büşra elsall / Büşra Elsall - Allah İstanbul&sizden korusun! - Video İzle - İndir | seafoodplus.info

Büşra Elsall

büşra elsall

Pelikan iddiası: Kalın aleyhinde video servis edilip kaldırıldı

DUVAR - Sosyal medyada AK Parti'ye destek veren "@Busralsall" isimli bir hesaptan dün payla&#;&#;lan bir videoda, muhalefetin neden Cumhurba&#;kanl&#;&#;&#; &#;leti&#;im Ba&#;kan&#; Fahrettin Altun'u, Cumhurba&#;kanl&#;&#;&#; Sözcüsü &#;brahim Kal&#;n'a göre daha fazla hedef ald&#;&#;&#; sorguland&#;.

seafoodplus.info'un 'Kulis Kal&#;n tepki gösterdi, video silindi' ba&#;l&#;&#;&#;yla payla&#;t&#;&#;&#; haberde yer alan videoda Altun'un Cumhurba&#;kan&#; Recep Tayyip Erdo&#;an'a daha sad&#;k oldu&#;u için muhalefet taraf&#;ndan ele&#;tirildi&#;i savunuldu. Videoda konu&#;an Bü&#;ra Elsall, &#;unlar&#; söyledi:

"Fahrettin Altun kim? Bürokrat. Evet, en üst düzey bir bürokrat ama sonunda sadece bir bürokrat. Yani hükümet eden vaziyette de&#;il. Cumhurba&#;kan&#; ne vazife veriyorsa onu ifa eden bir memur. T&#;pk&#; &#;brahim Kal&#;n gibi. Mesela Kal&#;n aç&#;klama yapt&#;&#;&#;nda kimse ona yapt&#;&#;&#; aç&#;klama üzerinden muhalefet etmiyor. Neden? Aç&#;klamay&#; kendi nam&#;na da yapm&#;yor da ondan. Bu kadar basit, bu kadar net. Fahrettin Altun'la u&#;ra&#;&#;yor. Peki neden &#;brahim Kal&#;n de&#;il de Fahrettin Altun? Cumhurba&#;kan&#;na muhalefet için Kal&#;n'a sarmak ne kadar saçmaysa Altun'a sarmak da o kadar saçma. Ama yine de Altun'a sar&#;yor bu zevat. A&#;ay&#; dövemeyen marabas&#;n&#; dövermi&#;. Kabul ama hangi marabas&#;n&#;? Herhalde r&#;zas&#;na en muvaff&#;k i&#; yapan&#;n&#;, ona en sad&#;k olan&#;n&#;, dü&#;manlar&#;n&#; öz dü&#;man&#; gibi bilenini."

KUL&#;S Kal&#;n tepki gösterdi, video silindi.

&#;ktidar çevrelerinde popüler bir troll hesap "K&#;l&#;çdaro&#;lu neden &#;brahim Kal&#;n’la de&#;il de Fahrettin Altun’la u&#;ra&#;&#;yor” diye video çekti. Kal&#;n’&#;n rahats&#;z oldu&#;u video, k&#;sa süre sonra seafoodplus.info://seafoodplus.info

— serbestiyet (@serbestiyetweb) August 20,

&#;ktidara destek veren hesaplardan da payla&#;&#;lan video, bir süre sonra silindi. Profilinde mimar oldu&#;unu belirten Bü&#;ra Elsall, Twitter'da 40 bin takipçisi bulunuyor.  Nisan ay&#;nda aç&#;lan hesaptan iktidara destek veren videolar payla&#;&#;l&#;yor.

Gerçek ismi bilinmeyen Bü&#;ra Elsall'&#;n "Pelikan" grubuna ba&#;l&#; bir sosyal medya fenomeni oldu&#;u iddia ediliyor. Hesaptan Cumhurba&#;kan&#; Erdo&#;an, Fahrettin Altun ve e&#;i Fatmanur Altun, Hilal Kaplan, Selman Ö&#;üt, Tu&#;rul Selmano&#;lu'nun payla&#;&#;mlar&#; ile "Pelikan" olarak bilinen Bosphorus Global'e ait "Yekvücut" ve "FETÖ Gerçekleri" hesaplar&#;n&#;n tweetleri payla&#;&#;l&#;yor.

Pelikan grubunun ad&#;, 1 May&#;s ’da dönemin Ba&#;bakan&#; Ahmet Davuto&#;lu’nu sert bir &#;ekilde ele&#;tiren "Pelikan Bildirisi" ile duyuldu. 'Pelikan Darbesi' olarak an&#;lan sürecin sonu, Davuto&#;lu’nun istifas&#;n&#; getirmi&#;ti. AK Parti içinde ayr&#; bir grup olu&#;turan Pelikan grubunun, Berat Albayrak'&#; destekledikleri destekle biliniyor. (HABER MERKEZ&#;)

Erdo&#;an'dan 'Pelikan'a ziyaretErdo&#;an'dan 'Pelikan'a ziyaret

K&#;l&#;çdaro&#;lu'nun Pelikan yan&#;t&#;: Ayd&#;nl&#;&#;a kavu&#;sunK&#;l&#;çdaro&#;lu'nun Pelikan yan&#;t&#;: Ayd&#;nl&#;&#;a kavu&#;sun

‘Çekirdek’ reaksiyonu: Pelikan ve di&#;erleri‘Çekirdek’ reaksiyonu: Pelikan ve di&#;erleri

Gül-Pelikan tart&#;&#;mas&#;na Yarg&#;tay da kat&#;ld&#;Gül-Pelikan tart&#;&#;mas&#;na Yarg&#;tay da kat&#;ld&#;

Ahmet Davuto&#;lu: Beni 'kukla Ba&#;bakan' yapmak istedilerAhmet Davuto&#;lu: Beni 'kukla Ba&#;bakan' yapmak istediler

Selim Temurci: Pelikan terör örgütüne dönü&#;mü&#; bir yap&#;Selim Temurci: Pelikan terör örgütüne dönü&#;mü&#; bir yap&#;

AKP&#;liler arasında tartışmaya neden olan o videoyu kim kaldırttı?

AKP propagandası yapan bir sosyal medya hesabından Fahrettin Altun ile İbrahim Kalın&#;ı karşılaştıran video AKP&#;liler arasında tartışma yaratmıştı. Bir süre sonra silinen videoya Altun&#;un mu Kalın&#;ın mı müdahale ettiği soru işaretlerine neden olmuştu. Video bugün köşe yazılarında da tartışıldı.

Sosyal medyada AKP&#;ye destek veren “@Busralsall” isimli bir hesaptan dün paylaşılan bir videoda ilginç ifadeler yer aldı. Videoda konuşan Büşra Elsall, muhalefetin Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ile değil Cumhurbaşkanlığıİletişim BaşkanıFahrettin Altun ile uğraştığını söyledi ve &#;Çünkü Altun daha sadık&#; dedi.

AKP&#;li sosyal medya kullanıcıları arasında tartışmaya neden videonun bir süre sonra kaldırıldığı görüldü.

Ardından yapılan yorumlarda videoya İbrahim Kalın&#;ın tepki göstermesi üzerine kaldırıldığı iddia edildi.

AKP&#;li sosyal medya kullanıcıları arasında tartışmaya neden videoyu Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök de köşesine taşıdı.

Yazısının satır başları şöyle:

&#;CHP yönetimi ABD başkan adayı Joe Biden’la ilgili açıklaması için Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Fahrettin Altun’u eleştirdi&#;

Ancak aynı konuda açıklama yapan İbrahim Kalın için bir şey demedi&#;

Güya Altun’u savunmak isteyen bir trol grubu, onu üstü örtülü şekilde İbrahim Kalın’la karşılaştıran bir video hazırlamış.

Önce “CHP neden İbrahim Kalın’ı değil de sadece Fahrettin Altun’u eleştiriyor” diye sorup cevabını vermişler:

“Ağayı (Erdoğan) dövemeyen marabasını dövermiş, kabul. Ama hangi marabasını? Herhalde rızasına en muvaffık iş yapanını, ona en sadık olanını, düşmanlarını öz düşmanı gibi bilenini&#;”

*

Bu nasıl bir zekâdır?

Cumhurbaşkanı’nın iki çok yakın çalışma arkadaşı arasına nifak sokacak kadar akılsız&#;

Demokratik bir ülkede ana muhalefet için “düşman” diyecek kadar kendinden geçmiş&#;

Neyse ki akıllı biri çıkıp bu sakil videoyu kaldırtmış.

*

“İbrahim Kalın kaldırtmıştır” yorumları okudum.

Her ikisini de yakından takip eden bir gazeteci olarak tahminim şu:

Bence ikisi birlikte kaldırtmıştır&#;

Çünkü yakından izlediğim Fahrettin Altun’un da bu videoyu seveceğini sanmıyorum.&#;

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir