem albüm çalışmaları yapan şarkıcı Sıla Mısırlı’nın yeğeni olur. Yani Mısır’lı Devran’ın öz teyzesidir.

Ayrıca Devran Çağlar, yılında Londra’da Harika Özden isimli bir şarkıcı bayanla 3 ay birliktelik yaşamış ve sözlenmiştir. O bayanla evlenmeyi düşünen Devran, kızı olursa Bülent, oğlu olursa da adını Zeki koymayı düşünmüştür ancak çift kısa süre sonra ayrılmıştır. Bıyıklı ve kıvırcık saçları ile hatırladığımız Devran Çağlar, artık kadın kıyafetleri ile sahnelere çıkmaya başlamıştır ve ayrıca Devran Çağlar tam anlamıyla cinsiyet değiştirme ameliyatı olmamıştır.

Asıl adı Mustafa Dağlar olan Devran Çağlar'a Allah'tan rahmet dilerim

İşte sözlüsü ile çekilen özel fotoğraflar:

kaynağı değiştir]

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir