avm lerde maske zorunluluğu kalktı mı / AVM'de maske zorunluluğu kalktı mı? - Son Dakika Haberler

Avm Lerde Maske Zorunluluğu Kalktı Mı

avm lerde maske zorunluluğu kalktı mı

MASKE YASAĞI KALKTI MI! Başkan Erdoğan açıkladı! Maske zorunluluğu kaldırıldı! Otobüs, kafe, okul ve AVM'lerde maske takılacak mı?

Otobüslerde maske zorunluluğu kalktı mı ? Uçak, tren, metro, metrobüs, vapur, Marmaray, ETT, şehirler arası yolculuklarda maske yasağı kalktı mı? soruları milyonlarca kişinin gündeminde yer alıyor. 26 Nisan Salı günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca liderliğinde toplanan Bilim Kurulu toplantısının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan açıklamasında maske zorunluluğunun kaldırıldığı yerleri duyurdu. İşte maske yasağının kaldırıldığı yerler

OTOBÜSLERDE MASKE ZORUNLULUĞU KALKTI MI?

Son dakika haberine göre sağlık kuruluşu ve otobüsler dışında diğer yerlerde maske zorunluluğu kalktı. Erdoğan, "Sağlık kuruluşları ve toplu taşımada maske kullanımı vaka sayıları 'in altına düşene kadar devam edecek." dedi.

KAPALI ALANDA MASKE ZORUNLULUĞU KALDIRILDI

Son 2 yıldır mesaisinin neredeyse tamamını hiç bir maddi karşılık beklemeksizin salgınla mücadeleya ayıran değerli bilim insanlarımıza milletimiz adına şükranlarımı sunuyorum. 1 milyon bin kişilik sağlık ordumuzun verdiği hizmetleri asla unutmayacağız.

Salgının artık kitlesel bir tehdit olmaktan çıkmasıyla birlikte Avrupa ülkelerinin hemen tamamı kısıtlamaları malum kaldırmıştır. Ülkemizin de bu aşamaya geldiğine inanıyoruz. Nitekim bugün yapılan koronavirüs Bilim Kurulu toplantısında bu hususlar değerlendirilmiştir.

"Koronavirüs tedbirleri kapsamında yaklaşık 3 yıldır uygulanan kapalı mekanlardaki maske kullanma zorunluluğu tümüyle kaldırılmıştır. Sadece toplu taşıma araçları ve sağlık kuruluşlarında maske kullanımı vaka sayısı binin altına düşene kadar bir müddet daha devam edecektir."

Toplu taşımada, uçaklarda maske zorunluluğu kalktı mı?
Toplu taşımada, uçaklarda maske zorunluluğu kalktı mı? sorusu 29 Mayıs koronavirüs tablosunun ardından internette çok arananlar arasında. Çünkü, vaka sayısı 3 gün üst üste 'in altına düşmüş  oldu. Dün konuya ilişkin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan mesaj geldi. Koca, Kovid vaka sayılarının arka arkaya üç gündür binin altında olduğunu belirterek, hastaneler hariçmaskenin mecburi olmaktançıktığını duyurdu. Ancak Bakan Koca, bunca tecrübeden sonra kalabalık kapalı alanlar içinkişilerin yanına maske alabileceğini vurguladı.

TOPLU TAŞIMADA MASKE YASAĞI KALKTI MI?


Bakan Koca şu mesajları paylaştı:

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi'den maske açıklaması


Uçaklarda maske zorunluluğu kalktı mı? sorusu da merak edilenler arasında.  THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, dün yaptığı açıklamada bugün itibaren maskelerin ardından değil, her zamanki gibi tüm içtenlikleriyle gülümseyeceklerini belirtti.

Ekşi, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Yarın size maskelerimizin ardından değil, her zamanki gibi tüm içtenliğimiz ile gülümseyeceğiz. Milletçe gayret ettik, kurallara uyduk, sabrettik ve kazandık. Şimdi tebessüm zamanı" ifadelerine yer verdi.

UÇAKLARDA MASKE ZORUNLULUĞU KALKTI MI?


THY Genel Müdürü, yurt içi seferlerde maske zorunluluğunun kalktığını, yurt dışı seferlerde ise maske şartının sefer yapılan ülkenin kuralına bağlı olarakfarklılık göstereceğini belirtti. Ekşi şu mesajı paylaştı:

Gelen sorulara istinaden:

Soru: Yurt içi seferlerinde maske zorunluluğu kalktı mı?
Cevap: Evet
Soru: Yurt dışı seferlerinde maske takmak zorunlu mu?
Cevap: Maske zorunluluğu sefer yapılan ülkenin kuralına bağlı olarak FARKLILIK göstermektedir

 


29 MAYIS KORONAVİRÜS VAKA SAYISI NE KADAR?


Sağlık Bakanlığı, 29 Mayıs Günlük Koronavirüs Tablosu'nu "funduszeue.info" adresinden paylaştı. Buna göre, son 24 saatte bin Kovid testi yapıldı,  kişinin testi pozitif çıktı, 2 kişi yaşamını yitirdi, iyileşenlerin sayısı ise oldu.

MASKE ZORUNLULUĞU 2 YIL ÖNCE BAŞLAMIŞTI


Sabah Kahvesi

Türkiye ve dünya ekonomisine yön veren gelişmeleri yorulmadan takip edebilmek için her yeni güne haber bültenimiz “Sabah Kahvesi” ile başlamak ister misiniz?

0


  • PNLSN44,%DETAY
  • DERIM10,%DETAY
  • DOGUB12,%DETAY
  • COSMO,97%DETAY
  • GRSEL19,,97%DETAY
  • KOZAL23,,97%DETAY
  • IMASM15,,96%DETAY
  • YAPRK69,,95%DETAY
  • BOSSA12,,95%DETAY
  • ATAGY6,,98%DETAY
  • INGRM,,17%DETAY
  • ATSYH,76%DETAY
  • IHAAS,76%DETAY
  • AVGYO4,,99%DETAY
  • AVHOL83,%DETAY
  • POLTK,%DETAY
  • BMSTL,98%DETAY
  • PASEU32,,4%DETAY
  • ALTIN GRAM - TL,,79%
  • ALTIN ONS,,37%
  • BIST ,,85%
  • DOLAR/TURK LIRASI25,,%
  • EURO/TURK LIRASI27,,%
  • EURO/USD1,,%
  • INGILIZ STERLINI1,,%
  • JAPON YENI,,%
  • KANADA DOLARI1,,%
  • RUS RUBLESI84,,%

YENİ SAYI

Ekonomist Dergisini takip etmek için abone olun

Ekonomist Yeni Sayı
ABONE OL
Ekonomist

© Ekonomist - Tüm hakları saklıdır.

Maske takmak nerelerde, hangi alanlarda zorunlu? Marketlerde ve AVM&#;lerde maske takmak zorunlu mu?

Ülkemizde aşılamanın hızla yapılması ve vaka sayılarında görülen azalmayla beraber bazı kısıtlamalar gevşetildi. Koronavirüs salgını döneminde getirilen kısıtlamaların başında yer alan maske takma zorunluluğu açık alanlarda kalktı. Açık alanlarda maske kullanma zorunluluğunun kaldırılmasının ardında marketlerde ve AVM'lerde maske takılıp takılmayacağı merak konusu oldu. 

Market ve AVM'lerde maske takmak zorunlu mu

Marke ve AVM'lerde maske kullanmak zorunlu mu?

Dün gerçekleşen Bilim Kurulu Toplantısında sonra Sağlık Bakanı Fahrettin Koca salgın döneminde getirilmiş olan kısıtlamalar hakkında açıklamalarda bulundu. Bugünden itibaren açık havalarda maske kullanmanın zorunlu olmayacağını dile getiren Bakan Koca, Havalandırma ve mesafe kuralının uyulduğu yerlerde de maske takmanın gerekli olmadığını bildirdi. Kurum ve kuruluşlara girişte sorulan HES kodu uygulamasının da kaldırıldığını belirten Bakan Koca, hastalık belirtisi göstermeyen vatandaşlarda da test istenmeyeceğini söyledi. Okul sınıflarında 2 vaka çıkması durumunda sınıfların kapatılmayacağını yalnızca pozitif çıkan öğrencilerin izole edileceğini duyuran Bakan Koca 2 yıldır süren pandemi sonrasında insanların psikolojik olarak rahatlaması için bu kararları aldıklarını belirtti. 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası